שרשור תגובות: רוצים לקבל מסך OLED בגודל 55' של LG, ככה סתם בהשאלה הביתה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3158 פעמים
עדיין ממתין שיתאמו לי איסוף, אבל כן - הוא יחזור. הוא אכן מדהים, אבל אני לא רואה את עצמי מוצא כ 14000 ש"ח על טלוויזיה, במיוחד שזה יצריך החלפה של הרסיבר (עוד כ 4-5 אלף), ז"א "נזק" של כמעט 20K.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 28/10/2016 23:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9025
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
עדיין לא וממשיכים ליהנות...moss5 כתב:אז אני מבין שכל עשרת המסכים חזרו לבסיסם...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

גיסי החליט להחזיר את הטלוויזיה למרות שהוא מאוד אהב את איכות התמונה ואת הטלוויזיה בכלל מבחינת חווית המשתמש.
כבד כרגע לשפוך 5 ספרות פלוס כהוצאה לא מתוכננת...
יחד עם זאת, הוא כן רוצה לרכוש 55 אינץ' חדשה בכמה אלפים בודדים.
ראה את הדגם הזה בגרופון: https://www.groupon.co.il/deals/gg-merc ... 902891-588
דעתכם ? המלצות לדגם אחר של LG ?
כבד כרגע לשפוך 5 ספרות פלוס כהוצאה לא מתוכננת...
יחד עם זאת, הוא כן רוצה לרכוש 55 אינץ' חדשה בכמה אלפים בודדים.
ראה את הדגם הזה בגרופון: https://www.groupon.co.il/deals/gg-merc ... 902891-588
דעתכם ? המלצות לדגם אחר של LG ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני גם תיאמתי איסוף,
עוד לא החלטתי איך אני מתנקש בשליח. (המלצות בפרטי)
עוד לא החלטתי איך אני מתנקש בשליח. (המלצות בפרטי)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הזכרת לי את המערכון של חפר עם המזגן שהתקלקל... חחח...tomer953 כתב:אני גם תיאמתי איסוף,
עוד לא החלטתי איך אני מתנקש בשליח. (המלצות בפרטי)...
·Yaron_M כתב:תמורת איזה סכום הייתם משאירים אותה אצלכם?
אם היו מדברים איתי ב-4 ספרות, הייתי חוסך להם את השליח...
מקווה שהיא תגיע לאזור הזה תוך שנה....
מדובר ב OLED מדגם הכניסה של LG
להערכתי,כשיוצגו דגמי 2017 ב CES הקרוב,בסביבות חודש אפריל,כשיתחילו להגיע הדגמים החדשים לארץ, תוכל להשיג אותו במחיר שאליו אתה שואף
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
הבעיה היא שזה גם קטן לי מדי. אולי ה-65 אינץ' בקושי מתאימה בגודל (ה-77 אינץ' הרבה יותר בכיוון, אבל עולה כמו אוטו חדש). לכן אני אאלץ להמשיך להמתין עד שה-65 תרד במחיר, אבל ללא ספק אני לא רוכש טלוויזיה שהיא לא OLED.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·בלבלת אותי - ציינת 3 פרקי זמן שכאילו מתרחשים בעת ובעונה אחת אבל בפועל יכול להיות פער של 3 חודשים ביניהם: ces בינואר, אפריל זה אפריל ודגמים חדשים בארץ יכול להיות גם יולי... אם אני מבין נכון מציעים אותו לנסיינים ב12,500 שזאת לא הנחה משמעותית בהתחשב בזה שזה כ10%-15% פחות ממחירו של מסך חדש ובואו לא נשכח שלא מדובר במסך חדש (אלא משומש) וגם שוויתרנו על התקנה צמודת קיר ומי שזה חשוב לו ולא בעל כישורים טכניים (ומתקן מתאים זרוק בבית) יוציא על זה עוד כסף. מנגד, היתרון זה שהיה מספיק זמן לבדוק שאין פגמים ״מהקופסה״...moss5 כתב:·......
מדובר ב OLED מדגם הכניסה של LG
להערכתי,כשיוצגו דגמי 2017 ב CES הקרוב,בסביבות חודש אפריל,כשיתחילו להגיע הדגמים החדשים לארץ, תוכל להשיג אותו במחיר שאליו אתה שואף...
