יש מצב ליצור שוליים בצבע דועך ? ז"א, מאפור כהה בצדדים (כמושהוא עכשיו) ללבן בקצהו.oferlaor כתב:moco,
תודה. הרגשנו שבאמת השוליים היו מעט בהירים מדי והפיתרון הזה סוגר את הפינה הזו....
האתר משנה את פניו...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אנחנו בהחלט לוקחים את כל ההערות ברצינות, והרבה דברים שונו בעקבות ההערות של כולכם.
כמובן שלא יכולים לפגוע בטעם של כולם, הרי לכל אחד יש טעם. גם חלק מהאלמנטים הגרפיים באתר לא 100% פוגעים בטעם שלי, אבל בשביל זה יש אנשי מקצוע שיודעים לא רק מה יקלע לטעם של כולם אלא איך לגרום לאתר להרגיש למשתמשים בצורה מסויימת.
כמובן שלכל אחד יש טעם משלו ובסופו של דבר יש גם כאלה שהיו מציעים שיפורים למונה ליזה...
אנחנו מקבלים בהחלט את ההערות כבונות אבל לא מבטיחים שום דבר.
כמובן שלא יכולים לפגוע בטעם של כולם, הרי לכל אחד יש טעם. גם חלק מהאלמנטים הגרפיים באתר לא 100% פוגעים בטעם שלי, אבל בשביל זה יש אנשי מקצוע שיודעים לא רק מה יקלע לטעם של כולם אלא איך לגרום לאתר להרגיש למשתמשים בצורה מסויימת.
כמובן שלכל אחד יש טעם משלו ובסופו של דבר יש גם כאלה שהיו מציעים שיפורים למונה ליזה...
אנחנו מקבלים בהחלט את ההערות כבונות אבל לא מבטיחים שום דבר.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
סתם שאלה :
נדמה לי שבאתרים אחרים ניתן להגדיר מספר אפשרויות תצוגה לפי בחירה , ( בהגדרות "הפרופיל שלך" )
כך כל אחד יוכל לבחור את התצוגה הנוחה לו .
.
נדמה לי שבאתרים אחרים ניתן להגדיר מספר אפשרויות תצוגה לפי בחירה , ( בהגדרות "הפרופיל שלך" )
כך כל אחד יוכל לבחור את התצוגה הנוחה לו .
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסימון הכחול להודעות חדשות לא מוצלח. הקודם היה טוב יותר גם מבחינת הגודל ובוודאי שמבחינת הצבע
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

רונן,
זה כרגע לא על הפרק.
ילדיעפים,
ניסיתי להרחיב את התמונה טיפה. זה פשוט נראה לא טוב.
catskinner,
ימי האייקונים הכתומים חלפו פרחו להם.
זה כרגע לא על הפרק.
ילדיעפים,
ניסיתי להרחיב את התמונה טיפה. זה פשוט נראה לא טוב.
catskinner,
ימי האייקונים הכתומים חלפו פרחו להם.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
עופר,אולי אני לא מבין-לא דיברתי על תמונה-אלה על הסימם החדש שמציין הודעות חדשות-הכחול הזה
זה שבמקום האדום שהיה-אני ניסיתי לדמיין את הסימן ברוחב ס'מ ס'מ וקצת ונראה סבבה,הרבה יותר מהאדום הקודם
זה שבמקום האדום שהיה-אני ניסיתי לדמיין את הסימן ברוחב ס'מ ס'מ וקצת ונראה סבבה,הרבה יותר מהאדום הקודם
אמן מייסר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שמע, זה מתחיל להיראות כמו התקופה הכחולה של פיקאסו.
אין לי בעיה עם ההדחה של הצבע הכתום, אבל יש עוד 254 צבעים שמהם אפשר היה לבחור מלבד הכתום ולדעתי הבחירה בכחול לא מוצלחת כל כך.
אין לי בעיה עם ההדחה של הצבע הכתום, אבל יש עוד 254 צבעים שמהם אפשר היה לבחור מלבד הכתום ולדעתי הבחירה בכחול לא מוצלחת כל כך.
-
oferlaor
- מנהל

ילדיעפים,
אני ממש לא מבין אותך.
אתה מדבר על הסימון הזה:

