שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
איזה בלגאן.. אני במצב בדיוק כמו של VIRUS , כלומר עם תשתית אינטרנט בבזק אך ללא קו, וכשאני נכנס לאותו אזור אישי ולוחץ על "מסלול אינטרנט ללקוחות חדשים" אני מקבל הודעה "לא נמצאה הצעה זמינה בקמפיין זה".
אני נוטה לחשוב כמו virus עצמו שכנראה מדובר בטעות, כי אין סיבה שבזק תציע ללקוח קיים מחירים טובים יותר מאשר ללקוחות חדשים.
מכל מקום, עם ניסיון רב מול בזק אני יכול לומר שהמחיר הכי טוב שאתם יכולים להשיג מהם כלקוחות קיימים הוא המחיר ללקוחות חדשים שמופיע באתר (גם אם הוא קצת מוסתר, צריך להכנס לדף של מחירי שדרוג ומשם יש קישור למחירי לקוח חדש, כרגע לדוגמה המחיר של לקוח חדש ל 20 מגה הוא 85 ש"ח) , ובנוסף חודש ראשון חינם (כך לדוגמה בחישוב שנתי 20 מגה יוצא 78 ש"ח לחודש) ועם נתב בהשאלה, בלי חיוב-זיכוי (תקראו לזה "מודם", זה לא משנה, זה בדיוק אותו נתב). שימו לב שבמקרה הזה את הנתב אתם לא יכולים לאסוף מבזק סטור, אלא רק לקבל באמצעות שליח הביתה (תבקשו ללא חיוב על השליחות) כי ברגע שהנתב יוצא מבזקסטור יש עליו חיוב. אתם תקבלו את הנתב המחורבן של Netgear. גשו איתו סגור לבזקסטור ותחליפו ל D-Link אבל תתקשרו קודם לוודא שיש במלאי, הרבה פעמים אין.
כמובן שאפשר להשיג את זה אך ורק מקשרי/שימור לקוחות, וגם סביר שיגידו לכם שאין מחירים כאלה ותוכיחו שאתם מכירים מישהו שמקבל את המחיר הזה על ידי זה שתתנו להם את מספר הטלפון שלו...
כל הכבוד על השרשור המוצלח, וכל מי שמצליח להשיג מחירים טובים יותר, לא לחשוב פעמיים, שתפו את כולם! כדי שגם אתם תדעו כשמישהו אחר משיג מחיר יותר טוב.
ועוד טיפ קטן : יש מאתמול מבצע בבזק של תשתית במהירות 30 מגה ב 30 ש"ח לחודש, וגם לקוחות קיימים מקבלים אותו.
הקאץ' : המחיר הוא ל-3 חודשים בלבד, לאחר מכן המחיר קופץ ל 130 ש"ח בחודש (כמובן שאפשר להתקשר בזמן ולהחליף למבצע אחר)
בהצלחה.
אני נוטה לחשוב כמו virus עצמו שכנראה מדובר בטעות, כי אין סיבה שבזק תציע ללקוח קיים מחירים טובים יותר מאשר ללקוחות חדשים.
מכל מקום, עם ניסיון רב מול בזק אני יכול לומר שהמחיר הכי טוב שאתם יכולים להשיג מהם כלקוחות קיימים הוא המחיר ללקוחות חדשים שמופיע באתר (גם אם הוא קצת מוסתר, צריך להכנס לדף של מחירי שדרוג ומשם יש קישור למחירי לקוח חדש, כרגע לדוגמה המחיר של לקוח חדש ל 20 מגה הוא 85 ש"ח) , ובנוסף חודש ראשון חינם (כך לדוגמה בחישוב שנתי 20 מגה יוצא 78 ש"ח לחודש) ועם נתב בהשאלה, בלי חיוב-זיכוי (תקראו לזה "מודם", זה לא משנה, זה בדיוק אותו נתב). שימו לב שבמקרה הזה את הנתב אתם לא יכולים לאסוף מבזק סטור, אלא רק לקבל באמצעות שליח הביתה (תבקשו ללא חיוב על השליחות) כי ברגע שהנתב יוצא מבזקסטור יש עליו חיוב. אתם תקבלו את הנתב המחורבן של Netgear. גשו איתו סגור לבזקסטור ותחליפו ל D-Link אבל תתקשרו קודם לוודא שיש במלאי, הרבה פעמים אין.
