שירשור החידות הגדול
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אפשר להפוך את החידה הנ"ל להרבה יותר קלה, אם מורידים ממנה מילים "מיותרות".theAman כתב:אני אתן הגדרה מקורית שלי, אני מקווה שתאהבו, אין לי מושג לגבי הקושי כי אני לא אובייקטיבי כאן.
56? בסופו של דבר, לא לילה!(5)...
מה החידה ומה הפתרון?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא כ"כ הבנתי,Booboo כתב:אפשר להפוך את החידה הנ"ל להרבה יותר קלה, אם מורידים ממנה מילים "מיותרות".theAman כתב:אני אתן הגדרה מקורית שלי, אני מקווה שתאהבו, אין לי מושג לגבי הקושי כי אני לא אובייקטיבי כאן.
מה החידה ומה הפתרון?...
אילו מילים מיותרות?
- Booboo
- חבר ותיק

קח את החידה המקורית שלך, אל תוסיף לה כלום, תוריד ממנה שתי מילים או יותר, ותקבל חידה חדשה שיש לה פיתרון נכון והגיוני, וגם הרבה יותר קלה.theAman כתב:לא כ"כ הבנתי,Booboo כתב:אפשר להפוך את החידה הנ"ל להרבה יותר קלה, אם מורידים ממנה מילים "מיותרות".theAman כתב:אני אתן הגדרה מקורית שלי, אני מקווה שתאהבו, אין לי מושג לגבי הקושי כי אני לא אובייקטיבי כאן.
מה החידה ומה הפתרון?...
אילו מילים מיותרות?...
- Booboo
- חבר ותיק

"בקטנה" כמו שאומרים, אין הרבה מה ללמוד מזה...theAman כתב:Booboo,
אפשר אולי להוריד את ה- 56?, אבל זה ניתן כרמז.
חוץ מזה אני לא חושב שנשאר משהו מיותר.
איך היית מנסח אחרת? אני רוצה ללמוד לחידות הבאות....
התכוונתי ל: 56? לא לילה!
תודה.moco כתב:אני רואה שיש לך לחץ שאתה צריך לפרוק, אז קדימה קח את תורי.דני_פרבר כתב:moco - יש לך חידה?...
אגב, יש לי חידה "אמיתית" בצנרת, אבל נחכה לסיום השוס של אמיר, עליה אני עדיין חושב....
זה קל: הבן של ג'ודי הסריח את סביבתו. 3 ו-3
ופעם, כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה, אומר לך משהו שלא נראה חשוב אבל נשמע נפלא.
- Booboo
- חבר ותיק

אסף לוץדני_פרבר כתב:תודה.moco כתב:אני רואה שיש לך לחץ שאתה צריך לפרוק, אז קדימה קח את תורי.דני_פרבר כתב:moco - יש לך חידה?...
אגב, יש לי חידה "אמיתית" בצנרת, אבל נחכה לסיום השוס של אמיר, עליה אני עדיין חושב....
זה קל: הבן של ג'ודי הסריח את סביבתו. 3 ו-3...
יאללה, תעביר להילוך שלישי
יש לי באוטו תיבה רציפה....Booboo כתב:אסף לוץדני_פרבר כתב:תודה.moco כתב:אני רואה שיש לך לחץ שאתה צריך לפרוק, אז קדימה קח את תורי.דני_פרבר כתב:moco - יש לך חידה?...
זה קל: הבן של ג'ודי הסריח את סביבתו. 3 ו-3...
יאללה, תעביר להילוך שלישי...
ופעם, כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה, אומר לך משהו שלא נראה חשוב אבל נשמע נפלא.