מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
שרשור ההתחדשות של הסאב: viewtopic.php?t=401747&start=100#p3401112+
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אז אחרי המתנה קצרה אך מורגשת, הוא סוף סוף הגיע ועדיין נושא איתו את הריח של הקונטיינר, מה שמעיד על זה ש-Future לא בזבזו זמן ודאגו להזיז אותו מהר ככל האפשר, בלי שיתעכב במחסנים.
אז מגיעה תודה גדולה למשפחת Future על השירות והזריזות, למאי שתמיד זורם עם כל השגעונות שלי, ולניר שלקח חלק ודאג שהוא יגיע עד אליי כמו שצריך.
עכשיו כשהוא כאן, נשאר רק הרגע הכי כיפי - פתיחת הקופסה והתרשמות ראשונית, כיולים והרצת בדיקות של יסודות הבניין
כמובן אעדכן בהמשך עם עוד תמונות מגרות.
אז מגיעה תודה גדולה למשפחת Future על השירות והזריזות, למאי שתמיד זורם עם כל השגעונות שלי, ולניר שלקח חלק ודאג שהוא יגיע עד אליי כמו שצריך.
עכשיו כשהוא כאן, נשאר רק הרגע הכי כיפי - פתיחת הקופסה והתרשמות ראשונית, כיולים והרצת בדיקות של יסודות הבניין

כמובן אעדכן בהמשך עם עוד תמונות מגרות.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איזו מפלצת. תתחדש!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בהמה טיבטית, יק 

7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תתחדש!16/04/2026 13:40Nba כתב: אז אחרי המתנה קצרה אך מורגשת, הוא סוף סוף הגיע ועדיין נושא איתו את הריח של הקונטיינר, מה שמעיד על זה ש-Future לא בזבזו זמן ודאגו להזיז אותו מהר ככל האפשר, בלי שיתעכב במחסנים.
כמובן אעדכן בהמשך עם עוד תמונות מגרות....
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
יפה מאוד סחורה מעולה מאנשים טובים, תתחדש תהנה ותתן לנו רשמים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

