שרשור תגובות: יס משיקה שידורי UHD בישראל תחת השם yes ULTRA

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539

שליחה

אם יחזרו למישהו פה - בבקשה תעדכנו.
אני גם השארתי פרטים ומקווה שיפנו אלייץ
אם כן, כמובן שאעדכן.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

shayzil כתב:אם יחזרו למישהו פה - בבקשה תעדכנו.
אני גם השארתי פרטים ומקווה שיפנו אלייץ
אם כן, כמובן שאעדכן.
...
+1 (Y)

iy255
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

חברת יס שקרנים!!!!
דיברתי כרגע עם נציגה בשביל לברר את הנושא. המחיר 239 לא כולל VOD ולא כולל ממירים נוספים.
כשאמרתי לה שזה ייצא לי הרבה יותר יקר ממה שאני משלם כרגע היא אמרה שאין מה לעשות והממיר הזה יותר יקר.
אמרתי לה שהמנ"כל שלהם אמר במסיבת עיתונאים שמי שמחזיק כרגע ממיר קוואטרו, לא תהיה תוספת תשלום היא ענתה שזה השתנה וכן יהיה!

בקיצור אם באמת ידרשו תוספת על הממיר, לצערי אחרי יותר מ15 שנה מנוי שלהם, אני אתנתק ולו בגלל השקרים!

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844

שליחה

iy255 כתב:חברת יס שקרנים!!!!
דיברתי כרגע עם נציגה בשביל לברר את הנושא. המחיר 239 לא כולל VOD ולא כולל ממירים נוספים.
כשאמרתי לה שזה ייצא לי הרבה יותר יקר ממה שאני משלם כרגע היא אמרה שאין מה לעשות והממיר הזה יותר יקר.
אמרתי לה שהמנ"כל שלהם אמר במסיבת עיתונאים שמי שמחזיק כרגע ממיר קוואטרו, לא תהיה תוספת תשלום היא ענתה שזה השתנה וכן יהיה!

בקיצור אם באמת ידרשו תוספת על הממיר, לצערי אחרי יותר מ15 שנה מנוי שלהם, אני אתנתק ולו בגלל השקרים!
...
·הם לא יודעים מימינם ומשמאלם על מה שהולך להיות עם הממיר הזה(n)

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

זה באמת לא בסדר, בלי קשר למה שהמנכ"ל אמר. אם הם רוצים לקוחות שינסו את הממיר ראוי שהוא יהיה בחינם.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

למה צריך בכלל להצטרף לחבילה? למה זה לא בחינם... כנראה תכניות השתנו והם כן תכננו לתת את הממיר במחיר של הקוואטרו, אך משהו השתנה. חבל, אם לקחות שיש להם כרגע קוואטרו יצטרכו להוסיף עוד כסף על האולטרה (כדי להחליף את הקוואטרו באולטרה, לא בנוסף) אז זו טעות שיווקית חמורה. אני לא אזמין את הממיר אם אני אצטרך להוסיף עוד כסף עליו כדי להחליף את הקוואטרו.
נערך לאחרונה על ידי berlad26 ב 30/01/2017 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה

הם מתנים בניסוי מסך 4K כשהמנכ"ל אמר שהממיר יהיה פתרון ל1080P כשהממירים כרגע מוציאים 1080I נקווה שזה לא התניית קבע

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

ArielAberjil כתב:הם מתנים בניסוי מסך 4K כשהמנכ"ל אמר שהממיר יהיה פתרון ל1080P כשהממירים כרגע מוציאים 1080I נקווה שזה לא התניית קבע
...
·בטח הם רוצים שהניסוי יהיה בתנאים אופטימליים. אני מנחש שבעת תחילת השיווק לכלל הלקוחות הם "יסכימו" לחבר לקוחות שאין להם טלוויזית 4k.

קצת מצחיק לקרוא בפייסבוק של יס תגובות של אנשים שרוצים להצטרף לניסוי, אבל שורה מתחת הם מוסיפים "מה זה 4k?"

