שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על סדרת CuBox-i לחברי האתר
@tomer953
באיזה דגם אתה משתמש?
האם הפרש של 20$ לדגם CuBox-i2eX לעומת דגם CuBox-i2 שווה את השיפור בביצועים?
בהנחה שהקופסא תריץ XBMC ותחובר קווית לרשת, כאשר הרשת הפנימית היא 1000MBit ומהירות האינטרנט היא 15MBit.
באיזה דגם אתה משתמש?
האם הפרש של 20$ לדגם CuBox-i2eX לעומת דגם CuBox-i2 שווה את השיפור בביצועים?
בהנחה שהקופסא תריץ XBMC ותחובר קווית לרשת, כאשר הרשת הפנימית היא 1000MBit ומהירות האינטרנט היא 15MBit.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני משתמש בהכי פשוט i2
מעולה מבחינתי
מחובר לרשת קווית עובד חלק
מעולה מבחינתי
מחובר לרשת קווית עובד חלק
היי לכולם,
רציתי לתת עדכון קטן :
1. עקב ספירת מלאי בסוף שנה + סיום הטעמת מערכת ERP המשלוח הבא יהיה רק ביום שלישי - רביעי הבא. (יש משלוח שיצא אתמול ויצא עוד אחד מחר למי שהזמין CUBOXTV).
2. בגלל השביתה שהיתה במכס ישראל, נוצר פקק בשחרור של המוצרים לכל החברות, כולל שלנו, לכן עדין אין לנו CuBox i2ex with WiFi וגם את HummingBoard i2ex with WiFi (הוספתי לאתר מידע על כך למי שמזמין) אנחנו מקווים לקבל אותם במהלך השבוע הזה או הבא.
שיהיה לכולם המשך שבוע מצוין,
איליה
רציתי לתת עדכון קטן :
1. עקב ספירת מלאי בסוף שנה + סיום הטעמת מערכת ERP המשלוח הבא יהיה רק ביום שלישי - רביעי הבא. (יש משלוח שיצא אתמול ויצא עוד אחד מחר למי שהזמין CUBOXTV).
2. בגלל השביתה שהיתה במכס ישראל, נוצר פקק בשחרור של המוצרים לכל החברות, כולל שלנו, לכן עדין אין לנו CuBox i2ex with WiFi וגם את HummingBoard i2ex with WiFi (הוספתי לאתר מידע על כך למי שמזמין) אנחנו מקווים לקבל אותם במהלך השבוע הזה או הבא.
שיהיה לכולם המשך שבוע מצוין,
איליה
זה כבר לא משתלם, במחיר הזה כבר עדיף לקנות NUC או ZOTAC שהם הרבה יותר טובים מבחינת מפרט וביצועים...
אני מאוד רוצה לתמוך במוצרים ישראלים, אבל איך אפשר לתמוך במוצרים ישראלים כש"המתחרים" מציעים אלטרנטיבות יותר טובות במחירים שפויים?
אני מאוד רוצה לתמוך במוצרים ישראלים, אבל איך אפשר לתמוך במוצרים ישראלים כש"המתחרים" מציעים אלטרנטיבות יותר טובות במחירים שפויים?
- tomer953
- חבר מכור קשה

·Ilya-SR כתב:המחירים עודכנו היום עבור כל המוצרים לא רק CuBox i4P , אנחנו תיכננו לשנות מחירים במשך כל נובמבר -דצמבר לקראת תחילת השנה הנוכחית ללא קשר למבצע באתר....
וואו אני בשוק מהעליית מחירים
הדגם הפשוט של הi2 עולה כעת 440 ש"ח
אני קניתי 4 יחידות במחיר של 340 ש"ח ליחידה, כלומר עלייה של 100 ש"ח במוצר הכי פשוט
באופן אישי, (אתה יכול לבדוק כמה פעמים המלצתי פה על cubox, כבר אי אפשר לספור), זה אכזב אותי...
בהצלחה בהמשך
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
וואו, עליה של עד 30%.
כפי שציינו אחרים, בטווח מחירים כזה ההפרש כל כך הצטמצם כזה שכבר עדיפים פתרונות חזקים יותר.
תוסיפו לזה זמני משלוח שגבוהים משמעותית מהסטנדרט בשוק, ותקבלו ...
בהצלחה לכם חבר'ה, אני חושש שתזדקקו לה.
כפי שציינו אחרים, בטווח מחירים כזה ההפרש כל כך הצטמצם כזה שכבר עדיפים פתרונות חזקים יותר.
תוסיפו לזה זמני משלוח שגבוהים משמעותית מהסטנדרט בשוק, ותקבלו ...
בהצלחה לכם חבר'ה, אני חושש שתזדקקו לה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

