מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
The Express
נער צעיר שחור מתקבל לקבוצת פוטבול, מתמודד מול גזענות ובמקביל מוביל את קבוצתו לאליפות הארצית. מבוסס על סיפור אמיתי.
עם דניס קוויד.
דרמת ספורט שגרתית, עשו בערך כבר 25 כאלו. למרות האמור, מהנה לצפייה. פסקול ה DTS-HD Master Audio משובח ומרשים במיוחד בסצנות המשחקים.
8/10
נער צעיר שחור מתקבל לקבוצת פוטבול, מתמודד מול גזענות ובמקביל מוביל את קבוצתו לאליפות הארצית. מבוסס על סיפור אמיתי.
עם דניס קוויד.
דרמת ספורט שגרתית, עשו בערך כבר 25 כאלו. למרות האמור, מהנה לצפייה. פסקול ה DTS-HD Master Audio משובח ומרשים במיוחד בסצנות המשחקים.
8/10
Punisher: War Zone
מלחמה של איש אחד כנגד הפשע המאורגן בעולם כולו, הגיבור חסר הרחמים פרנק קסל יוצא למאבק כנגד "בוס" מאפיה נלהב בשם בילי ראזוטי. לאחר שפניו וגופו של ראזוטי הושחתו בצורה איומה ע"י קסל הוא יוצא למסע נקמה.
אלימות טהורה, המון אקשן עם אפקטי של גולגולות מרוצצות, עלילה ברמה של סרט כחול.
לימים שהמח לא רוצה להתאמץ אלא לראות פיור מכות.
לחובבי הז'אנר 7/10
מלחמה של איש אחד כנגד הפשע המאורגן בעולם כולו, הגיבור חסר הרחמים פרנק קסל יוצא למאבק כנגד "בוס" מאפיה נלהב בשם בילי ראזוטי. לאחר שפניו וגופו של ראזוטי הושחתו בצורה איומה ע"י קסל הוא יוצא למסע נקמה.
אלימות טהורה, המון אקשן עם אפקטי של גולגולות מרוצצות, עלילה ברמה של סרט כחול.
לימים שהמח לא רוצה להתאמץ אלא לראות פיור מכות.
לחובבי הז'אנר 7/10
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מה לא ברור?kingikra כתב:זאת בדיחה או שפיספסת את שיעורי המתמטיקה בבית הספר?nadavck כתב:מקצץ בחצי שעה?kkkkalif כתב:Quantum Of Solace
ראיתי בHD RIP כואב בעיניים
טיפה ארוך העלילה סבבה לא משעממת אך גם לא יותר מידי מעניינת.
הייתי מקצר את הסרט בחצי שעה
הציון שלי 7/10...
הסרט כולו 106 דקות... מה אתה רוצה? סרט של שעה ו- 10 דקות?......
106 דקות = שעה ו 46 דקות סרט.
תוריד מזה חצי שעה = 30 דקות.
קיבלת סרט של 76 דקות = שעה ו 16 דקות...
אז אם ה"בדיחה" היא לגבי 6 הדקות אז כן... פספסתי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Swat
חיפשתי בבלוקבסטר המקומי סרט בלוריי להשכרה, יש להם איזה 5...ומחתימים אותך שאם הסרט חוזר עם שריטה אז אתה משלם על הדיסק
טוב, לעניינינו
יחידת ימ"מ בראשות סמואל גיקסון ובכיכובו של קולין פארל + מישל רודריגז הלא נשית במיוחד, מקבל משימה להעביר אסיר מסוכן.
בתור אחד שאוכל בלי מלח ועם יד אחת קשורה מאחור, מרתון של הגירסאות המורחבות של שר הטבעות, אני חושב שפעם ראשונה שאורך של סרט הציק לי, פשוט לא נגמר, מלא עלילות צדדיות שלא תורמות מאומה לעלילה המרכזית, בקיצור 117 דקות שנמשכות כמו מסטיק, אומנם מעט מדי אקשן, אבל מה שהיה, היה חביב בסה"כ.
