ראוטר לסיבים אופטים של פרטנר fiber
- DanWeinstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מישהו פה הצליח למצוא מתאם + SFP מתאימים בתור תחליף לראוטר ?
אשמח לקישורים
אשמח לקישורים
- DanWeinstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
@IceB
·טכנאי הביא לך או שלקחת ממרכז שירות?
יש אפשרות שתעלה תמונה של הניירת עם השם /מק"ט של זה?
בעיקרון קבעו לי טכנאי ליום שני שאמור להביא את זה (רצו 50 שקל אבל ברגע שקצת עליתי בטונים ויתרו עליהם) אני רוצה לוודא איתם יום ראשון שהוא מגיע בשביל זה ולא סתם שורפים לי את הזמן,
·טכנאי הביא לך או שלקחת ממרכז שירות?
יש אפשרות שתעלה תמונה של הניירת עם השם /מק"ט של זה?
בעיקרון קבעו לי טכנאי ליום שני שאמור להביא את זה (רצו 50 שקל אבל ברגע שקצת עליתי בטונים ויתרו עליהם) אני רוצה לוודא איתם יום ראשון שהוא מגיע בשביל זה ולא סתם שורפים לי את הזמן,
רכשתי את ה-NETGEAR R6700v3 מאמאזון.IceB כתב:שלום לכל הפייברים. בשעה טובה ומוצלחת חוברתי לחבילת ה-1גיגה לפייבר של פרטנר. ברצוני להשתמש בראוטר משלי כך שויטרתי על השכרת/קניית הראוטר של פרטנר מקיבלתי ללא תשלום את הממיר של D-LINK מדגם DMC-G01LC. בחיבור קווי לממיר המחשבר מקבל תעבורה של כ-950 מגהביט. הראוטר שברשותי Netgear WNDR3700 מוגבל WAN->LAN throughput לכ-400מגהביט כך שאני מחפש לי ראוטר חדש.
האם יש כאן למישהו את הראוטר NETGEAR Nighthawk Smart WiFi Router (R6700) - AC1750 שנמכר עכשיו במחיר מצוין באמאזון ? לא הצלחתי למצוא ברשת את נתוני ה-WAN->LAN throughput של ה-R6700. האם הוא תומך בתעבורה של 1 גיגהביט בפועל ?...
המכשיר מחזיק את החיבור 1גיגה (כ-930 מגהביט) ללא בעיה.
שידרוג ניכר יחסית ל-Netgear WNDR3700 שממנו הצלחתי לסחות כ-560 מגהביט לאחר כיבוי QOS.
מצ"ב צילום מסך השוואת המהירות.
היום בשעה טובה התחברתי לפרטנר עד 1000
עם ראוטר שלי tplink ac1900
מהירות מבעסת בwifi בצמוד לראוטר עד 200+-
קווי 650 700+-
אני לא בדיוק מומחה בנושא של הגדרות
אבל אולי בכל זאת יש מה לבדוק או להגדיר
כי לא לזה בדיוק ציפיתי.
תודה מראש
עם ראוטר שלי tplink ac1900
מהירות מבעסת בwifi בצמוד לראוטר עד 200+-
קווי 650 700+-