מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4817

שליחה

IMDb: : Nope
https://www.imdb.com/title/tt10954984/

או.ג'י ואמרלד מנסים לנהל את העסק המשפחתי, חווה לאילוף סוסים לצרכים הוליוודים לאחר שאביהם נהרג בתאונה נדירה שנסיבותיה האמיתיות עוד יתבררו בהמשך.
העסק נמצא בקשיים כלכליים ואו.ג'יי נאלץ למכור כמה סוסים לבעל החווה השכנה (לנצח גלן !), ילד פלא טלוויזיוני לשעבר שהקריירה שלו נקטעה לאחר מתקפה רצחנית של השימפנזה ששיחקה בסדרה, וכיום מנהל חווה המעניקה למבקרים חוויה בסגנון המערב הפרוע.
ערב אחד, האחים עדים לתופעה על טבעית שללא ספק מקורה ביישות חוצונית והם מחליטים לתעד את הישות מתוך בצע כסף.
בכלל יש בסרט לא מעט אמירות על נושאים חברתיים כאלו ואחרים.
הסרט מצולם נפלא והוא מפלרטט עם שלושה ז'אנרים אהובים עלי: אימה, מדע בדיוני ומערבון. השחקנים עושים עבודה מצויינת (במיוחד קיקי פאלמר המגלמת את איזבל) והמתח נשמר כמעט עד סופו.
סצינת השימפנזה הרצחנית פשוט מצמררת ונפלאה רק חבל שהיא לא נקשרת חזק מספיק לשאר העלילה. בכלל, העלילה היא הנקודה החלשה של הסרט והסוף של הסרט פשטני ומאכזב למדי.

8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

ELVIS

סיפורו הטרגי והבלתי יאומן של אלביס פרסלי שמת בגיל 42 והספיק להיות המלך הבלתי מעורער של המוזיקה האמריקאית

לכאורה אמור להיות סיפור מרתק, אבל הסיפור מאוד איטי חלש ללא אירועים מטלטלים

הדבר שאני למשל לא ידעתי על הביוגרפיה שלו זה איך המנהל שלו השתלט עליו ומנע ממנו את כל הרצונות שלו, אותו מנהל הוביל את אלביס לפי גחמותיו ללא התחשבות ברצונותיו של אלביס,ן בעריצות מלאה, ממש לא ברור איך אמן בסדר גודל שלו היה כל כך חסר אונים בחייו הפרטיים ובניהול הקריירה שלו

הסרט ארוך מאוד ואיטי אף יותר הוא מסופר על ידי טום הנקס שמשחק את מנהלו הכל יכול של אלביס

טום נותן משחק גדול כפי שהוא יודע לתת אבל הוא לא מצליח לחפות על השעמום שמתפתח במשך התקדמותו של הסרט

תכלס סרט ארוך מיד, שצריך לראות כדי להבין את הסיפור הטרגי של אלביס

אבל די משעמם ולא סרט מהנה באופן מיוחד

6.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

Samaritan
גיבור על לשעבר (Sylvester Stallone) שפרש וחי בצללים, חוזר לפעולה לאחר שהילד השכן שלו מסתבך עם האנשים הלא נכונים.

יש לנו את Stallone שמשחק גיבור על, מה יכול כבר להשתבש? זה מה שחשבתי לעצמי. ובכן, הרבה. הסיפור מתאים לילדים ומסופר יותר מידי מנקודת מבטו של הילד הקטן. העומק של הסיפור ברמת שלולית והאקשן לא במינון הנכון ולא בביצוע הרצוי לסרט גיבורי על שיוצא בשנתון הנוכחי.
חבל.
הדבר היחיד שמרשים כאן זה Stallone שכוחו במותניו למרות שהוא חגג לאחרונה 76 שנים.
5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Nope