Ilya-SR - באיזה מייל אפשר להשיג אותך ?
ושוב נשאלת השאלה...
בהנחה שמחירי הרכיבים והייצור לא עלו ....ולא הייתה טעות במחיר הקודם... ואו אלה היו מחירי כניסה לשוק...
האם כדאי למכור הרבה ולהרוויח פחות פר מוצר ואו למכור מעט ולהרוויח יותר פר מוצר....
השאלה היא מה יותר רווחי לעסק.
ואם עלו מחירי הרכיבים והייצור ואו אלו היו מחירי כניסה לשוק .... אז אתם לא פילטרופים וצריכים גם להרוויח.
אבל פה כבר נכנס הכדאיות של הקונים ....
במחירים החדשים האם העסקה עדיין אטרקטיבית או שבקירוב כבר ניתן לקנות מכשירים טובים וחזקים יותר שגם כוללים שלט.
בהצלחה.
בהנחה שמחירי הרכיבים והייצור לא עלו ....ולא הייתה טעות במחיר הקודם... ואו אלה היו מחירי כניסה לשוק...
האם כדאי למכור הרבה ולהרוויח פחות פר מוצר ואו למכור מעט ולהרוויח יותר פר מוצר....
השאלה היא מה יותר רווחי לעסק.
ואם עלו מחירי הרכיבים והייצור ואו אלו היו מחירי כניסה לשוק .... אז אתם לא פילטרופים וצריכים גם להרוויח.
אבל פה כבר נכנס הכדאיות של הקונים ....
במחירים החדשים האם העסקה עדיין אטרקטיבית או שבקירוב כבר ניתן לקנות מכשירים טובים וחזקים יותר שגם כוללים שלט.
בהצלחה.
- OhadG
- חבר ותיק

אולי תועיל בטובה חברת SOLID-RUN להועיל בטובה ולעדכן את חברי האתר (כמו גם את שאר המזמינים ממנה) תוך כמה חודשים מרגע ההזמנה צפוי המשלוח.
יש לי תחושה שנזכה לשלל תירוצים מבין היוצר של Xtreamer הרבה מאוד נפנופי ידיים והסברים, ופחות מדי תאריכים ועמידה בהתחייבויות.
ולמנהלי הפורום והאתר,
אנחנו מודים לכם על ההזדמנות שנתתם לנו לקנות את המוצר הזה בהנחה, אולם לאור חוסר יכולתה של החברה הנ"ל לעמוד בהתחייבויותיה, לספק ללקוחות ששילמו ממיטב כספם את המוצר כפי שהתחייבו והם עסוקים במתן תירוצים וגרירת רגליים, הייתי מצפה לבטל את הדיל הזה כמו גם את הפרסום של החברה הנלוזה הזו.
לעניות דעתי מדובר על נזק תדמיתי לאתר הנפלא הזה, לבעליו, מנהליו ולקהילה שלו.
יש לי תחושה שנזכה לשלל תירוצים מבין היוצר של Xtreamer הרבה מאוד נפנופי ידיים והסברים, ופחות מדי תאריכים ועמידה בהתחייבויות.
ולמנהלי הפורום והאתר,
אנחנו מודים לכם על ההזדמנות שנתתם לנו לקנות את המוצר הזה בהנחה, אולם לאור חוסר יכולתה של החברה הנ"ל לעמוד בהתחייבויותיה, לספק ללקוחות ששילמו ממיטב כספם את המוצר כפי שהתחייבו והם עסוקים במתן תירוצים וגרירת רגליים, הייתי מצפה לבטל את הדיל הזה כמו גם את הפרסום של החברה הנלוזה הזו.
לעניות דעתי מדובר על נזק תדמיתי לאתר הנפלא הזה, לבעליו, מנהליו ולקהילה שלו.
- OhadG
- חבר ותיק

ומי שגם רוצה להתעדכן, ככה נראה הבלוג של חברה "רצינית":
http://www.solid-run.com/blog/
מה שעוד יותר מפתיע, אם ניתן להזמין מ-newegg אפשר להזמין במחירים זולים יותר, ומקבלים במתנה מקלדת לוג'יטק K400
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... -_-Product
מצטער על הרגע שקניתי מהם.
http://www.solid-run.com/blog/
מה שעוד יותר מפתיע, אם ניתן להזמין מ-newegg אפשר להזמין במחירים זולים יותר, ומקבלים במתנה מקלדת לוג'יטק K400
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... -_-Product
מצטער על הרגע שקניתי מהם.
- OhadG
- חבר ותיק

