עשית לי טוב, תודה !!
הפעילות הגדולה של פיוצ'ר במיוחד בשבילכם !!
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
@muataz
עשית לי טוב, תודה !!

עשית לי טוב, תודה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
@avihuli

יסלחו לי המעריצים והיבואן, אין לי שום דבר נגד המוצרים והמותגים, אפילו יש לי מוצרים שלהם.
אני חושב שזה מבזה את האתר להדרדר לפרסום גלוי בתור שרשור.
יסלחו לי המעריצים והיבואן, אין לי שום דבר נגד המוצרים והמותגים, אפילו יש לי מוצרים שלהם.
אני חושב שזה מבזה את האתר להדרדר לפרסום גלוי בתור שרשור.
- masteraudio
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
אז תדלג על השירשור אים אתה מרגיש מבוזה... אלא אים כן התגובות המבזות שלך ממומנות ע"י גורם כל שהוא שאוהב לעשות "סופות אודיו" למינהם.
פשוט דלג מה מסובך בזה.
בוא ניתקדם.
פשוט דלג מה מסובך בזה.
בוא ניתקדם.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Ran_K
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
@muataz
·
אחינו אני חושב שהבהרת את עמדתך כבר בפוסטים לפני כמה ימים,
אין לך בעיה עם היבואן או המעריצים אתה חושב שזה מבזה את האתר אז תפנה למנהלים למה לפתוח את זה שוב?
הכל נעשה באישור, בשקיפות, ובאווירה טובה, לך זה מפריע זכותך המלאה יש עוד הרבה נושאים לקריאה בפורום מלבד זה.
שתיהיה שבת שלום.
·
אין לך בעיה עם היבואן או המעריצים אתה חושב שזה מבזה את האתר אז תפנה למנהלים למה לפתוח את זה שוב?
הכל נעשה באישור, בשקיפות, ובאווירה טובה, לך זה מפריע זכותך המלאה יש עוד הרבה נושאים לקריאה בפורום מלבד זה.
שתיהיה שבת שלום.
- muataz
-
- טרול

@Ran_K
כי זה עלה מדרגה מ"פעילות כיפית" לפרסום מבצעים גרידא, אחרי שהיבואן עצמו טען שזו לא המטרה של השרשור.
וכמו בפעם הקודמת, אמרתי את שלי ובזאת סיימתי.
@masteraudio
עלית עלי. אני נציג פירלס ישראל.
שבת שלום.
כי זה עלה מדרגה מ"פעילות כיפית" לפרסום מבצעים גרידא, אחרי שהיבואן עצמו טען שזו לא המטרה של השרשור.
@masteraudio
שבת שלום.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
Ran_K כתב:@muataz
·
שתיהיה שבת שלום....
....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
·muataz כתב:@Ran_K
@masteraudio
שבת שלום....
משום מה אתה "אומר דעתך" "מסיים" ושוב "אומר דעתך" ושוב "מסיים"...
תחליט, הצלחת לבלבל אותי.
בקיצר
לא טוב לך לקרא "שרשורי פרסומת" לדברייך
מחדש שיש עשרות שרשורים אחרים, תביע דעתך
בפורום כללי, אם משהו מפריע לך.
מאמין שגם יתייחסו אליך.
עד אז
בטוח ש"סיימת"?
תעדכן.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
בקיצור אתה לא רוצה לזכות במשהו . אז תן לאחרים לזכות במשהו . אם לא תשתתף ישאר לי יותר . תודה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- muataz
-
- טרול

@עופרפולק
על מי אתה מדבר?
על מי אתה מדבר?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