כמובן שאפשר להשיג את זה אך ורק מקשרי/שימור לקוחות, וגם סביר שיגידו לכם שאין מחירים כאלה ותוכיחו שאתם מכירים מישהו שמקבל את המחיר הזה על ידי זה שתתנו להם את מספר הטלפון שלו...
כל הכבוד על השרשור המוצלח, וכל מי שמצליח להשיג מחירים טובים יותר, לא לחשוב פעמיים, שתפו את כולם! כדי שגם אתם תדעו כשמישהו אחר משיג מחיר יותר טוב.
ועוד טיפ קטן : יש מאתמול מבצע בבזק של תשתית במהירות 30 מגה ב 30 ש"ח לחודש, וגם לקוחות קיימים מקבלים אותו.
הקאץ' : המחיר הוא ל-3 חודשים בלבד, לאחר מכן המחיר קופץ ל 130 ש"ח בחודש (כמובן שאפשר להתקשר בזמן ולהחליף למבצע אחר)
בהצלחה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
מישהו הצליח להוציא מנזק את המודם-ראוטר בשביל מהירות 20 ומעלה בחינם?
כרגע ב166 בדקו לי את הקו ואני יכול :
1) לשדרג ל10 או 15 ללא תוספת בתשלום (65 לחודש)
2) לעלות ל20 אבל אז זה דורש החלפת ראוטר שיעלה 9.90 לחודש אחרי "זיכוי" (מחירון 19.90).
איזה הם נותנים היום ומה הכי מומלץ? כבר התנסתי ב DSL עם סימנס,ודי-לינק ואני נוטה לאחרון,למרות שהסימנס מצוין גם רק יש לו בעיה שהוא כל הזמן ר-ו-ת-ח.
כרגע ב166 בדקו לי את הקו ואני יכול :
1) לשדרג ל10 או 15 ללא תוספת בתשלום (65 לחודש)
2) לעלות ל20 אבל אז זה דורש החלפת ראוטר שיעלה 9.90 לחודש אחרי "זיכוי" (מחירון 19.90).
איזה הם נותנים היום ומה הכי מומלץ? כבר התנסתי ב DSL עם סימנס,ודי-לינק ואני נוטה לאחרון,למרות שהסימנס מצוין גם רק יש לו בעיה שהוא כל הזמן ר-ו-ת-ח.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
לפי תגובות פה בשרשור אפשר להשיג את הראוטר בהשאלה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

א. לא מוכרים לי המחירים שאתה מדבר עליהם. המחיר שאני מכיר עבור נתב 20 מגה ומעלה (VDSL) הוא 25 ש"ח לחודש כפול 24 חודשים, כאשר אתה מקבל את הכסף בחזרה בכל חודש בתנאי שנשארת מנוי בתשתית בזק במהירות 20 מגה ומעלה (חיוב-זיכוי).
מכיוון שהמחיר שאתה מקבל מבזק הוא לשנה, והחיוב-זיכוי על הנתב נמשך שנתיים, נוצרת למעשה התחייבות שלך לבזק לשנתיים, מתוכן שנה לאחר תום המבצע שקיבלת (רוצה לעזוב אחרי שנה כי ביקשו ממך מחיר גבוה? תמשיך לשלם 25 ש"ח במשך 12 חודשים בלי לקבל זיכוי = הפסדת 300 ש"ח).
אם תישאר בבזק במשך שנתיים מיום קבלת הנתב (מה שסביר להניח יקרה ממילא), יוצא שקיבלת את הנתב מבזק בחינם.
למיטב ידיעתי, יש רק 2 נתבים של בזק שתומכים במהירות 20 מגה ומעלה, דגם אחד של Netgear (פחות מומלץ) ודגם אחד של D-Link (יותר מומלץ).
כמו שכתבתי קודם, אין שום סיבה להתחייב לבזק ולהיות בעמדת נחיתות במיקוח עתידי. אפשר בהחלט לקבל את הנתב בחינם, אבל אני מסביר שוב:
1. רק קשרי לקוחות יכולים לתת את הנתב בהשאלה. ורק במשלוח על ידי שליח הביתה. ומקבלים רק Netgear.
