ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER 4K.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
יש לי שאלה...הטכנאי התעצל להחליף את הכבלים הישנים של הHDMI לאלה שבאו עם הפייבר 4K והמיני פייבר...לצערי שמתי לב רק אחרי שהוא הלך,האם יש שוני בין הכבלים הישנים של הממירים הישנים לחדשים מבחינת איכות תמונה\סאונד או שהם אותו הדבר?
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
·הכבל החדש שהביאו ולא הרכיבו לך , הוא בצבע שחור ובדיוק כמו הקודם שמחובר לך עכשיו ?pearljam50000 כתב:יש לי שאלה...הטכנאי התעצל להחליף את הכבלים הישנים של הHDMI לאלה שבאו עם הפייבר 4K והמיני פייבר...לצערי שמתי לב רק אחרי שהוא הלך,האם יש שוני בין הכבלים הישנים של הממירים הישנים לחדשים מבחינת איכות תמונה\סאונד או שהם אותו הדבר?...
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

·MikMak כתב:·הכבל החדש שהביאו ולא הרכיבו לך , הוא בצבע שחור ובדיוק כמו הקודם שמחובר לך עכשיו ?.........
היי... לצערי הוא לקח את הכבלים איתו... אבל כן ממה שאני זוכר הם גם היו שחורים ..
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
@Nati1
·ומה אמרו לך מהנדסה מתי זה יסודר ?
·ומה אמרו לך מהנדסה מתי זה יסודר ?
- Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 134
@lleon596
בהתחלה אמרו שפנו ליצרן ..שזה ייקח זמן.
התעקשתי על החלפת ממיר הייתי בטוח שהבעיה בממיר עצמו. גם לאחר ההחלפה הבעיה נשארה והטכנאי התעקש שזה בעיה בטלוויזיה שלי למרות שהסברתי לו ש4k עובד כמו שצריך עם מכשירים אחרים.
אז לא יודע בסוף מה נסגר החלטתי להשאיר בינתיים את הממיר כי גם ב1080 רואים מטורף בערוץ 511
בהתחלה אמרו שפנו ליצרן ..שזה ייקח זמן.
התעקשתי על החלפת ממיר הייתי בטוח שהבעיה בממיר עצמו. גם לאחר ההחלפה הבעיה נשארה והטכנאי התעקש שזה בעיה בטלוויזיה שלי למרות שהסברתי לו ש4k עובד כמו שצריך עם מכשירים אחרים.
אז לא יודע בסוף מה נסגר החלטתי להשאיר בינתיים את הממיר כי גם ב1080 רואים מטורף בערוץ 511
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

