HOT: מישהו מכיר מבצע יותר טוב?
טוב חברים, אני רואה שאצל רובכם התוכנית נקראת טריפל top permium vod. אחד מכם ציין שקיבל הצעה כזאת מנציג שטח. יש פה מישהיו שקיבל הצעה כזאת משימור או אפילו משירות הלקוחות עצמו?
אגב בקישור: http://www.hot.net.il//heb/ChannelsAndP ... ices/.aspx בקטגוריה של "מבצעים ללקוחות קיימים המשלימים שירות או משדרגים שירות" יש את טריפל Top Premium Ultra 4U רוסי ב-263 ש"ח (או ב-285 ש"ח ללא קשר למגזר הרוסי וכולל גם ספק ITC), שזה לא רחוק מהמחירים שפורסמו פה, רק שבמקרה הזה זה ללא vod. מה שדי מוזר שבקישור הזה יש הרבה הצעות עם תוכן זהה אך מחיר שונה ובמקרים מסוימים שונה משמעותית. בהצעות שציינתי המיקוח לדעתי יהיה הרבה יותר קל ויכול להיות שאפילו לא יהיה צורך להגיע לשימור כיוון שאלה מחירים שפורסמו באתר הוט עצמו. ברור שבהתחלה בשירות יגידו שהמחירים האלה הם רק עבור לקוחות שעדיין לא מחוברים לטריפל, אבל אם נבקש לנתק את הטלויזיה או שנתלונן על אפליה בין קהל הלקוחות מכאן אני מאמין שהדרך להשגת המחירים הנ"ל תהיה קצרה.
כרגע גם אצלי וגם אצל ההורים שלי המחירים מאוד גבוהים:
אני משלם עבור טריפל שכולל את כל הערוצים למעט ספורט 1 ו-2 וארוטיקה 395 ש"ח, הפייברבוקס הינו חלק מהחבילה כשאין תשלום נוסף עליו, ממיר HD אחד (ללא תשלום), ועוד ממיר MAGIC HD עבורו אני משלם 10 ש"ח בנוסף. טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט של 200 מגה.
ההורים שלי משלמים עבור טריפל שכולל את כל הערוצים (כולל צ'רלטון כחלק מהחבילה) למעט ארוטיקה 439 ש"ח, ממיר HD ללא תשלום, MAGIC HD ב-20 ש"ח ועוד MAGIC ב-30 ש"ח! טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט של 100 מגה.
שאלה למנוסים, האם הפיכת ממיר מקליט לממיר לא מקליט דורשת הזמנת טכנאי ובכך תשלום על מה שנקרא "התקנה"? כנ"ל לגבי החלפת ממירי HD לממירי המיני פייבר.
אגב בקישור: http://www.hot.net.il//heb/ChannelsAndP ... ices/.aspx בקטגוריה של "מבצעים ללקוחות קיימים המשלימים שירות או משדרגים שירות" יש את טריפל Top Premium Ultra 4U רוסי ב-263 ש"ח (או ב-285 ש"ח ללא קשר למגזר הרוסי וכולל גם ספק ITC), שזה לא רחוק מהמחירים שפורסמו פה, רק שבמקרה הזה זה ללא vod. מה שדי מוזר שבקישור הזה יש הרבה הצעות עם תוכן זהה אך מחיר שונה ובמקרים מסוימים שונה משמעותית. בהצעות שציינתי המיקוח לדעתי יהיה הרבה יותר קל ויכול להיות שאפילו לא יהיה צורך להגיע לשימור כיוון שאלה מחירים שפורסמו באתר הוט עצמו. ברור שבהתחלה בשירות יגידו שהמחירים האלה הם רק עבור לקוחות שעדיין לא מחוברים לטריפל, אבל אם נבקש לנתק את הטלויזיה או שנתלונן על אפליה בין קהל הלקוחות מכאן אני מאמין שהדרך להשגת המחירים הנ"ל תהיה קצרה.
כרגע גם אצלי וגם אצל ההורים שלי המחירים מאוד גבוהים:
אני משלם עבור טריפל שכולל את כל הערוצים למעט ספורט 1 ו-2 וארוטיקה 395 ש"ח, הפייברבוקס הינו חלק מהחבילה כשאין תשלום נוסף עליו, ממיר HD אחד (ללא תשלום), ועוד ממיר MAGIC HD עבורו אני משלם 10 ש"ח בנוסף. טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט של 200 מגה.
ההורים שלי משלמים עבור טריפל שכולל את כל הערוצים (כולל צ'רלטון כחלק מהחבילה) למעט ארוטיקה 439 ש"ח, ממיר HD ללא תשלום, MAGIC HD ב-20 ש"ח ועוד MAGIC ב-30 ש"ח! טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט של 100 מגה.
שאלה למנוסים, האם הפיכת ממיר מקליט לממיר לא מקליט דורשת הזמנת טכנאי ובכך תשלום על מה שנקרא "התקנה"? כנ"ל לגבי החלפת ממירי HD לממירי המיני פייבר.
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
@nerya40
ביקשת תחרות לא?
טריפל הכל פתוח (כולל לייב וגולד), VOD חינם, 100MB גלישה, טלפון ללא הגבלה.
ממירים: Magic HD, שני Mini FiberBox, וFiberbox.
סה"כ 244 ש"ח.
ביקשת תחרות לא?
סה"כ 244 ש"ח.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא הכל פתוח.. איפה ספורט 1,2?גיאעטר כתב:@nerya40
ביקשת תחרות לא?
סה"כ 244 ש"ח....
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