סרטים כאלה הם הסיבה שאני בד"כ לא חורג מהאופקים "הרגילים" שלי
6.5/10
חיפשתי בבלוקבסטר המקומי סרט בלוריי להשכרה, יש להם איזה 5...ומחתימים אותך שאם הסרט חוזר עם שריטה אז אתה משלם על הדיסק
טוב, לעניינינו
יחידת ימ"מ בראשות סמואל גיקסון ובכיכובו של קולין פארל + מישל רודריגז הלא נשית במיוחד, מקבל משימה להעביר אסיר מסוכן.
בתור אחד שאוכל בלי מלח ועם יד אחת קשורה מאחור, מרתון של הגירסאות המורחבות של שר הטבעות, אני חושב שפעם ראשונה שאורך של סרט הציק לי, פשוט לא נגמר, מלא עלילות צדדיות שלא תורמות מאומה לעלילה המרכזית, בקיצור 117 דקות שנמשכות כמו מסטיק, אומנם מעט מדי אקשן, אבל מה שהיה, היה חביב בסה"כ.
סרטים כאלה הם הסיבה שאני בד"כ לא חורג מהאופקים "הרגילים" שלי
6.5/10
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
סרטים
"נער בפיג'מת הפסים"
סרט מצוין ומרגש על ילד של קצין נאצי המתיידד עם נער יהודי בגטו.
"השיבה"
http://breitman.homestead.com/films/thereturn.html
סרט רוסי (יש גם תרגומים בעברית ברשת) , מצוין ומומלץ.
זכה בפרסים ומועמדיות רבים.
סרט מצוין ומרגש על ילד של קצין נאצי המתיידד עם נער יהודי בגטו.
"השיבה"
http://breitman.homestead.com/films/thereturn.html
סרט רוסי (יש גם תרגומים בעברית ברשת) , מצוין ומומלץ.
זכה בפרסים ומועמדיות רבים.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אופס, טעיתי בניסוח של איך שרשמת את זה. הבנתי מדבריך שחשבת ש 106 זה שעה ועשר דקות אבל פיספסתי את הסימן שאלה האחרון שכתבתnadavck כתב:מה לא ברור?kingikra כתב:זאת בדיחה או שפיספסת את שיעורי המתמטיקה בבית הספר?nadavck כתב:מקצץ בחצי שעה?kkkkalif כתב:Quantum Of Solace
ראיתי בHD RIP כואב בעיניים
טיפה ארוך העלילה סבבה לא משעממת אך גם לא יותר מידי מעניינת.
הייתי מקצר את הסרט בחצי שעה
הציון שלי 7/10...
הסרט כולו 106 דקות... מה אתה רוצה? סרט של שעה ו- 10 דקות?......
106 דקות = שעה ו 46 דקות סרט.
תוריד מזה חצי שעה = 30 דקות.
קיבלת סרט של 76 דקות = שעה ו 16 דקות...
אז אם ה"בדיחה" היא לגבי 6 הדקות אז כן... פספסתי...
מצטער
Synecdoche, New York
קיידן קוטרד הוא במאי תיאטרון, שאשתו הציירת מפנטזת שהוא מת והתרפיסטית שלו מתעניינת יותר ברב המכר פרי עטה מאשר בייעוץ. כשאשתו עוזבת, ממלא קיידן את החלל בעבודה על מחזה חדש ומנסה להבין את משמעויות קיומו. (מאתר סרטים).
טוב אז אני חושב שכל מה שאני אגיד יכול להסתכם במילה הזוי!!!
סרט מוזר ברמות מטורפות ניסיון עלוב לעורר שאלות קיומיות ולמרות סימור הופמן שמשחק בצורה מושלמת הסרט מסובך בלי כיוון אמיתי ובלי שמץ של הגיון, הוא אינו משעשע אינו מעלה שאלות ותהיות ובחלקו גם לא מעניין ואפילו משעמם. סבלתי בכל המחצית השנייה של הסרט.
