TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- Snir6590
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
התקנתי את ההרחבה.. איך אני מסנן סרטים?
דבר שני.. זה לא נותן לי להוריד כתוביות מSubcenter זה אומר שהמקור לא זמין או משהו כזה, בנוסף כל התרגומים לא מסונכרנים טוב, אני אמור לעבור תרגום תרגום עד שאני מוצא משהו טוב או שיש משהו אוטומטי? ולמה אין שפה עברית במקלדת? אני רוצה לחפש שם של סרט וזה לא נותן לי..
דבר שני.. זה לא נותן לי להוריד כתוביות מSubcenter זה אומר שהמקור לא זמין או משהו כזה, בנוסף כל התרגומים לא מסונכרנים טוב, אני אמור לעבור תרגום תרגום עד שאני מוצא משהו טוב או שיש משהו אוטומטי? ולמה אין שפה עברית במקלדת? אני רוצה לחפש שם של סרט וזה לא נותן לי..
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
האם ניתן להתקין על KODI 17 ?
- kashat8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- kashat8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
אני אגלה לכם סוד, התוכנה שלי לא מחובר לעמוס 6, וגם אם הרצתם על קודי 17 את התוכנה שלי שום נזק לא נגרם.
תנסו ואז תדעו.
כעקרון אני מתאים לגירסה הבא רק שיש גירסה רשמית.
תנסו ואז תדעו.
כעקרון אני מתאים לגירסה הבא רק שיש גירסה רשמית.
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
ניתן להתקין את ההרחבה של הוויז
יש לי ריסבריי פי 3 שאני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה liberelec שנאמר לי שהיא טובה ומעודכנת יותר מה-אופנאלק
בכל אופן את ההרחבה שלך (the wiz) יהיה ניתן להתקין בצורה דומה או שדרוש שעל הריסבריי יהיה מותקן אופנאלק?
בכל אופן את ההרחבה שלך (the wiz) יהיה ניתן להתקין בצורה דומה או שדרוש שעל הריסבריי יהיה מותקן אופנאלק?
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

TheWiz
אגב לבינתיים התקנתי אופנאלק מאחר וניתקלתי בבעיה בהתקנת ה liberelec בכל אופן כשניסיתי להוריד את התוסף שלך הוא באמת שינה לי השפה לעברית והכל אבל בהרחבות הוא לא הוסיף את הרחבת של הוויז וגם אין את הלוגו ההתחלתי שלך
יש עיצות?
אגב לבינתיים התקנתי אופנאלק מאחר וניתקלתי בבעיה בהתקנת ה liberelec בכל אופן כשניסיתי להוריד את התוסף שלך הוא באמת שינה לי השפה לעברית והכל אבל בהרחבות הוא לא הוסיף את הרחבת של הוויז וגם אין את הלוגו ההתחלתי שלך
יש עיצות?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

מכיוון שאין לי מכשיר OE היום, אם תוכל לשלוח צילום מסך של ההתקנה עצמה (החלון DOS שנפתח) אוכל לבדוק את הבעיה.
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

TheWiz
סליחה על השיגוע ותודה על התגובה
בסוף כן הצלחתי להתקין Liberelec אבל כשאני מנסה להתקין את ההרחבה שלך הוא כותב לי Access denied
ומבקש סיסמא עבור ה-IP שנירשם
בכל אופן זה אפשרי להתקין את ההרחבה שלך על מערכת הפעלה Liberelec?
ואם לא יש איזו הרחבה שלך שניתן להתקין אותה דרך ההרחבות הרגילות? (בלי חנופה היא הטובה ביותר)
אגב
באופנאלק פתאום משום מקום הוא החל בהתקנה של ההרחבה אולם הכתוביות כתובית וסאבסנטר היו חסרות (היה כתוב לא תואם)
בסוף כן הצלחתי להתקין Liberelec אבל כשאני מנסה להתקין את ההרחבה שלך הוא כותב לי Access denied
ואם לא יש איזו הרחבה שלך שניתן להתקין אותה דרך ההרחבות הרגילות? (בלי חנופה היא הטובה ביותר)
אגב
באופנאלק פתאום משום מקום הוא החל בהתקנה של ההרחבה אולם הכתוביות כתובית וסאבסנטר היו חסרות (היה כתוב לא תואם)
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אין לי מכשיר עם Liberelec ולכן אני לא יודע מה מבנה הנתונים שלו ולאיפה לפתוח את קובץ הזיפ
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

אין את הוויז בצורה של הרחבה שניתן להתקין דרך ההרחבות בקובץ זיפ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
TheWiz:
איך בדיוק מצרפים את הכתובת שרשמת ואיך מתקינים משם את התוספים? צריכים להכנס לאתר שלך ומשם להוריד קובץ וקובץ ולבצע התקנה לתוך ה LIBREELEC?
בתודה
רמי
איך בדיוק מצרפים את הכתובת שרשמת ואיך מתקינים משם את התוספים? צריכים להכנס לאתר שלך ומשם להוריד קובץ וקובץ ולבצע התקנה לתוך ה LIBREELEC?
בתודה
רמי
- Freakalik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: שימי ממוקה-שיין
מעדכן שהתקנתי LIBREELEC על ה CUBOX שלי ואח"כ הרצתי את החבילה של THEWIZ - עובד פרפקט.new2014 כתב:TheWiz
אגב
...
New2014 - הסיסמא שאתה צריך להכניס כשאתה מקבל ACCESS DENIED היא LIBREELEC.
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

@Freakalik
·תודה
·תודה
- arielarus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
@TheWiz
·זה נורמלי בהפעלה ראשונה אחרי שבוחרים סקין הוא בערך לא עושה כלום ?
רק מוסיף ערוצי טלויזיה ?
·זה נורמלי בהפעלה ראשונה אחרי שבוחרים סקין הוא בערך לא עושה כלום ?
רק מוסיף ערוצי טלויזיה ?
- arielarus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
זה נורמאלי בהתקנה הראשונה שלא קורה כלום אחרי שבוחרים סקין אפילו אי אפשר להכנס לערוצי טלויזיה
ואין שום הרחבות של וידיאו?:?:
ואין שום הרחבות של וידיאו?:?:
- Burial
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
היי
מדוע קיר הסדרות מוגבל רק ל-400? האם ניתן להגדיל זאת כמות קיר הסרטים?
(מתנצל אם כבר נשאל - חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלתי)
מדוע קיר הסדרות מוגבל רק ל-400? האם ניתן להגדיל זאת כמות קיר הסרטים?
(מתנצל אם כבר נשאל - חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלתי)
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
היי לא עובד הניגון של הקבצים.
רושם נכשל בניגון הפריט
רושם נכשל בניגון הפריט
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר