שרשור תגובות: יס משיקה שידורי UHD בישראל תחת השם yes ULTRA
- shayzil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
אם יחזרו למישהו פה - בבקשה תעדכנו.
אני גם השארתי פרטים ומקווה שיפנו אלייץ
אם כן, כמובן שאעדכן.
אם כן, כמובן שאעדכן.
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
+1shayzil כתב:אם יחזרו למישהו פה - בבקשה תעדכנו.
אם כן, כמובן שאעדכן....
- iy255
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
חברת יס שקרנים!!!!
דיברתי כרגע עם נציגה בשביל לברר את הנושא. המחיר 239 לא כולל VOD ולא כולל ממירים נוספים.
כשאמרתי לה שזה ייצא לי הרבה יותר יקר ממה שאני משלם כרגע היא אמרה שאין מה לעשות והממיר הזה יותר יקר.
אמרתי לה שהמנ"כל שלהם אמר במסיבת עיתונאים שמי שמחזיק כרגע ממיר קוואטרו, לא תהיה תוספת תשלום היא ענתה שזה השתנה וכן יהיה!
בקיצור אם באמת ידרשו תוספת על הממיר, לצערי אחרי יותר מ15 שנה מנוי שלהם, אני אתנתק ולו בגלל השקרים!
דיברתי כרגע עם נציגה בשביל לברר את הנושא. המחיר 239 לא כולל VOD ולא כולל ממירים נוספים.
כשאמרתי לה שזה ייצא לי הרבה יותר יקר ממה שאני משלם כרגע היא אמרה שאין מה לעשות והממיר הזה יותר יקר.
אמרתי לה שהמנ"כל שלהם אמר במסיבת עיתונאים שמי שמחזיק כרגע ממיר קוואטרו, לא תהיה תוספת תשלום היא ענתה שזה השתנה וכן יהיה!
בקיצור אם באמת ידרשו תוספת על הממיר, לצערי אחרי יותר מ15 שנה מנוי שלהם, אני אתנתק ולו בגלל השקרים!
- miki775
-
- טרול

- תגובות: 1844
·הם לא יודעים מימינם ומשמאלם על מה שהולך להיות עם הממיר הזה(n)iy255 כתב:חברת יס שקרנים!!!!
בקיצור אם באמת ידרשו תוספת על הממיר, לצערי אחרי יותר מ15 שנה מנוי שלהם, אני אתנתק ולו בגלל השקרים!...
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
זה באמת לא בסדר, בלי קשר למה שהמנכ"ל אמר. אם הם רוצים לקוחות שינסו את הממיר ראוי שהוא יהיה בחינם.
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
למה צריך בכלל להצטרף לחבילה? למה זה לא בחינם... כנראה תכניות השתנו והם כן תכננו לתת את הממיר במחיר של הקוואטרו, אך משהו השתנה. חבל, אם לקחות שיש להם כרגע קוואטרו יצטרכו להוסיף עוד כסף על האולטרה (כדי להחליף את הקוואטרו באולטרה, לא בנוסף) אז זו טעות שיווקית חמורה. אני לא אזמין את הממיר אם אני אצטרך להוסיף עוד כסף עליו כדי להחליף את הקוואטרו.
נערך לאחרונה על ידי berlad26 ב 30/01/2017 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
הם מתנים בניסוי מסך 4K כשהמנכ"ל אמר שהממיר יהיה פתרון ל1080P כשהממירים כרגע מוציאים 1080I נקווה שזה לא התניית קבע
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
·בטח הם רוצים שהניסוי יהיה בתנאים אופטימליים. אני מנחש שבעת תחילת השיווק לכלל הלקוחות הם "יסכימו" לחבר לקוחות שאין להם טלוויזית 4k.ArielAberjil כתב:הם מתנים בניסוי מסך 4K כשהמנכ"ל אמר שהממיר יהיה פתרון ל1080P כשהממירים כרגע מוציאים 1080I נקווה שזה לא התניית קבע...
קצת מצחיק לקרוא בפייסבוק של יס תגובות של אנשים שרוצים להצטרף לניסוי, אבל שורה מתחת הם מוסיפים "מה זה 4k?"
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

·לגבי החלק האחרון, הוצאת לי את המילים מהפה.berlad26 כתב:·בטח הם רוצים שהניסוי יהיה בתנאים אופטימליים. אני מנחש שבעת תחילת השיווק לכלל הלקוחות הם "יסכימו" לחבר לקוחות שאין להם טלוויזית 4k.......
קצת מצחיק לקרוא בפייסבוק של יס תגובות של אנשים שרוצים להצטרף לניסוי, אבל שורה מתחת הם מוסיפים "מה זה 4k?"...
אני גם מאמין שביס ירדו מהר מאוד מהעץ של שינוי החבילה/תשלום נוסף עבור הממיר.
בכל מקרה אני אמתין לטלפון מהם ואעדכן פה.
- moss5
-
- טרול

