שרשור תגובות: חידוש: המונידאל ישודר לא רק ב-4K אלא גם ב-HDR!
@yakirbest
·
תודה רבה על התשובה, אם כך יש לתת תשומת לב מלאה למשחק עושה רושם כי משום מה אי אפשר להריץ אחורה (מצחיק שבמיוחד בדבר כמו המשחקים, שהרצות מהירות אחורה אמורות להיות הסטנדרט זה לא עובד, סחטין עליכם יס).
·
תודה רבה על התשובה, אם כך יש לתת תשומת לב מלאה למשחק עושה רושם כי משום מה אי אפשר להריץ אחורה (מצחיק שבמיוחד בדבר כמו המשחקים, שהרצות מהירות אחורה אמורות להיות הסטנדרט זה לא עובד, סחטין עליכם יס).
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
@tomer953
·
תאגיד השידור "כאן" משתמש באותו שידור 4K שזמין לכל גופי השידור.
על מנת לוודא שהשידור הוא אותו שידור, הצצתי כמה וכמה פעמים לשידור המקביל בערוץ TRT 4K, אותו שידור בדיוק (קצת יותר צבעים עמוקים) עם אותו זווית צילום בעייתי.
אני מאמין שfifa מבינים שחברת ההפקה של השידור פישלה וכנראה התקלה תתוקן עד המשחק ב22:00 (או שפוטין יפטר מישהו בפיפה...חחח)
אבל לשדר באיכות HD במקום איכות 4K לא ישנה את זוויות הצילום.
אולי אם היינו בימי רשות השידור אז אחד הטכנאים של הרשות היה מציע לעשות זום דיגיטלי לשידור ה-4K 🙃🇮🇱בתור פתרון "חירום"
·
תאגיד השידור "כאן" משתמש באותו שידור 4K שזמין לכל גופי השידור.
על מנת לוודא שהשידור הוא אותו שידור, הצצתי כמה וכמה פעמים לשידור המקביל בערוץ TRT 4K, אותו שידור בדיוק (קצת יותר צבעים עמוקים) עם אותו זווית צילום בעייתי.
אני מאמין שfifa מבינים שחברת ההפקה של השידור פישלה וכנראה התקלה תתוקן עד המשחק ב22:00 (או שפוטין יפטר מישהו בפיפה...חחח)
אבל לשדר באיכות HD במקום איכות 4K לא ישנה את זוויות הצילום.
אולי אם היינו בימי רשות השידור אז אחד הטכנאים של הרשות היה מציע לעשות זום דיגיטלי לשידור ה-4K 🙃🇮🇱בתור פתרון "חירום"
- gogomonkey
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני עם הוט פייבר וסמסונג 8000 ועם הHDR פועל המסך ממש חשוך. כל הבהירות נעלמת.
זה אפילוי ותר גרוע מהזווית צילום, המסך פשוט חשוך
זה אפילוי ותר גרוע מהזווית צילום, המסך פשוט חשוך
- gogomonkey
-
- חבר שרק התחיל

@eabramov
·
אצלי האופציה הזאת לא ניתנת לבחירה. מופיע HLG והכפתור אפור והפונקציה לא זמינה.
אתה יודע אם צריך "לפתוח" את ההגדרות האלה ממקום אחר?
תודה
·
אצלי האופציה הזאת לא ניתנת לבחירה. מופיע HLG והכפתור אפור והפונקציה לא זמינה.
אתה יודע אם צריך "לפתוח" את ההגדרות האלה ממקום אחר?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסיתי עכשיו לעשות קסטינג מהטלפון לשילד - רואים מדהים!! והשידור באנגלית בכלל בונוס
@oris74
רואים מדהים בהשוואה ל-4K? כי השידור באפליקציה בטלפון הוא HD.
האמת שנראה לי שהצבעים והחדות בשידור HD 360 (זה שיש באפליקציה ובאתר כאן) נראים יותר טוב מה-4K, במסך HD לפחות.
בנוסף השידור 360 HD עם פחות דיליי מאשר השידור HD/4K הרגיל באתר כאן ויותר יציב מהם. מפעילה אותו חברה בריטית שנותנת שירותים לפיפא.
רואים מדהים בהשוואה ל-4K? כי השידור באפליקציה בטלפון הוא HD.
האמת שנראה לי שהצבעים והחדות בשידור HD 360 (זה שיש באפליקציה ובאתר כאן) נראים יותר טוב מה-4K, במסך HD לפחות.
בנוסף השידור 360 HD עם פחות דיליי מאשר השידור HD/4K הרגיל באתר כאן ויותר יציב מהם. מפעילה אותו חברה בריטית שנותנת שירותים לפיפא.
