רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #261 

atb כתב:מה יעזור לסוני לחסום את האתר הזה, אני לא מבין... מה לא מכרו צ'יפים עד היום לפלייסטיישן 2??? ישפאר אפילו לא טורחים להזהיר חנויות שמוכרות סוני פרוץ... יאללה תעשו לי טובה.

גם אם יחסמו, הדונגל הזה כבר יצא לאוויר העולם, הוא יגיע לכל מי שיחפץ. כמו שאני אומר - נגמר לסוני הסרט החיים הטובים וברוכים הבאים לסרט הכי רע שלהם.
...
צודק

גם אם יסגרו את הפס יצור זה יצוץ במקום אחר.
הפריצה הופצה כבר בכ"כ הרבה מקומות שאי אפשר לעצור את זה (אמנם עדיין לא למכירה)
וכדי שסוני באמת תחסום את הפריצה היא הייתה אמורה ממזמן לפעול משפטית נגדם (לפני ככה חודשיים)
הדרך היחידה של סוני לעצור את זה היא לחשוב איך היא דואגת לחסום את זה בקנסולה, והיא הייתה צריכה ממזמן כבר להוציא עידכון, שמי שלא מעדכן לא יכול להתחבר לרשת, כי גם הפריצה היא לגירסא 3.41
ואין באוסטרליה חוקים נגד זה, ככה שאין דרך משפטית לעצור את המפיצים.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #262 

yigal33 כתב:
atb כתב:מה יעזור לסוני לחסום את האתר הזה, אני לא מבין... מה לא מכרו צ'יפים עד היום לפלייסטיישן 2??? ישפאר אפילו לא טורחים להזהיר חנויות שמוכרות סוני פרוץ... יאללה תעשו לי טובה.

גם אם יחסמו, הדונגל הזה כבר יצא לאוויר העולם, הוא יגיע לכל מי שיחפץ. כמו שאני אומר - נגמר לסוני הסרט החיים הטובים וברוכים הבאים לסרט הכי רע שלהם.
...
צודק

גם אם יסגרו את הפס יצור זה יצוץ במקום אחר.
הפריצה הופצה כבר בכ"כ הרבה מקומות שאי אפשר לעצור את זה (אמנם עדיין לא למכירה)
וכדי שסוני באמת תחסום את הפריצה היא הייתה אמורה ממזמן לפעול משפטית נגדם (לפני ככה חודשיים)
הדרך היחידה של סוני לעצור את זה היא לחשוב איך היא דואגת לחסום את זה בקנסולה, והיא הייתה צריכה ממזמן כבר להוציא עידכון, שמי שלא מעדכן לא יכול להתחבר לרשת, כי גם הפריצה היא לגירסא 3.41
ואין באוסטרליה חוקים נגד זה, ככה שאין דרך משפטית לעצור את המפיצים.
...
יש כבר 2 אלטרנתיבות במחיר הרבא יותר זול של עד 50USD

PS3Stinger
x3Jailbreak

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #263 

לחסום את האתר הזה זה כמאמר האימרה: לסגור את האורוות אחרי שהסוסים ברחו.
הידע קיים, הכל בחוץ, יצוצו אתרים חדשים.

מישהו זוכר איך התחיל ה-P2P...?

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים

שליחה #264 

...
סוני מונעים את ההפצה באופן זמני כנראה, בנתיים הצו מאפשר עיקוב ההפצה עד ל 31.08.
מה שכן, הצו המשפטי האוסטרלי הורה לחנות למסור לסוני את מלאי היחידות של הדונגל. מה שבוודאי יאפשר להם לנתח את הדונגל ולהוציא עידכון תוכנה שיחסום אותו..

ראו גם:
http://arstechnica.com/gaming/news/2010 ... entory.ars
Natural Born Gamer

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #265 

snowgoose כתב:

...
סוני מונעים את ההפצה באופן זמני כנראה, בנתיים הצו מאפשר עיקוב ההפצה עד ל 31.08.
מה שכן, הצו המשפטי האוסטרלי הורה לחנות למסור לסוני את מלאי היחידות של הדונגל. מה שבוודאי יאפשר להם לנתח את הדונגל ולהוציא עידכון תוכנה שיחסום אותו..

