יבוא לנו קורן עכשיו אחרי ה 1:0 של הפועל בדרבי
אגב, זה היה צריך להיגמר לפחות איזה 4:3

osherov,osherov כתב:גיל,
אולי לנדאו לא היה בנבדל אבל אלי יאני היה בנבדל!!!
ואומנם כולם היום משתמשים במונח ההוא נבדל פסיבי אבל.....אז לא בחוקה הגדרה לנבדל כזה!! ולכן אז השער ההוא היה חייב להיפסל נקודה.
אפילו שריר (השופט) ידע שהוא טעה!!!
ראו סירטון המתאר את כל מה שהתרחש אז ביום שבת הארור ההוא (שימו לב לדברים של צבי שריר לקראת הסוף)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 55554.html...

ציטוט צבי שריר:Giliboy כתב:osherov,osherov כתב:גיל,
ואומנם כולם היום משתמשים במונח ההוא נבדל פסיבי אבל.....אז לא בחוקה הגדרה לנבדל כזה!! ולכן אז השער ההוא היה חייב להיפסל נקודה.
ראו סירטון המתאר את כל מה שהתרחש אז ביום שבת הארור ההוא (שימו לב לדברים של צבי שריר לקראת הסוף)
ראשית זה גילי, ולא "גיל".
לא הייתי קטנוני ומתקן, לולא ההקשר לשרשור,
כיוון שההורים שלי קראו לי כך על שם השחקן האהוב עליהם באותם ימים- גילי לנדאו.
שאפו על איך ששלפת את הכתבה, ראיתי אותה כבר פעם, ולכן מתכתחילה היה מוזר לי, כי לא זכור לי שצבי שריר התחרט על איזו שריקה..
איך החלטת ששריר ידע שטעה? מאיפה הבאת את זה??
ההפך הוא הנכון, הנה ציטוט דבריו של שריר מסוף הכתבה:
"הצל של אלי יאני, בטח שלא הפריע למהלך המשחק, והשער הוא חוקי לחלוטין".
בכלל, חיפה התלוננו על נבדל של גילי לנדאו, ורק שהתברר להם שלא היה ולא נברא, חיפשו את העניין של האופסייד הפאסיבי.
איך עוד אמר צבי שריר: "בכדורגל באים לכבוש שערים, ולא לתפוס גנבים." אלי יאני לא השפיע מאומה על המתרחש,
ולכן לא היה צריך להתייחס למיקום שלו".
ובהצלחה הערב מול יובנטוס....

איש עם חזוןהוא ממציא את מושג הנבדל הפסיבי שנים לפני שבאמת הוא אושר!!...

מיותר לנסות ולהסיק מסקנות מהדברים שלו, במיוחד כשהבנאדם אומר בפשטות כי מבחינתו השער חוקי לחלוטין..osherov כתב:ציטוט צבי שריר:Giliboy כתב:osherov,osherov כתב:גיל,
ראשית זה גילי, ולא "גיל".
לא הייתי קטנוני ומתקן, לולא ההקשר לשרשור,
כיוון שההורים שלי קראו לי כך על שם השחקן האהוב עליהם באותם ימים- גילי לנדאו.
שאפו על איך ששלפת את הכתבה, ראיתי אותה כבר פעם, ולכן מתכתחילה היה מוזר לי, כי לא זכור לי שצבי שריר התחרט על איזו שריקה..
איך החלטת ששריר ידע שטעה? מאיפה הבאת את זה??
ההפך הוא הנכון, הנה ציטוט דבריו של שריר מסוף הכתבה:
"הצל של אלי יאני, בטח שלא הפריע למהלך המשחק, והשער הוא חוקי לחלוטין".
בכלל, חיפה התלוננו על נבדל של גילי לנדאו, ורק שהתברר להם שלא היה ולא נברא, חיפשו את העניין של האופסייד הפאסיבי.
איך עוד אמר צבי שריר: "בכדורגל באים לכבוש שערים, ולא לתפוס גנבים." אלי יאני לא השפיע מאומה על המתרחש,
ולכן לא היה צריך להתייחס למיקום שלו".
ובהצלחה הערב מול יובנטוס....
"בכדורגל באים לראות גולים ולא גנבים
כי על כל הרמה אתה יכול לשרוק נבדל
את אלי יאני בכלל לא ראיתי
.................................."
אני מסיק מזה,
שהוא הבין שעל פי החוק היבש היה פה נבדל (אז לא היה דבר כזה נבדל פסיבי),
הוא גם מודה שאת אלי יאני הוא בכלל לא ראה והכי גרוע הוא ממציא את מושג הנבדל הפסיבי שנים לפני שבאמת הוא אושר!! רשמית, חוקית היה נבדל והוא היה צריך לשרוק! הוא פשוט טעה!...

השעה היא קבועה, אבל אם אני לא טועה, משחקים לפי local time.moco כתב:למה שיחקו מוקדם?...