על איזה סאב אתה מדבר שלא נכנס באוטו ?עופרפולק כתב: סאב חייתי . לא הצלחנו בזמנו להכניס לאוטו אם הקרטון נאלצנו להוציא אותו החוצה וככה נסע וראה נוף מתל אביב לנתניה . ואל תשאלו איך העליתי את זה לקומה 4 ....
העלית במעלית ?
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בהמשך לשרשור ההתחדשות שלי ב- SB-3000 R|Evolution כמה חדשות לאפליקציית הכיול העתידית להיות מושקת:
viewtopic.php?p=3402994#p3402994+
מעתיק גם לכאן AS IS:
אגב האפליקציה והכיול שייקרא: Auto-EQ כמה חדשות מרעישות לדעתי מהמשך התכתבות שלי היום עם אד.
ולמה מרעישות ? כי לא מצאתי שום סימוכין או אזכור לזה ברשת עד לרגע זה שכנראה אני חושף לראשונה עתה כאן.
ביקשתי להצטרף לצוות הבדיקה של האפליקציה העתידית שתושק בקרוב וקיבלתי תשובה שנכון לכרגע הצוות הוא פנימי בלבד.
מבחינת תהליך העדכון, לא יהיה צורך בעדכון ידני ו/או הורדה של קבצים.
העדכון ייקרה ב-2 שלבים: קודם עדכון גרסא למכשיר עצמו ולאחר מכן עדכון לאפליקציה בטלפון (יש לוודא כי העדכון האוטומטי דלוק).
צוות הבדיקה הפנימי מציין כי התוצאות טובות מאוד בשימוש של המיקרופון הפנימי של הפלאפון.
אבל... אם רוצים להשיג תוצאה טובה יותר יש צורך להשתמש במיקרופון חיצוני ואז עלתה לי השאלה - איזה מיקרופון חיצוני בדיוק ? האם UMIK ? משהו אחר ?
לא. התשובה שהתקבלה - מיקרופון ייעודי חדש של SVS לטובת הנ"ל בלבד.
מפה כבר זרמתי עם עצמי בכל מיני ספקולציות להלן עם הצ'אט מבחינת איך זה הולך לעבוד.
איפה יתבצעו החישובים?
המעבדים בסמארטפונים מודרניים חזקים פי כמה וכמה מהמעבדים שנמצאים בתוך הסאב-וופר או אפילו ברוב הרסיברים. לכן:
* **הסמארטפון (האפליקציה):** יבצע את ניתוח הנתונים המיידי (FFT - Fast Fourier Transform). הוא יקליט את ה"פינגים" מהסאב, ינתח את תגובת התדר (Frequency Response) ויזהה איפה יש "פיקים" (הדהודים) בחדר.
* **הסאב-וופר:** בסוף התהליך, האפליקציה פשוט תשלח לסאב רשימה של פקודות לקביעת ה-**PEQ** (האקוולייזר הפרמטרי). המעבד של הסאב (ה-DSP) לא "חושב" איך לתקן את החדר, הוא פשוט מבצע את הפילטרים שהאפליקציה אמרה לו לבצע.
האם ה-Auto-EQ ישתמש בענן?
חברות כמו **Anthem (ARC)** או **Dirac** לעיתים שולחות את נתוני המדידה מהסמארטפון לשרת חזק בענן שמריץ אלגוריתם מורכב, ומחזיר תוך שניות את התיקון המושלם לאפליקציה. סביר ש-SVS תעבוד בשיטה דומה או תבצע את הכל מקומית באפליקציה, כי החישובים עבור סאב-וופר בודד (רק תדרים נמוכים) הם יחסית קלים למעבד של טלפון.
למה זה יתרון ?
העובדה שהחישוב נעשה באפליקציה/טלפון ולא ברסיבר הימאהה הישן שלך היא **הבשורה הגדולה**.
* הרסיבר שלך (RX-A2050) לא יודע לעשות EQ איכותי לסאב (הוא די מוגבל בתדרים הנמוכים).
* ברגע ש-SVS מעבירה את ה"בינה" לאפליקציה, היא עוקפת את המגבלה של הימאהה. האפליקציה תייצר גרף תיקון הרבה יותר מדויק ממה ש-YPAO היה יכול לחלום עליו.
החלק של המיקרופון:
עניין המיקרופון החיצוני - המעבד של הטלפון יכול להיות חזק ככל שיהיה, אבל אם המיקרופון של הטלפון "מזייף" ב-20Hz (כי הוא קטן ולא נועד לזה), החישוב יהיה שגוי. (*** נכנס = *** יוצא). ברגע שתחבר מיקרופון איכותי, המעבד של הטלפון יוכל להוציא תוצאה ברמה של מעבדי קול מקצועיים.
**בשורה התחתונה:** הנייד שלך הוא ה"מהנדס", המיקרופון הוא ה"אוזניים", והסאב הוא ה"פועל" שרק מבצע את ההוראות.
זה פתרון אלגנטי מאוד כי הוא הופך את הסאב שלך ל"חכם" בלי קשר לאיכות הרסיבר שיש לך.
קיצור, על פניו נשמע לי ממש מבטיח...
מעתיק גם לכאן AS IS:
אגב האפליקציה והכיול שייקרא: Auto-EQ כמה חדשות מרעישות לדעתי מהמשך התכתבות שלי היום עם אד.
ולמה מרעישות ? כי לא מצאתי שום סימוכין או אזכור לזה ברשת עד לרגע זה שכנראה אני חושף לראשונה עתה כאן.
ביקשתי להצטרף לצוות הבדיקה של האפליקציה העתידית שתושק בקרוב וקיבלתי תשובה שנכון לכרגע הצוות הוא פנימי בלבד.
העדכון ייקרה ב-2 שלבים: קודם עדכון גרסא למכשיר עצמו ולאחר מכן עדכון לאפליקציה בטלפון (יש לוודא כי העדכון האוטומטי דלוק).
צוות הבדיקה הפנימי מציין כי התוצאות טובות מאוד בשימוש של המיקרופון הפנימי של הפלאפון.
אבל... אם רוצים להשיג תוצאה טובה יותר יש צורך להשתמש במיקרופון חיצוני ואז עלתה לי השאלה - איזה מיקרופון חיצוני בדיוק ? האם UMIK ? משהו אחר ?
מפה כבר זרמתי עם עצמי בכל מיני ספקולציות להלן עם הצ'אט מבחינת איך זה הולך לעבוד.
איפה יתבצעו החישובים?
המעבדים בסמארטפונים מודרניים חזקים פי כמה וכמה מהמעבדים שנמצאים בתוך הסאב-וופר או אפילו ברוב הרסיברים. לכן:
* **הסמארטפון (האפליקציה):** יבצע את ניתוח הנתונים המיידי (FFT - Fast Fourier Transform). הוא יקליט את ה"פינגים" מהסאב, ינתח את תגובת התדר (Frequency Response) ויזהה איפה יש "פיקים" (הדהודים) בחדר.
* **הסאב-וופר:** בסוף התהליך, האפליקציה פשוט תשלח לסאב רשימה של פקודות לקביעת ה-**PEQ** (האקוולייזר הפרמטרי). המעבד של הסאב (ה-DSP) לא "חושב" איך לתקן את החדר, הוא פשוט מבצע את הפילטרים שהאפליקציה אמרה לו לבצע.
חברות כמו **Anthem (ARC)** או **Dirac** לעיתים שולחות את נתוני המדידה מהסמארטפון לשרת חזק בענן שמריץ אלגוריתם מורכב, ומחזיר תוך שניות את התיקון המושלם לאפליקציה. סביר ש-SVS תעבוד בשיטה דומה או תבצע את הכל מקומית באפליקציה, כי החישובים עבור סאב-וופר בודד (רק תדרים נמוכים) הם יחסית קלים למעבד של טלפון.
למה זה יתרון ?
העובדה שהחישוב נעשה באפליקציה/טלפון ולא ברסיבר הימאהה הישן שלך היא **הבשורה הגדולה**.
* הרסיבר שלך (RX-A2050) לא יודע לעשות EQ איכותי לסאב (הוא די מוגבל בתדרים הנמוכים).
* ברגע ש-SVS מעבירה את ה"בינה" לאפליקציה, היא עוקפת את המגבלה של הימאהה. האפליקציה תייצר גרף תיקון הרבה יותר מדויק ממה ש-YPAO היה יכול לחלום עליו.
החלק של המיקרופון:
עניין המיקרופון החיצוני - המעבד של הטלפון יכול להיות חזק ככל שיהיה, אבל אם המיקרופון של הטלפון "מזייף" ב-20Hz (כי הוא קטן ולא נועד לזה), החישוב יהיה שגוי. (*** נכנס = *** יוצא). ברגע שתחבר מיקרופון איכותי, המעבד של הטלפון יוכל להוציא תוצאה ברמה של מעבדי קול מקצועיים.
**בשורה התחתונה:** הנייד שלך הוא ה"מהנדס", המיקרופון הוא ה"אוזניים", והסאב הוא ה"פועל" שרק מבצע את ההוראות.
זה פתרון אלגנטי מאוד כי הוא הופך את הסאב שלך ל"חכם" בלי קשר לאיכות הרסיבר שיש לך.
קיצור, על פניו נשמע לי ממש מבטיח...
.
.
קודם כל אלוף תודה על שיתוףavihuli כתב: בהמשך לשרשור ההתחדשות שלי ב- SB-3000 R|Evolution כמה חדשות לאפליקציית הכיול העתידית להיות מושקת:
מעתיק גם לכאן AS IS:
איפה יתבצעו החישובים?
למה זה יתרון ?
החלק של המיקרופון:
קיצור, על פניו נשמע לי ממש מבטיח......

