הי כולם,shmulik05 כתב:ואולי ללכת על בטוח ולתת לו להתחיל את המסלול מהממ"ד ואז הוא יצטרך "לרדת" למסדרון שזה כנראה קל יותר מ"לטפס" מבמסדרון לממ"ד.Catskinner כתב:shmulik05,
בנוגע למעבר בין חדרים בעלי גובה שונה: זה מאוד תלוי בזוית התקיפה של הרומבה. בהיתקלות חזיתית אין לרומבה בעיה לדלג מהמסדרון לממ"ד למרות הפרש הגבהים. ברם, כשהיא מגיעה קצת בזוית למפתן היא עשויה לטפס רק עם גלגל אחד ובמצב זה יש סכנה שהגחון שלה יתקע על הסף. ב 50% מהמקרים היא נחלצת לבד וב 50% מהמקרים האחרים אתה צריך לחלץ אותה בעצמך....
דבר נוסף - הסקובה יכולה לשטוף ללא טיטוא מקדים? היא מבצעת טאטוא ושטיפה במקביל?
שמוליק...
ראשית, התחדשנו ברומבה 581.
מכשיר נפלא, אפילו אחרי ששאבתי את הבית בשואב הרגיל (הוא הגיע ביום שישי בצהריים אחרי שכבר הייתי בעיצומם של הניקיונות) - הוא הצלחיח למלא את עצמו באבק ולכלוך במקומות שלא הגעתי בעצמי.
ההפתעה הגדולה מבחינתי: עולה ויורד ממדרגת הממ"ד בלי שום בעיה. אם צריך, הוא מתקן זווית ומנסה שוב, ועולה!
אנחנו לא מספיקים להתפעל ממנו. עשינו לו נסיעת מבחן כדי לבדוק את נקודות התורפה ולתת להם מענה מראש.
האמת שאין הרבה:
1. כמו לכל בית - יש מקומות שבשל מימדים הצרים מגוף הרומבה הוא לא מגיע לשם.
2. שידה שהגובה של מאד-מאד גבולי לרומבה כך שהוא נכנס חלקית ותוך כדי סיבוב נתקע בה ומתקשה להחלץ.
3. הרומבה נכנס לנקות באחד החדרים מאחורי דלת שלא היתה תפוסה עם סטופר, נתן מכה קטנה לדלת כך שהיא נסגרה ולמעשה כלא את עצמו בחדר...
מבחינתי, למעט סעיף 1 - המדובר במקומות בודדים וקטנים (כמו בין האסלה לקיר וכדומה) לכל השאר יש מענה.
על פי התרשמות ראשונה אנו מרוצים מאד.
מגיע עם כלי ניקוי מברשות נוח מאד, סט מברשות ופילטר נוספים, 3 מגדלורים (שיכולים להיות גם קיר וירטואלי), עמדת עגינה לטעינת המכשיר ושלט חמוד מאד.
ממליץ לרכוש מהאתר dealextreme בגרושים מתאמי סוללת AA ל C עבור המגדלורים - כפי שכבר הומלץ פה בפורום. לי עלו 2 סטים (שהם 10 מתאמים) 17 ש"ח כולל המשלוח... ואז אפשר להשתמש בסוללות נטענות סטנדרטיות.
http://www.dealextreme.com/p/soshine-aa ... pack-13814
נקנה בארץ ב"חשמל נטו". מחיר זהה לאתר היבואן ( באתר שלהם לא היה משום מה דגם 581 במלאי). אחריות יבואן שנה על המכשיר וחצי שנה על סוללה. הגיע במשלוח UPS בעלות 38 ש"ח לאחר יומיים, נקנה ברביעי בערב דרך האינטרנט, סופק ביום שישי.
מקווים להמשיך להנות ממנו,
ושאלה אחת למי שכבר התנסה: כיצד ניתן לאלץ את המכשיר לעבור טעינה מלא (16 שעות) לא היתה לי הטענה כזו למרות שכך הומלץ בספר ההוראות....
שמוליק