רשמתי כולל לייב וגולד. שכחתי להוסיף שלא כולל ספורט 1,2 כמו כל המבצעים שלהם. גם מבצעים שכוללים את ספורט 1,2 יקרים באופן משמעותי במבצעים רגילים, ככה ששווה להוסיף אותם בנפרד בכל מקרה.ArielAberjil כתב:לא הכל פתוח.. איפה ספורט 1,2?.........
- ArielAberjil
- חבר ותיק

השאלה אם יש מבצע עליהם(אם במבצע או בהוספה בנפרד)?גיאעטר כתב:רשמתי כולל לייב וגולד. שכחתי להוסיף שלא כולל ספורט 1,2 כמו כל המבצעים שלהם. גם מבצעים שכוללים את ספורט 1,2 יקרים באופן משמעותי במבצעים רגילים, ככה ששווה להוסיף אותם בנפרד בכל מקרה..........
המחיר בנפרד הוא 66.43 שקלד. אין מבצע עליו?
פה קבור הכלב
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

פעם שמעתי שיש מבצעים כאלה אחרים ב 50 שקל או פחות מזה.. אבל אף פעם לא הצלחתי לקבל מחיר כזה. אני פשוט וויתרתי על הערוץ. לדעתי לשלם גם 50 שקל זה מוגזם..ArielAberjil כתב:השאלה אם יש מבצע עליהם(אם במבצע או בהוספה בנפרד)?......
המחיר בנפרד הוא 66.43 שקלד. אין מבצע עליו?
פה קבור הכלב...
·גיאעטר כתב:@nerya40
ביקשת תחרות לא?
סה"כ 244 ש"ח....
אצלי בחבילה יש 200 מגה ואצלך רק 100 מגה - מדובר בפער של 20 ש"ח בחודש.
ובנוסף את ה- VOD קיבלת רק לחצי שנה חינם ואצלי זה לשנה שלמה -זאת אומרת שבמשך שנה בממוצע תשלם על הויאודי 17.5 שקל בחודש (35 שקל חלקי 2).
סה"כ הגעת ל 244 + 20 + 17.5 = 281.5 ש"ח
עדיין לא הצלחת לעקוף אותי
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

בטריפל שלי לא ניתן להוסיף 200MB גם ככה, אם היה ניתן הייתי מוסיף..nerya40 כתב:·......
ובנוסף את ה- VOD קיבלת רק לחצי שנה חינם ואצלי זה לשנה שלמה -זאת אומרת שבמשך שנה בממוצע תשלם על הויאודי 17.5 שקל בחודש (35 שקל חלקי 2).
עדיין לא הצלחת לעקוף אותי...
דבר שני, את ה VOD אני ידאג שיחדשו אחרי חצי שנה...
למרות שזה לא קשור ישירות: מישהו יכול להשוות את חבילת הטריפל של סלקום להוט מבחינת טלוויזיה, שנכון לעכשיו כוללת גם ספורט ב149ש"ח? (ההבדל באינטרנט/טלפון - די ברור...)
·nerya40 כתב:·......
עדיין לא הצלחת לעקוף אותי...
לא רשום עד מתי הזיכוי שלך של ה 30 שקל. יש מצב שהוא היה רק לחודש ינואר אחרת היית מעלה משהו מעודכן
אז עד אז.. אני עקפתי אותך.
עכשיו תתקדם ולך תשחק במקום אחר ותן לאנשים שרוצים לעזור אחד לשני לעשות את זה בשקט
תודה
- ArielAberjil
- חבר ותיק