ג׳ורדן פיל מבריק שוב עם סרט ללא ז׳אנר. זה מערבון על משפחה שחורה קשת יום שמאמנת סוסים להופעותבסרטים וסדרות סוג ז. כשהאבא נהרג בנסיבות תמוהות, הבן אוג׳יי ואחותו מנסים לשמר את העסק המשפחתיאבל השכן מנסה לרכוש ממנו את הסוסים והחווה כדי להגדיל סוג של אטרקציה מסתורית שמתחבאת מעברלרכס ושהוא מתכנן להציג בקרוב לציבור. ספק מערבון, ספק סרט על אנשים שמנסים לשמר את העסק, מדעבדיוני, או אולי סרט על סוסים וחיות פרא? אין לי מושג, אבל לא תשתעממו לשניה כי ג׳ורדן פיל יודע לעשותקולנוע מטורף ומרתק עם הרבה אהבה לקולנוע וסרטים.

9/10

Samaritan

סילבסטר סטלונה הוא זקן שהשכן הצעיר שלו חושד בו שהוא סמאריטאן - סופרהירו שנהרג לפני שנים רבות. מתחיל טוב ואז מסתבך עם כל הקלישאות העלובות של הוליווד. רעיון טוב שנגמר לו די מהר הקיטור.

4/10

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599

שליחה

Fall
טוב, חיכיתי קצת לסרט הזה כי הטריילר מוצלח.
אני לא רוצה לספיילר (אני משתדל לעולם לא להרוס סרט) - אבל בקצרה: שתי מטפסות הרים מחליטות לעלות על מגדל טלויזיה גבוה מאוד.
הסרט מותח מאוד, מאוד, מצולם בצורה מדהימה , למרות שאני חושב שלא הופק בהשקעה גדולה מדי. ישנם כמה חסרונות מהותיים מאוד לסרט, לפעמים הוא מוגזם, אבל בכל מקרה ממליץ מאוד. אולי לא לבעלי לב חלש או פחד גבהים.
ממליץ לראות על מסך גדול, באמת שיש שם צילומים מטורפים.
8 מתוך 10 בגלל שהשלם גדול מסך חלקיו...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Four Weddings and a Funeral

קומדיה רומנטית בכיכובו של יו גרנט משנת 1994

בזמנו הסרט עשה באז די גדול וקיבל ציון די טוב ב IMDB

הייתי במוד של סרט קליל והפור נפל על הסרט הזה

במילה אחת אכזבה

בשתי מילים אכזבה גדולה

אפילו חיוך אחד לא עלה על פני כל הסרט הצלחתי להרדם ולהתעורר 4 פעמים ושמחתי מאוד שהוא הסתיים

5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

Good luck to you leo grande \ אף פעם לא מאוחר

אחלה תירגום לשם המקורי של הסרט , ואם כבר בשם של הסרט עסקינן
אז אתם בטח שואלים : אף פעם לא מאוחר לעשות מה .. ? התשובה היא לעשות סקס גם בגיל 60+ .

אלמנה מבוגרת ומיוסרת סוחרת את שירותיו בחור צעיר ורענן לבילוי חד-פעמי.
מה שאמור להיות לילה פשוט וכייפי הופך לסיפור ארוך ומורכב משיחות ושיתופים אין סופיים,
הסרט יורד לקונפליקטים מאוד אישיים ויש המון פלונטרים שצריך לפתור לפני שאפשר להתחיל להנות

אני השתעממתי רוב הזמן - יתכן שהסרט מתאים יותר לגיל הזהב
שמזדהה עם התוכן והמצבים שהסרט מציג .
יחד עם זאת הופתעתי לטובה מהמשחק של אמה טומפסון (63)

10\5
נערך לאחרונה על ידי pessik ב 05/09/2022 8:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

The harder they fall \ נקמה מרה

נטפליקס מספקים לנו מערבון קלאסי עם כל האלמנטים המתבקשים :
נוף של המערב הפרוע , טיפוסים חלקלקים , שליפות אקדח זריזות , מלחמת כנופיות ועוד
הופעה טובה של אידריס אלבה בתפקיד חסר רחמים וקר רוח .
אבל הסרט ארוך (02:20) והרגיש לי מרוח : המון סצינות נמתחות יותר מידי

כמו שקלינט איסטווד אמר :
If you want to shoot shoot don't talk

10\6

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

A Quiet Place Part II

תמיד הייתה לי חיבה מסויימת לסרטים פוסט-אפוקליפטים ,
במיוחד כאלה שמביאים סגנון חדש כמו Birdbox ו A Quiet Place.

