moco כתב:אריה,
נראה לי שהתהפך לך ממה שהתכוונת להגיד . קורה.
חובבי ספורט ברמה שאתה מפגין פה, יש ספורים בלבד. מתי הספקת לצבור כל כך הרבה ידע?
...
אני לא מדבר על ידע בספורט אלא רק על האהבה,
בשביל זה אתה לא חייב לדעת דבר
...
יש לך מושג לגבי האהבה שיש או אין לי?
חוץ מזה שיש קורלציה גבוהה ביו ידע לאהבה, לפחות האהבה מהסוג שלך. אתה לא יכול לאהוב גם כדורגל, גם כדורסל, פורמולה 1, טניס, אתלטיקה ... בלי לדעת עליהם הרבה.
ונסיים בחידה שכבר שאלתי פעם באתר בהקשר של איזשהו דיון.
מה הוא ענף הספורט השני הכי פופולארי בעולם אחרי כדורגל?
פופולאריות נקבעת לפי מספר האנשים שצופים בו.
משה
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
moco כתב:
osherov כתב:
...
...
חוץ מזה שיש קורלציה גבוהה ביו ידע לאהבה, לפחות האהבה מהסוג שלך. אתה לא יכול לאהוב גם כדורגל, גם כדורסל, פורמולה 1, טניס, אתלטיקה ... בלי לדעת עליהם הרבה.
...
...
...
קרלינג
moco
גורו
תגובות: 20597
שליחה
קריקט - נכון מאוד.
קרלינג - הייתי צריך לגגל כדי להבין שאני דווקא מכיר את זה, רק בלי לדעת את השם.
משה
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
moco כתב:קריקט - נכון מאוד.
...
חשבתי לעצמי מה מיליארד + סינים אוהבים?
לא מצאתי תשובה, אז חשבתי מה מיליארד הודים אוהבים? זה כבר היה יותר קל
...
חשבתי לעצמי מה מיליארד + סינים אוהבים?
לא מצאתי תשובה, אז חשבתי מה מיליארד הודים אוהבים? זה כבר היה יותר קל
...
יכול להסתבר שגם טניס שולחן ובדמינטון הם ענפים מובילים בעולם.
אגב, יצא לי לשחק בדמינטון ויותר מכך, לראות שחקנים טובים (עולים מחבר העמים) משחקים. זה משחק מדהים שאני חושב מחזיק בשיא של זריזות/מהירות לפי פרמטרים מסוימים.
כמו טניס שולחן, זה משחק שקשה להעביר בטלויזיה.
משה
ramkol
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
שליחה
חשבתי שש בש....
.
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
הספורט הכי נפוץ הוא לא כדורגל ולא כדורסל ולא קריקט.
אלא ספורטָכֶּסֶף...
theAman כתב:איזה וידאו, אני זוכר את זה בבירור.
ד"א, הקפיצה האחרונה מתאימה לקפיצה שכתוצאה ממנה מת הקופץ הרוסי, אבל השנה לא מתאימה בוידאו למה שכתוב בוויקיפדיה...
...
מה ששכחתם לומר זה שאחרי הקפיצה הזאת
גילו את האמת שהוא היה חולה הומוסקסואל
אשר לו עליינו חלה באיידס
אור שפע ואהבה
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
tiptip כתב:
theAman כתב:איזה וידאו, אני זוכר את זה בבירור.
ד"א, הקפיצה האחרונה מתאימה לקפיצה שכתוצאה ממנה מת הקופץ הרוסי, אבל השנה לא מתאימה בוידאו למה שכתוב בוויקיפדיה...
...
מה ששכחתם לומר זה שאחרי הקפיצה הזאת
גילו את האמת שהוא היה חולה הומוסקסואל
אשר לו עליינו חלה באיידס
...
tiptip,
זה דווקא מצויין בציטוט שהבאתי מוויקיפדיה, ראה 2 דפים אחורה.
יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש............................
שחקן המשחק שלי: השופט!!! שמהיום ישפוט כנראה רק בליגה למקומות עבודה.
3 פנדלים ברורים שלא נשרקו לטובת צ'לסי
אבל, אבל, אבל, Ain't payback a bitch???
מגיע לצ'לסי ההפסד הזה, על המשחק המגעיל שלהם, על זה שעם 11 שחקנים נגד 10, הם עדיין שיחקו בחצי שלהם ולא ניסו להעז ולגמור את המשחק.
עבודה רבה מצפה לבארסה בהכנה לגמר נגד מנצ'סטר, זה כבר לא צ'לסי, זה הולך להיות סרט אחר לגמרי.
עוד 30 שנה כשהבנים שלנו יכתבו בפורום אודיו וקולנוע תלת מימדי ביתי בישראל בשרשור אירועי הספורט הגדולים של כל הזמנים על הניצחון של בארסה בצ'מפיומס בעונת 2009 (אחרי ניצחון 3:1 בגמר על יונייטד !) הם לא יכתבו על משחק הגמר אלא דווקא על האירוע האלמותי הזה שראינו לפני 15 דקות !! על קבוצת השחור מלונדון שקיבלה את מה שהגיע לה בדיוק בדקה שהגיעה לה מול 10 שחקנים !
osherov כתב:יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש אלוהים, יש............................
...
האוהד היחידי בעולם של ריאל מדריד שמתבטא כך
אם ברסה תשחק בגמר כמו היום, לא נראה לי שיהיה מדובר בקרב ענקיות בכלל.
היא קבוצה ענקית בליגה הספרדית , אבל בליגה האנגלית (פינאל פור של גביע האלופות) היא פשוט עוד קבוצה.
גם היריבה הגדולה שלה משם אכלה מליוורפול משני הכיוונים. כיוון אחד בלי מלח.
שיפוט:
היו היום דיונים מפולפלים כמו בתלמוד אם הפנדל (וההרחקה) מאתמול היו בכלל פנדל.
היום, אפשר בכלל לדבר בסטטיסטיקה של מספרים גדולים לא צריך אפילו לנתח כל מקרה ומקרה.
ההרחקה של שחקן ברסה כבר בכלל היה טירוף. אולי השופט צפה בהילוכים חוזרים בהפסקה.
מה שכן, היה דרמה והיה מתח למרות מיעוט השערים
אלוהים לא אוהב את באלאק.
משה
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
מצד אחד צ'לסי קופחו קשות
מצד שני אני לא ממש עצוב שהם הודחו
מצד שלישי בהיסטוריה של צ'לסי, גרנט הוא עדיין המאמן היחידי שהביא אותם לגמר גביע אירופה לאלופות
moco
גורו
תגובות: 20597
שליחה
guyezra כתב:מצד אחד צ'לסי קופחו קשות
מצד שני אני לא ממש עצוב שהם הודחו
מצד שלישי בהיסטוריה של צ'לסי, גרנט הוא עדיין המאמן היחידי שהביא אותם לגמר גביע אירופה לאלופות