Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
elimag קודם כל שמח שזה עובד עכשיו.
בקשר לתמונת הfanart אתה פשוט שם את התמונה באותה תיקיה עם הסרט ואז שם נקודה ורושם fanart לדוגמא :
The 25th.Anniversary Rock And Roll Hall 2009 x264 HDTV 720p.mkv
The 25th.Anniversary Rock And Roll Hall 2009 x264 HDTV 720p.fanart.jpg
בקשר לתמונת הfanart אתה פשוט שם את התמונה באותה תיקיה עם הסרט ואז שם נקודה ורושם fanart לדוגמא :
The 25th.Anniversary Rock And Roll Hall 2009 x264 HDTV 720p.mkv
The 25th.Anniversary Rock And Roll Hall 2009 x264 HDTV 720p.fanart.jpg
זה מה שעשיתי ואיך אומרים??.... לא תופס...istarmini כתב:ה NFO צריך להיות בשם התקיה הראשית של הסרט ותמקם אותו בתוכה ,במקביל לשתי התקיות שכבר קיימות.קוביס כתב:KNAZI
התיקייה של XMEN אצלי נקראת ככה:
X.Men.The.Last.Stand.2006.PAL.DVDR.COMPLETE.[dejdi].[wnet.co.il]
בתוך התיקייה יש לי תיקייה שנקראת :
VIDEO_TS (בתוכה המון קבצים עם סיומות : BUP, IFO, VOB)
ותיקייה שנקראת:
AUDIO_TS (ריקה משום מה אבל לא חשוב)
איך אני אמור להגדיר ? מה אני אמור לעשות בשביל ה JB? (שיכיר אותו), חשבתי פשוט להכניס קובץ NFO אבל באיזה שם לקרוא לו?? (כמו איזה מהקבצים)?......
ה JB לא מזהה לי את הקבצים הבאים:
1. XMEN, כפי שכבר פירטתי.
2. SWORDFISH, שאגב זה קובץ ISO מקווץ ואני לא מצליח גם לנגן אותו (אם מישהו יודע איך לנגן ואם חייב לחלץ אז איך.. המחשב שלי לא רוצה לפתוח אותו בכלל) - את הסרט הזה ה JB בכלל לא סורק כנראה (אין לו קבצים בשמו בתיקיית ה DATA ואין לו שום משבצת בין שאר הפוסטרים...)
3. GLADIATOR - שיניתי שם עשיתי קובץ NFO וכלום לא עזר... (כמובן שאחרי שמחקתי את הקבצים הקיימים בתיקיית ה DATA)
4. THE DARK KNIGHT - גם כאן ה JB בכלל לא סורק כנראה (אין לו קבצים בשמו בתיקיית ה DATA ואין לו שום משבצת בין שאר הפוסטרים...)
5. GANGS OF NEW YORK - גם כאן שיניתי שם עשיתי קובץ NFO וכלום לא עזר...(כמובן שאחרי שמחקתי את הקבצים הקיימים בתיקיית ה DATA)
מה עושים??
1. XMEN, כפי שכבר פירטתי.
2. SWORDFISH, שאגב זה קובץ ISO מקווץ ואני לא מצליח גם לנגן אותו (אם מישהו יודע איך לנגן ואם חייב לחלץ אז איך.. המחשב שלי לא רוצה לפתוח אותו בכלל) - את הסרט הזה ה JB בכלל לא סורק כנראה (אין לו קבצים בשמו בתיקיית ה DATA ואין לו שום משבצת בין שאר הפוסטרים...)
3. GLADIATOR - שיניתי שם עשיתי קובץ NFO וכלום לא עזר... (כמובן שאחרי שמחקתי את הקבצים הקיימים בתיקיית ה DATA)
4. THE DARK KNIGHT - גם כאן ה JB בכלל לא סורק כנראה (אין לו קבצים בשמו בתיקיית ה DATA ואין לו שום משבצת בין שאר הפוסטרים...)
