יפה.sufgi123 כתב:?!?!nir11 כתב: לפני שקניתי את ה M81 שלי קראתי המון מידע באתר שלך (וגם באחרים), ונדמה לי שגם שאלתי שאלות. היא עלתה (לפני שנתיים וחצי) 17,000 ש"ח. אני לא מספר לך את זה כדי שתיראה עד כמה אני טחון בכסף (אני ממש לא, ובטח יש כאן אנשים שקונים מסכים יותר יקרים)....![]()
אתה בוגד באשתך והילדים (ציטוט שלך) ?
אנשים לא גומרים את החודש ואתה קונה מסך ב 17K ?
ולחשוב שנבהלת ממסך לחדר שינה שעלה 8K ......
והנה מה שבאמת כתבתי:
אני כתבתי שמי שמכניס הבייתה 12 אלף שקל וקונה מסך ב 8K- בוגד באשתו ובילדים. אתה לקחת את זה, ועיותת את זה לכך שכל מי שקונה מסך בסכום גדול הוא כזה, וכך כביכול הראת שאני נוהג בהפוך לעצתי שלי.לא, אני לא יודע, כמה? אתה יודע? לא. אתה לא יודע.
צר לי, אך אתה הוא זה שמנותק מהמציאות. השכר הממוצע בישראל הוא כ 8K. זה לא נתון שמישהו המציא, זה נתון של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, הם ניזונים ממידע מדוייק, ולא מתחושות בטן של מישהו.
אני לא יודע כמה סטטיסטיקה למדת, אם זה השכר הממוצע, זה אומר שזה מה שמרוויח הישראלי הממוצע. אני עוד הייתי לארג' ונתתי לו אישה שמרוויחה סכום זהה. יש הרבה משפחות שחיות ממשכורת אחת.
הפוסטה שלך מקוממת אותי, ומראה על ניתוק מהמציאות. אתה מושפע מסטיגמות חסרות כל בסיס, וחבל שזה מה שמדריך אותך. מי שמרוויח סכומים כאלה וקונה מסך ב 8K, בוגד באשתו בילדים שלו....
אז, לידיעתך, אני (ואשתי), לא מכניסים 12 אלף שקל לחודש הבייתה. לא שזה עסקך.
בתור מי שמבקר את אורלי וגיא על על מני קירצוצים, הייתי מצפה ממך לקצת יותר דיוק.