2. אם תבקש נתב/ראוטר בהשאלה, לא יתנו לך. אתה צריך לבקש מודם. בפועל זה סתם משחק מילים בשביל שיוכלו לתת לך את הנתב בהשאלה, כי מה שתקבל בפועל זה אותו נתב בדיוק, ולא מודם. למה? כי אין לבזק מודם שתומך במהירות 20 מגה ומעלה. רק נתב. וכי בזק יודעים שאם הם לא יחלקו "מודם" בהשאלה למי שיתעקש, יצטברו נגדם תלונות עד שמשרד התקשורת ייאלץ אותם לחלק את הנתבים בהשאלה לכל דורש בלי קשרי לקוחות ובלי שטויות, או לחלופין לחלק ללקוחות גם מודמים ללא נתב שתומכים במהירות 20 מגה ומעלה. מכיוון שככל הנראה הנתבים ממילא עולים לבזק אגורות, והעדיפות שלה הוא ליצור התחייבות של הלקוחות כלפיה, האינטרס של בזק הוא לשמור על המצב הקיים שבו מחולקים רק נתבים כאשר הרוב המוחלט של הלקוחות מקבלים אותם במסלול חיוב-זיכוי ולא בהשאלה.
מכיוון שהמחיר שאתה מקבל מבזק הוא לשנה, והחיוב-זיכוי על הנתב נמשך שנתיים, נוצרת למעשה התחייבות שלך לבזק לשנתיים, מתוכן שנה לאחר תום המבצע שקיבלת (רוצה לעזוב אחרי שנה כי ביקשו ממך מחיר גבוה? תמשיך לשלם 25 ש"ח במשך 12 חודשים בלי לקבל זיכוי = הפסדת 300 ש"ח).
אם תישאר בבזק במשך שנתיים מיום קבלת הנתב (מה שסביר להניח יקרה ממילא), יוצא שקיבלת את הנתב מבזק בחינם.
למיטב ידיעתי, יש רק 2 נתבים של בזק שתומכים במהירות 20 מגה ומעלה, דגם אחד של Netgear (פחות מומלץ) ודגם אחד של D-Link (יותר מומלץ).
כמו שכתבתי קודם, אין שום סיבה להתחייב לבזק ולהיות בעמדת נחיתות במיקוח עתידי. אפשר בהחלט לקבל את הנתב בחינם, אבל אני מסביר שוב:
1. רק קשרי לקוחות יכולים לתת את הנתב בהשאלה. ורק במשלוח על ידי שליח הביתה. ומקבלים רק Netgear.
2. אם תבקש נתב/ראוטר בהשאלה, לא יתנו לך. אתה צריך לבקש מודם. בפועל זה סתם משחק מילים בשביל שיוכלו לתת לך את הנתב בהשאלה, כי מה שתקבל בפועל זה אותו נתב בדיוק, ולא מודם. למה? כי אין לבזק מודם שתומך במהירות 20 מגה ומעלה. רק נתב. וכי בזק יודעים שאם הם לא יחלקו "מודם" בהשאלה למי שיתעקש, יצטברו נגדם תלונות עד שמשרד התקשורת ייאלץ אותם לחלק את הנתבים בהשאלה לכל דורש בלי קשרי לקוחות ובלי שטויות, או לחלופין לחלק ללקוחות גם מודמים ללא נתב שתומכים במהירות 20 מגה ומעלה. מכיוון שככל הנראה הנתבים ממילא עולים לבזק אגורות, והעדיפות שלה הוא ליצור התחייבות של הלקוחות כלפיה, האינטרס של בזק הוא לשמור על המצב הקיים שבו מחולקים רק נתבים כאשר הרוב המוחלט של הלקוחות מקבלים אותם במסלול חיוב-זיכוי ולא בהשאלה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

זה בסדר עניין ההתחייבות,אין לאיפה לעבור גם ככה
(הוט לא אופציה מבחינתי,אלא אם כן חברת החשמל תפתיע את כולם ותתחיל כבר לחבר אנשים בכל הצפון בראשית 2013,אין לי בעיה לעזוב ולספוג את הקנס).