5. GANGS OF NEW YORK - גם כאן שיניתי שם עשיתי קובץ NFO וכלום לא עזר...(כמובן שאחרי שמחקתי את הקבצים הקיימים בתיקיית ה DATA)
מה עושים??
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אוקי נתחיל מswordfish
תחפש בקובץ moviejukebox.properties את השורה הזאת:
mjb.extensions=MPG MPE MPEG M2V M1V VOB AVI XVID RMP4 MP4 M4V M2P ASF MKV M2TS TP MTS EVO WMV MOV DIVX VRO HNL
ותוסיף ISO
בקשר לdark knight אני מבין שזה קובץ mkv?
אצלי קוראים לו Batman The Dark Knight.mkv וזה עובד. אבל בכל מקרה אחריי שהוספת nfo זה אמור לעבוד. ככל הנראה משהו עדיין לא עובד אצלך טוב בnfo שאתה כותב. תנסה לשלוח לי אחד לדוגמא לkniaz759 בג'ימייל נקודה קום
וכנראה שעם gangs of new york יש לך אותה בעיה. בקשר לxmen באמת שאין לי מושג. אבל מכיוון שגם שאר קבצי הnfo שלך לא עובדים אז זה גם יסביר למה שם זה לא עובד.
mjb.extensions=MPG MPE MPEG M2V M1V VOB AVI XVID RMP4 MP4 M4V M2P ASF MKV M2TS TP MTS EVO WMV MOV DIVX VRO HNL
ותוסיף ISO
אצלי קוראים לו Batman The Dark Knight.mkv וזה עובד. אבל בכל מקרה אחריי שהוספת nfo זה אמור לעבוד. ככל הנראה משהו עדיין לא עובד אצלך טוב בnfo שאתה כותב. תנסה לשלוח לי אחד לדוגמא לkniaz759 בג'ימייל נקודה קום
וכנראה שעם gangs of new york יש לך אותה בעיה. בקשר לxmen באמת שאין לי מושג. אבל מכיוון שגם שאר קבצי הnfo שלך לא עובדים אז זה גם יסביר למה שם זה לא עובד.
אולי תוכלו לעזור לי גם...
יש לי C-200 עם כונן חיצוני ועשיתי את כל התהליך על מנת לקבל קובץ index.html ומשום מה הוא לא מגיע.
עברתי על התהליך כבר מספר פעמים, יש תקיית jukebox והכל עובד כמו שצריך רק שהקובץ הסופי לא מופיע.
מה לדעתכם הבעיה?
יש לי C-200 עם כונן חיצוני ועשיתי את כל התהליך על מנת לקבל קובץ index.html ומשום מה הוא לא מגיע.
עברתי על התהליך כבר מספר פעמים, יש תקיית jukebox והכל עובד כמו שצריך רק שהקובץ הסופי לא מופיע.
מה לדעתכם הבעיה?
היי KNAZIknazi כתב:אוקי נתחיל מswordfish
ותוסיף ISO
וכנראה שעם gangs of new york יש לך אותה בעיה. בקשר לxmen באמת שאין לי מושג. אבל מכיוון שגם שאר קבצי הnfo שלך לא עובדים אז זה גם יסביר למה שם זה לא עובד....
תודה, הבנתי לגבי ה ISO (אגב, ה C-20 יודע לנגן את זה גם אם הוא מקווץ??), אני ינסה לעשות מה שאמת ואעדכן.
בקשר ל DARK KNIGHT, ניסיתי גם להוסיף את השם BATMAN (כמו שכבר כתבת לי בעבר) אך זה לא עזר.
אני תכף ישלח לך דוגמא ל GMAIL (רק האם זה KNAZI759 והתבלבת?? או שב GMAIL זה KNIAZ759)??
תודה
עובד על זהknazi כתב:בסקין כמו שאתה רואה המידע על הסרטים מוצג בצורה נכונה מימין לשמאל. אם תוכל לעשות את זה גם בשביל הסדרות בצורה נכונה זה יהיה מעולה...
די קל לעבוד על הסקינים כי אתה יכול לשנות משהו ואז ישר לבדוק בסטרימר איך זה נראה.
