מישהו יודע איכות של SAMSUNG PS50B550
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
באמת כל הכבוד על ההשקעה. עכשיו רואים אצלי הרבה יותר טוב, אבל לאילו תנאי תאורה מתאים כיול זה?
מה שכן, יש לי בעיה מוזרה: חיברתי את ה-YesMax לטלויזיה באמצעות טרנסקודר ע"י הגדרת יציאת ה-TV בממיר ל-RGB.
מדי פעם אני מאבד את התמונה, למרות שהקול ממשיך. פשוט מסך שחור למשך מס' שניות.
החלפתי היום טרנסקודר, 3 סוגים של כבלי קומפוננט, 2 כבלי סקארט וניסיתי את שתי כניסות הקומפוננט בטלויזיה.התופעה ממשיכה ויכולה לחזור על עצמה מס' פעמים בכל פרק זמן של רבע שעה עד שעה.
מישהו נתקל?
מה שכן, יש לי בעיה מוזרה: חיברתי את ה-YesMax לטלויזיה באמצעות טרנסקודר ע"י הגדרת יציאת ה-TV בממיר ל-RGB.
החלפתי היום טרנסקודר, 3 סוגים של כבלי קומפוננט, 2 כבלי סקארט וניסיתי את שתי כניסות הקומפוננט בטלויזיה.התופעה ממשיכה ויכולה לחזור על עצמה מס' פעמים בכל פרק זמן של רבע שעה עד שעה.
מישהו נתקל?
- shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
תאורת חדר רגילה לא חשוכה אם החדר יוחשך תראה אפילו טוב יותר.אגב לגבי הבעיה שאתה מתאר יכול להיות בגלל מזג האויר לי זם גם קרה היום כמה פעמים כשאני מחובר ב HDMI לממיר HD
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
מה נותן בעצם מצב פייל מוד ?shauliMizrahi כתב:קודם כל שמחתי לעזור כי כמו שכתבו פה הכי חשוב זה להנות ממה שאתה קונה וכן הבנתי שהכיול יכול לעזור וטוב שכך.מה שכן עידכון התוכנה של רטפון באמת לא פתר את הבעיה המוזכרת בשירשור עידכנו לי לגירסא 1014 ועדיין במצב FIL MODE התופעה קיימת נקווה שגם זה יפתר ....
למה אתם מצטערים על כך שאתם נאלצים לכבות אותו ? זה עד כדי כך משפיע על איכות התמונה ?
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי את הכיול עם דיסק שהורדתי מ-http://www.chip.de/downloads/Burosch-Di ... 98798.html
והומלץ באתר מתחרה.
פשוט תענוג לבחון את הכיול ולראות שהכל מדוייק ונראה מצויין.
יותר מהכל מבאס אותי לראות את ערוץ 2 ו-10 (עיקר הצפיה אצלי) ולחזות בבזיון הזה שנקרא "איכות שידור".
כשאני משווה לערוצי Yes Stars ו-Yes Movies, אני ממש מתרגז על הזבל שמשדרים לנו.
מרגיז אותי לגלות שה-CRT הישנה שלי עשתה עבודה מצויינת להתמודד עם האיכות הירודה.
אין דרך לבצע הנמכת עיבוד או רזולוציה כך שניתן יהיה לראות SD בצורה טובה יותר?
אגב, לגבי העלמות התמונה - זה קורה רק אצלי?
והומלץ באתר מתחרה.
פשוט תענוג לבחון את הכיול ולראות שהכל מדוייק ונראה מצויין.
יותר מהכל מבאס אותי לראות את ערוץ 2 ו-10 (עיקר הצפיה אצלי) ולחזות בבזיון הזה שנקרא "איכות שידור".
כשאני משווה לערוצי Yes Stars ו-Yes Movies, אני ממש מתרגז על הזבל שמשדרים לנו.
מרגיז אותי לגלות שה-CRT הישנה שלי עשתה עבודה מצויינת להתמודד עם האיכות הירודה.
אין דרך לבצע הנמכת עיבוד או רזולוציה כך שניתן יהיה לראות SD בצורה טובה יותר?
אגב, לגבי העלמות התמונה - זה קורה רק אצלי?
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
הטרנסקודר לא תקין,בעבר היה לי טרנסקודר והיו לו תקלות דומות .....Shahar75 כתב:באמת כל הכבוד על ההשקעה. עכשיו רואים אצלי הרבה יותר טוב, אבל לאילו תנאי תאורה מתאים כיול זה?
מישהו נתקל?...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
-
- חבר מביא חבר

