מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

15/08/2014 2:09  
molvy כתב:
wild target

קומדיה בריטית חביבה על רוצח שכיר ששוכרים רוצחים שכירים לרצוח אותו ואת המועמדת להירצח כי הוא לא רצח את המועמדת להירצח ובמקום זה רצח את הרוצח שהיה צריך לרצוח את המועמדת להירצח.

סרט חביב מאוד קומדיה שאינה נגררת לאבסורדים וגדושה בדיאלוגים די שנונים ומצחיקים

7.5/10
מומלץ
...
אני חייב לומר שאני מזדקן

ראינו אתמול את הסרט הזה בלי לדעת שכבר ראיתי אותו בעבר לפני פחות מעשר שנים, ונהניתי מכל דקה,

תכלס באתי לכתוב ביקורת על הסרט ולמירב הפתעתי ראיתי כבר ביקורת שלי על הסרט

לא נותר לי אלא להמליץ שוב על הסרט הנחמד והלא חשוב הזה

7.7/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11710

שליחה

Black Box / Boite Noire (2021)

אנליסט מוכשר מנסה לפענח התרסקות מטוס בו קיפחו את חייהם מאות אנשים. החקירה נסגרת על ידי רשויות הבטיחות בטענה של תאונה.
בניגוד לדעתם של הממונים עליו הוא מתחיל לחקור את המקרה, ויוצא למסע אובססיבי לגלות מה עומד מאחורי ההתרסקות המוזרה, ומגלה תגליות
שמסכנות את חייו.

מותחן צרפתי עשוי ומשוחק היטב. מזמן לא ראיתי סרט צרפתי מוצלח (בניגוד לעבר) שהצליח לרתק אותי. חלקו הראשון מתנהל באיטיות מסוימת
בחלקו השני העלילה מקבלת תפנית מותחת ומעניינת, עד לסוף שהיה מושלם. המותחן הכי טוב שראיתי לאחרונה, מרתק, מטלטל, מרגש, ומותח.
שילוב נהדר של משחק, בימוי ותסריט מהוקצע. ככה עושים קולנוע מהנה ומרשים. שווה כל רגע מזמנכם.

7.6/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

Fresh
הכל נראה ורוד לצעירה עם החבר החדש שלה ולכן היא יוצאת איתו לסוף שבוע. במהרה היא מגלה שהיא מסוממת ומשמשת למימוש התאוות המזוויעות ביותר שיש.

קומדיה שחורה שהיתה יכולה להיות מצוינת אם היא היתה מקוצרת ל- 80 דקות במקום כמעט שעתיים.
עם Sebastian Stan שמוכר בתור The Winter Soldier.
6.5/10

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599

שליחה

בדיוק באתי לכתוב על Fresh ושמחתי לראות שהקדימו אותי.
התלבטתי אם להמליץ על הסרט הזה, כי הוא חריג בנוף... אני מאוד אהבתי, אישתי אהבה לפרקים.
ממליץ מאוד לא לקרוא כלום מראש, כי בעצם כל דבר הוא ספויילר בסרט הזה...
אני חושב שאפשר לתת לו 7 וזה יהיה הוגן.
השחקנית הראשית מגניבה ומיוחדת בתור בונוס.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Wild target

ראיתי את ההמלצה של molvy אז צפיתי עם האישה. טיפה ארוך אבל מעולה.

8.5/10

The Adam project

סרט נטפליקס טוב ומשעשע (מה!?) עם מארק ראפלו, ריאן רנולדס (מעצבן כרגיל), ג׳ניפר גארנר, זואי סלדנה, קאתרין קינר.

טייס מהעתיד חוזר ופוגש את עצמו בגיל 12, ואז זה מתחיל להסתבך...

8.5/10

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1534

שליחה

The Adam project
נטפליקס .

סרט מעולה רמה גבוהה, במיוחד הצליח לרגש בכמה קטעים המשלבים את החוש השישי/טרמינייטור ועוד כמה להיטים ניצחיים אלמותיים מהעבר., מומלצ מאוד.