על כל מקרה כל המחירים לא רלבנטים כי זאת הייתה נציגה מ166,אמורים לחזור אלי היום לבדוק כמה באמת אפשר (כנראה שעדיין רק 20),נבקש את קשרי ("שימור") לקוחות ונמשיך הלאה
על כל מקרה כל המחירים לא רלבנטים כי זאת הייתה נציגה מ166,אמורים לחזור אלי היום לבדוק כמה באמת אפשר (כנראה שעדיין רק 20),נבקש את קשרי ("שימור") לקוחות ונמשיך הלאה
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
l33cher: עדיין תהיה בעמדת נחיתות כשתרצה "לאיים" שאתה עובר להוט כדי להשיג חבילה טובה יותר...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

עמדת נחיתות
בדיוק ככה. למה להתחייב כשלא חייבים? משרד התקשורת החליט לבטל את ההתחייבויות, אז בזק דוחפת לך התחייבות בדלת האחורית. אתה לא צריך להסכים לזה ולו רק עקרונית. אם בכל המהירויות עד 20 מגה מקבלים מודם בהשאלה, אין שום סיבה שבמהירות של 20 מגה ומעלה נצטרך לשלם על המודם. זו פשוט חוצפה.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
הוט לא מחייבים על מודם/ראוטר בחבילות הטריפל גולד ופלטינום
- l33cher
-
- חבר ותיק

צודקים,שדרגתי עכשיו ל15מגה לבינתיים לראות איך העסק עובד.
העלות נשארת אותו הדבר לחצי שנה,ואז חוזר ל"מחירון" (משהו שהנציגה מאתמול "שכחה" לציין
) שהוא 110ש"ח לתשתית בלבד (כמובן שנעדכן לפני שהמחיר יקפוץ לו
)
השינוי במהירות תשתית לא אמור להיות מיידי? או רק תוך 24שעות?
העלות נשארת אותו הדבר לחצי שנה,ואז חוזר ל"מחירון" (משהו שהנציגה מאתמול "שכחה" לציין
השינוי במהירות תשתית לא אמור להיות מיידי? או רק תוך 24שעות?
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

לא כתבת איזה מחיר קיבלת.. מחיר רק לחצי שנה? איזה חברה מעצבנת זו בזק, לא ייאמן. צריך להוציא חוק נגדם. שידרוג שהוא לא ל 20 מגה ומעלה אמור להיות תוך כמה שעות, בכל מקרה מקבלים SMS.
- l33cher
-
- חבר ותיק

כתבתי בעמוד הקודם או לפניו,אני כרגע משלם 65 לתשתית (היה 8,עכשיו 15 באותו מחיר).
על 20מגה הם רוצים יותר מדי אז אני מחכה קצת לצבור כוחות לקשרי לקוחות
ביום אחר.
כרגע נפל לי הסנכרון ואני על 15
אבל צריך לשנות גם בספק (נזק בינלאומי).
חשבתי שמוקדי מכירות פתוחים 24/7
כנראה שלא..
על 20מגה הם רוצים יותר מדי אז אני מחכה קצת לצבור כוחות לקשרי לקוחות
כרגע נפל לי הסנכרון ואני על 15
חשבתי שמוקדי מכירות פתוחים 24/7
- virus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
זה מעניין. הם מסרבים להוזיל מחיר, אבל מוכנים לתת עבורו משהו אחר.l33cher כתב:כתבתי בעמוד הקודם או לפניו,אני כרגע משלם 65 לתשתית (היה 8,עכשיו 15 באותו מחיר).
על 20מגה הם רוצים יותר מדי אז אני מחכה קצת לצבור כוחות לקשרי לקוחותביום אחר.
כרגע נפל לי הסנכרון ואני על 15אבל צריך לשנות גם בספק (נזק בינלאומי).
חשבתי שמוקדי מכירות פתוחים 24/7כנראה שלא..
...
מה שכן, טופס מוזר מופיע כתנאי למבצע של לקוחות חדשים.
ומחירים, כמובן, אחרים לגמרי.
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

זה טופס עדכני? מתברר שפתאום בזק הפסיקה את הזיכוי המלא על הנתב ומחזירה רק 15 ש"ח בחודש מתוך 25.. אז זו כבר לא סתם התחייבות אלא התחייבות לשנתיים + חיוב של כ-240 ש"ח עבור הנתב שלמעשה לא ניתן לקבל שירות של 20 מגה ומעלה בלעדיו. אני גם מאד לא אתפלא אם חלק גדול מהנציגים "שוכחים" לציין את העובדה הזאת שהזיכוי כבר לא מלא. צריך להתלונן נגדם במשרד התקשורת.