נרשם בטעות 
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

מסתבר שהתקלה לא קשורה לטרנסקודר (הוחלף בכל זאת) או לכבלים. מדובר בתקלה של YES או של ה-YesMax עצמו.
לשמחתי הרבה, ניתן לחזור אחורה בעת צפיה בשידור חי וגיליתי שגם בצפיה חוזרת ברגעים ברגע שנעלם לי אות התמונה ושודר רק הקול, התופעה חוזרת על עצמה.
כלומר, איבוד התמונה מגיע מ-YES או של-Max עצמו יש בעיה עם אות הוידאו שמגיע מדי פעם.
הבנתי שהתקלה קרתה בעוד מס' ממירים רגילים אצל אנשים אחרים באזור מגורי.
אני אעקוב ונראה מה הלאה.
בכל אופן, הטלויזיה תקינה וזה מה שחשוב !
לשמחתי הרבה, ניתן לחזור אחורה בעת צפיה בשידור חי וגיליתי שגם בצפיה חוזרת ברגעים ברגע שנעלם לי אות התמונה ושודר רק הקול, התופעה חוזרת על עצמה.
כלומר, איבוד התמונה מגיע מ-YES או של-Max עצמו יש בעיה עם אות הוידאו שמגיע מדי פעם.
הבנתי שהתקלה קרתה בעוד מס' ממירים רגילים אצל אנשים אחרים באזור מגורי.
אני אעקוב ונראה מה הלאה.
בכל אופן, הטלויזיה תקינה וזה מה שחשוב !
- shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
בדיוק כמו שאמרתי לך התקלה בכבלים בי YES גם לי זה קרה
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
dodi88
המצב של הפילם מוד אין לו שום משמעות לגבי איכות התמונה . הוא משמעותי אם מחברים למסך מקור דרך כבל RF .
על כל מקרה בכל אתרים של סמסונג העולמי כתוב בפרוש שכל תוכן של שידור שהוא כגון 576p 720p 1080p יש לכבות את מצב הפילם מוד .
אני פשוט לא מבין מה כל העיניין הזה עם הפילם מוד ומה ההתעקשות להשאיר אותו דלוק .
יום טוב לכולם .
המצב של הפילם מוד אין לו שום משמעות לגבי איכות התמונה . הוא משמעותי אם מחברים למסך מקור דרך כבל RF .
על כל מקרה בכל אתרים של סמסונג העולמי כתוב בפרוש שכל תוכן של שידור שהוא כגון 576p 720p 1080p יש לכבות את מצב הפילם מוד .
אני פשוט לא מבין מה כל העיניין הזה עם הפילם מוד ומה ההתעקשות להשאיר אותו דלוק .
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

אם המוד הזה מתייחס רק למקור RF, אז מה ההשפעה שלו על מקורות אחרים?
מה הוא עושה ואיפה הבעיה בדיוק?
הרי הגיונית, פילם מוד אמור לשפר ולא להרוס.
הרי הגיונית, פילם מוד אמור לשפר ולא להרוס.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

Shahar75Shahar75 כתב:אם המוד הזה מתייחס רק למקור RF, אז מה ההשפעה שלו על מקורות אחרים?
הרי הגיונית, פילם מוד אמור לשפר ולא להרוס....
שלום לך .
בא נתקדם לאט לאט .
שים לב ... מצב הפילם מוד וכך כתוב בחוברת ההפעלה של המסכים של סמסונג אמור לשפר מקורות כגון 576i 1080i .
תראה אתן לך דוגמא פשוטה יש מצב במסך שנקרא חיסכון באנרגיה הוא אמור לחסוך לך חשמל במסך .
האם אתה משתמש בו .
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

אם הוא אמור לשפר מקורות כגון 1080 ו-576, אז למה לנטרל אותו?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

Shahar75Shahar75 כתב:אם הוא אמור לשפר מקורות כגון 1080 ו-576, אז למה לנטרל אותו?...
זה שהוא אמור זה לא מחייב .
ויש בממיר מקור טוב יותר שהוא 720p ובמצב הזה כתוב במפורש יש לכבות את הפילם מוד OFF .
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

כבוי אצלי, בהתאם להמלצות הכיול.
התקלות של YES נמשכות. פשוט מרגיז, אבל האיכות, יחסית להוט, שווה הפרעות מעטות בחורף.
התקלות של YES נמשכות. פשוט מרגיז, אבל האיכות, יחסית להוט, שווה הפרעות מעטות בחורף.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

