·זה לא בדיוק עובד ככה, כרטיס לחוד טעינה לחוד... הם לא מתעסקים במשלוחים מעבר למשלוח לכתובת לפי דרישה (וזה כן אפשרי) הטעינה היא חלק נפרד או באתר שלהםbDis כתב:שאלה למי שהשתמש ב-Lycamobile: האם ניתן לקנות/לשלם מראש תוכנית מוגדרת באתר ולבקש שהסים ישלח למלון? ואז כשמגיעים פשוט מכניסים את הסים ומתחילים לדבר?...
פתרון הכי זול לגלישה בחו"ל?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מעדכן שהתקשרתי היום לHot mobile ומסתבר שהדקות לא בחיוב יחסי אך הם דורשים חיבור למינימום 3 חודשים על מנת להצטרף לחבילה (שאלתי איך זה הגיוני, הרי שביטלו את חוק ההתחיבויות), לא קיבלתי מענה.loko11 כתב:מבאס, אני אנסה לחייג אליהם בתקווה שההודעה בפייסבוק לא מדויקת.........
@loko11
·
איך הם אמרו לך שהם אוכפים את זה? קנס? כי הרי אתה יכול לעבור חברת סלולר מהיום להיום.
עשיתי את החבילה ונתתי לאבא שלי שנסע לאירופה לטיול לכמה מדינות סים שלהם ל-10 ימים. הוא אמר שהייתה קליטה טובה חוץ מסלובקיה שהם באמת לא ברשימה.
כרגע הסים אצלי, נראה לי שאני אקפיא אותו כי אני נוסע בהמשך השנה ורק אחר כך אבטל אותו.
·
איך הם אמרו לך שהם אוכפים את זה? קנס? כי הרי אתה יכול לעבור חברת סלולר מהיום להיום.
עשיתי את החבילה ונתתי לאבא שלי שנסע לאירופה לטיול לכמה מדינות סים שלהם ל-10 ימים. הוא אמר שהייתה קליטה טובה חוץ מסלובקיה שהם באמת לא ברשימה.
כרגע הסים אצלי, נראה לי שאני אקפיא אותו כי אני נוסע בהמשך השנה ורק אחר כך אבטל אותו.
בניתוק לפני 3 חודשים הם טוענים שצריך לשלם על עוד חודשיים כלומר עוד 100 שח (סה"כ 150 שח). נשמע עלובHT-Assaf כתב:@loko11
·
כרגע הסים אצלי, נראה לי שאני אקפיא אותו כי אני נוסע בהמשך השנה ורק אחר כך אבטל אותו....
·
לא ביררתי לגבי תוכניות אחרות, בהחלט מוזר שהם מפתיעים בטלפון עם פרטים שאינם כתובים באתר (כנראה בגלל שביטלו את חוק ההתחייבות ואסור להם לכתוב את זה). מתלבט אם להתחבר בכל זאת ולריב איתם אחר כך או לא להכנס לסיפור הזה מלכתחילה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי זה נגד החוק לחייב 100 ש"ח על חודשיים. זה בדיוק כמו הקנס שהיה בחברות הסלולר לפני 10 שנים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מבקש עזרה והמלצה לכרטיס סים או לחבילת שירות לנסיעה למלטה למשך 10 ימים.
הבנתי שהכרטיס המומלץ של WALLA כבר לא בתוקף וקצת הלכתי לאיבוד בין כל ההודעות.
צריך בחבילה מינימום גלישה 2GB , שיחות נכנסות ויוצאות לארץ.
תודה.
הבנתי שהכרטיס המומלץ של WALLA כבר לא בתוקף וקצת הלכתי לאיבוד בין כל ההודעות.
צריך בחבילה מינימום גלישה 2GB , שיחות נכנסות ויוצאות לארץ.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מלטה לא נמצאת ברשימה של הוט מובייל, ולכן זה לא אופצייה מבחינתך.
אני הייתי הולך על הגלובל סים של פלאפון (אפשר לקנות גם בקרביץ). היתרון אצלם הוא שיתרת הגלישה נשארת בתוקף 3 שנים והיא תוכל לשמש אותך לנסיעות הבאות. שיחות רגילות יוצאות לכאלה בארץ שאין להם וואטס אפ בטלפון (יש כאלה?
) אפשר לעשות עם Skype Out או Viber Out.
לגבי שיחות רגילות נכנסות, אין לי פתרון למעט אולי קבלת מספר ישראלי משירות SIP זול והפניית המספר הרגיל שלך אליו.
אני הייתי הולך על הגלובל סים של פלאפון (אפשר לקנות גם בקרביץ). היתרון אצלם הוא שיתרת הגלישה נשארת בתוקף 3 שנים והיא תוכל לשמש אותך לנסיעות הבאות. שיחות רגילות יוצאות לכאלה בארץ שאין להם וואטס אפ בטלפון (יש כאלה?
לגבי שיחות רגילות נכנסות, אין לי פתרון למעט אולי קבלת מספר ישראלי משירות SIP זול והפניית המספר הרגיל שלך אליו.