מבצע שתקף ל4 חודשים לחלק מהמבצעיםturbine כתב:·......
לא רשום עד מתי הזיכוי שלך של ה 30 שקל. יש מצב שהוא היה רק לחודש ינואר אחרת היית מעלה משהו מעודכן
אז עד אז.. אני עקפתי אותך.
עכשיו תתקדם ולך תשחק במקום אחר ותן לאנשים שרוצים לעזור אחד לשני לעשות את זה בשקט
תודה...
טלויזיה ולא טריפל אז אולי יש שוני..
קרה לי משהו קצת מוזר היום.
עוד לפני שבכלל התקשרתי להוט, קיבלתי שיחה מ-0777078400.
הבחורה הזדהתה כנציגה של הוט ואמרה שהתקשרה לאחל חג שמח ולוודא שאני מבסוט מהמנוי שלי.
אמרתי לה שאני משלם יותר מדי ושאם באופן משמעותי היא לא תוזיל לי את העלויות, אשאיר רק את האינטרנט (כאמור בפוסט הקודם אני מנוי בטריפל ומשלם מעל 400 שקל).
היא אמרה שהיא לא יכולה לעשות לי יותר זול מ-384 שקל, וכשביקשתי להוזיל ל-250 שקל היא אמרה שאין להם דבר כזה, אז ביקשתי להשאיר רק את האינטרנט.
היא הציעה לי תשתית של 100 מגה ב-75 שקל ואני הסכמתי.
בלי שום ויכוחים ונסיון להשאיר אותי בטריפל ובלי להעביר אותי לשימור, היא פשוט אמרה שהיא מנתקת לי את הטלויזיה מרחוק (זה אפשרי בכלל???) ושתוך 2 ימי עסקים אפסיק לשלם על הטריפל וכבר תיאמה לי איסוף ציוד ושיחליפו לי את הפייברבוקס בהוטבוקס שאוכל להמשיך להנות מהאינטרנט. אגב בהתחלה היא אמרה לי שאני צריך להחזיר את הציוד בעצמי למרכז שירות של הוט, אך כשראתה שיש לי פייברבוקס התחרטה ואמרה שבמרכז שירות לא מקבלים את הפייברבוקס ושמישהו יצטרך לבוא אלי ולקחת לי את הציוד. בנוסף, נאמר לי להיות זמין בטלפון למקרה שמי שבא לאסוף את הציוד לא אמצא הכתובת שלי. (נשמע כמו נציג שטח?). אגב כל הפרטים שהיא ביקשה ממני זה הכתובת שלי ו-4 ספרות אחרונות של כ"א.
נשמע לכם הגיוני כל הסיפור?
עוד לפני שבכלל התקשרתי להוט, קיבלתי שיחה מ-0777078400.
הבחורה הזדהתה כנציגה של הוט ואמרה שהתקשרה לאחל חג שמח ולוודא שאני מבסוט מהמנוי שלי.
אמרתי לה שאני משלם יותר מדי ושאם באופן משמעותי היא לא תוזיל לי את העלויות, אשאיר רק את האינטרנט (כאמור בפוסט הקודם אני מנוי בטריפל ומשלם מעל 400 שקל).
היא אמרה שהיא לא יכולה לעשות לי יותר זול מ-384 שקל, וכשביקשתי להוזיל ל-250 שקל היא אמרה שאין להם דבר כזה, אז ביקשתי להשאיר רק את האינטרנט.
היא הציעה לי תשתית של 100 מגה ב-75 שקל ואני הסכמתי.
בלי שום ויכוחים ונסיון להשאיר אותי בטריפל ובלי להעביר אותי לשימור, היא פשוט אמרה שהיא מנתקת לי את הטלויזיה מרחוק (זה אפשרי בכלל???) ושתוך 2 ימי עסקים אפסיק לשלם על הטריפל וכבר תיאמה לי איסוף ציוד ושיחליפו לי את הפייברבוקס בהוטבוקס שאוכל להמשיך להנות מהאינטרנט. אגב בהתחלה היא אמרה לי שאני צריך להחזיר את הציוד בעצמי למרכז שירות של הוט, אך כשראתה שיש לי פייברבוקס התחרטה ואמרה שבמרכז שירות לא מקבלים את הפייברבוקס ושמישהו יצטרך לבוא אלי ולקחת לי את הציוד. בנוסף, נאמר לי להיות זמין בטלפון למקרה שמי שבא לאסוף את הציוד לא אמצא הכתובת שלי. (נשמע כמו נציג שטח?). אגב כל הפרטים שהיא ביקשה ממני זה הכתובת שלי ו-4 ספרות אחרונות של כ"א.
נשמע לכם הגיוני כל הסיפור?
@Jonman
·
הגיוני. היא חסכה לעצמה הרבה זמן, תקבל בונוס על המנוי שלך, ומישהו אחר (כן כן, אל תדאג..) כבר יתקשר אליך לנדנד שתשאר. מכסימום משמר השטח שיגיע.
ואתה קיבלת מה שרצית, ובצדק. מספיק לשלם להם. יש הכל באינטרנט...
·
הגיוני. היא חסכה לעצמה הרבה זמן, תקבל בונוס על המנוי שלך, ומישהו אחר (כן כן, אל תדאג..) כבר יתקשר אליך לנדנד שתשאר. מכסימום משמר השטח שיגיע.
ואתה קיבלת מה שרצית, ובצדק. מספיק לשלם להם. יש הכל באינטרנט...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 21/03/2017 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
שים לב שהיא אמרה רק "טלוויזיה"... וגם זה בספק. בד"כ זה משמר/טכנאי השטח. אבל מי יודע, אולי המצב השתנה.. אני מהמר שלא תנותק עד שישוחחו אתך מהשימור ואולי גם לא אחרי...
@AmnonP
·משמר שטח, אז אנחנו במתח... בכמה?...
·משמר שטח, אז אנחנו במתח... בכמה?...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 22/03/2017 13:30, נערך פעם 1 בסך הכל.