בכל מקרה, מסתבר לפי המחיר שקיבלת, שדף הקמפיין הסודי ש virus פרסם אכן נכון, והמחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל הם:
15 מגה ב 65 ש"ח
20 מגה ב 70 ש"ח
30 מגה ב 75 ש"ח
אני לקחתי כרגע מבצע של 30 מגה ב 30 ש"ח ל 3 חודשים, לפני שיסתיים אנסה להשאר על 30 מגה ב 75 ש"ח (אלא אם כן יהיו עד אז מחירים חדשים..) ואעדכן.
virus, האם זה טופס סטנדרטי לכל מי שמתחבר לאינטרנט או ספציפי למבצע מסוים? זה אותו מבצע שראית דרך האזור האישי או מבצע שמפורסם באתר של בזק?
בכל מקרה, מסתבר לפי המחיר שקיבלת, שדף הקמפיין הסודי ש virus פרסם אכן נכון, והמחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל הם:
15 מגה ב 65 ש"ח
20 מגה ב 70 ש"ח
30 מגה ב 75 ש"ח
אני לקחתי כרגע מבצע של 30 מגה ב 30 ש"ח ל 3 חודשים, לפני שיסתיים אנסה להשאר על 30 מגה ב 75 ש"ח (אלא אם כן יהיו עד אז מחירים חדשים..) ואעדכן.
virus, האם זה טופס סטנדרטי לכל מי שמתחבר לאינטרנט או ספציפי למבצע מסוים? זה אותו מבצע שראית דרך האזור האישי או מבצע שמפורסם באתר של בזק?
- l33cher
-
- חבר ותיק

FYI - לפני חודשיים בערך כשפתחתי הזמנה לשדרוג (בפעם הראשונה ששדרגו תשתית,כולל השארת מדבקה על הדלת,ולא היה קו טלפון 24שעות),הגעתי לקשרי לקוחות ואחת "בכירה" הציעה לי בו במקום 50מגה תשתית ב85ש"ח,בלי שהתמקחתי או כלום.
כמובן ששום דבר מעשי לא קרה מאז עד אתמול למרות שעדיין לא סיימו פה את העבודות (אבל 15מגהביט לבינתיים זה לא רע
כמעט כפול ממקודם).
כמובן ששום דבר מעשי לא קרה מאז עד אתמול למרות שעדיין לא סיימו פה את העבודות (אבל 15מגהביט לבינתיים זה לא רע
- virus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
זה טופס שמצורף כתנאי לאותו מבצע שפרסמתי קודם. לאחר בחירת חבילה מהרשימה, אני חייב להסכים לתנאי שימוש. כשפתחתי אותם... טוב, ראית בעצמך מה כתוב שם.einshem כתב: virus, האם זה טופס סטנדרטי לכל מי שמתחבר לאינטרנט או ספציפי למבצע מסוים? זה אותו מבצע שראית דרך האזור האישי או מבצע שמפורסם באתר של בזק?...
עם מה שמופיע בדף מצבעים , בטופס, ב"המבצעים שלי" זה לא רק בלגאן אחד גדול, אלא גם הטעיה.
חוק הגנת הצרכן.
2. איסור הטעיה (תיקון: תשמ"א, תשמ"ח, תשנ"ג, תשנ"ט, תש"ס, תשס"ו-5)
(א) לא יעשה עוסק דבר במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה - העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה...