- תגובות: 467
כמה פרטים:
-ל yes יש מערכת חדשה ומתוחכמת שמזהה מרחוק אילו סוגי תכנים צופים במסך שמיועד להיות מקושר לממיר המיועד לניסוי.
כנראה והם באמת יסננו לקוחות שלא אמורים לתת להם פידבקים שמעניינים אותם בניסוי: צפייה בתכני 4k.
-העלות של הממיר בעת השיווק אמורה להיות זהה לממיר הקוואטרו.
-לדעתי נושא החבילה המדוברת לא יחזיק מים לאחר סיום הניסוי.
הם עלולים לאבד הרבה מאד לקוחות אם בגלל ממיר אחד ייאלצו לקבל הרעת תנאים שהשיגו במהלך השנים.
בוא נראה איך hot יגיבו למהלך הזה...
-ל yes יש מערכת חדשה ומתוחכמת שמזהה מרחוק אילו סוגי תכנים צופים במסך שמיועד להיות מקושר לממיר המיועד לניסוי.
כנראה והם באמת יסננו לקוחות שלא אמורים לתת להם פידבקים שמעניינים אותם בניסוי: צפייה בתכני 4k.
-העלות של הממיר בעת השיווק אמורה להיות זהה לממיר הקוואטרו.
-לדעתי נושא החבילה המדוברת לא יחזיק מים לאחר סיום הניסוי.
הם עלולים לאבד הרבה מאד לקוחות אם בגלל ממיר אחד ייאלצו לקבל הרעת תנאים שהשיגו במהלך השנים.
בוא נראה איך hot יגיבו למהלך הזה...
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

מה הצפי של התחלת הניסוי בפועל וסיומו?
מניח שההגבלות הן רק לניסוי ולא יתנו שירות VOD או מסך 4K כפי שהתחייב המנכ"ל בהכרזה בכדי לרכוש את ממיר האולטרה.
באמת מעניין לראות איך הוט יגיבו למרות שהממיר שלהם כבר ידוע השאלה היא רק שאלה של זמן מתי ישיקו אותו כי בהוט אין ניסויים ללקוחות אולי רק ניסויים פנימיים לעובדי החברה.
מניח שההגבלות הן רק לניסוי ולא יתנו שירות VOD או מסך 4K כפי שהתחייב המנכ"ל בהכרזה בכדי לרכוש את ממיר האולטרה.
באמת מעניין לראות איך הוט יגיבו למרות שהממיר שלהם כבר ידוע השאלה היא רק שאלה של זמן מתי ישיקו אותו כי בהוט אין ניסויים ללקוחות אולי רק ניסויים פנימיים לעובדי החברה.
- zrome5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
הניסוי יתחיל רק ב 7.2
החל מתאריך זה יתקשרו לתיאום התקנה
החל מתאריך זה יתקשרו לתיאום התקנה
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

תודה,ידוע על צפי על סיומו ו/או תחילת שיווקו לכלל הלקוחות?zrome5 כתב:הניסוי יתחיל רק ב 7.2
החל מתאריך זה יתקשרו לתיאום התקנה...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5189
במאמר כתוב שהוא קטן יותר מהקווטרו.
[img2=596x398]http://www.hometheater.co.il/images/art ... M_7921.JPG[/img2]https://www.hometheater.co.il/article07522.html
·
[img2=596x398]http://www.hometheater.co.il/images/art ... M_7921.JPG[/img2]https://www.hometheater.co.il/article07522.html
·
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אני רוצה להבין משהו, כיום הם משדרים ב1080i, וזה על תוכן של full hd, השאלה שהם יעברו ל4k זה יהיה i או p ?ArielAberjil כתב:אגב נאמר במקום שהחברה תחל בתמיכה ובמעבר ל1080P כאשר כיום נמצא ב1080I היא פשוט תדלג על כך ותקפוץ קדימה ל4K שימו לב...
- moss5
-
- טרול

- תגובות: 467
חברים
תתכוננו לקבל טלפונים מיס החל ב 7.2.
אהה...ואל תשכחו להצטייד במסך 4K לפני
(חשוב מאד)
תתכוננו לקבל טלפונים מיס החל ב 7.2.
אהה...ואל תשכחו להצטייד במסך 4K לפני
(חשוב מאד)
- zrome5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
@ArielAberjil
אם אקבל אינפורמציה נוספת אשתף
אם אקבל אינפורמציה נוספת אשתף
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

עד עכשיו לא התקשרו אלי. שיהיה משהו אני גם אעדכן פה.
עריכה: לא משנה, ראיתי שאמורים להתקשר רק מה 7 לחודש
עריכה: לא משנה, ראיתי שאמורים להתקשר רק מה 7 לחודש
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אני נרשמתי ביום שני, יש לי קומבינה לדעת אם תפסתי את ההרשמה בזמן, ואכן כך, עד ה10 לחודש כל הרשומים אמורים כבר להיות מתואמים להתקנות.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
מתקינים לי ביום שלישי 7.2