·אני מסתכל באתר שלהם, על כרטיסי Pre-paid כבר עם תכנית (ב-10 יורו, שיחות מקומיות + 5 ג'יגה גלישה עם נדידה ב-EU ללקוחות חדשים). על פניו, מצויין שכרטיסי ה-pre paid הם pre activated, אבל אני לא רואה מפורשות שכרטיס הסים ישלח לכתובת שהזנתי (הגעתי עד לשלב הכנסת פרטי האשראי).iakovl כתב:·זה לא בדיוק עובד ככה, כרטיס לחוד טעינה לחוד... הם לא מתעסקים במשלוחים מעבר למשלוח לכתובת לפי דרישה (וזה כן אפשרי) הטעינה היא חלק נפרד או באתר שלהם.........
מצד שני, הלינק הזה מודיע שבעקבות תקנות "אנטי-טרור" יש צורך לבצע רישום של הסים בנקודת שרות שלהם, מה שמסרבל את כל התהליך.
מעניין אותי ניסיון של משתמשים אחרים בשירות הזה.
יכול ללכת על האופציה של גולן
pixies כתב:מלטה לא נמצאת ברשימה של הוט מובייל, ולכן זה לא אופצייה מבחינתך.
אני הייתי הולך על הגלובל סים של פלאפון (אפשר לקנות גם בקרביץ). היתרון אצלם הוא שיתרת הגלישה נשארת בתוקף 3 שנים והיא תוכל לשמש אותך לנסיעות הבאות. שיחות רגילות יוצאות לכאלה בארץ שאין להם וואטס אפ בטלפון (יש כאלה?) אפשר לעשות עם Skype Out או Viber Out.
לגבי שיחות רגילות נכנסות, אין לי פתרון למעט אולי קבלת מספר ישראלי משירות SIP זול והפניית המספר הרגיל שלך אליו....
אופציית גולן:
·מלטה מופיעה במדינות שלהם.
עלות סים + טיפול 50 ש"ח (אם יש כבר סים אז רק 30 ש"ח) ויש לך 2 גיגה ושיחות.
והניתוק מהם באתר פשוט וקל.
נערך לאחרונה על ידי pardes ב 28/07/2018 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: יכול ללכת על האופציה של גולן
בטוח שמלכה מופיעה ? לא ראיתי את מלטה ברשימת 23 המדינות שהשירות זמין שם.pardes כתב:·מלטה מופיעה במדינות שלהם.......
עלות סים + טיפול 50 ש"ח (אם יש כבר סים אז רק 30 ש"ח) ויש לך 2 גיגה ושיחות.
והניתוק מהם באתר פשוט וקל....
במידה וכן, סה”כ כולל הכל מסתכם בחמישים ₪ ?
יש חנויות שניתן לרכוש במקום סים ולהתחבר?
תודה.
Re: יכול ללכת על האופציה של גולן
·meir7777 כתב:
בטוח שמלכה מופיעה ? לא ראיתי את מלטה ברשימת 23 המדינות שהשירות זמין שם.......
במידה וכן, סה”כ כולל הכל מסתכם בחמישים ₪ ?
יש חנויות שניתן לרכוש במקום סים ולהתחבר?
תודה....
-
- לא, המחיר החודשי הוא 99 והחיוב יחסי, אם נסעת לשבוע זה בערך 25 ש"ח נוספים.
אפשר בבאג אבל הכי פשוט להזמין באתר שלהם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבאת screenshot מהאתר של גולן טלקום ולא הוט מובייל:
https://golantelecom.co.il/web/info/plan109-info
וזה ידוע שגולן טלקום מערימים המון קשיים בפני מנויים "מזדמנים".
וזה ידוע שגולן טלקום מערימים המון קשיים בפני מנויים "מזדמנים".
ברור שמגולן, תראה בתגובה הראשונה שהגבתי לך דיברתי על "אופציית גולן"pixies כתב:הבאת screenshot מהאתר של גולן טלקום ולא הוט מובייל:
וזה ידוע שגולן טלקום מערימים המון קשיים בפני מנויים "מזדמנים"....
מניסיון יש להם כפתור "ניתוק" בחשבון שלך באתר (מיועד למקרה של גניבות) הניתוק איתו מיידי, בלי שום מיילים וכלום.
*לא הייתי ברור בהודעה הקודמת - שאמרתי שמלטה קיימת התכוונתי אצל גולן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא כתוב בשום מקום "אופציית גולן".
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, בכותרת למעלה. לא תמיד שמים לב לזה (אני לא שמתי לב...).
טוב שערכת את גוף הטקסט. עכשיו זה ברור יותר.
טוב שערכת את גוף הטקסט. עכשיו זה ברור יותר.
טוב, אז רכשתי גלובל סים 2GB תודה ל pixies על העצה הטובה.
בנוסף, הורדתי לאייפון אפליקציית סופטפון שנקראת ZOIPER וחיברתי מספר ישראלי כשלוחת סיפ.
אבל מרגיש לי קצת מיושן.
יש המלצות לאפליקציות סופטפון לאייפון מוצלחות יותר ?
בנוסף, הורדתי לאייפון אפליקציית סופטפון שנקראת ZOIPER וחיברתי מספר ישראלי כשלוחת סיפ.
אבל מרגיש לי קצת מיושן.
יש המלצות לאפליקציות סופטפון לאייפון מוצלחות יותר ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר לשמוע קצת פרטים? כמה עולה (אם בכלל) להיות בעל מספר ישראלי ב-Zoiper, שאפשר להפנות אליו שיחות?