השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@genich
תבודד את הבעיה. תתחיל עם M9 אחד.תחבר אותו חוטית ל AX3. תגדיר אותו כ MAIN באפליקציה, ותבדוק אם הוא עובד.
אם כן, תוסיף את האחרות ותחבר אותן באפליקציה ל MAIN.
https://www.tp-link.com/us/support/faq/1432/
·
תבודד את הבעיה. תתחיל עם M9 אחד.תחבר אותו חוטית ל AX3. תגדיר אותו כ MAIN באפליקציה, ותבדוק אם הוא עובד.
אם כן, תוסיף את האחרות ותחבר אותן באפליקציה ל MAIN.
https://www.tp-link.com/us/support/faq/1432/
·
עדכון: הגיע הטכנאי, חיבר את המתאם. הכנסתי כתובת לדפדפן והכל היה כמובן בסינית וכרום סירב לתרגם אז השתמשתי באםליקציה של גוגל.
סהכ אחרי ההגדרות דרך הדפדפן ועדכונים התחבר די מהר. מזכיר שהנתב נמצא בתוך הממד ומחובר קווית למחשב הנייח.
עד עכשיו היה לי דקו אחד בסלון כי ה 4X4 לא הצליח לתת קליטה בסלון בכלל. עכשיו יש לי קליטה בסלון בלי שום MESH. אומנם המהירות שאני מקבל בסלון היא הרבה יותר נמוכה מאשר קיבלתי עם הדקו, אבל מניח שזה הגיוני ודי מרשים שאני בכלל מקבל שם קליטה רק עם הנתב ללא עזרים. בסהכ מקבל בסלון משהו כמו 30 הורדה ו 5-10 מגה העלאה לעומת 91 הורדה ו 87 העלאה עם הדקו בסלון.
בחדר השינה ששם היה מאוד בעייתי, מצליח לקבל 31 הורדה ו 21 העלאה לעומת 21 הורדה ו 2.34 העלאה עם ה 4X4 (אין דקו בחדר).
כמה שאלות:
1. סימנתי בהגדרות דרך הדפדפן רשת מועדפת 5G במידה והאותו הוא אותו הדבר. להשאיר?
2. האם מומלץ להפעיל את האפשרות של ZILIAN ב INTELLIGENT NETWORKING?
3. אני חושב שאקנה עוד אחד כי אני לא מרוצה מהמהירות שאני מקבל בסלון. אני כרגע עם הפרו, אבל אפשר הפעם לקנות את הדגם הרגיל הזול יותר בשביל לחבר אותם ב MESH?
סהכ אחרי ההגדרות דרך הדפדפן ועדכונים התחבר די מהר. מזכיר שהנתב נמצא בתוך הממד ומחובר קווית למחשב הנייח.
עד עכשיו היה לי דקו אחד בסלון כי ה 4X4 לא הצליח לתת קליטה בסלון בכלל. עכשיו יש לי קליטה בסלון בלי שום MESH. אומנם המהירות שאני מקבל בסלון היא הרבה יותר נמוכה מאשר קיבלתי עם הדקו, אבל מניח שזה הגיוני ודי מרשים שאני בכלל מקבל שם קליטה רק עם הנתב ללא עזרים. בסהכ מקבל בסלון משהו כמו 30 הורדה ו 5-10 מגה העלאה לעומת 91 הורדה ו 87 העלאה עם הדקו בסלון.
בחדר השינה ששם היה מאוד בעייתי, מצליח לקבל 31 הורדה ו 21 העלאה לעומת 21 הורדה ו 2.34 העלאה עם ה 4X4 (אין דקו בחדר).
כמה שאלות:
1. סימנתי בהגדרות דרך הדפדפן רשת מועדפת 5G במידה והאותו הוא אותו הדבר. להשאיר?
2. האם מומלץ להפעיל את האפשרות של ZILIAN ב INTELLIGENT NETWORKING?
3. אני חושב שאקנה עוד אחד כי אני לא מרוצה מהמהירות שאני מקבל בסלון. אני כרגע עם הפרו, אבל אפשר הפעם לקנות את הדגם הרגיל הזול יותר בשביל לחבר אותם ב MESH?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46331
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5071 פעמים
1. כן כל עוד זה עובד לך בצורה תקינה.
2. אין ממש מידע מה זה באמת עושה. כל עוד עובד לך, תשאיר.
3. חיובי. שים לב לקישור בתחילת השרשור עם הדיל לנתב.
3. חיובי. שים לב לקישור בתחילת השרשור עם הדיל לנתב.
זיו, בטוח שלא לא תהיה בעיה בחיבור בניהם שהראשי PRO והשני יהיה הרגיל?ziv_r כתב:1. כן כל עוד זה עובד לך בצורה תקינה.
3. חיובי. שים לב לקישור בתחילת השרשור עם הדיל לנתב....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שבועיים מרגע שנשלח. אם אין במלאי, אז כמובן שצריך להתייחס לכיתוב הזה.
@integral
·
לא. יש בעיה, הוא לא מצליח לקבל IP ולא מצליח להתחבר ל-ax3. אני חושד שקיימת אי תאימות.
אגב, ניסיתי לקחת ראוטר נוסף של tp link וחיברתי אותו ל-ax3. אותה הבעיה!
אגב, שמתי לב, תוך כדי ההגדרות ,כי כניסה 2 ב-ax3 היא 100 והשלוש האחרות הן 1000. מישהו שם לב לנושא?
·
לא. יש בעיה, הוא לא מצליח לקבל IP ולא מצליח להתחבר ל-ax3. אני חושד שקיימת אי תאימות.
אגב, ניסיתי לקחת ראוטר נוסף של tp link וחיברתי אותו ל-ax3. אותה הבעיה!
אגב, שמתי לב, תוך כדי ההגדרות ,כי כניסה 2 ב-ax3 היא 100 והשלוש האחרות הן 1000. מישהו שם לב לנושא?
אז מה הסיבה שבWIFI אני מקבל מהירות של 400. זה בגלל שאני בודק דרך הטלפון? גם עם ה DECO שהיה לי הייתי מקבל 350-400 וחשבתי שהמגבלה היא בדקו. אבל שם הייתי מקבל אפלואד מלא. פה האפלואד לא מלא כמו בקוויKnight669 כתב:·......
לא.
אם אתה מקבל בקווי את המהירות שאתה צריך אז הכל בסדר עם הקו שלך....
·mazinya כתב:אז מה הסיבה שבWIFI אני מקבל מהירות של 400. זה בגלל שאני בודק דרך הטלפון? גם עם ה DECO שהיה לי הייתי מקבל 350-400 וחשבתי שהמגבלה היא בדקו. אבל שם הייתי מקבל אפלואד מלא. פה האפלואד לא מלא כמו בקווי.........
אף פעם לא מקבלים מהירות מלאה ב WIFI.
לא הבנתי למה אתה מתלונן על 400 מגה??