שכחתי מזה. ראו שהוא מת מת? הוא נהרג על האי או מחוץ לאי?
חוץ מזה מי שהאי רוצה שיחיה לא ממש מת נכון?
אגב, נזכרתי עכשיו בעוד שני פריטי מידע - מייקל לא יכול למות (הוא הרי ניסה), כך שהוא גם מהמוגנים ממוות על ידי האי, וגם נזכרתי שאחרי התאונה שלו, ליבי היתה האחות שלו, כך שנראה לי שגם היא חיה.
חברים, מכיוון שאנחנו כבר יודעים שאנשים שמתים לא ממש עושים רושם על התוכנית, זה יכול להסביר מדוע הארלי רואה את צ'ארלי אחרי שהוא חוזר ואף אחד אחר לא רואה אותו. הוא מת ורק על גבי האי הוא יכול להשפיע, מחוץ לאי הוא נראה רק לאנשים שהיו באי... גם הבחור הזה שגרם להארלי להיחשב משוגע הוא גם רוח רפאים כזו?
אגב, זה שאפשר להזיז את האי רומז לי שזה בכלל לא אי אלא סוג של חיה עצומה וסופר אינטליגנטית שאפשר להזיז אותה. התזוזה הזו יכולה להסביר עוד דברים לגבי המטוס שהתרסק על גבי האי (מטוס שבכלל יצא מאפריקה ולא היה בכיוון של אוסטרליה...)
סוייר הרג את טום על האי בסוף העונה השלישית. לא לשכוח שמה שראינו עם מייקל זה לא פלאש-פורוורד אלא פלאשבאק. מה שראינו על מייקל היה בטווח השבועות בין הרגע שהוא עזב עם וולט בסירה ועד שמצאו אותו בספינה של ווידמור. מה שאומר שהוא עזב את האי עם וולט לזמן קצר, וולט נשאר בניו-יורק, ומייקל הלך לספינה של ווידמור. אין שום דבר לא הגיוני בזה שטום הופיע בפלאשבאק שלו, מכיוון שבזמן הזה טום עדיין לא מת על האי.
עופר,
טום מת. סויר ירה בו. שים לב שאי אפשר היה לירות במייקל, האקדח לא ירה.
כשבן ירה בלוק הראו אותו מחלים, זה לא קרה עם טום, הוא כמו כל שאר אלו שמתו שם.
נקודה מעניינת- מייקל דימיין שליבי היא האחות בביה"ח...
הארלי רואה את צ'ארלי (אחד הבודדים שהארלי באמת התחבר אליהם) בכל מיני מצבים...
האם האי משתמש בצורה מתוחכמת באלה שמתו עליו, כדי "להחזיר את הבנים הביתה" ? (את אלה שעזבו את האי)
בנוסף, סאן הצליחה לעבור את ההריון בשלום- כנגד כל הסיכויים. בעלה מת. חיים כנגד חיים ?
נראה לי שאפילו ג'ק וג'ולייט קברו את תום בתחילת עונה 4. הכל התחיל בסוף עונה 3 כשהרלי הרג חלק מה"אחרים" עם הרכב של דהארמה, ואז טום נכנע, סוייר ירה בו בכל זאת, ואמר לו שזאת הנקמה על זה שהוא לקח את וולט מהספינה.
yonezet כתב:הכל התחיל בסוף עונה 3 כשהרלי הרג חלק מה"אחרים" עם הרכב של דהארמה, ואז טום נכנע, סוייר ירה בו בכל זאת, ואמר לו שזאת הנקמה על זה שהוא לקח את וולט מהספינה.
oferlaor כתב:
אגב, זה שאפשר להזיז את האי רומז לי שזה בכלל לא אי אלא סוג של חיה עצומה וסופר אינטליגנטית שאפשר להזיז אותה. התזוזה הזו יכולה להסביר עוד דברים לגבי המטוס שהתרסק על גבי האי (מטוס שבכלל יצא מאפריקה ולא היה בכיוון של אוסטרליה...)
...
או שמדובר בחללית שהתרסקה באוקינוס לפני מאות/אלפי שנים. החללית כוסתה בחול והצמחיה הגיעה אחר כך כמו בכל האיים באוקינוס על ידי ציפורים ורוחות. אין ממש בעלי חיים על האי מלבד דובי קוטב שהגיעו איכשהו...
החללית יכולה להיות משהו בסגנון הסרט Sphere עם דסטין הופמן ושרון סטון או סולאריס שכבר הוזכר פה בשרשור. טכנולוגיה חייזרית שמתקשרת ברמה הטלפתית וחודרת לזכרונות.
נראה לי שהעונה הולכת לכיוון של:
עד סוף העונה, שמיניית האושיאניק יברחו מהאי (או ע"י הזודיאק של סעיד, או ע"י גניבת ההליקופטר מקימי וחברים), אולי תוך כדי בריחה - 2 מהם ימותו. בעונה הבאה תהיה לכותבים אופציה לספר במקביל על מה קורה באי מאז שהם ברחו, ומה קורה להם - ברצף ולא בפלאש פורוורדים/בקים
שמות שלושת הפרקים הבאים הם "אין כמו הביתה" חלקים א+ב+ג.
כך שנראה לי שאתה צודק...
לדעתי הם יברחו מהאי בסוף הפרק. העונה הבאה תכלול את המשך המלחמה בין בן לווידמור מחוץ לאי וגם עליו (קורות האנשים שנותרו שם) ואח"כ את המאבק של ג'ק וחבריו לנסות ולחזור לאי ע"מ להציל את כל מי שעדיין תקוע שם.