ספורט5HD מול ערוץ 1 HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #261 

כשמתקשרים לבטל את הערוץ, חשוב להדגיש שעושים את זה בגלל שאיכות השידור של הערוץ ירודה מאד ושאין שום סיבה לשלם מחיר פרימיום של 35 ש"ח ולקבל איכות גרועה.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #262 

ולציין כמובן שספורט5 ירדו מהעניין לשדר 3D לפני שיתקנו את טעויות העבר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #263 

או סוף סוף אנשים מתחילים לזוז ולפגוע להם בכיס. זה הפתרון היחיד שיש לבזיון הזה. (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #264 

מישהו יודע למה הם לא משדרים את רבע הגמר השני מוימבלדון ב HD (רק ב 5+) ?
(אבל בשידור החוזר מספר 500 של NBA יש פרסום לכך ש "גם וימבלדון ישודר ב HD".... )

איכות השידור זו הבעייה הקטנה ביותר של ערוץ הספורט הזה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #265 

amirn

כל עוד אבי בר המנכ"ל, הטריקים הללו יימשכו . זו המומחיות של ספורט 5. חבל שזה המצב.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #266 

asaf23 כתב:amirn

כל עוד אבי בר המנכ"ל, הטריקים הללו יימשכו . זו המומחיות של ספורט 5. חבל שזה המצב.
...
ללא ספק שלמנכ"ל יש חלק ניכר במדיניות של ערוץ הספורט,אבל תיסתכל על זה בצורה כזאת (לשניה אין לי סימפטיה אליהם,אני את הכסף השקעתי בצלחת פרטית ואין מאושר מימני).
חברות גדולות חיות על מסות של צרכנים,ובישביל 95% שלהם האיכות 5HD פשוט מדהיייים,מדהים,מדהיים...עם כל הכבוד לשינוי שהפורום עושה0ויש כבוד (Y) ),עדיין מדובר באחוז זניח מבחינתם,וכדי לרצות את הקומץ הזה (הרי לא ברור לעםך שאפשר יותר איכותי מזה 8O אנחנו צועקים),מצריך השקעה לא קטנה,שמה לעשות בעסקים זה הוצאות מול הכנסות....אז התשובה ברורה לך שהתלונה שלנו לא מזיז להם (n)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #267 

ocsi

באמת זה היה נכון עד לא מזמן. אבל נראה לי השידורים בערוץ 1 משנים את זה, אנשים מבינים שעובדים עלינו ויצביעו ברגליים.

dman23 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #268 

אני לא חושב שרוב העם טיפש.
כשיש משהו נגיש להשוות אליו אז זה ברור לעין.
כשאתה רואה את השידור של המונדיאל ופתאום אתה רואה שידור חוזר מהעונה -ההבדל מזעזע.
כשבטעות אתה נתקל בטניס מיורוספורט ואז עובר לווימבלדון של ערוץ הספורט ההבדל ברור.

ושלא נדבר על FOX HD שלא ברור לי מה הערוץ הזה עושה פה

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #269 

asaf23 כתב:ocsi

באמת זה היה נכון עד לא מזמן. אבל נראה לי השידורים בערוץ 1 משנים את זה, אנשים מבינים שעובדים עלינו ויצביעו ברגליים.
...
אבל בגלל (בקושי) שידורים בערוץ הבדיחה הזאת,האנשים לא ביטלו מנוי,אז קשה לי לירואת עזיבה המונית בגלל איכות ירודה של HD.
הלוואי שאני אתבדה (Y)

dman23 כתב
אני לא חושב שרוב העם טיפש.
כשיש משהו נגיש להשוות אליו אז זה ברור לעין.
כשאתה רואה את השידור של המונדיאל ופתאום אתה רואה שידור חוזר מהעונה -ההבדל מזעזע.
...
שוב פעם,כולי תקווה שהעם לא טיפש (Y)

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #270 

גם אני ביום ראשון הקרוב אחרי הגמר של ווימבלדון מתכוון להתקשר ליס ולנתק את ערוץ 5HD. כיוון שאיכות השידור המסופקת היא לא כמו זאת שמובטחת ודבר שני זה שכמות התכנים כרגע היא מאוד מאוד מאוד קטנה ועלובה. גם בתקופת הכדורגל הפורה, כאשר יש לנו משחק מליגת האלופות, ליגה ספרדית ומכבי לרוב בשבוע זה מסתכם ב 3-4 שידורים חיים ואשר לופים של שידורים חוזרים זהו. עלוב מאוד

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #271 

אני היום הודעתי ליס רשמית שאני רוצה לבטל אותו ובתוך דקה הוא כבר לא היה וגם לא יהיה יותר לעולם עד שהוא לא יספק תכנים סבירים ובאיכות שHD צריכה ליהיות ולא סתם SD משופר...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #272 

אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.