ולמרות הציון המושך 7.8 (imdb) אמליץ להימנע....
4\10 להתרחק כמו מאש...
קיידן קוטרד הוא במאי תיאטרון, שאשתו הציירת מפנטזת שהוא מת והתרפיסטית שלו מתעניינת יותר ברב המכר פרי עטה מאשר בייעוץ. כשאשתו עוזבת, ממלא קיידן את החלל בעבודה על מחזה חדש ומנסה להבין את משמעויות קיומו. (מאתר סרטים).
סרט מוזר ברמות מטורפות ניסיון עלוב לעורר שאלות קיומיות ולמרות סימור הופמן שמשחק בצורה מושלמת הסרט מסובך בלי כיוון אמיתי ובלי שמץ של הגיון, הוא אינו משעשע אינו מעלה שאלות ותהיות ובחלקו גם לא מעניין ואפילו משעמם. סבלתי בכל המחצית השנייה של הסרט.
4\10 להתרחק כמו מאש...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Resident Evil: Degeneration
mkv 720p dd5.1
הדמויות המקוריות של משחק המחשב/קונסולות חוזרות לסרט באורך מלא. אף פעם לא סבלתי את סדרת רזידנט איוול עם מילה גובוביץ'. לעומת זאת את סרט ההנפשה הדיגיטלי של קונאמי כן אהבתי.
וירוס שהופך בני אדם לזומבים קטלניים משתחרר (בפעם המאתיים בקולנוע) והפעם על טיסה בתוך ארצות הברית. וזאת רק ההתחלה.
הגרפיקה פשוט ראויה לשבח עם תשומת לב עד לפרטים קטנים. הסאונד כמובן טוב מאוד עם לא מעט עבודה לערוצים האחוריים.
הסרט עצמו סוחף גם בלי להעמיס על עצמו יותר מדיי מבחינה ויזואלית, מה שבדרך כלל קורה בסרטים מסוג זה. סך הכל בידור מהנה לשעה וחצי.
מומלץ!
mkv 720p dd5.1
הדמויות המקוריות של משחק המחשב/קונסולות חוזרות לסרט באורך מלא. אף פעם לא סבלתי את סדרת רזידנט איוול עם מילה גובוביץ'. לעומת זאת את סרט ההנפשה הדיגיטלי של קונאמי כן אהבתי.
וירוס שהופך בני אדם לזומבים קטלניים משתחרר (בפעם המאתיים בקולנוע) והפעם על טיסה בתוך ארצות הברית. וזאת רק ההתחלה.
הגרפיקה פשוט ראויה לשבח עם תשומת לב עד לפרטים קטנים. הסאונד כמובן טוב מאוד עם לא מעט עבודה לערוצים האחוריים.
הסרט עצמו סוחף גם בלי להעמיס על עצמו יותר מדיי מבחינה ויזואלית, מה שבדרך כלל קורה בסרטים מסוג זה. סך הכל בידור מהנה לשעה וחצי.
מומלץ!
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני עברתי לשדרות ....guyezra כתב:כל פעם שאני מנסה להרחיב אופקים אני חוטף בומבה שמחזירה אותי לאופקים הרגילים...ziv_r כתב:tobenary, guyezra,
חבר'ה, אני הרבה פעמים רשמתי שהטעם שלי בסרטים איננו נורמטיבי. חוץ מזה, זה משעמם לצפות רק ב Hollywood flicks, תרחיבו קצת אופקים, תפסיקו להיות כאלו מקובעים על ז'אנר מצומצם של סרטים......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
צ'ארלי קאופמן ירד מהפסים סופיתtnt424 כתב:Synecdoche, New York
4\10 להתרחק כמו מאש......
Need more cowbell
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Doubt
נזירה קפדנית אשר מנהלת בית ספר דתי, מעלה חדש כי הכומר הראשי מטריד מינית את הילדים.
עם מריל סטריפ.