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

אין ספק שגם אם חותמים על הדף הזה, המחירים הקובעים הם המחירים שמפורסמים בדף המבצע ושנאמרים ללקוח בטלפון ולא המחירים שבדף. כמובן שזה לא אומר שחוסר ההתאמה זה בסדר. מה שיותר מטריד אותי הוא שעד היום היה ברור לכולם שאת הנתב מקבלים בחיוב-זיכוי מלא ופתאום בדף הזה כתוב שההחזר הוא 15 ש"ח מתוך 25 ש"ח. בין אם מדובר בהחזר שונה למצטרפים חדשים או שפתאום בזק שינתה את מדיניות ההחזרים והפחיתה את גובה ההחזר, לדעתי מדובר בהטעיה חמורה ובחוצפה. אגב, לעניין חיוב הלקוחות לרכוש נתב יש הלשכות שלא נגמרות בעצם ההתחייבות או התשלום. בעבר כשמודמים ניתנו ללקוח בהשאלה, הייתה עליהם אחריות כל זמן שהלקוח מחובר לבזק. היום גם מכריחים אותך לרכוש נתב בזיכוי מלא (או חלקי, מסתבר) וגם נותנים לך אחריות לשנה בלבד... אתה צריך רק מודם? אין, תקנה נתב. גם תשלם עליו, וגם אם תהיה בו בעיה אחרי שנה, אכלת אותה. תקנה חדש, או שלא יהיה לך אינטרנט, כי הנתב הוא הרי גם המודם.. רוצה אחריות? אין בעיה, שלם סכום של עוד 7 ש"ח בחודש על "תמיכת רשתות" שאתה לא צריך (כי אתה רוצה רק אחריות על המודם, שקודם לכן הייתה בחינם!) בנוסף למחיר ששילמת כבר על הנתב. לסחוט, לסחוט, לסחוט ואז לסחוט עוד קצת. ההתנהלות הזאת מוכיחה שאין תחרות אמיתית, בזק מתנהלת עדיין כמונופול דורסני וזה היעד הבא שמשרד התקשורת צריך לעשות בו טיפול רציני ביותר אחרי שטופל תחום הסלולר.
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

בימים האחרונים התקשרתי לבזק כלקוח חדש שמבקש תשתית אינטרנט בלבד במהירות 20 מגה. הופעל עלי לחץ כבד לקחת גם טלפון למרות שהבהרתי שאני לא צריך, בפיתוי של הטבות שונות. לאחר שהבהרתי שקיבלתי הצעה זולה יותר מהוט, הוצעו לי ההטבות גם בלי לקחת קו טלפון.. בלי להתאמץ יותר מדי אם בכלל להוריד מחירים, זו ההצעה שקיבלתי:
תשתית אינטרנט בלבד, 20 מגה, לקוח חדש ללא קו טלפון של בזק בבית:
התקנה 68 ש"ח במקום 177 ש"ח
3 חודשים ב-37 ש"ח
לאחר מכן שנה ב 92 ש"ח (אני לא יודע אם מדובר בהטעיה ובאמת מדובר בשנה נוספת, או ב 9 חודשים נוספים כך שיוצא בסך הכל שנה) הממוצע החודשי לשנה הראשונה יוצא 78 ש"ח לחודש.
כששאלתי אם יש תשלום נוסף כלשהו, נאמר לי שלא.. רק כששאלתי ספציפית על הנתב, נאמר לי שהנתב הוא "חינם" ולמעשה נמכר לי בחיוב-זיכוי מלא של 24.90 לחודש (ולא החזר חלקי כמו בטופס המבצע ש VIRUS קישר אליו)
כששאלתי אם כל עוד אני מחובר לתשתית בזק אקבל את ההחזר נאמר לי שכן. למיטב ידיעתי מדובר בהטעיה - ההחזר ניתן רק כל עוד מחוברים לתשתית במהירות 20 מגה ומעלה.
כאשר הבהרתי שיש לי נתב ואני לא מעוניין בנתב, הוצע לי הנתב ("מודם") בחינם. כאשר שאלתי לכמה זמן הוא מכוסה באחריות נאמר לי שכל זמן שאני מחובר לתשתית בזק. (לא יודע אם מדובר בהטעיה, שכן ככל הידוע לי כאשר רוכשים נתב האחריות היא לשנה בלבד, או שברגע שמקבלים את הנתב בהשאלה האחריות היא ליותר משנה).
בשורה התחתונה, כיום המחיר עבור תשתית 20 מגה שאפשר להשג בקלות כלקוח חדש, ולאחר מיקוח קשה כלקוח קיים, הוא 78 ש"ח לחודש , ואת הנתב אפשר להשיג בהשאלה.
מסקנה חשובה נוספת היא שכדאי מאד להקליט את השיחה עם נציגי המכירה, אבל זה תמיד רעיון טוב עם כל חברה שאתה אתם משוחחים.
תשתית אינטרנט בלבד, 20 מגה, לקוח חדש ללא קו טלפון של בזק בבית:
התקנה 68 ש"ח במקום 177 ש"ח
3 חודשים ב-37 ש"ח
לאחר מכן שנה ב 92 ש"ח (אני לא יודע אם מדובר בהטעיה ובאמת מדובר בשנה נוספת, או ב 9 חודשים נוספים כך שיוצא בסך הכל שנה) הממוצע החודשי לשנה הראשונה יוצא 78 ש"ח לחודש.