9/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

13 going on 30

שליחה

13 Going on 30

יום שבת חורפי וקריר החלטתי לראות סרט קליל ונפל הפור על הסרט הזה

תקציר הסרט דומה ל BIG, עם Mark Ruffalo בתפקיד האביר על הסוס הלבן, הוא הסיבה העיקרית שבחרתי לצפות בסרט הזה

ילדה בת 13 מעט דחוייה מייחלת להיות בת 30, וראה זה פלא למחרת בבוקר היא מתעוררת אחרי קפיצה בזמן של 17 שנה

בזמן שהיא לא זוכרת כלום מהשנים שעברו, כל הסובבים אותה חיו את 17 השנה וזוכרים כל רגע

קומדיה רומנטית די דביקה אבל לא משעממת די משעשעת ומנסה להיות מרגשת, אכן מזכיר את BIG אבל בטוח לא מגיע לרמה שלו

תכלס שעה וחצי עברו בנעימים לפעמים כיף להפליג באווירה הרומנטית ולהנות ממנה

אני נהניתי
6.7/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה

The Shadow in My Eye / The Bombardment (2021)

בשנת 1945 מלחמת העולם השנייה מגיעה לסיומה. דנמרק נותרת תחת כיבוש גרמני, בזמן שהגסטפו עדיין מחפשים באלימות חברי התנגדות
בסיוע של הדנים. האנשים חיים בקופנהגן בשגרה לכאורה של עבודה, לימודים בבתי ספר וחנויות פתוחות. בבסיס באנגליה מתכוננים למשימה
להרוס ארכיונים של הנאצים וכמה שיותר חיילים גרמניים, למרות שהגרמנים מציבים בגגות אנשים בתור מגנים אנושיים. הפצצה הקטלנית תגרום
להפצצה לא מכוונת של בית ספר מלא ילדים ונזירות.

סרט דרמה דני משובח מבוסס על סיפור אמיתי. סרט מעורר כבוד וגעגועים לקולנוע איכותי, ששכחנו שהוא עדיין קיים בתוך מבול סרטים בינוניים.
שילוב של הפקה איכותית, צילומים אמנותיים מבריקים, לוקיישן מרשים, אווירה סוחפת, תסריט חד כתער שנוגע בכל הנושאים הרגישים באומנות
ובימוי לא פחות ממושלם. הליהוק ברובו לא מוכר, אולם המשחק של הילדים על סף השלמות (כן, יש דבר כזה) Danica Curcic ("איש הערמונים")
במשחק רגיש. Alex Hogh Andersen ( "איבר חסר העצמות" עבורנו) בהופעה סופר כובשת ומרשימה, שסוללת את דרכו להיות שחקן מוביל בעתיד
הקרוב/רחוק - בלי שום בעיה או חסרונות, כי מדובר על שחקן עם כישרון משחק טבעי.

סרט מטלטל ועוצמתי, מופק באומנות, מכווץ את הבטן למראה התמונות הקשות, דמויות ייחודיות, רגיש ואלים בו זמנית במינונים מדויקים, תמונה משובחת, פסקול מצמרר, קווי עלילה בנויים בצורה הכי נכונה שאפשר - מביאים סיפורים שונים על דיכוי עם, אלימות קשה, אמונה ללא פשרות וסיום מעט אופטימי ,שמסתיים בדיוק בזמן. סרט חובה.

7.9/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

American Refugee
בעולם לא יותר מידי עתידני, כאשר הכלכלה מתרסקת והכאוס מתפשט ברחובות, משפחה תופסת מחסה אצל השכנים שעברו לגור בבונקר מתחת לבית שלהם. במהרה היחסים מתחממים בין 2 ראשי המשפחות עד כדי פיצוץ.