נערך לאחרונה על ידי adi518 ב 20/04/2010 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אוקי, התקנתי את הסקין והוא באמת נראה מצוין! 
כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה בשרשור:
- איפה אני ממקם את קובץ תמונת הבאנר של סט של סדרה? אני מתכוון לזה שיש לי למשל 4 עונות של הישרדות, ובעמוד הסדרות מופיע באנר של הסדרה, שכשלוחצים עליו מגיעים לבחירת העונה. אם אני רוצה לשנות את הבאנר הזה, איפה אני ממקם את הקובץ - בתיקייה של העונה הראשונה, או בתיקייה של הסדרה או בכלל במקום אחר?
- הרקע של מסך בחירת העונות של הסדרות לבן אצלי. איך לקרוא לקובץ (set_***.fanart.jpg?) ואיפה למקם אותו? אני רוצה שיראה כמו בדוגמה של "24" בהודעה הראשונה של השרשור.
- האם יש אפשרות לשנות את רמת השקיפות של האיזור השחור בו כתוב תקציר הפרק של סדרה?
מממ... זהו בינתייים. תודה מראש למגיבים
כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה בשרשור:
- איפה אני ממקם את קובץ תמונת הבאנר של סט של סדרה? אני מתכוון לזה שיש לי למשל 4 עונות של הישרדות, ובעמוד הסדרות מופיע באנר של הסדרה, שכשלוחצים עליו מגיעים לבחירת העונה. אם אני רוצה לשנות את הבאנר הזה, איפה אני ממקם את הקובץ - בתיקייה של העונה הראשונה, או בתיקייה של הסדרה או בכלל במקום אחר?
- הרקע של מסך בחירת העונות של הסדרות לבן אצלי. איך לקרוא לקובץ (set_***.fanart.jpg?) ואיפה למקם אותו? אני רוצה שיראה כמו בדוגמה של "24" בהודעה הראשונה של השרשור.
- האם יש אפשרות לשנות את רמת השקיפות של האיזור השחור בו כתוב תקציר הפרק של סדרה?
מממ... זהו בינתייים. תודה מראש למגיבים
!I do my own stunts
היום עבדתי קצת על שיפורים קוסמטיים. עכשיו יש לי שאלה חשובה לפני שאני ממשיך. לכל סקין אפשר להגדיר יותר משפה אחת? סתומרת, אם המערכת על אנגלית, הסקין יוצג משמאל לימין וכשבוחרים עברית זה מתהפך. העניין הוא שקשה לצור סקין באנגלית שתומך בעברית מהסיבה של ימין-לשמאל ושמאל לימין. לכן הדבר המומלץ לעשות זה לצור שתי גרסאות עברית ואנגלית. השאלה אם קיימת האפשרות לצור שתי שפות פר סקין?
http://www.asdesign.co.il/yamj/asdesign_aeon.jpg
http://www.asdesign.co.il/yamj/asdesign_aeon.jpg
נערך לאחרונה על ידי adi518 ב 21/04/2010 1:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי!knazi כתב:אוקי נתחיל מswordfish
ותוסיף ISO
וכנראה שעם gangs of new york יש לך אותה בעיה. בקשר לxmen באמת שאין לי מושג. אבל מכיוון שגם שאר קבצי הnfo שלך לא עובדים אז זה גם יסביר למה שם זה לא עובד....
קודם כל המצב השתפר בהרבה מאז קבצי ה NFO כפי שהסברת לי,
חוץ מזה ב PROPERTIES הייתי צריך להוסיף עוד משהו חוץ מ ISO וזה TS
העניין הקריטי כרגע הוא שאף סרט לא נפתח לי מתוך ה JB !!!
מישהו יודע למה?? הרי זה כבר עבד ולא שיניתי כלום בהגדרות של ה YAMJ...
מה עושים?