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

berlad26 כתב:
...
...
·בטח הם רוצים שהניסוי יהיה בתנאים אופטימליים. אני מנחש שבעת תחילת השיווק לכלל הלקוחות הם "יסכימו" לחבר לקוחות שאין להם טלוויזית 4k.

קצת מצחיק לקרוא בפייסבוק של יס תגובות של אנשים שרוצים להצטרף לניסוי, אבל שורה מתחת הם מוסיפים "מה זה 4k?"
...
·לגבי החלק האחרון, הוצאת לי את המילים מהפה.
אני גם מאמין שביס ירדו מהר מאוד מהעץ של שינוי החבילה/תשלום נוסף עבור הממיר.
בכל מקרה אני אמתין לטלפון מהם ואעדכן פה.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467

שליחה

כמה פרטים:
-ל yes יש מערכת חדשה ומתוחכמת שמזהה מרחוק אילו סוגי תכנים צופים במסך שמיועד להיות מקושר לממיר המיועד לניסוי.
כנראה והם באמת יסננו לקוחות שלא אמורים לתת להם פידבקים שמעניינים אותם בניסוי: צפייה בתכני 4k.
-העלות של הממיר בעת השיווק אמורה להיות זהה לממיר הקוואטרו.
-לדעתי נושא החבילה המדוברת לא יחזיק מים לאחר סיום הניסוי.
הם עלולים לאבד הרבה מאד לקוחות אם בגלל ממיר אחד ייאלצו לקבל הרעת תנאים שהשיגו במהלך השנים.

בוא נראה איך hot יגיבו למהלך הזה...

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה הצפי של התחלת הניסוי בפועל וסיומו?
מניח שההגבלות הן רק לניסוי ולא יתנו שירות VOD או מסך 4K כפי שהתחייב המנכ"ל בהכרזה בכדי לרכוש את ממיר האולטרה.
באמת מעניין לראות איך הוט יגיבו למרות שהממיר שלהם כבר ידוע השאלה היא רק שאלה של זמן מתי ישיקו אותו כי בהוט אין ניסויים ללקוחות אולי רק ניסויים פנימיים לעובדי החברה.

zrome5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

הניסוי יתחיל רק ב 7.2

החל מתאריך זה יתקשרו לתיאום התקנה

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zrome5 כתב:הניסוי יתחיל רק ב 7.2

החל מתאריך זה יתקשרו לתיאום התקנה
...
תודה,ידוע על צפי על סיומו ו/או תחילת שיווקו לכלל הלקוחות?

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5189

שליחה

במאמר כתוב שהוא קטן יותר מהקווטרו.

[img2=596x398]http://www.hometheater.co.il/images/art ... M_7921.JPG[/img2]https://www.hometheater.co.il/article07522.html
·
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ArielAberjil כתב:אגב נאמר במקום שהחברה תחל בתמיכה ובמעבר ל1080P כאשר כיום נמצא ב1080I היא פשוט תדלג על כך ותקפוץ קדימה ל4K שימו לב
...
אני רוצה להבין משהו, כיום הם משדרים ב1080i, וזה על תוכן של full hd, השאלה שהם יעברו ל4k זה יהיה i או p ?
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467

שליחה

חברים
תתכוננו לקבל טלפונים מיס החל ב 7.2.

אהה...ואל תשכחו להצטייד במסך 4K לפני 8)
(חשוב מאד) (i)

zrome5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

@ArielAberjil

אם אקבל אינפורמציה נוספת אשתף

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

עד עכשיו לא התקשרו אלי. שיהיה משהו אני גם אעדכן פה.

עריכה: לא משנה, ראיתי שאמורים להתקשר רק מה 7 לחודש

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני נרשמתי ביום שני, יש לי קומבינה לדעת אם תפסתי את ההרשמה בזמן, ואכן כך, עד ה10 לחודש כל הרשומים אמורים כבר להיות מתואמים להתקנות.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

מתקינים לי ביום שלישי 7.2

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”