ספורט5HD מול ערוץ 1 HD
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
או סוף סוף אנשים מתחילים לזוז ולפגוע להם בכיס. זה הפתרון היחיד שיש לבזיון הזה. 
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ללא ספק שלמנכ"ל יש חלק ניכר במדיניות של ערוץ הספורט,אבל תיסתכל על זה בצורה כזאת (לשניה אין לי סימפטיה אליהם,אני את הכסף השקעתי בצלחת פרטית ואין מאושר מימני).asaf23 כתב:amirn
כל עוד אבי בר המנכ"ל, הטריקים הללו יימשכו . זו המומחיות של ספורט 5. חבל שזה המצב....
חברות גדולות חיות על מסות של צרכנים,ובישביל 95% שלהם האיכות 5HD פשוט מדהיייים,מדהים,מדהיים...עם כל הכבוד לשינוי שהפורום עושה0ויש כבוד
אני לא חושב שרוב העם טיפש.
כשיש משהו נגיש להשוות אליו אז זה ברור לעין.
כשאתה רואה את השידור של המונדיאל ופתאום אתה רואה שידור חוזר מהעונה -ההבדל מזעזע.
כשבטעות אתה נתקל בטניס מיורוספורט ואז עובר לווימבלדון של ערוץ הספורט ההבדל ברור.
ושלא נדבר על FOX HD שלא ברור לי מה הערוץ הזה עושה פה
כשאתה רואה את השידור של המונדיאל ופתאום אתה רואה שידור חוזר מהעונה -ההבדל מזעזע.
כשבטעות אתה נתקל בטניס מיורוספורט ואז עובר לווימבלדון של ערוץ הספורט ההבדל ברור.
ושלא נדבר על FOX HD שלא ברור לי מה הערוץ הזה עושה פה
אבל בגלל (בקושי) שידורים בערוץ הבדיחה הזאת,האנשים לא ביטלו מנוי,אז קשה לי לירואת עזיבה המונית בגלל איכות ירודה של HD.asaf23 כתב:ocsi
באמת זה היה נכון עד לא מזמן. אבל נראה לי השידורים בערוץ 1 משנים את זה, אנשים מבינים שעובדים עלינו ויצביעו ברגליים....
הלוואי שאני אתבדה
dman23 כתב
שוב פעם,כולי תקווה שהעם לא טיפשאני לא חושב שרוב העם טיפש.
כשאתה רואה את השידור של המונדיאל ופתאום אתה רואה שידור חוזר מהעונה -ההבדל מזעזע....
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
גם אני ביום ראשון הקרוב אחרי הגמר של ווימבלדון מתכוון להתקשר ליס ולנתק את ערוץ 5HD. כיוון שאיכות השידור המסופקת היא לא כמו זאת שמובטחת ודבר שני זה שכמות התכנים כרגע היא מאוד מאוד מאוד קטנה ועלובה. גם בתקופת הכדורגל הפורה, כאשר יש לנו משחק מליגת האלופות, ליגה ספרדית ומכבי לרוב בשבוע זה מסתכם ב 3-4 שידורים חיים ואשר לופים של שידורים חוזרים זהו. עלוב מאוד
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.
המושג WIN WIN זר לכם לחלוטין. רק לחשוב מה טוב לי ולכיס שלי. איכס!
מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!
מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
תגיד לי על מה אתה מקשקש?!?!?!danlior כתב:אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.
מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!...
תקרא שוב את 19 העמודים ותבין על מה ההתלהמות והעצבים.
אנחנו מוחים נגד איכות שידור זוועתית, נגד חוסר תמורה לכספינו!
אין לי בעיה לשלם 35 שקל אם אני מקבל את מה שמגיע לי ומה שמגיע לי מערוץ HD זה HD אמיתי ולא אפסקייל במקרה הטוב.
הפעם הראשונה ש5HD שידרו באיכות טובה זה כאשר היה שידור במקביל ב1HD ולכן ההשוואה הייתה ברורה ומיידית, מזה הם לא יכלו להתחמק.
- danlior
- חבר מכור קשה

ShayGTi
לא מעט אנשים כאן בשירשור חיכו לשידור המונדיאל האחרון או גמר וימבלדון על מנת לבטל, אז עשה לי טובה.....
האם יש לך בעיה באיכות השידור של ליגת ווינר בכדורסל? אליפות ישראל בטניס? בחיים שלי לא ראיתי כזו איכות תמונה. האבה יותר טובה מהמונדיאל ב-511
אי אפשר שהכל יהיה מושלם. קשה לי להאמין שהם מטשטשים בכוונה.
ומה עם ערוצי הסרטים? רובם מגורענים באיכות בינונית. נדיר לראות שם HD במיטבו, אז למה כאן אתם לא מתלוננים ומבטלים?
לא מעט אנשים כאן בשירשור חיכו לשידור המונדיאל האחרון או גמר וימבלדון על מנת לבטל, אז עשה לי טובה.....
האם יש לך בעיה באיכות השידור של ליגת ווינר בכדורסל? אליפות ישראל בטניס? בחיים שלי לא ראיתי כזו איכות תמונה. האבה יותר טובה מהמונדיאל ב-511
אי אפשר שהכל יהיה מושלם. קשה לי להאמין שהם מטשטשים בכוונה.
ומה עם ערוצי הסרטים? רובם מגורענים באיכות בינונית. נדיר לראות שם HD במיטבו, אז למה כאן אתם לא מתלוננים ומבטלים?
תגיד, אתה רציני?
זכותם של אנשים לא לשלם על משהו שהם לא נהנים ממנו. רשמת רשימה ארוכה, אבל בשבוע רגיל יש רק כדורסל ישראלי וכדורגל ספרדי.
שלא כולם אוהבים.
הערוץ משדר מעט ובאיכות HD נמוכה (אם זה בכלל HD) מלבד הכדורסל הישראלי. עוד מעט יהיה ספורט 1 HD ותבין כמה מעט ספורט 5 משדר.
זכותם של אנשים לא לשלם על משהו שהם לא נהנים ממנו. רשמת רשימה ארוכה, אבל בשבוע רגיל יש רק כדורסל ישראלי וכדורגל ספרדי.
שלא כולם אוהבים.
הערוץ משדר מעט ובאיכות HD נמוכה (אם זה בכלל HD) מלבד הכדורסל הישראלי. עוד מעט יהיה ספורט 1 HD ותבין כמה מעט ספורט 5 משדר.
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
באמת מה הקשר danilor ? הכסף הולך לחברת "ערוץ הספורט" ולא ל-YES. ערוץ הספורט הוא זה שצריך להשתפר, אין קשר ל-YES. גם אם אתה ב-HOT - אתה מוזמן להתנתק מספורט 5HD.ShayGTi כתב:תגיד לי על מה אתה מקשקש?!?!?!danlior כתב:אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.
מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!...
תקרא שוב את 19 העמודים ותבין על מה ההתלהמות והעצבים.
אנחנו מוחים נגד איכות שידור זוועתית, נגד חוסר תמורה לכספינו!
אין לי בעיה לשלם 35 שקל אם אני מקבל את מה שמגיע לי ומה שמגיע לי מערוץ HD זה HD אמיתי ולא אפסקייל במקרה הטוב.
הפעם הראשונה ש5HD שידרו באיכות טובה זה כאשר היה שידור במקביל ב1HD ולכן ההשוואה הייתה ברורה ומיידית, מזה הם לא יכלו להתחמק....
- danlior
- חבר מכור קשה

amosii
בסדר, אז רק ערוץ 5 יסגר ונישאר לחסדיה של צרלטון, יותר טוב?
במקום רסקין, מלר, יעקובי, מודי, שלימה והקוף יהיה לנו את בוני ודני נוימן. יותר טוב?
בסדר, אז רק ערוץ 5 יסגר ונישאר לחסדיה של צרלטון, יותר טוב?
במקום רסקין, מלר, יעקובי, מודי, שלימה והקוף יהיה לנו את בוני ודני נוימן. יותר טוב?
אתם קצת מפספסים פה את הנקודה.
איך הגעתם בכלל לשדרנים ופרשנים, לליגה ספרדית אנגלית.
אתם מערבבים פה שוקולטה עם סלט בטטה.
סה"כ אנחנו רוצים לקבל איכות HD אמיתית, ולא שיעבדו עלינו בעיניים עם UPSCALE או ציוד טכנולוגי מיושן שלא עושה ת'עבודה.
איך הגעתם בכלל לשדרנים ופרשנים, לליגה ספרדית אנגלית.
אתם מערבבים פה שוקולטה עם סלט בטטה.
סה"כ אנחנו רוצים לקבל איכות HD אמיתית, ולא שיעבדו עלינו בעיניים עם UPSCALE או ציוד טכנולוגי מיושן שלא עושה ת'עבודה.