כששאלתי אם יש תשלום נוסף כלשהו, נאמר לי שלא.. רק כששאלתי ספציפית על הנתב, נאמר לי שהנתב הוא "חינם" ולמעשה נמכר לי בחיוב-זיכוי מלא של 24.90 לחודש (ולא החזר חלקי כמו בטופס המבצע ש VIRUS קישר אליו)
כששאלתי אם כל עוד אני מחובר לתשתית בזק אקבל את ההחזר נאמר לי שכן. למיטב ידיעתי מדובר בהטעיה - ההחזר ניתן רק כל עוד מחוברים לתשתית במהירות 20 מגה ומעלה.
כאשר הבהרתי שיש לי נתב ואני לא מעוניין בנתב, הוצע לי הנתב ("מודם") בחינם. כאשר שאלתי לכמה זמן הוא מכוסה באחריות נאמר לי שכל זמן שאני מחובר לתשתית בזק. (לא יודע אם מדובר בהטעיה, שכן ככל הידוע לי כאשר רוכשים נתב האחריות היא לשנה בלבד, או שברגע שמקבלים את הנתב בהשאלה האחריות היא ליותר משנה).
בשורה התחתונה, כיום המחיר עבור תשתית 20 מגה שאפשר להשג בקלות כלקוח חדש, ולאחר מיקוח קשה כלקוח קיים, הוא 78 ש"ח לחודש , ואת הנתב אפשר להשיג בהשאלה.
מסקנה חשובה נוספת היא שכדאי מאד להקליט את השיחה עם נציגי המכירה, אבל זה תמיד רעיון טוב עם כל חברה שאתה אתם משוחחים.
- hagai147
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
אני לקוח של הוט. התקשרתי עכשיו לבזק ונתנו לי את ההצעה של 30 מגה - 30 שקל ל-3 חודשים ובנוסף טענה שאני חייב לקחת תמיכת רשתות ב-7 שקלים לחודש ונתב בחיוב-זיכוי.
אמרתי לה שאני לא רוצה נתב אלא רק מודם בהשאלה והיא טענה שלמהירות 20 מגה ומעלה חייבים נתב. האם היא צודקת או שאפשר להתעקש ולקבל מודם בהשאלה גם למהירות 20 מגה ומעלה?
אמרתי לה שאני לא רוצה נתב אלא רק מודם בהשאלה והיא טענה שלמהירות 20 מגה ומעלה חייבים נתב. האם היא צודקת או שאפשר להתעקש ולקבל מודם בהשאלה גם למהירות 20 מגה ומעלה?
- hagai147
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
התשובה לשאלה שלי היא כן - אפשר לקבל מודם בהשאלה במקום חיוב זיכוי, מגיע עם שליח במקום עם המתקין או מבזק סטור.
הייתי במסלול טריפל פלטינום של הוט -329 שקל. החלטתי שבגלל שאין מה לראות בטלויזיה אפשר להוזיל עלויות. בקשרי לקוחות הציעו לי מהירות 30 מגה ב-109 שקל ולא רצתה לשפר את ההצעה.
לא רציתי לרדת עוד במהירות כי בכל זאת התרגלתי ל-100 מגה ולא רציתי הרעת תנאים משמעותית.
בבזק קיבלתי 30 מגה ב-30 שקל ל-3 חודשים ואח"כ 95 שקל, התקנה 68 שקל כי לקחתי גם קו טלפון (סידרו לי מספר קליט - להיט) וכאמור מודם בהשאלה שהוא גם ראוטר אבל מוגבל ל-5 צרכנים או משהו כזה עם משלוח בחינם ובלי תמיכת רשתות שאשת המכירות הקודמת טענה שחובה לעשות.
הייתי במסלול טריפל פלטינום של הוט -329 שקל. החלטתי שבגלל שאין מה לראות בטלויזיה אפשר להוזיל עלויות. בקשרי לקוחות הציעו לי מהירות 30 מגה ב-109 שקל ולא רצתה לשפר את ההצעה.
לא רציתי לרדת עוד במהירות כי בכל זאת התרגלתי ל-100 מגה ולא רציתי הרעת תנאים משמעותית.