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 16/06/2018 19:34, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קודם כל לא צריך חבילת ספורט בסטינג בשביל לראות ערוץ 11 או 511.
עד עכשיו השידור ב 4k היה מרוחק אז קשה להשוות אבל אצלי השילד עושה אפסקייל ל4k גם ככה (יש לי מסך הייסנס m7000) והתמונה דרך הקסטינג מהאפליקציה של כאן פשוט נראית נפלאה - חדות וצבעים
עד עכשיו השידור ב 4k היה מרוחק אז קשה להשוות אבל אצלי השילד עושה אפסקייל ל4k גם ככה (יש לי מסך הייסנס m7000) והתמונה דרך הקסטינג מהאפליקציה של כאן פשוט נראית נפלאה - חדות וצבעים
- gogomonkey
-
- חבר שרק התחיל

@eabramov
·
תודה ! הhdr+ היה מכובה אצלי ולכן לא יכולתי לשחק עם ההגדרות.
עכשיו רואים הרבה יותר טוב .
אגב בצפייה דרך הדפדפן בטלויזיה באתר של כאן רואים מעולה. נראה 4K והבהירות הרבה יותר טובה
·
תודה ! הhdr+ היה מכובה אצלי ולכן לא יכולתי לשחק עם ההגדרות.
עכשיו רואים הרבה יותר טוב .
אגב בצפייה דרך הדפדפן בטלויזיה באתר של כאן רואים מעולה. נראה 4K והבהירות הרבה יותר טובה
הצילום 4K בזווית רחבה במשחק של ניגריה-קרואטיה כרגע הרבה הרבה יותר מדוייק ובזום הנכון ממה שהיה עם ארגנטינה.
אני חושב שהזווית רחבה הזאת זה שינויי כל כך דרמטי יותר מאשר הכל,כאשר ה-4K הוא שזה שבעצם מאפשר לצלם בזווית כזאת יחסית בלי לאבד הרבה פרטים.
זה ממש משנה את כל החווית צפייה המוכרת כאשר אתה רואה את כל התנועות של השחקנים במגרש, כל האופציות האפשריות למסירה וכו'. בקיצור כל הניואנסים הקטנים לחדי העין.
אני חושב שהזווית רחבה הזאת זה שינויי כל כך דרמטי יותר מאשר הכל,כאשר ה-4K הוא שזה שבעצם מאפשר לצלם בזווית כזאת יחסית בלי לאבד הרבה פרטים.
זה ממש משנה את כל החווית צפייה המוכרת כאשר אתה רואה את כל התנועות של השחקנים במגרש, כל האופציות האפשריות למסירה וכו'. בקיצור כל הניואנסים הקטנים לחדי העין.
מחזק, האיכות בהוט 511 פשוט מטורפת! ללא ספק חוויה.kingshoko כתב:השידור עכשיו פשוט מדהים! בהוט 4K.
פשוט תמונה מצויינת וצילום קרוב יותר עם המון קלאוז-אפים.
חוויה...
בכלל שמתי לב שמשחקי הערב עם התאורה באיצטדיון הכל נראה הרבה יותר טוב.
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הסיפור הוא כזה ממה שהבנתי. פיפ"א מראש שיווקה שני פידים, אחד שמיועד ל-HD ואחד ל-4K. בהתחלה דובר על הבדלים משמעותיים ביניהם אבל בסוף אמרו שהפיד של ה-4K יהיה "מעט רחב יותר". כל פיד עולה 100 אלף דולר ובתאגיד העדיפו ללכת רק על הפיד של ה-4K כי ההבדלים לא היו אמורים להיות משמעותיים. אחרי כמה משחקים הבינו שיש בעיה, במשחק של ארגנטינה הבעיה באמת הייתה נוראית כי הזווית הרחבה הייתה פשוט לא הגיונית, אז כל העולם התלונן. דבר ראשון בכאן קנו גם את הפיד HD כדי לשדר בערוץ הרגיל וכמו שאר גופי השידור, התלוננו לחברת ההפקה של פיפ"א.
בסוף בעיקרון מצאו פתרון מהיר ל-HD. בשביל ה-4K הפריים הרחב די מרשים אבל נראה לי האצטדיון ההוא במוסקבה יכול להיות בעייתי בגלל הזווית שלו.
בסוף בעיקרון מצאו פתרון מהיר ל-HD. בשביל ה-4K הפריים הרחב די מרשים אבל נראה לי האצטדיון ההוא במוסקבה יכול להיות בעייתי בגלל הזווית שלו.