באתי כדי לספר לכם שבעית העתקה דרך Copy & Paste, Drag & Drop לדיסקים המחוברים לאקסטרימר ונגשים אליהם דרך SMB, תיפתר לכאורה בגירסה הבאה. פרטים כאן...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 938#p62938
(מחזק את הבאג של הPreview ניתקלתי בו פעם אחת)

כל עוד אין JukeBox סביר המועדפים נותן איזשהו פתרון זמני (אקמולי).sBaB כתב:הם היו חייבים לעבוד מהר בגלל הגרסה הלקויה ששחררו.
לא הבנתי את היתרון או שימושיות בפונקציה של המועדפים, משהו מוכן לתת הסבר קצר בנושא?...
תודה על הסברtsahibg כתב: כל עוד אין JukeBox סביר המועדפים נותן איזשהו פתרון זמני (אקמולי).
אם לדוגמא הסרטים של הילדים יושבים בתיקיית:
/sda1/blabla/video/kids
והסדרות יושבות בתיקייה
/sda1/blabla/video/series
והסדרה Dexter יושבת בתקייה:
/sda1/blabla/video/series/DexterS04
במקום כל פעם לשוטט בין התקיות אתה יכול להוסיף מועדפים עם מיפוי לתיקיות הפנימיות....
בכל מקרה עדיף לחכות שבוע שבועיים לפני שמעדכנים. ואני רואה שיש תיקון רשמי לבאג שדווחתי ב2.1, מרשים. מקווה שימשיכו ככה, יש מומנט טוב.ds123 כתב:באמת מהר, בעניין הזה אין עליהם. דווחו פה אם אכן הבאגים הסתדרו והגרסה ראויה להתקנה . תודה...
יש הרבה בקשות של יוזרים בינהן זאת. אני מעדיף שיגהצו את כל הבאגים אחרי זה שיפתחו פונקציות חדשות. אבל בסה"כ אני מאוד מבסוט. החסרון היחידי, מאוורר ושלט בינוני.tsahibg כתב:אני מקווה שיכניסו איזושהי פונקציונליות של JukeBox בקרוב או לפחות Browser שיוכל להציג את הקבצים של YAMJ ע"ג המכשיר......

מהם הדברים שאתה הכי מרוצה מהאקסטרימר והיו חסרים לך ב ASUS?Amir27 כתב:אחרי שהיה לי במשך כמה שבועות ASUS O!PLAY, עברתי ל XTREAMER ואני חייב לומר שאני מרוצה עד הגג.
המכשיר עושה כמעט כל מה שאני רוצה ממנו אבל לא פחות חשוב לדעתי, יש חברה מאחוריו שמקשיבה ללקוחות, מבצעת שיפורים ותיקון באגים. רצוי שיהיו כמה שפחות באגים אבל אם כבר יש אז לפחות שתהיה התייחסות מצד החברה ועדכונים מהירים. דבר שלא קיים ב ASUS (לפחות בנוגע לסטרימר שלהם)....
וואלה אפילו לא ידעתי ש2.1 נתקעת, Ignorance is a blissavve1959 כתב:עידכנתי אתמול לגירסה במתוקנת. הרצתי את כל הפונקציות הבעיתיות מגירסת 2.1 ועל פניו נראה שאכן טופולו כל התקיעות והקריסות למינהן.
הגירסה נראת יציבה יותר. יפה !...