ראו גם:
http://arstechnica.com/gaming/news/2010 ... entory.ars
...
אוקי אבל לא הבנתי מה בער להם גם ככה הדונגל היה מגיע לידיים שלהם והיו מבצעים חסימה אז מה זה משנה ליפני אחרי.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #266 

yigal33 כתב: אוקי אבל לא הבנתי מה בער להם גם ככה הדונגל היה מגיע לידיים שלהם והיו מבצעים חסימה אז מה זה משנה ליפני אחרי.
...
ברור שהזמן משחק לרעת סוני, תחשוב שהם היו מוציאים כבר היום (או מחר...) עידכון שחוסם את הדונגל עוד לפני שהוא מופץ בצורה רצינית, היה לזה אפקט פסיכולוגי עצום על כל הרוכשים הפוטנציאלים רובם כנראה היו מחכים עם הקניה וכך סוני השיגה את המטרה..

ד"א ב 30 לחודש רשת ה PSN נסגרת למטרות "תחזוקה" (למשך יותר מ 10 שעות) מעניין אם התחזוקה הזו קשורה באיזשהי צורה לדונגל..
Natural Born Gamer

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #267 

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #268 

הודעה מהאתר האוסטרלי

28/08/2010 - Hello Everyone. On Friday the 27/08/2010 we where given some documents from the Lawyers representing Sony. The documents are Federal Court orders for a temporary injunction.

The Injunction states that from 24 hours of receiving the documents to the 31st of August OzModChips, Quantronics, Modsupplier and anyone else in Australia:

* Give up all stock in our possession, including our sample

I guess it was lucky that the device was delayed by a couple of days. While many people that have received their sample and sent it off to cloners....we sent ours to a well known homebrew developer. The developer we picked showed us various homebrew applications that he had already developed for ps3 dev units, that he wants to port over to retail units. Yes, PS3 homebrew is real and will start flowing through at a steady rate as soon as next week.

* Give up any stock we get between now and the 31st

We are not getting any between these times

* Ozmodchips also cannot:
o Import
o distribute
o Offer
o provide
o or deal with PS Jailbreak devices

These are from the Federal Court of Australia.

All 3 Australian stores we appear in court in some form on the 31st of August. On the 31st the court will decide if there will be a continuation of the "ban" or if we are allowed to sell them.

Our views are the same as Quantronics who posted this info here. This is not OzModChips Vs Sony. This is not OzModChips, Quantronics, Modsupplier Vs Sony. We would go as far as saying that is not even everyone in Australia Vs Sony. This will effect everyone that plans to buy such a device world wide. It already sets a dangerous precedent. Everyone that was using OtherOS, everyone that has had a faulty PS3 laser....and those interested in PS3 custom firmware and homebrew applications. We cannot do it alone, we need the support of everyone the homebrew community, the media, engineers that understand the inner workings and anyone else that can provide support.

Regarding orders:

If the injunction becomes permanent we will refund everyone that has ordered from us. If it doesn't then we will send all orders as originally planned. There will be no delay to the planned shipping date. We would ask everyone to wait until then. We have the money sitting in our account which will cover 100% refunds for everyone if that needs to happen. We kindly ask everyone to just hold off until the 31st, as we need all the time we can to prepare.

Thank you for your support!

-OzModChips Team

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #269 

פורסמה כתבה היום ב"ממון" של ידיעות אחרונות מאת איתי שמושקוביץ.
כתבה חובבנית ולא רצינית כנראה מאחד שלא מבין את הנושא יותר מידי / לא טרח לעשות יותר מידי שעורי בית.
היו שם לא מעט עובדות ופרטים לא כל כך מדוייקים כאשר הגרוע ביותר לדעתי הוא שנכתב שהפירצה תאפשר כעת
למשתמש לשחק במשחקים צרובים - ציטוט: "כאלה שמוכרים במחיר נמוך במיוחד בבאסטות בשוק".
זו פשוט טעות שיכולה להטעות קוראים שיסתמכו על הכתבה, יירכשו את הדונגל (שתואר אגב בכתבה כ DISK-ON-KEY)
וייצפו לקנות משחקים צרובים למכשיר - מיותר לציין שזה כמובן לא עובד ככה.
יש עוד לא מעט פרטים לא נכונים ולא מדוייקים, חלקם אפילו די מינורים, אבל עדיין מוסיפים לטעם ברקע..