אז יש לנו כאן המשכון קצר (01:35) שלא מבזבז זמן ומיד מהדקות הראשונות
מתחיל לסחוף אותנו לתוך אותה ההרפתקאה המופלאה מהסרט הראשון
שבנויה כולה על שקט מופתי . גם צליל קטן וחרישי עשוי לזמן את המפלצות הקטלניות
שברגעים המעטים שהן מופיעות על המסך כבר מספיקות להעביר צמרמורת וחרדה .

המון סצינות מותחות ומפחידות עם פס-קול מקפיץ כראוי לסרט אימה איכותי ,
ולפי הסיום בהחלט צפוי לנו Part III שאני כבר מצפה לו .

10\8

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299

שליחה

Top Gun: Maverick

אפשר לדלג ישר לחצי, עלילה די מצוצה מהאצבע וממש קלישאתית
קטעי האקשן טובים אבל רחוקים מאוד מהמציאות

5/10

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

Thirteen Lives
הסרט מספר את סיפורה של קבוצת הנערים התאילנדית ומאמנם שנלכדו במערה מוצפת מי גשמים בצפון תאילנד.
למרות שרובנו יודעים כיצד הסתיימה הפרשה, הסרט (שעתיים וחצי בקירוב) משאיר את הצופים במתח רציף עד סופו!
הבמאי - רון הווארד ידוע בכישרונו לקחת סיפור גדול ולהעביר אותו אל המסך.
מומלץ ביותר !
8.5/10
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11712

שליחה

Loving Adults (2022)

אישה מגלה רומן שבעלה מנהל עם אישה צעירה שמוביל למסע קטלני ומפתיע לאחר שהבעל מנסה לרצוח אותה.

מותחן דני עשוי כהלכה ששומר על מתח מתחילתו ועד סופו המעניין. משחק טוב של Dar Salim שמוכר מסדרות דניות
ובמיוחד Sonja Richter במשחק מרשים ומפתיע לטובה. סרט קטן שנותן הרבה כיף, מבוים מדויק עם קטעי אלימות עסיסיים
שלא מותירים ספק שאפשר להפיק סרטים איכותיים גם בתקציבים נמוכים.

7.4/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה

Hot Seat (2022)

האקר לשעבר מגלה פצצה מתחת לכיסא בו הוא עובד. הוא מצווה על ידי איש מסתורי ששולט על הפצצה לגנוב כספים כדי להעביר לו אותם
או שבתו ורעייתו יפגעו. שוטר מבוגר ומומחה לחומרי נפץ מנסה להציל את האיש ולחשוף את האיש המסתורי שעומד מאחורי התרמית.

סרט גרוע בכל המובנים. תסריט מופרח, בימוי חובבני, עלילה לא מעניינת, ומשחק בינוני עד כאב. לא ברור מה עושה שם Mel Gibson
שהוא שחקן ומפיק/בימוי מוערך בהחלט, שבגילו המתקדם איבד את הקסם שהיה לו. פיהוק אחד גדול שבספק היה מתאים לשנות ה - 90.

4.3/10

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

Justice Society. World War II (2021)
DC משתפרים מסרט לסרט (מצוייר)
לא שגרתי = אהבתי

לא אוהב לסקר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Sam morill - same time tomorrow

ספיישל סטנד-אפ חריף ומעולה

9/10

The rover

סרט מ 2014 על מין ערבה פוסט אפוקליפטית לא ברורה באוסטרליה, שבה קבוצה שירו בה גונבת רכב שלאיש מוזר (גיא פירס - ממנטו) שרודף אחריהם ומשמיד את כל מי שבדרך. לא לגמרי ברורה המוטיבציה של אףאחד שם ועד הסוף הכל מוזר וחסר פשר גם כשהסרט מנסה לתת הסברים.