דבר שני האן אמרו לך צפי מתי הם אמורים כבר להוציא את זה לקהל ׳׳הרחב׳׳?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

שם פה את התשובה AS IS שקיבלתי:testtest כתב: קודם כל אלוף תודה על שיתוף
דבר שני האן אמרו לך צפי מתי הם אמורים כבר להוציא את זה לקהל ׳׳הרחב׳׳?...
No time frame yet but it won't be long now.....
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

סקירה של ה- SVS Micro 3000 Revolution החדש.
על פניו נראה ממש מבטיח והגודל הפיזי שלו הוא יתרון ענק בעיניי אם אפשר למקם זוג כאלה אחוריים בצדדים של הספה.
זה מבלי שאנחנו נכנסים לשאלת: האם ריבוי סאבים "קטנים" עדיף על בודד גדול, כי יש פה 2 אסכולות שונות.
במידה ומתאפשר, אני מאלה שיעדיפו זוג קטנים על פני אחד גדול.
מה שאותי הכי מדליק בטכנולוגיה הזו של יישום האלמנטים אחד נגד השני שזה חוסך למעשה את הרכישה של רגליות השיכוך שלהם כי התיבה לא זזה כלל - שומר על פרופיל נמוך וצמוד לרצפה.
על פניו נראה ממש מבטיח והגודל הפיזי שלו הוא יתרון ענק בעיניי אם אפשר למקם זוג כאלה אחוריים בצדדים של הספה.
זה מבלי שאנחנו נכנסים לשאלת: האם ריבוי סאבים "קטנים" עדיף על בודד גדול, כי יש פה 2 אסכולות שונות.
מה שאותי הכי מדליק בטכנולוגיה הזו של יישום האלמנטים אחד נגד השני שזה חוסך למעשה את הרכישה של רגליות השיכוך שלהם כי התיבה לא זזה כלל - שומר על פרופיל נמוך וצמוד לרצפה.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