לסיכום אין ספק שח.י. היו לגמרי על הכיפאק וזו היתה זכות גדולה לקבל כזה צעצוע במשלוח עד הבית. מותר לנו לחלום שהמסך ישאר אצלנו כמתנה ולהם מותר לנפץ לנו את הפנטזיה...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
"נפרדנו כך..."
אז לקחו את המיועדת, ואני חייב להודות לקבוצת ח.י ולכל השותפים מהפורום, על כל השת"פ וההתנסות הנ"ל.
כל השירות היה מקצועי מההתחלה ועד הסוף, כפי שציינתי, מצחיק שהשירות שקיבלתי על טלויזיה לניסיון, עולה בכמה רמות על שירותים שקיבלתי בעבר שרכשתי מסכים בכסף רב.
אז ציפיתי ליחס רגיל, וקיבלתי יחס מצוין.
אז המון תודה על כך.
מבחינת המסך, כן.. הכל כבר נאמר... ללא ספק, OLED זה הדבר הבא. כולנו נהיה שם במוקדם או במאוחר, וההבדל ניכר.
נותר רק לקוות לירידת מחירים בתחום, שתאפשר למסכים בגדלים של 60" ומעלה בטכנולוגיה הנ"ל להיות יותר נגישים למשפחה הממוצעת, והמסכים האלו יכבשו את השוק.
למי שיש את האמצעים כבר היום, אני ממליץ בחום על רכישה של מסך מהטכנולוגיה הנ"ל, ללא שום התלבטות.
סייג קטן, כמות התכנים הקיימים אשר מנצלים את הטכנולוגיה במלואה - (למשל 4K HDR) פשוט מגוכחת. אבל, מלבד שזה עניין זמני בלבד, המסך מדהים גם בהצגה של שאר התכנים ה"רגילים" שאתם צופים בהם ביומיום.
אז... המון המון תודה לכל מי שגרם לפרויקט הזה לקרות.

אז לקחו את המיועדת, ואני חייב להודות לקבוצת ח.י ולכל השותפים מהפורום, על כל השת"פ וההתנסות הנ"ל.
כל השירות היה מקצועי מההתחלה ועד הסוף, כפי שציינתי, מצחיק שהשירות שקיבלתי על טלויזיה לניסיון, עולה בכמה רמות על שירותים שקיבלתי בעבר שרכשתי מסכים בכסף רב.
אז ציפיתי ליחס רגיל, וקיבלתי יחס מצוין.
אז המון תודה על כך.
מבחינת המסך, כן.. הכל כבר נאמר... ללא ספק, OLED זה הדבר הבא. כולנו נהיה שם במוקדם או במאוחר, וההבדל ניכר.
נותר רק לקוות לירידת מחירים בתחום, שתאפשר למסכים בגדלים של 60" ומעלה בטכנולוגיה הנ"ל להיות יותר נגישים למשפחה הממוצעת, והמסכים האלו יכבשו את השוק.
למי שיש את האמצעים כבר היום, אני ממליץ בחום על רכישה של מסך מהטכנולוגיה הנ"ל, ללא שום התלבטות.
סייג קטן, כמות התכנים הקיימים אשר מנצלים את הטכנולוגיה במלואה - (למשל 4K HDR) פשוט מגוכחת. אבל, מלבד שזה עניין זמני בלבד, המסך מדהים גם בהצגה של שאר התכנים ה"רגילים" שאתם צופים בהם ביומיום.
אז... המון המון תודה לכל מי שגרם לפרויקט הזה לקרות.
·Alon_Solo כתב:·בלבלת אותי - ציינת 3 פרקי זמן שכאילו מתרחשים בעת ובעונה אחת אבל בפועל יכול להיות פער של 3 חודשים ביניהם: ces בינואר, אפריל זה אפריל ודגמים חדשים בארץ יכול להיות גם יולי... אם אני מבין נכון מציעים אותו לנסיינים ב12,500 שזאת לא הנחה משמעותית בהתחשב בזה שזה כ10%-15% פחות ממחירו של מסך חדש ובואו לא נשכח שלא מדובר במסך חדש (אלא משומש) וגם שוויתרנו על התקנה צמודת קיר ומי שזה חשוב לו ולא בעל כישורים טכניים (ומתקן מתאים זרוק בבית) יוציא על זה עוד כסף. מנגד, היתרון זה שהיה מספיק זמן לבדוק שאין פגמים ״מהקופסה״.........