סרט ללא הפתעות ולכן גם ללא ריגוש.
6/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Spider-man : no way home

בסוף הפרק הקודם של הסדרה הזו, החביבה מבין הריבוטים השונים של ספיידרמן, התגלה לעולם זהותו של ספיידרמן - פיטר פארקר.

זה כמובן משבש קשות את כל תוכניות החיים, לא רק שלו, אלא של MJ ושל החברים האחרים שלו. בנסיון עם דר סטריינג׳, להשכיח את העובדה הזו מכל העולם, משהו משתבש וכל העולם יוצא מאיזון...

חביב מאוד. לא בטוח שמצדיק את ההייפ וכמו מרבית סרטי מארוול - ארוך הרבה יותר מדי.

8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Big Miracle

שליחה

Big Miracle

מבוסס על סיפור אמיתי, אלסקה, לוויתנים...... סיבות טובות עבורי לצפות בסרט

כתב טלוויזיה שולי, מגלה בעיירה קטנה באלסקה הרחוקה, משפחת לוויתנים (אבא אמא ותינוק) שכלואה מתחת לקילומטרים רבים של קרח, הם מצליחים לנשום דרך חור שבקרח שהולך וקופא, ברגע שהחור יקפא, הלוויתנים יטבעו

הסיפור הקטן מאלסקה תופס די מהר את הכותרות ברשתות התקשורת ברחבי העולם (עדיין לא היה את המונח וויראלי אבל זה בפירוש היה וויראלי) ופיגורות גדולות ברחבי העולם מנסות להיות חלק מהצלת הלוויתנים

רייגן וגורבצ'וב היו חלק מהנסיונות

סרט יפה, שמתאר בצורה די מרגשת את שותפות הגורל והכבוד שרוחשים האסקימוסים שאוכלים את הלוויתנים לחייה האצילה הזו, ואיך העולם מצליח להתאחד ולגבות את תנועת הגרינפיס במאמצים חובקי עולם להציל את משפחת הלוויתנים

נהנתי מאוד מהסרט, מהצילומים, מהלוויתנים ומצוות השחקנים שנתן הופעה טובה ומשכנעת

אני ממליץ
7.8/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

Spider man no way home

המשך מעללותיו של ספיידרמן הנוכחי (טום הולנד עם הפרצוף בייבי שלו)
הפעם כדי לשכלל את העלילה יוצרי הסרט צירפו דמויות מהעבר
ויש לנו חגיגה של גיבורים על המסך עם כל המרדפים והשיכלולים שאנחנו מכירים.
מטובל עם המון חוש הומור וגם ניסיון להכניס קצת רגש לסיפור ויש לנו סרט טוב יחסית
שנמשך ק3ת יותר מידי : שעתיים וחצי זה ארוך אבל הכרחי כדי לסמן V .

10\7.5

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

The 355
מספר סוכנות מודיעין משתפות פעולה על מנת לאתר רכיב שיכול לפרוץ לכל רשת מחשבים לפני שהוא יגיע לידיים הלא נכונות.

סרט פעולה מעולה עם ליהוק משובח. שעתיים שעפו בלי לשים לב.
מעט הפריע לי ששוב עושים סרט בו כל הנשים הן טובות וכל הגברים הם רעים, אבל זוהי המגמה ההוליוודית היום.
7.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

42 (2013)

מבוסס על סיפור אמיתי

בשנות ה 40 אחרי מלחמת העולם השנייה, בזמן שהשחורים היו נחותים באמריקה והפרדה לפי צבע היתה בכול מקום, בעל קבוצת הבייסבול ברוקלין דודג'רס (האריסון פורד) מגייס לשוורותיו את ג'קי רובינסון השחור.