בבזק קיבלתי 30 מגה ב-30 שקל ל-3 חודשים ואח"כ 95 שקל, התקנה 68 שקל כי לקחתי גם קו טלפון (סידרו לי מספר קליט - להיט) וכאמור מודם בהשאלה שהוא גם ראוטר אבל מוגבל ל-5 צרכנים או משהו כזה עם משלוח בחינם ובלי תמיכת רשתות שאשת המכירות הקודמת טענה שחובה לעשות.
- einshem
-
- חבר שרק התחיל

יפה חגי, הצלחת להשיג מחיר לא רע. כמה נקודות:
1. מומלץ להתקשר כמה ימים לפני שנגמרים 3 החודשים הראשונים, שלא יקפיצו לך בטעות למחיר מחירון. 30 מגה ל-3 חודשים זה מבצע בפני עצמו, כך שלדעתי תוכל לקראת סיומו לנסות להשיג מחיר אפילו קצת יותר זול מ 95 ש"ח , בסביבות 85 ש"ח לחודש, לשנה נוספת.
2. כמו שכבר הבנת, הטענה שאתה חייב לשלם 7 ש"ח עבורת תמיכת רשתות היא שקר מוחלט, כנראה סתם ניסתה להוציא ממך עוד כסף.
3. גם הסיפור הזה שמכרו לך שהראוטר "מוגבל" בדרך כלשהי הוא קישקוש. מדובר בדיוק באותו נתב כמו שכולם מקבלים, אותו דגם בדיוק, חדש ומנוילן. במקרה הכי גרוע שיחקו בהגדרות שלו.. אז תאפס אותו ויש לך נתב חדש לכל דבר.
4. ברצינות, לקחת קו טלפון מבזק? למה? אם באמת קיבלת מספר טוב, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות איתו זה לנייד את המספר לחברה אחרת שמספקת שרותי טלפון קווי דרך האינטרנט. אתה יכול היום לקבל קו טלפון בלי חבילת דקות ב 10 ש"ח , חבילה של משהו כמו 1,000 דקות לנייחים וניידם ב 30 ש"ח , שיחות ללא הגבלה ב 69 ש"ח.. למיטב ידיעתי אין מחירים כאלה בבזק...
5. כמו שכתבתי מעליך, את ההתקנה ב 68 ש"ח היית יכול לקבל גם אם לא היית לוקח קו טלפון.
6. את הנתב (מודם..) בהשאלה אי אפשר לקבל בבזקסטור, למיטב ידיעתי. רק עם שליח.
תהנה!
1. מומלץ להתקשר כמה ימים לפני שנגמרים 3 החודשים הראשונים, שלא יקפיצו לך בטעות למחיר מחירון. 30 מגה ל-3 חודשים זה מבצע בפני עצמו, כך שלדעתי תוכל לקראת סיומו לנסות להשיג מחיר אפילו קצת יותר זול מ 95 ש"ח , בסביבות 85 ש"ח לחודש, לשנה נוספת.
2. כמו שכבר הבנת, הטענה שאתה חייב לשלם 7 ש"ח עבורת תמיכת רשתות היא שקר מוחלט, כנראה סתם ניסתה להוציא ממך עוד כסף.
3. גם הסיפור הזה שמכרו לך שהראוטר "מוגבל" בדרך כלשהי הוא קישקוש. מדובר בדיוק באותו נתב כמו שכולם מקבלים, אותו דגם בדיוק, חדש ומנוילן. במקרה הכי גרוע שיחקו בהגדרות שלו.. אז תאפס אותו ויש לך נתב חדש לכל דבר.
4. ברצינות, לקחת קו טלפון מבזק? למה? אם באמת קיבלת מספר טוב, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות איתו זה לנייד את המספר לחברה אחרת שמספקת שרותי טלפון קווי דרך האינטרנט. אתה יכול היום לקבל קו טלפון בלי חבילת דקות ב 10 ש"ח , חבילה של משהו כמו 1,000 דקות לנייחים וניידם ב 30 ש"ח , שיחות ללא הגבלה ב 69 ש"ח.. למיטב ידיעתי אין מחירים כאלה בבזק...
5. כמו שכתבתי מעליך, את ההתקנה ב 68 ש"ח היית יכול לקבל גם אם לא היית לוקח קו טלפון.
6. את הנתב (מודם..) בהשאלה אי אפשר לקבל בבזקסטור, למיטב ידיעתי. רק עם שליח.
תהנה!