לסיכום אין ספק שח.י. היו לגמרי על הכיפאק וזו היתה זכות גדולה לקבל כזה צעצוע במשלוח עד הבית. מותר לנו לחלום שהמסך ישאר אצלנו כמתנה ולהם מותר לנפץ לנו את הפנטזיה......
המסכים שמוצגים ב CES בינואר מתחילים להגיע לארץ בייבוא פרללי יזום/לפי הזמנה כבר באפריל
בייבוא רישמי הם מגיעים ביולי-אוגוסט
החל מינואר,לאחר הצגת דגמי 2017,דגמי 2016 מתחילים להתכווץ...
מקווה שעכשיו הבנת אותי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3158 פעמים
אצלי אוספים בחמישי, עוד כמה ימי חסד
תראו איזה מבאס לחיות בישראל, פה המחיר הוא כ 14000 ש"ח, בארה"ב כ 6000 ש"ח (1499$), פחות מחצי:
http://www.ebay.com/itm/LG-Electronics- ... 1612997532?
תראו איזה מבאס לחיות בישראל, פה המחיר הוא כ 14000 ש"ח, בארה"ב כ 6000 ש"ח (1499$), פחות מחצי:
http://www.ebay.com/itm/LG-Electronics- ... 1612997532?
לגבי ייבוא של המסך הזה
יש לי אפשרות להביא טלוויזיה מארה"ב דרך חבר שחוזר לארץ מרילוקיישן. (פטור ממיסים)
האם במחיר הנ"ל זו האופציה הטובה ביותר עבור מסך 55-60 אינטש בתקציב של 1500$?
במידה וכן, מצוין שהמסך הנו 100-240V וכן 50Hz כך שאין בעיה לעבוד בארץ.
מה לגבי ה SMART? האם יעבוד בארץ?
האם במחיר הנ"ל זו האופציה הטובה ביותר עבור מסך 55-60 אינטש בתקציב של 1500$?
במידה וכן, מצוין שהמסך הנו 100-240V וכן 50Hz כך שאין בעיה לעבוד בארץ.
מה לגבי ה SMART? האם יעבוד בארץ?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
החזרתי השבוע את הטלוויזיה
מסך מדהים! קשה לחזור למסך הקודם.
אהבתי את הפנל מונע השתקפויות, תמונה מעולה, 4K + HDR, מערכת SMART פונקציונלית ומהירה, והכי חשוב השחורים האבסולוטים! קשה לתאר עד כמה ההבדלים בולטים לעומת ה- LED. החיים מעולם לא היו אפורים יותר...
לא אהבתי: המחיר. עדיין יקר.
שוב, תודה רבה לח.י. היה תענוג
מסך מדהים! קשה לחזור למסך הקודם.
אהבתי את הפנל מונע השתקפויות, תמונה מעולה, 4K + HDR, מערכת SMART פונקציונלית ומהירה, והכי חשוב השחורים האבסולוטים! קשה לתאר עד כמה ההבדלים בולטים לעומת ה- LED. החיים מעולם לא היו אפורים יותר...
לא אהבתי: המחיר. עדיין יקר.
שוב, תודה רבה לח.י. היה תענוג
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
סתם מתוך סקרנות, כולם החזירו או שהיו כאלה שקנו את היחידה שקיבלו להתנסות?
אני אישית גם החזרתי, בעיקר בשל הגודל (או יותר נכון הקוטן) וחוסר היכולת בנקודה זו לנצל את היכולות של המסך כי הרגלי הצפייה שלנו מגיעים גג באיכות HD. המעט שקיים בUHD לא בהכרח כוס התה שלנו והיתר כאמור ממש לא מצדיק עבורנו.
אני אישית גם החזרתי, בעיקר בשל הגודל (או יותר נכון הקוטן) וחוסר היכולת בנקודה זו לנצל את היכולות של המסך כי הרגלי הצפייה שלנו מגיעים גג באיכות HD. המעט שקיים בUHD לא בהכרח כוס התה שלנו והיתר כאמור ממש לא מצדיק עבורנו.