המושג WIN WIN זר לכם לחלוטין. רק לחשוב מה טוב לי ולכיס שלי. איכס!

מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #273 

danlior כתב:אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.

מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!
...
תגיד לי על מה אתה מקשקש?!?!?!
תקרא שוב את 19 העמודים ותבין על מה ההתלהמות והעצבים.
אנחנו מוחים נגד איכות שידור זוועתית, נגד חוסר תמורה לכספינו!
אין לי בעיה לשלם 35 שקל אם אני מקבל את מה שמגיע לי ומה שמגיע לי מערוץ HD זה HD אמיתי ולא אפסקייל במקרה הטוב.

הפעם הראשונה ש5HD שידרו באיכות טובה זה כאשר היה שידור במקביל ב1HD ולכן ההשוואה הייתה ברורה ומיידית, מזה הם לא יכלו להתחמק.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #274 

ShayGTi

לא מעט אנשים כאן בשירשור חיכו לשידור המונדיאל האחרון או גמר וימבלדון על מנת לבטל, אז עשה לי טובה.....

האם יש לך בעיה באיכות השידור של ליגת ווינר בכדורסל? אליפות ישראל בטניס? בחיים שלי לא ראיתי כזו איכות תמונה. האבה יותר טובה מהמונדיאל ב-511

אי אפשר שהכל יהיה מושלם. קשה לי להאמין שהם מטשטשים בכוונה.

ומה עם ערוצי הסרטים? רובם מגורענים באיכות בינונית. נדיר לראות שם HD במיטבו, אז למה כאן אתם לא מתלוננים ומבטלים?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #275 

תגיד, אתה רציני?

זכותם של אנשים לא לשלם על משהו שהם לא נהנים ממנו. רשמת רשימה ארוכה, אבל בשבוע רגיל יש רק כדורסל ישראלי וכדורגל ספרדי.
שלא כולם אוהבים.

הערוץ משדר מעט ובאיכות HD נמוכה (אם זה בכלל HD) מלבד הכדורסל הישראלי. עוד מעט יהיה ספורט 1 HD ותבין כמה מעט ספורט 5 משדר.

amosii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #276 

ShayGTi כתב:
danlior כתב:אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.

...
תגיד לי על מה אתה מקשקש?!?!?!
תקרא שוב את 19 העמודים ותבין על מה ההתלהמות והעצבים.
אנחנו מוחים נגד איכות שידור זוועתית, נגד חוסר תמורה לכספינו!
אין לי בעיה לשלם 35 שקל אם אני מקבל את מה שמגיע לי ומה שמגיע לי מערוץ HD זה HD אמיתי ולא אפסקייל במקרה הטוב.

הפעם הראשונה ש5HD שידרו באיכות טובה זה כאשר היה שידור במקביל ב1HD ולכן ההשוואה הייתה ברורה ומיידית, מזה הם לא יכלו להתחמק.
...
באמת מה הקשר danilor ? הכסף הולך לחברת "ערוץ הספורט" ולא ל-YES. ערוץ הספורט הוא זה שצריך להשתפר, אין קשר ל-YES. גם אם אתה ב-HOT - אתה מוזמן להתנתק מספורט 5HD.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #277 

amosii

בסדר, אז רק ערוץ 5 יסגר ונישאר לחסדיה של צרלטון, יותר טוב?

במקום רסקין, מלר, יעקובי, מודי, שלימה והקוף יהיה לנו את בוני ודני נוימן. יותר טוב?

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #278 

אתם קצת מפספסים פה את הנקודה.
איך הגעתם בכלל לשדרנים ופרשנים, לליגה ספרדית אנגלית.
אתם מערבבים פה שוקולטה עם סלט בטטה.

סה"כ אנחנו רוצים לקבל איכות HD אמיתית, ולא שיעבדו עלינו בעיניים עם UPSCALE או ציוד טכנולוגי מיושן שלא עושה ת'עבודה.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #279 

מעדיף שידורים ישירים בלי סוף, עם מרגול בתור שדר, מאשר הבלוף של שניים וחצי שידורים ישירים בשבוע של ערוץ הספורט.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #280 

וואו, ערוץ 555 פתוח אצלנו עכשיו בגלל העשור של yes, אבדוק מחר את הערוץ בשביל לראות את האיכות שלו, כמובן שאיננו מתכוונים לקנות אותו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”