הדבר מהווה סוג של רעידת אדמה בליגת הבייסבול הבכירה כמו גם בארצות הברית כולה

הסרט מספר את סיפורו של ג'קי רובינסון את האלימות הגזענית שהוא ספג את ההכרה שלאט לאט הוא מקבל מהקהל מתוך הערכה ליכולותיו הספורטיביות

הליהוק של הריסון פורד כבעלי הקבוצה מעולה, כל שאר הקאסט נותן הצגה טובה ומשכנעת

התסריט שנמשך לאורך שעתיים, מפורט ומרתק. הזמן עף בלי לשים לב, בסוף הסרט מצאתי את עצמי מוחא כפיים

עבורי זה סרט מעולה ומאוד מומלץ
8.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Windfall

סרט נטפליקס של ג׳ייסון סיגל (איך פגשתי את אמא שלך) שהו הוא פורץ לבית הקיץ של עשיר מופלג עד שהעשיר ואשתו מגיעים במפתיע. מתחיל טוב, משעמם כשזה נכנס ליחסים הזוגיים ומתרומם טיפה לקראת הסוף.

סהכ מייגע מדי.

6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

צעיר מנסה להסתיר את עברו, אך נאלץ להתמודד מול אביו שמחזיק את עשר הטבעות המסתורי, בכפר בו יש מפלצת מסוכנת
שתשאב את כל הנשמות על פני כדור הארץ.

סרט עתיר אפקטים של מארוול. הקונספט הפעם מעט שונה, הרבה קרבות מרהיבים בליווי פסקול מרעיד בשילוב יפה של CGI.
הסיפור כרגיל באנלי וצפוי, אולם הביצוע עשוי היטב עם קטעי הומור טובים. לאחר הכתוביות יש קטע נוסף שמוסיף עוד איזה מימד לסיפור.
להפתעתי, כאחד שלא חובב סרטי גיבורי -על (לא באופן גורף, כי יש כמה מוצלחים) הסרט בהחלט מהנה.

7.3/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

22 Bullets

סרא פעולה צרפתי ישן עם Jean Reno, שחקן שאני מאוד אוהב

מתחילים עם ניסיון לרצוח גנגסטר בגמלאות,קבוצה רעולת פנים מרססים אותו ב 22 קליעים ולמרות הכול הוא יוצא בחיים🤷

ואז הוא נוקם בכל אלו שניסו להרוג אותו, בכל אלו שתכננו להרוג אותו, בכל אלו שלא היו נגד הרעיון של להרוג אותו..... משמע בכול הקאסט

תכלס סרט די מבולבל עם המון דמויות שדי דומות אחת לשנייה וקצת קשה להבין מי זה מי ולמה הורגים אותו

אבל למרות כל זה הסרט די מעניין ולא משעמם (לפחות אותי הוא לא שעמם)

Jean Reno נותן משחק טוב והתפקיד מתלבש על הדמות שלו די טוב

סרט לא רע

אבל אני לא יכול להמליץ
6.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

The 355

שבלוני ומעייף. איבדתי עניין.

5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Deep Water
מותחן אירוטי שבבסיסו איש הייטק לשעבר (Ben Affleck) שמנסה להתמודד עם פרשיות האהבים הרבות של אישתו.

כמעט שעתיים לא ברורות של גבר שאישתו לא מפסיקה לדרוך עליו והוא בוחר בדרך הכי לא הגיונית על מנת להתמודד עם זה.
סוף דבילי שלא נתן מענה לכלום.
5.5/10

נ.ב
עם כזה שם לסרט, הייתי מצפה לכמה כרישים לבנים שתוקפים ניצולים על סירה שעומדת לטבוע באמצע הים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Blacklight

ליאם ניסן הוא עובד של fbi שעושה עבודות מחוץ לספרים שהם מלוכלכים או שדורשים טקטיקות שלא רצוי להפעיל פורמלית בשטח. כשהוא מבין שיש אופרציה שלמה וסודית בתוך הארגון הוא מסייע לעיתונאית לחשוף את הסיפור.

תחילת הסרט מעניין אך לקראת הסוף הסיפור מאבד לגמרי את הצפון והסוף הזוי עד רמות wtf. לא כולל הסוף 8 עם הסוף 5.

5/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”