מדבר לעצמי
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

תעשה טובה אל תשתתף ישאר לי יותר . תודה . ממשיך לדבר ולענות לעצמי . תודה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
אין לי SVS...muataz כתב:@jaksirak
למה להחליף רמקולים קדמיים של $3000 בכאלה של $1600? לא נשמעים טוב בקולנוע ביתי?...
והנה ההסבר שלי למה רוצה לשדרג רמקולים שעולים 3000$ ברמקולים שעולים 1600$:)
נתחיל מזה ואני מאמין שאתם תסכימו איתי שסאונד, כמו הטעם, גם הסאונד זה משהו סובייקטיבי.
מישהו שאוהב סאונד של רמקול מסויים יכול לא לאהוב סאונד של רמקול אחר, אפילו אם הוא יקר יותר.
ונמשיך עם העובדה הבאה (מניח גם פה שאתם תסכימו איתי) שלא כל מה שעולה יותר, הוא בהכרח יותר טוב. זו אמרה כללית אמנם, לגבי כל דבר בחיים. וזה לא תמיד נכון כמובן לרוב, לדעתי, מה שעולה יותר, כנראה אולי גם איכותי יוותר (נגיד עשוי אולי מחומרים טובים יותר), אולי פשוט טרנדי יותר / פופולרי (משפיע מאוד על המחיר) כמובן עלות השיווק וכו'.
that said...
את הקדמיים שלי קיבלתי מחבר יקר מאוד שמאוד אהב את הרמקולים האלה ושילם ממיטב כספו לפני המון שנים. אשתו פחות התחברה לרמקולים בסלון של ביתם החדש
הוא בחר אותם בגלל שהוא אוהב מאוד לשמוע נקי, flat, בלי באסים יותר מידי, בלי גבוהים מידי.. הוא מתחבר מאוד ל mid. אחרי האזנה רבה, הוא קנה אותם ונהנה מהם מספר לא קטן של שנים.
לי כל הזמן הזה היו Tannoy מסדרה נמוכה ובעצם אפשר לומר ששידרגתי את הקדמיים שלי ב Vienna Acoustic.
דווקא לקולנוע ביתי, הם בסדר. בדיוק צפיתי היום ב: "פורד נגד פרארי" והקדמיים עבדו ונתנו עבודה.
כידוע, בקולנוע ביתי חשוב מאוד(בנוסף לסאב), ה סנטר.. ואותו אני ממש צריך לשדרג. ואני מאוד משתוקק ל SVS Ultra Center
אבל חוץ מקולנועע ביתי (ונטפליקס, ו VOD ו.. הבנתם)... אני שומע המון Spotify. המון! יש לנו בבית מנוי משפחתי וכשהמסך בסלון לא פתוח על נטפליקס / קודי (הזרמה ביתית) / יוטיוב רחמנה נצלן, אז הוא פתוח על Spotify.
הילדים שומעים בעיקר פופ ואני בעיקר רוק. מכל מיני סוגים, מכל מיני שנים (מפינק פלויד, חיפושיות דרך משינה ואיפה הילד).
וה Vienna Acoustic עם כל ה 3000$ וההילה שלהן, לא כלכך מחמיאות לפינק פלויד או לאיפה הילד או מתי כספי. דווקא אריק קלפטון נשמע טוב... שזו חצי נחמה
נכון, חשוב מאוד לציין:
Spotify אינו מקור מאוד איכותי, אם כי, איכותי מספיק לטעמי..
הרסיבר: הוא נקודה חלשה אצלי.. גם אותו אני חייב לשדרג.
באחד ההודעות הראושנות שלי בשירשור פה כתבתי שאת כל הבמה הקדמית רוצה / צריך לשדרג, זה כולל את Denon שלי. והמועמד כרגע זה ה 4700 שיגיע בקרוב, או ה Marantz 7015 שגם תכף פה. נקשיב לשניהם נקראה ביקורות ונחליט.
לכן, המועמד שלי כרגע לרמקולים קידמיים הם ה SVS Prime Pinnacle. שיהיו גם כסדרה לסנטר.
אני מאוד מעוניין להגיע לפיוצר בקרוב לסשן האזנות.
זהו, חפרתי.
מעניין אם קראתם עד לפה?
המשך סופ"ש רגוע
בברכה קובי כהן
- jaksirak
-
- חבר ותיק

@muataz
@masteraudio
מקווה שעניתי
ואם יש עוד שאלות - אז שוט.
@masteraudio
מקווה שעניתי
ואם יש עוד שאלות - אז שוט.
בברכה קובי כהן
- eldadv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
- שם מלא: eldadv
jaksirak - ברמקולים שציינת SVS Prime Pinnacle יש 3 וופרים, האם זה מייתר את הצורך בסאבוופר נפרד?
- jaksirak
-
- חבר ותיק

@eldadv
·
אולי בסטריאו, לא בטוח. כל אחד והטעם שלו. יש כאלה שיותר מידי בס מפריע. אני לא מאלה.. אני מאוד אוהב בס
בקולנוע, חד משמית צריך סאב, וסאב טוב.
אני כותב חד משמעית, אבל שוב, זה סובייקטיבי
·
אולי בסטריאו, לא בטוח. כל אחד והטעם שלו. יש כאלה שיותר מידי בס מפריע. אני לא מאלה.. אני מאוד אוהב בס
בקולנוע, חד משמית צריך סאב, וסאב טוב.
אני כותב חד משמעית, אבל שוב, זה סובייקטיבי
בברכה קובי כהן
- muataz
-
- טרול