Shahar75 כתב:כבוי אצלי, בהתאם להמלצות הכיול.
התקלות של YES נמשכות. פשוט מרגיז, אבל האיכות, יחסית להוט, שווה הפרעות מעטות בחורף....
Shahar75
אז אני מבין שאין לך שום בעיה במסך לאחר כיבוי הפילם מוד .
- Shahar75
-
- חבר פעיל מאוד

לא שקשורות למסך.
אני מאוד מרוצה.
אני מאוד מרוצה.
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
שחר, תוכל בבקשה להעלות תמונות של המסך על מנת שכולנו נקנא בך ונוכל להתרשם ממנו? 
- yuria
-
- חבר מביא חבר

כן ,פנק אותנו 
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

Shahar75Shahar75 כתב:לא שקשורות למסך.
אני מאוד מרוצה....
תתחדש ותהנה ממנו כל רגע אפשרי . אחרי 200 שעות צפיה אתה תהנה ממנו עוד יותר .
פשוט מסך פנומנלי .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני קורא את השרשור הזה ועוד כמה שרשורים של מסכי 50 אינץ' וזה מכניס אותי לדילמה רצינית.
בתחילת הבדיקה שלי של המסכים ראיתי את ה-PS50B550 של סמסונג שמדברים עליו כאן, והוא נראה לי מאוד קוסם, גם בגלל מחירו הסביר מאוד לגודלו + FHD. ואז נתקלתי בשרשור הזה עם הבעיות בתכנים של 50 הרץ (כולל ממירי HD בחיבור HDMI בתצורת 1080i50), והורדתי אותו מהרשימה.
עכשיו כשאני יודע שכיבוי של Film Mode מעלים את הבעייה הזו לחלוטין ואין יותר מריחות או קפיצות, אני מתחיל לחשוב עליו מחדש.
הייתי רוצה בכל זאת להעמיד אותו ראש בראש מול ה-52B610 (גם של סמסונג) ומול ה-50V10 המהוללת עוד לפני שהגיעה לארץ של פנסוניק. אני יודע שלא מדובר באותו תקציב וכביכול ב"ליגה אחרת" (רק של מחיר או גם איכות?), ו-2 האחרונות עולות 50% יותר, אבל אני מנסה להבין למה כדאי (או לא כדאי) לשלם עוד 4-5K עבור המסכים הנ"ל.
מה באמת כל כך הרבה יותר טוב (או פחות טוב) מבחינת איכות התמונה וההשתקפות מהמסך במסכים היותר יקרים שהזכרתי?
פיצ'רים של נגינת קבצי AVI ו-MP3 מ-USB וחיבור לרשת הם מבחינתי מיותרים לגמרי וממש לא מעניינים אותי.
אשמח לתשובה, כי ההתלבטות קשה. בחנויות היה לי די קשה למצוא הבדל משמעותי בין המסכים (מלבד אולי שחורים עמוקים יותר של דגם קודם של פנסוניק).
בתחילת הבדיקה שלי של המסכים ראיתי את ה-PS50B550 של סמסונג שמדברים עליו כאן, והוא נראה לי מאוד קוסם, גם בגלל מחירו הסביר מאוד לגודלו + FHD. ואז נתקלתי בשרשור הזה עם הבעיות בתכנים של 50 הרץ (כולל ממירי HD בחיבור HDMI בתצורת 1080i50), והורדתי אותו מהרשימה.
עכשיו כשאני יודע שכיבוי של Film Mode מעלים את הבעייה הזו לחלוטין ואין יותר מריחות או קפיצות, אני מתחיל לחשוב עליו מחדש.
הייתי רוצה בכל זאת להעמיד אותו ראש בראש מול ה-52B610 (גם של סמסונג) ומול ה-50V10 המהוללת עוד לפני שהגיעה לארץ של פנסוניק. אני יודע שלא מדובר באותו תקציב וכביכול ב"ליגה אחרת" (רק של מחיר או גם איכות?), ו-2 האחרונות עולות 50% יותר, אבל אני מנסה להבין למה כדאי (או לא כדאי) לשלם עוד 4-5K עבור המסכים הנ"ל.
מה באמת כל כך הרבה יותר טוב (או פחות טוב) מבחינת איכות התמונה וההשתקפות מהמסך במסכים היותר יקרים שהזכרתי?
פיצ'רים של נגינת קבצי AVI ו-MP3 מ-USB וחיבור לרשת הם מבחינתי מיותרים לגמרי וממש לא מעניינים אותי.
אשמח לתשובה, כי ההתלבטות קשה. בחנויות היה לי די קשה למצוא הבדל משמעותי בין המסכים (מלבד אולי שחורים עמוקים יותר של דגם קודם של פנסוניק).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"