max payne
סרט מבוסס על משחק מחשב
יכול להיות שאי ההכרות שלי עם המשחק פגעה בהנאה (שלא היתה)
מ ש ע מ ם גם בתור סרט אקשן ללא יומרות
הפסקתי באמצע
sunshine
מדע בדיוני
חללית יוצאת להציב מתקן גרעיני לעורר את השמש (שדעכה)
סרט איטי
אבל אני נהניתי
יש משהו מעניין בדינמיקה של המקומות הסגורים האלו, לאו דווקא בקשר לעלילה הראשית
כמו בנוסע השמיני, אודיסאה, מצולות
ziv_r כתב:Bedtime Stories
עובד תחזוקה במלון אשר שומר על 2 בני משפחה קטנים, מגלה כי הסיפורים שהוא מספר להם טרם השינה, מתגשמים יום לאחר מכן. כמובן שהוא מנסה לשנות את הסיפורים שיעבדו לטובתו ומכאן הכל משתבש.
עם אדם סנדלר וקורטני קוקס.
אם אתם לא בשכבת הגיל של 8-14, לא לצפות.
7/10 (אם הייתי בן 8-14).
...
ואם אני צופה בסרטים במערכת הק"ב הבייתית שלי כדי להנות מאפקטים וסאונד? איך אתה מדרג לי את הסרט?
ziv_r כתב:Bedtime Stories
עובד תחזוקה במלון אשר שומר על 2 בני משפחה קטנים, מגלה כי הסיפורים שהוא מספר להם טרם השינה, מתגשמים יום לאחר מכן. כמובן שהוא מנסה לשנות את הסיפורים שיעבדו לטובתו ומכאן הכל משתבש.
עם אדם סנדלר וקורטני קוקס.
אם אתם לא בשכבת הגיל של 8-14, לא לצפות.
7/10 (אם הייתי בן 8-14).
...
ואם אני צופה בסרטים במערכת הק"ב הבייתית שלי כדי להנות מאפקטים וסאונד? איך אתה מדרג לי את הסרט?
תודה
...
יש סרטים הרבה יותר מגניבים בשביל להנות מסאונד ואפקטים.
תומר, אמרתי לך שזה ממש לא סטנדרטי ויכול להיות שממש לא תאהב אותו (וכנראה הצלתי לך את הנישואין ), אתה יודע מה דעתי על הסרט.
אני אהבתי, אשתי פרשה אחרי 20 דקות שכללו 3 הרדמויות....
סיפורו (הלא אמיתי) של רופא סקוטי שמגיע לאוגנדה לעזור במיסיון, ובעקבות רצף אירועים הופך
להיות רופאו ויועצו האישי של אידי אמין. האירועים בסרט סביב אידי אמין מבוססים על דברים שקרו.
פורסט וויטאקר הרוויח ביושר את האוסקר/גלובוס הזהב/וכו'
חברים, אמרתי שהעלילה היא של סרט כחול והסרט מיועד לימים שהראש במצב קליטה של מידע רדוד/ שטוח בלבד אבל עם המון אקשן ואלימות.
מצטער, אני נקלע לימים אלו לפעמים ומתאים לי לראות רק מכות או UFC
אני חושב שאיירון מן קצת חרג מגבולות ההתלהבות. כן, הוא מבדר, יש בו המון אקשן ורוברט דאוני נותן עוד עניין לדמות אבל בזה זה נגמר. הוא קלישאי, די צפוי, לא ממש מחדש שום דבר מאז ימי 'ספיידרמן' הראשון שאפשר לומר ששינה את הז'אנר של סרטי הקומיקס. בקיצור, לא יותר מהפסקה נעימה למוח.
My Name Is Bruce
ברוס משחק כאן את עצמו, שחקן שיכל להיות גדול, אך עקב החלטות שגויות בחיים, הגיע לסרטים סוג ב' ולכן לא ממש התקדם בחיים. הסרט עוסק על התעוררות אל המלחמה הסיני עקב משחק של זוג צעירים בבית קברות סיני עתיק. האל הורג את כל מי שהוא נתקל בו ותושבי העיירה קוראים לברוס שיציל אותם.
עם ברוס קמבל כמובן.
סרט טיפוסי מאוד לברוס, הרבה בדיחות על חשבונו מתחת לחגורה ואפקטים כמו שיש רק בסרטים של ברוס. אפילו פסקול ה DTS-HD Master Audio לא ממש הצליח להעיר אותי מהתנומות הקלות שחטפתי במהלך הסרט.
מי שחובב סרטי ברוס קמפל, יהנה מאוד, כל השאר - לוותר.
7/10
אדם סנדלר הוא איש תחזוקה במלון שחייו משתנים מקצה אל קצה כאשר הסיפורים לפני השינה
שהוא מספר לאחייניתו ואחיינו מתחילים להתממש באורח פלא. הוא מנסה לנצל את התופעה
ולהכניס את חלומותיו האישיים אל תוך הסיפורים אלא שדווקא התגובה הבלתי צפויה של
הילדים היא זו שמשנה את חייו לחלוטין.
סרט חביב ביותר במידה ואתם מחפשים סרט לכל המשפחה, בהחלט לא סרט למבוגרים בלבד. אני אישית די אוהב את הסרטים של השחקן הזה (יש לו או סרטים שלא שווה לצפות בהם בכלל או סרטים מצחיקים ומבדרים בטירוף) ולרב נהנה מהם, גם הפעם לא סבלתי אבל הסרט הזה מעט שונה משאר הרפטואר של השחקן. כמובן שכרגיל רוב שניידר רק שהפעם הוא בהחלט לא הצליח להעלות אפילו חיוך על פניי בניגוד לשיתופי הפעולה הקודמים שלהם. קורטי קוקס (חברים) מזדקנת ולא בחן וכרגיל משחקת את הדמות הנוירוטית המעצבנת (ע"ע מוניקה מחברים) ואפילו את זינה נהסיכה הלוחמת ואת פליסטי גייסו להפקה.
לצפות אם מתחשק לכם סרט קליל וילדותי או אם צופים עם הילדים.
"זוכה פרס הדרמה האמריקנית הטובה ביותר בפסטיבל סאנדנס. אם חד הורית שחוברת לאישה אינדיאנית בת שבט המוהוק וביחד הן מסייעות להבריח מהגרים מקנדה לארה"ב. זהו סרט הביכורים של הבמאית קורטני האנט שעובד לתסריט באורך מלא מסרט קצר שביימה ב-2004.
סרט דרמה איטי ומעט כבד, לצפות רק אם אתם במצב רוח המתאים לכך. סה"כ סרט חביב.