תודה על ההסבר. התעניינתי לדעת מה אם הסיבה קשורה שהVIENNA לא מספקים את העבודה לטעמך. אני מניח שSVS יותר מתאימים לקולנוע ביתי כי זה קהל יעד חזק שלהם.jaksirak כתב:והנה ההסבר שלי למה רוצה לשדרג רמקולים שעולים 3000$ ברמקולים שעולים 1600$:)......
המשך סופ"ש רגוע...
בהחלט מסכים שמחיר הוא לא תמיד מדד שX חד משמעית יותר טוב מY. אבל גם בדגמים זולים יותר אתה משלם חלק לא מועט על עלות השיווק שהושקעה.
לגבי חובה לסנטר מאותה סידרה, יש דעות לכאן ולכאן. לי היו קידמיים וסנטר שונים ולא היתה לי בעיה. הסנטר "שתואם" את הקדמיים היה קטן ומסכן מידי. זו תופעה שחוזרת הרבה, בעיקר מקטגוריות עממיות יותר. למשל JBL 590 שהן מפלצות ענק מגיע עם סנטר מסכן של "4 שאין שום ספק שלא מתאים. אבל אם יש איזון בסידרה אז למה לא, זה גם נותן מראה הומוגני יותר. אם אתה באמת מחפש התאמה מלאה בLCR אתה צריך לקנות שלושה בדיוק מאותו דגם.
כדאי מאוד לבדוק התאמה בבית. אני לא יודע מה המדיניות של היבואן, אבל בארה"ב אחד מהמקדמי מכירות הגדולים של המותג זה 45 יום נסיון בבית ללא התחייבות + משלוח חינם + החזרה במשלוח חינם.
בהצלחה.
- yeuda
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
·ADAM-FUTURE כתב:דגם ה- SB3000 הסופר מוצלח בגרסת Piano White Gloss . ולא סתם White אלא ALL White , כולל הגריל .
קיצור , אחד המהממים וההורסים ביותר ....
עדיין אין לי SVS
כי כשחיפשתי סאב - רציתי בצבע לבן
אבל ה SB1000/2000 הגיעו עם כיסוי קדמי מבד שלא אהבתי
ובסוף קניתי סאב אחר (לא שחור אבל גם לא לבן
עכשיו ה SB3000 מגיע עם גריל מדהים - אני חושב שברור מה הייתי רוצה
- jaksirak
-
- חבר ותיק

·muataz כתב:לגבי חובה לסנטר מאותה סידרה, יש דעות לכאן ולכאן. לי היו קידמיים וסנטר שונים ולא היתה לי בעיה. הסנטר "שתואם" את הקדמיים היה קטן ומסכן מידי. זו תופעה שחוזרת הרבה, בעיקר מקטגוריות עממיות יותר. למשל JBL 590 שהן מפלצות ענק מגיע עם סנטר מסכן של "4 שאין שום ספק שלא מתאים. אבל אם יש איזון בסידרה אז למה לא, זה גם נותן מראה הומוגני יותר. אם אתה באמת מחפש התאמה מלאה בLCR אתה צריך לקנות שלושה בדיוק מאותו דגם.......
...
@muataz
מסכים ב 100%
לא התכוונתי שחובה שהסנטר והקדמיים יהיו מאותו יצרן ואותה סדרה. יש אכן דיעות לכאן ולכאן ואני בהקשר הזה יושב על הגדר עם נטייה להסכים שאולי למען איזון עדיף שיהיה מאותו יצרן ובכלל אם זו אותה סדרה עוד יותר טוב.
אבל כאמור זה ממש לא must וגם, קדמיים מסוג Ultra יהיו לטעמי overkill לסלון שלי. (שלא נאמר לתקציב)
בברכה קובי כהן
- muataz
-
- טרול

@jaksirak
FLAT זה דווקא העדפה של הרבה אנשים, אבל כמובן שיש גם שמעדיפים כאלו עם הדגשים מסויימים. בשביל נמוכים יש כמובן סאב.
FLAT זה דווקא העדפה של הרבה אנשים, אבל כמובן שיש גם שמעדיפים כאלו עם הדגשים מסויימים. בשביל נמוכים יש כמובן סאב.
- jaksirak
-
- חבר ותיק

@muataz
·
אני לא מאותם הרבה אנשים אם כך
·
אני לא מאותם הרבה אנשים אם כך
בברכה קובי כהן