3/10

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 791

שליחה

תא מספר 6 - Compartment Number 6

סרט מסע, זוכה פרס הסרט הטוב בפסטיבל קאן 2021 (הפסקול ברוסית וקצת פינית).

הסרט מספר על סטודנטית פינית לארכאולוגיה החיה במוסקבה עם בת זוגה, ומחליטה לנסוע לבדה בחורף לאתר פרהיסטורי במורמנסק שבחוג הארקטי, 2000 ק"מ ממוסקבה. הנסיעה ברכבת אורכת כמה ימים ובמהלכה היא מתמודדת עם שותף לתא וקשיים נוספים.

https://www.nachshonfilms.com/movies/%D ... A4%D7%A8-6

סרט מצוין, 9/10

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599

שליחה

Thor: Love and Thunder
לא. פשוט לא...
ברור שכולנו נראה אותו וברור שהסאונד והאפקטים מדהימים, אבל הוא פשוט מיותר...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Good luck to you leo grande

ראשית תודה רבה לחבר pessik שהביא לידיעתי את הסרט הזה

לדעתי סרט דרמה מעולה עים נגיעות קומיות מקסימות

Emma Thompson במשחק ניפלא משחקת אלמנה צמאה לאהבה ולתאווה הסגורה בהמון שכבות של תיסכול ופחדים שמונעים ממנה את המימוש של אותו צימאון

להגשמה ומימוש, היא שוכרת את שירותיו של ג'יגולו בשם leo grande, השחקן Daryl McCormack, גם הוא בתצוגת משחק מדהים,

כאמור שניהם סוחבים איתם שכבות רבות של תסכולים ואכזבות מהעבר שאותם הם מקלפים שכבה אחרי שכבה בדו שיח עמוק ואיכותי

השיח מביא איתו דיאלוגים מאוד חדים ומאוד איכותיים ממש תענוג לשמוע את השיח הכל כך מרתק של שניהם בדרך לקילוף התיסכולים שחרור מפחדים ונסיונות הגעה למטרה

הסרט לא ארוך וכולל כמעט כולו דיאלוגים בחדר אחד במלון, הסטאפ נראה לי ממש מתכון להצגה, למרות שלא שמעתי שהיתה הצגה כזו

חצות ליל חמישה אנשים מבושמים בהרבה בירות ופיצות ראו את הסרט ואף אחד לא ניקר אפילו פעם אחת

אני והחברה מאוד נהנינו, הציונים נעו בין 8 ל 9 כך ש...

אני מאוד ממליץ
8.5/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

The Unbearable Weight of Massive Talent

סרט אקשן קומי שמיועד בעיקר למעריצי ניקולס קייג' - אני מחבב אותו אז נהניתי, מה עוד שאני תמיד אוהב לראות שחקנים שיודעים לצחוק על עצמם.

7

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה

Last Seen Alive (2022)

זוג בתהליך פרידה נוסעים לבית הוריה של האישה כדי שהיא תישאר שם כמה ימים. בדרך הם עוצרים בתחנת דלק והאישה הולכת לקנות מים
ופתאום נעלמת ללא עקבות. הבעל מערב את המשטרה שלא ממש עוזרת, לכן הוא מחליט לקחת את החוק לידיו ולעשות כל מאמץ כדי למצוא אותה.

מותחן שגרתי אך מעניין למרות שדי צפוי. Gerard Butler סוחב את כל הסרט על כתפיו בצורה מרשימה עם יכולת משחק נפלאה.
סרט לא רע ודי מותח, חבל שהעלילה מעט מופרכת עם שחקני משנה לא מרשימים. Michael Irby עושה מעבר מהסדרה המצוינת "כנופיית המאיה"
לסרטים בצורה לא משכנעת.

6.4/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”