דרמה שקטה למדי אשר נוגעת בנושא שמעולם לא נחשף בסרט הוליוודי. הסרט מחולק ל 2 חלקים, החצי הראשון מתאר בצורה מעניינת את הלך הרוח בבית הספר, הקפדנות המשמעתית לדת, לסדר, לצניעות - רק בחצי אנחנו נחשפים בעצם לסיפור האמיתי.
7.5/10
נזירה קפדנית אשר מנהלת בית ספר דתי, מעלה חדש כי הכומר הראשי מטריד מינית את הילדים.
עם מריל סטריפ.
דרמה שקטה למדי אשר נוגעת בנושא שמעולם לא נחשף בסרט הוליוודי. הסרט מחולק ל 2 חלקים, החצי הראשון מתאר בצורה מעניינת את הלך הרוח בבית הספר, הקפדנות המשמעתית לדת, לסדר, לצניעות - רק בחצי אנחנו נחשפים בעצם לסיפור האמיתי.
7.5/10
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
יש לא מעט סרטים הוליוודים שעסקו בנושא, כך ש"מעולם" זאת קצת מילה גדולה.ziv_r כתב:Doubt
עם מריל סטריפ.
7.5/10...
הסרט "פחד ראשוני" גם הוליוודי וגם נוגע בנושא.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
THE ESCAPIST
סרט בריטי מעט מוזר שמתאר את הבריחה מהכלא של קבוצת אסירים (נמלטים מישהו).
משחק בה השחקן מ-LIFE (שגם שם הוא מעצבן לא מעט) שמתגלה כאן כסוציאופט לא קטן...
הסיפור מחולק כרונולוגית לקטע הבריחה וההכנה כאשר הם עוברים בפלאשים מאחד לשני.
העלילה די בסיסית, יש כאן מעט דיאלוג והסוף מעט צפוי עבורי (אם כי הוא יפתיע אחרים אני מעריך).
בסופו של דבר זה לא היה משעמם והעביר שעה וחצי בכיף.
8/10
סרט בריטי מעט מוזר שמתאר את הבריחה מהכלא של קבוצת אסירים (נמלטים מישהו).
משחק בה השחקן מ-LIFE (שגם שם הוא מעצבן לא מעט) שמתגלה כאן כסוציאופט לא קטן...
הסיפור מחולק כרונולוגית לקטע הבריחה וההכנה כאשר הם עוברים בפלאשים מאחד לשני.
העלילה די בסיסית, יש כאן מעט דיאלוג והסוף מעט צפוי עבורי (אם כי הוא יפתיע אחרים אני מעריך).
בסופו של דבר זה לא היה משעמם והעביר שעה וחצי בכיף.
8/10
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
כמו כן ממליץ להמנע מקריאת מידע ברשת בכדי לא להחשף לספויילר מאוד משמעותי.avioren כתב:אם לא ראית אותו, מומלץ ביותר.
אדוורד נורטון בתחילת דרכו עושה שם תפקיד ענק....
בדומה ל"חשוד המיידי" שגם בו הסיום עושה את כל הסרט.
כמובן שבשניהם ספויילר משמעותי שאסור לחשוף.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Bedtime Stories
עובד תחזוקה במלון אשר שומר על 2 בני משפחה קטנים, מגלה כי הסיפורים שהוא מספר להם טרם השינה, מתגשמים יום לאחר מכן. כמובן שהוא מנסה לשנות את הסיפורים שיעבדו לטובתו ומכאן הכל משתבש.
עם אדם סנדלר וקורטני קוקס.
אם אתם לא בשכבת הגיל של 8-14, לא לצפות.
7/10 (אם הייתי בן 8-14).
עובד תחזוקה במלון אשר שומר על 2 בני משפחה קטנים, מגלה כי הסיפורים שהוא מספר להם טרם השינה, מתגשמים יום לאחר מכן. כמובן שהוא מנסה לשנות את הסיפורים שיעבדו לטובתו ומכאן הכל משתבש.
עם אדם סנדלר וקורטני קוקס.
אם אתם לא בשכבת הגיל של 8-14, לא לצפות.
7/10 (אם הייתי בן 8-14).