אני לא רוצה ולא מעוניין לשפוט אנשים כזהם נופלים, אני כן מעוניין לשפוט אנשים כאשר הם מפעילים שכירי חרב ומשתמשים באלימות ללא גבולות.ADICT כתב:Shed אצלך הכל או שחור או לבן..
אז די להיות מליץ יושר ולשפוט אנשים כאשר הם נופלים!יש הרבה עליות וירידות החיים לכולם
ולא הכל שחור לבן(מזל שלא..)ויש גם גוונים שונים...
אף אחד לא "הפיל" את דודו טופז. הוא זה שהפיל את עצמו.
דודו לא "טעה". דודו פשע. ועל פשעים נשפטים ומשלמים. אגב, אף אחד לא הטיל עליו "גזר דין מוות" (והוא גם לא היה מקבל כזה). היחידי שגזר על עצמו מוות היה דודו טופז בעצמו.ADICT כתב:Shed
וכולנו יכולים לטעות ולשגות בסיטואציות מסויימות!
מפה ועד לגזר דין מוות הדרך קצת רחוקה.....
אני לא קונה את דברי הסליחה של כל פושע ברגע שהוא נתפס. לא את דברי הסליחה של דודו טופז ולא את דברי הסליחה של אותו אברך שדרס שומרת בחניון לאחר שסירב לשלם. נדרש יותר ממס שפתיים על מנת לכפר על אלימות.ADICT כתב:Shed
שוב אפשר היה לקחת דברים קצת יותר בפרופורציה..
כלפי אלו שטעו ומה גם שהביעו סליחה וחרטה...
אם אתה קורא לנקיטת אלימות ברוטאלית שכזו "טעות" אז אני אומר בפירוש שאני מעולם לא טעיתי כך. מעולם לא דקרתי אף אחד, מעולם לא רוצצתי את ארובת העין של איש, מעולם שלחתי מכתב עם קליע לאדם בצירוף הכיתוב "זה הסוף... בפעם הבאה זה יהיה מטען".ADICT כתב:Shed כולנו טועים
שופט הוא האלוהים במרומים!...
המעשים של דודו (ושאר העבריינים האלימים במדינה) הם לא "טעות" והם לא "קורבן של הנסיבות".
המשפט האחרון שלך מזכיר לי את התופעה הנשגבת שבה כל עבריין טורח לשים כיפה על הראש ברגע שהוא מובל לבית המשפט. כאילו שעצם העובדה ששלום ימיני ושי סימון (שני הצעירים שנמלטו מהמשטרה והרגו את מיטל אהרונסון בתאונת פגע וברח בתל אביב) הופיעו עם כיפה לבית המשפט הופך אותם לאנשים ערכיים ומוסריים יותר.
יש לי חדשות בשבילך: כל עוד אתה חי במדינת ישראל - בית המשפט ישפוט אותך ולא אלוהים.