שלום לכולם
אודה למי שיוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בשימוש עם AEON SKIN
ברשותי 3 כותרי DVD שהעתקתי את תכולתם לסטרימר (HDX-1000 )
כשאני נמצא בתוך הסקין אני לא מצליח לנגן את ה DVD אני לוחץ play ושום דבר לא קורה
אבל כשאני יוצא מהסקין ועובר לממשק של הסטרימר אני כן מצליח לנגן את שלושת ה DVD's
יש למישהו רעיון איך לפתור את העניין?
תודה.
תודה.
האם הבעיה קיימת רק בשלושת הכותרים שציינת??shmuela1 כתב:שלום לכולם
תודה....
בד"כ שזה קורה זה אומר שהנתיב שהזנת ב YAMJ לא תקין, כלומר אם אתה עובד עם כונן חיצוני ובחרת ב A אז תנסה לבחור ב B למשל (ובהתאמה אם זה כונן פנימי) ותנסה להריץ, תבצע את הבדיקות האלה רק לסרט אחד בכל פעם שלא תצטרך להמתין זמן רב עד לסיום הסריקה...
דבר מוזר משהו שגם אני נתקלתי איתו לא מזמן... כנראה שאם אתה דוחף DOK לאחת הכניסות זה יכול לשנות את שם הכונן או משהו... ?? .. ?? בכל אופן תנסה את מה שהצעתי לדעתי זה יפתור את הבעייה
תודות לאריה..
תודה קוביס על התשובהקוביס כתב:האם הבעיה קיימת רק בשלושת הכותרים שציינת??shmuela1 כתב:שלום לכולם
תודה....
בד"כ שזה קורה זה אומר שהנתיב שהזנת ב YAMJ לא תקין, כלומר אם אתה עובד עם כונן חיצוני ובחרת ב A אז תנסה לבחור ב B למשל (ובהתאמה אם זה כונן פנימי) ותנסה להריץ, תבצע את הבדיקות האלה רק לסרט אחד בכל פעם שלא תצטרך להמתין זמן רב עד לסיום הסריקה...
דבר מוזר משהו שגם אני נתקלתי איתו לא מזמן... כנראה שאם אתה דוחף DOK לאחת הכניסות זה יכול לשנות את שם הכונן או משהו... ?? .. ?? בכל אופן תנסה את מה שהצעתי לדעתי זה יפתור את הבעייה
תודות לאריה.....
אני מודע לעניין הנתיב לכן זה הדבר הראשון שבדקתי וזה בסדר
לדוגמא:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/Music%20Shows/U2_RATTLE_AND_HUM/VIDEO_TS
זה בדיוק הנתיב אבל הסרט לא מתנגן.
כן זה קורה לי רק בשלושת כותרי ה DVD שהעתקתי כל שאר הסרטים הם קבצים ואיתם אין לי בעיה
דרך אגב כל הסרטים שלי נמצאים בדיסק הפנימי
אם יש לך את ה C-200 אז הקישור לסרט אצלך הוא לא נכון!!shmuela1 כתב:תודה קוביס על התשובהקוביס כתב:האם הבעיה קיימת רק בשלושת הכותרים שציינת??shmuela1 כתב:שלום לכולם
תודה....
תודות לאריה.....
אני מודע לעניין הנתיב לכן זה הדבר הראשון שבדקתי וזה בסדר
לדוגמא:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/Music%20Shows/U2_RATTLE_AND_HUM/VIDEO_TS
זה בדיוק הנתיב אבל הסרט לא מתנגן.
כן זה קורה לי רק בשלושת כותרי ה DVD שהעתקתי כל שאר הסרטים הם קבצים ואיתם אין לי בעיה
דרך אגב כל הסרטים שלי נמצאים בדיסק הפנימי...
במקום:
[left]file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/Music%20Shows/U2_RATTLE_AND_HUM/VIDEO_TS[/left]
אתה צריך לבחור ב:
[left]file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/Video/Music%20Shows/U2_RATTLE_AND_HUM/VIDEO_TS[/left]
תתקן את זה ב Yamj GUI תריץ סריקה וזה ייפתר אצלך (על מנת לנסות אתה יכול ידנית לערוך סרט אחד על מנת לבדוק (קובץ ה XML וקובץ ה HTML של הסרט))