אנשים יקרים מה צבע הכבל hdmi שקיבלתם עם הפייבר 4k והאם הןא שונה מהכבל של הממירים הישנים שהיו לכם?
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
·pearljam50000 כתב:אנשים יקרים מה צבע הכבל hdmi שקיבלתם עם הפייבר 4k והאם הןא שונה מהכבל של הממירים הישנים שהיו לכם?...
כבל שחור עם ראש אדום משני הצדדים
- liav1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
מגיעים להתקין בעוד יומיים.
בגלל שאין לי אפשרות לשים את הפייבר 4k ליד הטלויזיה אמרו בשירות שה4k יעבוד גם בממירי מיני (כל עוד הטלויזיה תומכת) בנוסף לפייבר 4k עצמו.. הגיוני כי השידור עובד דרך האינטרנט אבל אני חושש שהנציגה לא באמת בדקה כמו שצריך.
מישהו יכול לאשר שה4k עובד לו דרך ממיר מיני ולא רק בפייבר 4K הראשי?
בגלל שאין לי אפשרות לשים את הפייבר 4k ליד הטלויזיה אמרו בשירות שה4k יעבוד גם בממירי מיני (כל עוד הטלויזיה תומכת) בנוסף לפייבר 4k עצמו.. הגיוני כי השידור עובד דרך האינטרנט אבל אני חושש שהנציגה לא באמת בדקה כמו שצריך.
מישהו יכול לאשר שה4k עובד לו דרך ממיר מיני ולא רק בפייבר 4K הראשי?
- zivgev
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 552
@liav1
האמת שדיי מוזר לי בדיוק אמרו הפוך.
כרגע הממיר פייבר 4K הוא היחיד המשדר באיכות 4K אין כרגע ממיר מיני תומך.
טוענים שיהיה בעתיד.
האמת שדיי מוזר לי בדיוק אמרו הפוך.
כרגע הממיר פייבר 4K הוא היחיד המשדר באיכות 4K אין כרגע ממיר מיני תומך.
טוענים שיהיה בעתיד.
- liav1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
@zivgev
מקווה מאוד שיש להם פתרון לזה.
אחרת יצטרכו להתקין במקביל גם הוט בוקס
מקווה מאוד שיש להם פתרון לזה.
אחרת יצטרכו להתקין במקביל גם הוט בוקס
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
אם יש משהו שהשרות הטכני של הוט מתמחה בו, זה חוסר הבנה טכני במוצרים שהם משווקים...
- Gershon99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1111
@עזי
·:lol:
·:lol:
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
·liav1 כתב:מגיעים להתקין בעוד יומיים.
מישהו יכול לאשר שה4k עובד לו דרך ממיר מיני ולא רק בפייבר 4K הראשי?...
ממירי המיני הנוכחים בהוט לא מוציאים רזולוצית 4k אלא עד full hd בלבד, גם אם הטלויזיה תומכת 4k היא תקבל מממיר המיני רזולוציית full hd בלבד.
- Tettro
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
תקלה בכיבוי הפייבר
קורה לי לפעמים שכשאני מכבה את הפייבר, הוא מראה לי ציור של מנעול על המסך והממיר נתקע פשוט.
זה קורה לעוד אנשים?
זה קורה לעוד אנשים?
- Yossi10Zahavi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- שם מלא: Yossi Zahavi
·זה לא נכון, המיני תומך FHDliav1 כתב:מגיעים להתקין בעוד יומיים.
מישהו יכול לאשר שה4k עובד לו דרך ממיר מיני ולא רק בפייבר 4K הראשי?...
ועוד אבסורד הוא שהמיני תומך רק במאה מגה וויפי, אז גם אם יש לך חבילה של מאתיים אתה יכול לקבל עד מאה וויפי אם אתה מחובר לוויפי של המיני
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

·Yossi10Zahavi כתב:·זה לא נכון, המיני תומך FHD......
ועוד אבסורד הוא שהמיני תומך רק במאה מגה וויפי, אז גם אם יש לך חבילה של מאתיים אתה יכול לקבל עד מאה וויפי אם אתה מחובר לוויפי של המיני...
אכן!
פשוט הזיה, לא יודע איך הם לא. תומכים ב5 ghZ...
- Yossi10Zahavi
-
- חבר פעיל מאוד

·לא יאומן עד כמה יס ובזק מתקדמים טכנולוגית מהם, אם רק לא היינו בשכירות עכשיו היינו עוברים בשניהpearljam50000 כתב:·......
אכן!
פשוט הזיה, לא יודע איך הם לא. תומכים ב5 ghZ......
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

·Yossi10Zahavi כתב:·לא יאומן עד כמה יס ובזק מתקדמים טכנולוגית מהם, אם רק לא היינו בשכירות עכשיו היינו עוברים בשניה.........
תת רמה של חברה, אחרי ההתקנה ו"שדרוג" המהירות שלי מ100 ל 200 המהירות ירדה אולי בחצי וכל האינטרנט לא יציב בכלל
- Yossi10Zahavi
-
- חבר פעיל מאוד

·מזל שיש לנו טריפל במחיר טוב בגלל העבודה של ההורים שלי... קצת פחות רחוק מעלות-תועלת נורמאליתpearljam50000 כתב:·......
תת רמה של חברה, אחרי ההתקנה ו"שדרוג" המהירות שלי מ100 ל 200 המהירות ירדה אולי בחצי וכל האינטרנט לא יציב בכלל...
עריכה:
לוקח את המילים שלי חזרה, שדרגנו ל200 אני מקבל 30, בקווי!
נערך לאחרונה על ידי Yossi10Zahavi ב 25/06/2018 1:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mogda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
יש פה אנשים עם מצלמות אבטחה וFIBER 4K???
האם אתם מצליחים להתחבר מרחוק?
האם אתם מצליחים להתחבר מרחוק?