לא רציתי לעשות את זה, אבל הנה התגובה שקיבלנו מהחברה:
[left]"We’ve had some delays due to our suppliers, and the items you ordered were out of stock. We hope to ship your item in the coming weeks; please feel free to check back with us to see if the item has become available.
Once your order ships, you will receive an email from us with a tracking number so you can follow the package. I'm so sorry for the inconvenience - and thank you for your patience."
[/left]
1. הם טוענים שיש להם בעיות במלאי בגלל עיכובים מספקים (עיכובים עליהם דיווח פה איליה לפני שבועיים) אולם החברה לא טרחה ליצור קשר מראש עם המזמינים, אלא המתינה לפניה אליהם על מנת לטרוח ולהודות לי.
2. אם תסתכלו כרגע באתר, תראו שדבר לא השתנה, החברה עדיין מודיעה שהמוצר נמצא במלאי, ושההזמנות ייצאו תוך שבועיים, מה שמעלה את השאלה האם העיכוב נובע בגלל שההזמנה יצאה לפני 3 שבועות - במחירים הישנים והחברה מעדיפה להתנער מכך ולזכות על הסכום הישן, או שמא החברה רואה במה שהיא כותבת באתר המלצה בלבד ומתחמקת מאחריות (תוך כדי שהיא מודה לי על הסבלנות שלי?).
3. החיוב על הכסף כבר ירד, מכאן אני מניח שלחברה אין לחץ כרגע כדי לחץ כלשהו לספק את המוצר. מדובר על כשל תמורה ברור ומיידי, אי עמידה בהתחייבויות, חוסר בתקשורת וחוסר אחריות של גוף מסחרי. תגובת החברה שהיא מקווה לשלוח את המוצר בשבועות הקרובים היא בדיחה עצובה, אני לא זוכר שאני "קיוותי שאוכל לשלם להם בחודשים הקרובים".
לאור כל האמור לעיל אני ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש מכשיר מהחברה הזו לעשות פניית פרסה ולחפש פתרונות אחרים, ברורים לי כשלים טכניים ואחרים, לא ברורה לי צורת פעולה והתנהלות כושלת שכזו. לחברה שפועלת בצורה כזו, גם אם היא ספונסרית ותומכת רשמית של OpenELEC אין זכות קיום כלכלית, וכולי תקווה שהשוק יעשה את שלו ויימנע מרכישת מוצרים שלה.
אני חבר וותיק פה בפורום, ואני ממש לא זוכר מצב שחברה (ועוד כזו שמפרסמת באתר ומשתמשת בו כפלטפורמה לקידום מסחרי) הביאה אותי לתסכול ואכזבה כל כך עמוקים. לא פלא שהמצב מזכיר את ההבטחות החוזרות ונשנות של חברת אקסטרימר ואת חוסר יכולת (החוזרת ונשנה) לעמוד בהם.
[left]"We’ve had some delays due to our suppliers, and the items you ordered were out of stock. We hope to ship your item in the coming weeks; please feel free to check back with us to see if the item has become available.
Once your order ships, you will receive an email from us with a tracking number so you can follow the package. I'm so sorry for the inconvenience - and thank you for your patience."
[/left]
1. הם טוענים שיש להם בעיות במלאי בגלל עיכובים מספקים (עיכובים עליהם דיווח פה איליה לפני שבועיים) אולם החברה לא טרחה ליצור קשר מראש עם המזמינים, אלא המתינה לפניה אליהם על מנת לטרוח ולהודות לי.
2. אם תסתכלו כרגע באתר, תראו שדבר לא השתנה, החברה עדיין מודיעה שהמוצר נמצא במלאי, ושההזמנות ייצאו תוך שבועיים, מה שמעלה את השאלה האם העיכוב נובע בגלל שההזמנה יצאה לפני 3 שבועות - במחירים הישנים והחברה מעדיפה להתנער מכך ולזכות על הסכום הישן, או שמא החברה רואה במה שהיא כותבת באתר המלצה בלבד ומתחמקת מאחריות (תוך כדי שהיא מודה לי על הסבלנות שלי?).
3. החיוב על הכסף כבר ירד, מכאן אני מניח שלחברה אין לחץ כרגע כדי לחץ כלשהו לספק את המוצר. מדובר על כשל תמורה ברור ומיידי, אי עמידה בהתחייבויות, חוסר בתקשורת וחוסר אחריות של גוף מסחרי. תגובת החברה שהיא מקווה לשלוח את המוצר בשבועות הקרובים היא בדיחה עצובה, אני לא זוכר שאני "קיוותי שאוכל לשלם להם בחודשים הקרובים".
לאור כל האמור לעיל אני ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש מכשיר מהחברה הזו לעשות פניית פרסה ולחפש פתרונות אחרים, ברורים לי כשלים טכניים ואחרים, לא ברורה לי צורת פעולה והתנהלות כושלת שכזו. לחברה שפועלת בצורה כזו, גם אם היא ספונסרית ותומכת רשמית של OpenELEC אין זכות קיום כלכלית, וכולי תקווה שהשוק יעשה את שלו ויימנע מרכישת מוצרים שלה.
אני חבר וותיק פה בפורום, ואני ממש לא זוכר מצב שחברה (ועוד כזו שמפרסמת באתר ומשתמשת בו כפלטפורמה לקידום מסחרי) הביאה אותי לתסכול ואכזבה כל כך עמוקים. לא פלא שהמצב מזכיר את ההבטחות החוזרות ונשנות של חברת אקסטרימר ואת חוסר יכולת (החוזרת ונשנה) לעמוד בהם.
-
- גם 3 שבועות אחרי שהבטיחו הם עדיין מבטיחים משלוח תוך שבועיים, גם יעמדו בזה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אוהד בשבילך 
http://www.plonter.co.il/stores/main.tm ... 0472938221
עם החנות הזאת אני בטוח שתצא מרוצה, תתקשר אליהם ותוודא מלאי לפני כן.
http://www.plonter.co.il/stores/main.tm ... 0472938221
עם החנות הזאת אני בטוח שתצא מרוצה, תתקשר אליהם ותוודא מלאי לפני כן.
- OhadG
- חבר ותיק