או על הסימון הזה:

catskinner,
זה הצבע שהוחלט, לטוב ולרע. לא נשנה כל אייקון לצבע שונה, כי אז נראה כמו ארטיק רמזור...
אני ממש לא מבין אותך.
אתה מדבר על הסימון הזה:
או על הסימון הזה:
catskinner,
זה הצבע שהוחלט, לטוב ולרע. לא נשנה כל אייקון לצבע שונה, כי אז נראה כמו ארטיק רמזור...
אני גם בעד לצבע בולט לחדשים.
זה פשוט עיניין של Usability. עכשיו אני צריך להתרכז בלדעת מה חדש או לא, זה אמור לבלוט ולחדור יש לשכל "בלי מחשבה".
כל האמוטיקונים נשארו צהובים כתומים, אז זה לא שהכל כחול גם ככה.
זה דבר שלא משפיע על הדף הראשון והמאמרים, רק רלוונטי לפורומים, שם שימושיות חשובה מאסתטיקה.
זה פשוט עיניין של Usability. עכשיו אני צריך להתרכז בלדעת מה חדש או לא, זה אמור לבלוט ולחדור יש לשכל "בלי מחשבה".
כל האמוטיקונים נשארו צהובים כתומים, אז זה לא שהכל כחול גם ככה.
זה דבר שלא משפיע על הדף הראשון והמאמרים, רק רלוונטי לפורומים, שם שימושיות חשובה מאסתטיקה.
משה
-
oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

עפר בקשר לצבע הכחול, בוא נחליט שאפשר להתנהג כמו מפלגה מסויימת שאני חושב עליה שאינה מוכנה להתפשר על שום עקרון...מלבד עקרונות הבסיס שעליהם תמיד אפשר לדבר.
אני מבין שיש החלטה על theme מסויים, אבל במקרה זה ההחלטה גורמת לירידה בפונקציונליות.
אני מבין שיש החלטה על theme מסויים, אבל במקרה זה ההחלטה גורמת לירידה בפונקציונליות.
-
oferlaor
- מנהל

catskinner,
סורי, לא מבין את זה. אולי אני לא קולט מה הבעיה אבל אני לא איבדתי שום פונקציונליות שאני יודע עליה...
אולי תצרף תמונה עם עיגול סביב הנקודה עם הבעיה.
סורי, לא מבין את זה. אולי אני לא קולט מה הבעיה אבל אני לא איבדתי שום פונקציונליות שאני יודע עליה...
אולי תצרף תמונה עם עיגול סביב הנקודה עם הבעיה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אל תגיד לי שאתה לא מבחין עד כמה בולטת ההודעה של מרטין לעומת שאר ההודעות - וזה לא רק בגלל שהסימן קריאה הרבה יותר גדול.
אבל אם עוד לא שוכנעת אז אני מוותר. בסופו של דבר אני עוד אתרגל.
אבל אם עוד לא שוכנעת אז אני מוותר. בסופו של דבר אני עוד אתרגל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

עפר עובד על הפורומים. תנו לבן אדם לסיים את העבודה, מה עוד שהבעיה הקטנה הזו כבר טופלה.
וואו. כמו בכל יום לחצתי על הקישור במועדפים, פתאום ראיתי אתר משונה. סגרתי אותו ושוב לחצתי על האתר במועדפים.
שוב האתר ניראה לי מוזר. "HT? מה זה HT?"
אז קודם כל, העיצוב מ-ע-ו-ל-ה! פשוט מרענן וחי לעומת העיצוב הקודר והמיושן שהיה קודם! בהחלט בראבו!
הוא גם עולה מהר מאוד ונטען ברגעים ספורים, אני בטוח שזה עוד ישתפר עם סיום השיפוצים.
משהו שאולי שווה לשקול, תמיכה טובה יותר ברזולוציות מסך רחב, או להגדיר שהאתר יתפרס על כל הרוחב.
אחלה שינוי, אני בעד, עלו והצליחו! האתר מספר 1 לקולנוע ביתי כבר הייתם ועם שיפוץ כזה זה רק ימשיך.
שוב האתר ניראה לי מוזר. "HT? מה זה HT?"
אז קודם כל, העיצוב מ-ע-ו-ל-ה! פשוט מרענן וחי לעומת העיצוב הקודר והמיושן שהיה קודם! בהחלט בראבו!
הוא גם עולה מהר מאוד ונטען ברגעים ספורים, אני בטוח שזה עוד ישתפר עם סיום השיפוצים.
משהו שאולי שווה לשקול, תמיכה טובה יותר ברזולוציות מסך רחב, או להגדיר שהאתר יתפרס על כל הרוחב.
אחלה שינוי, אני בעד, עלו והצליחו! האתר מספר 1 לקולנוע ביתי כבר הייתם ועם שיפוץ כזה זה רק ימשיך.
-
oferlaor
- מנהל