viewtopic.php?f=64&t=378093&start=225#p3321381+27/01/2024 17:37י-א כתב: נכנסתי לקישור שלך בתחילת השרשור וזה פותח לי מסך אקסל. חשבתי שזה יוריד לי קובץ למחשב.
יש באיזה מקום הסבר איך להשתמש בזה?...
רפורמת החשמל
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הוספתי הוראות שימוש, אני מקווה שעכשיו זה יהיה יותר ברור. תפעל לפי ההוראות.27/01/2024 21:40ohadi76 כתב: היי
אי אפשר למחוק את A.B.C הקובץ לתגובה בלבד
וגם בדוח שחברת חשמל שלחו לי אין תאריכם רק שעה וצריכה,
בטבלה של התאריך יש סולמיות...
יכול להיות שהדו"ח מחברת חשמל קצת ישן? היה פורמט קצת שונה בעבר. תוכל למשוך את הנתונים מחדש מחברת חשמל? אם זאת לא הבעיה, תוכל לשלוח לי קישור לקובץ הנתונים שלך שאני אסתכל?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אולי נראה פה משהוא קצת יותר תחרותי? כרגע לא נראה שיש הבדלים גדולים בין החברות.28/01/2024 7:57or4558 כתב: גם בזק מצטרפת https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=h1pioof56
מעניין כמה אחוזי הנחה וכו יהיה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
בזק תתחרה בחברת החשמל: זה השירות שתקבלו ממנה בקרוב28/01/2024 7:57or4558 כתב: גם בזק מצטרפת https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=h1pioof56
מעניין כמה אחוזי הנחה וכו יהיה...
בזק מצטרפת לשוק החשמל כחלק מהרפורמה שמטרתה הוזלת החשמל בישראל, בה חברות פרטיות יציעו חשמל בהנחות ללקוחות חדשים שיבחרו בהן על פני חברת החשמל. המטרה של המיזם של בזק היא הגעה לכ־400 אלף לקוחות עד שנת 2030
https://www.ice.co.il/finance/news/article/997907
שוב תודה על הכלי המצויין.
אני מנוי כבר מעל חצי שנה באמישראגז (הנחה קבועה 6.5%).
מבדיקה של החצי שנה האחרונה של 2023, יוצא שהמסלול המשתלם ביותר עבורי אכן אמישראגז עם הנחה קבועה.
בדקתי גם מסלולים של חברות אחרות עם הנחות משתנות כתלות בותק וגם שם אין לחברות הללו יתרון. אפילו בשנה השלישית המחיר אצלן לא יותר נמוך (למעשה משתווה רק בשנה השלישית).
יתכן שלמי שיש רכב חשמלי שטוען אותו בלילות...יתאים לו אולי אחד המסלולים שנותנים תעריף לילה מוזל.
אני מנוי כבר מעל חצי שנה באמישראגז (הנחה קבועה 6.5%).
מבדיקה של החצי שנה האחרונה של 2023, יוצא שהמסלול המשתלם ביותר עבורי אכן אמישראגז עם הנחה קבועה.
בדקתי גם מסלולים של חברות אחרות עם הנחות משתנות כתלות בותק וגם שם אין לחברות הללו יתרון. אפילו בשנה השלישית המחיר אצלן לא יותר נמוך (למעשה משתווה רק בשנה השלישית).
יתכן שלמי שיש רכב חשמלי שטוען אותו בלילות...יתאים לו אולי אחד המסלולים שנותנים תעריף לילה מוזל.
עד עכשיו עבדתי עם קובץ שנתן לי אחד החברים פה והוא כנראה ערך אותו כדי למחוק שורות עם מידע אישי ובקובץ שלו המידע התחיל משורה 8.
עכשיו הגיע אלי דוח מחברת החשמל והמידע מתחיל בשורה 13. ככה זה גם אצלכם?
עכשיו הגיע אלי דוח מחברת החשמל והמידע מתחיל בשורה 13. ככה זה גם אצלכם?
אכן גם אצלי שורה 1328/01/2024 22:28שלגון כתב: עד עכשיו עבדתי עם קובץ שנתן לי אחד החברים פה והוא כנראה ערך אותו כדי למחוק שורות עם מידע אישי ובקובץ שלו המידע התחיל משורה 8.
עכשיו הגיע אלי דוח מחברת החשמל והמידע מתחיל בשורה 13. ככה זה גם אצלכם?...
כשאני נכנס לקישור האקסל, לוחץ הורדה במבנה XLSX ומנסה לפתוח אותו באקסל אני מקבל הודעת שגיאה:
בחרתי YES.
האם זה מוחק משהו שחשוב?
מחקתי את נתוני A-B-C והכנסתי את הנתונים שלי לחודש 1/24 - איך אני יודע שהוא מחשב?
אוקי - עשיתי יצירת העתק (משום מה רק תחת chrome זה מאפשר את זה) והמשכתי לפי ההוראות בדפדפן.
הוא ניתח את הנתונים נכון בטבלה השמאלית אבל הטבלה הימנית לא מחושבת. כאילו הערכים שם אפס ומקבלים שגיאה בכול השדות.
בחרתי YES.
האם זה מוחק משהו שחשוב?
מחקתי את נתוני A-B-C והכנסתי את הנתונים שלי לחודש 1/24 - איך אני יודע שהוא מחשב?
אוקי - עשיתי יצירת העתק (משום מה רק תחת chrome זה מאפשר את זה) והמשכתי לפי ההוראות בדפדפן.
הוא ניתח את הנתונים נכון בטבלה השמאלית אבל הטבלה הימנית לא מחושבת. כאילו הערכים שם אפס ומקבלים שגיאה בכול השדות.
נערך לאחרונה על ידי י-א ב 01/02/2024 17:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
01/02/2024 16:48י-א כתב: כשאני נכנס לקישור האקסל, לוחץ הורדה במבנה XLSX ומנסה לפתוח אותו באקסל אני מקבל הודעת שגיאה:
בחרתי YES.
האם זה מוחק משהו שחשוב?
הוא ניתח את הנתונים נכון בטבלה השמאלית אבל הטבלה הימנית לא מחושבת. כאילו הערכים שם אפס ומקבלים שגיאה בכול השדות....
כנראה זה לא 100% תואם את excel.01/02/2024 16:48י-א כתב: כשאני נכנס לקישור האקסל, לוחץ הורדה במבנה XLSX ומנסה לפתוח אותו באקסל אני מקבל הודעת שגיאה:
בחרתי YES.
האם זה מוחק משהו שחשוב?
הוא ניתח את הנתונים נכון בטבלה השמאלית אבל הטבלה הימנית לא מחושבת. כאילו הערכים שם אפס ומקבלים שגיאה בכול השדות....
אם אתה רוצה, תשלח לי קישור ואני אנסה לעזור