הגודל שלו זה ייתרון משמעותי, אהבתי מאוד את התוצרת החדשה של החברהavihuli כתב: סקירה של ה- SVS Micro 3000 Revolution החדש.
...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מה אומרים ?
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
השמאלי זה המיק של minidsp עם לוגו של SVSavihuli כתב: מה אומרים ?...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

זה לא של minidsp זה 'Classic Precision' mic זה החברה הוציאה פיתוח של svsistarmini כתב: השמאלי זה המיק של minidsp עם לוגו של SVS...
המיקרופון השני זה 'Evolution Stealth' mic
גם פיתוח יחודי של החברה
יפה מאוד שאפו
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חברים, רק לצורך ההבהרה - המיקרופונים ששמתי בתמונה זה הדמייה שעשיתי ב-AI.
לא משהו רישמי של SVS. נראה אם זה יקלע בול בעת ההשקה.
@mulder
אני על זה, לקחתי את זה על עצמי כפרויקט לפיצוח - ברגע שיהיה לי מידע נוסף כלשהו אני אעדכן פה כמובן.
ממה שאני קורא ומבין בין השורות זה יכול להיות game changer רציני.
הרי אנחנו יודעים שרוב הבעיות בחדר נובעות מהתחום התחתון בעיקר ואם ה-EQ שלהם הולך לסדר את זה מבלי הצורך להחליף רסיבר ו/או להתקדם למערכות כיול מתקדמות (ראה ערך סקריפטים למיניהם), זה בהחלט יכול להיות בוננזה.
השאלה כמה מים זה יחזיק בפועל כי הצהרות לחוד ומעשים לחוד...
יש פה עיכוב רציני בהשקה של כמה חודשים מול מה שתוכנן.
זה יכול להצביע מבחינתי על פליטת פה מוקדמת מדיי שלהם או שהאפליקציה ומה שהם תכננו שהיא תעשה עדיין לא מבושלת דיה עד הסוף.
אם זה מתעכב כל כך הרבה, אז זה כבר מראש הוציא אותם פחות טובים מול לקוחותיהם ככה שאני נוטה להאמין שברגע שזה ייצא החוצה - הם ירצו להפוך את הקערה על פיה עם הבשורה.
לא משהו רישמי של SVS. נראה אם זה יקלע בול בעת ההשקה.
@mulder
אני על זה, לקחתי את זה על עצמי כפרויקט לפיצוח - ברגע שיהיה לי מידע נוסף כלשהו אני אעדכן פה כמובן.
ממה שאני קורא ומבין בין השורות זה יכול להיות game changer רציני.
הרי אנחנו יודעים שרוב הבעיות בחדר נובעות מהתחום התחתון בעיקר ואם ה-EQ שלהם הולך לסדר את זה מבלי הצורך להחליף רסיבר ו/או להתקדם למערכות כיול מתקדמות (ראה ערך סקריפטים למיניהם), זה בהחלט יכול להיות בוננזה.
השאלה כמה מים זה יחזיק בפועל כי הצהרות לחוד ומעשים לחוד...
יש פה עיכוב רציני בהשקה של כמה חודשים מול מה שתוכנן.
זה יכול להצביע מבחינתי על פליטת פה מוקדמת מדיי שלהם או שהאפליקציה ומה שהם תכננו שהיא תעשה עדיין לא מבושלת דיה עד הסוף.
אם זה מתעכב כל כך הרבה, אז זה כבר מראש הוציא אותם פחות טובים מול לקוחותיהם ככה שאני נוטה להאמין שברגע שזה ייצא החוצה - הם ירצו להפוך את הקערה על פיה עם הבשורה.
.
.