מכיר את פונטר ואת יריב, קניתי מהם בעבר לא מעט פרטים, אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה מתאים או רלוונטי מפני ש:
1. הם משמשים רק כמתווך ביני לבין סוליד-ראן (לא רואה פה ערך מוסף כלשהו)
2. הם גובים מחיר עבור השירות שלהם (שמיותר עבורי)
3. במידה ויהיו בעיות ואזדקק לשירות, לא הם יתנו לי את השירות כי אם סוליד ראן.
אני לא חושב שאני זקוק לתת פרס לסוליד ראן על ההתנהות הקלוקלת שלהם ולרכוש מהם מכשירים.
מעבר לזה, בהפרש מחיר שכזה, כבר עדיף לקנות ישירות מסין מחשב eGlobal עם מפרט חזק בהרבה, ומשלוח של מספר ימים בלבד ע"י DHL.
1. הם משמשים רק כמתווך ביני לבין סוליד-ראן (לא רואה פה ערך מוסף כלשהו)
2. הם גובים מחיר עבור השירות שלהם (שמיותר עבורי)
3. במידה ויהיו בעיות ואזדקק לשירות, לא הם יתנו לי את השירות כי אם סוליד ראן.
אני לא חושב שאני זקוק לתת פרס לסוליד ראן על ההתנהות הקלוקלת שלהם ולרכוש מהם מכשירים.
מעבר לזה, בהפרש מחיר שכזה, כבר עדיף לקנות ישירות מסין מחשב eGlobal עם מפרט חזק בהרבה, ומשלוח של מספר ימים בלבד ע"י DHL.
- OhadG
- חבר ותיק

תם אך לא נשלם,
התגובה של Solid-Run מביכה, הם טוענים שהמוצרים זמינים, זה "רק שהמטענים חסרים".
הם ממשיכים להתחמק מלתת תאריך מדוייק למשלוח ועכשיו מסתתרים אחרי "בימים הקרובים".
הם טוענים שהרבה לקוחות נפגעו מהבעיה הזו ולכן אין ביכולתם (או ברצונם) לתת פיצוי.
לאור האמור לעיל ביקשתי מיידית מהחברה לבטל את הזמנתי ולהשיב לי באופן מיידי את כספי.
בנוסף חברים נוספים שלי שרכשו מהם וממתנים למשלוח יבטלו גם הם את הזמנתם בימים הקרובים.
אני ממליץ לכל מי שרק חשב לקנות מ-Solid-Run כל מצור שהוא פשוט לברוח.
ציונות זה אחלה, אבל מה שירד עלי לא היה גשם.
אוהד
התגובה של Solid-Run מביכה, הם טוענים שהמוצרים זמינים, זה "רק שהמטענים חסרים".
הם ממשיכים להתחמק מלתת תאריך מדוייק למשלוח ועכשיו מסתתרים אחרי "בימים הקרובים".
הם טוענים שהרבה לקוחות נפגעו מהבעיה הזו ולכן אין ביכולתם (או ברצונם) לתת פיצוי.
לאור האמור לעיל ביקשתי מיידית מהחברה לבטל את הזמנתי ולהשיב לי באופן מיידי את כספי.
בנוסף חברים נוספים שלי שרכשו מהם וממתנים למשלוח יבטלו גם הם את הזמנתם בימים הקרובים.
אני ממליץ לכל מי שרק חשב לקנות מ-Solid-Run כל מצור שהוא פשוט לברוח.
ציונות זה אחלה, אבל מה שירד עלי לא היה גשם.
אוהד