עריכה - דודיפלצת, תודה על התיקון. קורה לי לפעמים כשאני כותב מהר..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 29/08/2010 13:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #270 

כרגיל, חובבנות של העיתונים הכתובים.
ודרך אגב jacko-il, כתבה היא "מאת" מישהו. לא "מעת".[/b]
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #271 

כנראה שהפיצוח קל מאוד
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... eam-claims
פשוט כמו להעמיד פנים שאתה מפצל USB

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #272 

Itay_Pollak כתב:כנראה שהפיצוח קל מאוד
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... eam-claims
פשוט כמו להעמיד פנים שאתה מפצל USB
...
אני חושב שזו סתם הגזמה, כמו שתיארתי בפוסט קודם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 21#1197121

הפריצה אכן משתמשת באמולציה של USB HUB אבל היא לגמרי לא פשוטה, מתבצעת שם הזרקת קוד (ע"י ניצול פירצה של ה PS3 בזיהוי התקן USB).
מה שבטוח שתוך חודש-חודשיים נראה דונגלים כאלה כמו פטריות אחרי הגשם כי כל התהליך חשוף לכולם, כולל הקוד שבשימוש :
http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jai ... -examined/
Natural Born Gamer

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #273 

מה עם איזו תביעה מעניינת מצד סוני על כל העסק?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #274 

יש גבול למדינות שבהן סוני יכולה לפעול, זאת מעבר לעובדה שלא בטוח שהם יזהו מאיפה כולם.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם מישהו יידע איך לעשות שזה יעבוד היישר מכDOK.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #275 

קשה לי להבין על מה כל ההתלהבות
כבר מהעידכון הקרוב מצד סוני ו/או מהמישחק העתידי הקרוב-כל הפריצה הזו תהייה הסטוריה

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 890
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #276 

ruti_ziv כתב:קשה לי להבין על מה כל ההתלהבות
כבר מהעידכון הקרוב מצד סוני ו/או מהמישחק העתידי הקרוב-כל הפריצה הזו תהייה הסטוריה
...
נכון אבל זה נוגע לאלה שיעדכנו
הרבה אנשים יחכו עם האונליין או הפעלת משחק חדש רק כדי לא לנטרל את האופציה לפריצה
מה שמעניין שאנשים לא חושבים שהם יצטרכו להוריד מעל 10 גיגה טובים כדי לשחק משחק

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #277 

...
קשה לי להבין למה אנשים חושבים שהפריצה תהיה היסטוריה.
עכשיו סוני תרדוף אחרי הזנב בנסיונות חסימה, ומנסיונות קודמים זה לא ממש יצליח.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #278 

guyezra כתב:
...
קשה לי להבין למה אנשים חושבים שהפריצה תהיה היסטוריה.
עכשיו סוני תרדוף אחרי הזנב בנסיונות חסימה, ומנסיונות קודמים זה לא ממש יצליח.
...
אפשרויות החסימה מצד סוני שקיימים ב PS3 הם שונים לגמריי מאשר בPS2
עולם אחר לגמריי
ולכן הם יתגברו בנקל על הפריצה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #279 

הם אולי יתגברו, אבל את הנעשה אין להשיב.
הם אולי יצליחו למנוע את הפירצה בקושחות עדכניות יותר מ 3.41 אך כל מי שלא יעדכן יוכל להשתמש בדונגל.
גם במקרה שהם כן יצליחו לעצור את הפירצה אני מאמין שהפורצים כבר יירכשו יותר יידע על הקרביים של המכשיר וכנראה
יצליחו לעקוף את ההגנות שלו מכיוון מעט שונה..
מלחמה רצינית נפתחה עכשיו. אם הייתי צריך לשים כסף ולהמר מי יינצח, לצערי הייתי בוחר בפורצים. כך ההיסטוריה הוכיחה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

senesh321
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #280 

jacko-il כתב:הם אולי יתגברו, אבל את הנעשה אין להשיב.
הם אולי יצליחו למנוע את הפירצה בקושחות עדכניות יותר מ 3.41 אך כל מי שלא יעדכן יוכל להשתמש בדונגל.
גם במקרה שהם כן יצליחו לעצור את הפירצה אני מאמין שהפורצים כבר יירכשו יותר יידע על הקרביים של המכשיר וכנראה
יצליחו לעקוף את ההגנות שלו מכיוון מעט שונה..
מלחמה רצינית נפתחה עכשיו. אם הייתי צריך לשים כסף ולהמר מי יינצח, לצערי הייתי בוחר בפורצים. כך ההיסטוריה הוכיחה.
...
אתה צודק בכל מה שרשמת,
אבל
ברגע שהגיימרים לא יוכלו לשחק במישחקים חדשים כדי לא "להיתעדכן"-אז...פה קבור הכלב :wink:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”