osherov כתב:gorelshv,
עזוב זה ממש לא אותו הדבר...מחר תצא מערכת הפעלה חדשה, מחרתיים יצא עידכון חדש, את ה Sense UI החדש לא תקבלו כל כך מהר, אני בטוח שזמן ה boot אצלכם הוא ארוך הרבה יותר....זה ממש לא זהה למכשיר שבאופן מובנה מכיל מערכת ההפעלה שלשמה הוא נוצר
...
לגבי מערכת הפעלה חדשה - אני מריץ את פרויו בגרסת FRG33 החדשה לנקסוס. תראה לי עוד מכשיר אנדרואיד שמריץ את הגרסא הזו וקיבל את העדכון באופן רשמי.
לגבי הסנס - אני אפילו לא משתמש בגרסא שמבוססת על סנס, אלא על גרסא שמבוססת על cyanogen mod בגרסא האחרונה. אני בטוח שכשהגרסא החדשה של סנס תדלוף, תצא גם גרסא ל-HD2 שתכיל אותה.
זמן ה-BOOT ארוך יותר, נכון, מ-2 סיבות: צריך קודם לעשות בוט ל-WM ומשם להפעיל את ה-bootloader של אנדרואיד וגם אז זה עולה מכרטיס הזיכרון, שתמיד יהיה איטי יותר מהזיכרון הפנימי (nand) של המכשיר. אני, אגב, רואה בזה יתרון - אני מחזיק כמה גרסאות של אנדרואיד על כרטיס הזיכרון ויכול להפעיל איזו גרסא שאני רוצה בלי לצרוב את הרום כל פעם מחדש. בכל מקרה, זה בסך הכל הבוט - לא משהו שאתה צריך לעשות לעיתים קרובות אלא רק אם נגמרת לך הסוללה, נניח...
שיחקתי עם מכשירי אנדרואיד מכל הרמות, חויית השימוש אצלי למרבה הפלא, יותר טובה (!), מכיוון שאני מקבל גירסאות משופצרות ומעודכנות שעברו קוסטומיזציה למכשיר עד הפרט האחרון וזה גם נראה במבחני ביצועים מול מכשירים כמו הנקסוס, הדיזייר והאיבו.