ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER BOX.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
דור22
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה

כן יש לי גרסה 1.23.0RS. אתמול בלילה הממיר הקליט תוכנית מחצות עד 5 בבוקר, אבל לא הקליט תוכנית מוזמנת ל- 7 בבוקר. מעניין אותי האם גם אצל אחרים הצפייה במהירות כפולה מקרטעת ולא נעימה לעין?

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
שם מלא: usagi

שליחה

דור22 כתב:כן יש לי גרסה 1.23.0RS. אתמול בלילה הממיר הקליט תוכנית מחצות עד 5 בבוקר, אבל לא הקליט תוכנית מוזמנת ל- 7 בבוקר. מעניין אותי האם גם אצל אחרים הצפייה במהירות כפולה מקרטעת ולא נעימה לעין?
...
אולי העדכון התעדכן אצלך אחרי ההקלטות של 5 בבוקר? אז הוא היה ריק מהזכרון
תנסה היום...

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

מוזר, אצלי גירסת התוכנה עדיין 1.22.1 RS.

ניסיתי לעדכן ידנית, אבל אני מקבל הודעה שהגירסא אצלי מעודכנת... :?

YuriG
טרול
טרול
תגובות: 17

שליחה

דור22 כתב:כן יש לי גרסה 1.23.0RS. אתמול בלילה הממיר הקליט תוכנית מחצות עד 5 בבוקר, אבל לא הקליט תוכנית מוזמנת ל- 7 בבוקר. מעניין אותי האם גם אצל אחרים הצפייה במהירות כפולה מקרטעת ולא נעימה לעין?
...
לגמרי לא הגיוני מה שאתה אומר.
אם הקלטת רצוף עד 5 בבוקר אין שום סיבה שהממיר לא יקליט לך ב7 בבוקר מכיוון שלא עברו ה4 שעות ללא פעילות בממיר שיגרמו לו לרסט את עצמו ולמחוק תכניות מוזמנות...
גם הקירטוע שאתה מתאר דווח רק אצלך בינתיים.
נערך לאחרונה על ידי YuriG ב 21/03/2014 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

YuriG
טרול
טרול

שליחה

usagi כתב:אתמול בלילה בין 1:00 ל-3:00 ירד עדכון לממיר - כי קמתי ב-3 ומשהו ראיתי שהטלויזיה דלוקה בלי תמונה והממיר עם שעון - פתחתי אותו ראיתי מספר גרסה אחר ועשיתי ניסוי ושמתי לו הקלטות בהזמנה והכנסתי אותו לסטנד ביי.

גרסת התוכנה שיש לי כרגע היא: 1.23.0_RS

ועכשיו בינתיים שום דבר לא נמחק בהזמנות.
היום בלילה יהיה לו עוד מבחן.

אפילו בבוקר נתתי לו הקלטה לעוד שעתיים - הכנסתי לסטנד ביי ובינתיים הכל טוב - הקליט.
והכל יציב.

נמשיך לעקוב.

רק נשאר להם שיהיה אפשר להכנס לערוצי האינטראקטיב כמו המשחקים

בעיקרון המודם שלו לאינטרנט מאוד יציב וכן גם הטלפון (אני לא פתחתי לו את האלחוטי - אולי בעתיד, בינתיים אני עם הראוטר שלי) ולא התקנתי את המוקה - אני לא צריכה אותו.
...
אתם כנראה פספסתם את הבעיה בממיר.
הממיר מוחק את ההקלטות המוזמנות רק לאחר כ4 שעות בהן הוא לא מקבל סיגנל כלשהו בין אם מהמסך או
בין אם הוא תוזמן להקליט תכניות.
הניסוי שלך צריך להיות כזה:
לפני שאתה הולך לישון תזמין תכנית אחת או שתיים לבוקר וזה אחרי שווידאת שאין שום תכנית שאמורה להיות מוקלטת
בפרק זמן של בוא נאמר לפחות 5 שעות. אם הוא יקליט לך במצב הזה את התכנית אז כנראה שהבעיה נפתרה בעדכון.
ואם לא אוי ואבוי לנו.....

דור22
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

YuriG כתב:
...
...
לגמרי לא הגיוני מה שאתה אומר.
אם הקלטת רצוף עד 5 בבוקר אין שום סיבה שהממיר לא יקליט לך ב7 בבוקר מכיוון שלא עברו ה4 שעות ללא פעילות בממיר שיגרמו לו לרסט את עצמו ולמחוק תכניות מוזמנות...
גם הקירטוע שאתה מתאר דווח רק אצלך בינתיים.
...
לגבי הקרטוע, כעת עשיתי עוד ניסיון- הקפאתי בפיירבוקס וגם במגי'ק HD את ערוץ 558 למשך 2 דקות והרצתי במהירות כפולה. במג'יק HD, השידור במהירות כפולה זרם, ואילו בפיירבוקס הוא עם קפיצות קטנות. אני אשמח אם תאשרו לי שזה רק אצלי, כדי שאבקש להחליף את המכשיר. לגבי ההקלטה הדחויה, יתכן שהיה עדכון גרסה בין 5-7 בבוקר ואז לא יצאה ההקלטה המוזמנת של הבוקר. אנסה לעשות הלילה ניסוי נוסף רק הקלטה מוזמנת, ואדווח כאן.

YuriG
טרול
טרול

שליחה

דור22 כתב:
...
...
לגבי הקרטוע, כעת עשיתי עוד ניסיון- הקפאתי בפיירבוקס וגם במגי'ק HD את ערוץ 558 למשך 2 דקות והרצתי במהירות כפולה. במג'יק HD, השידור במהירות כפולה זרם, ואילו בפיירבוקס הוא עם קפיצות קטנות. אני אשמח אם תאשרו לי שזה רק אצלי, כדי שאבקש להחליף את המכשיר. לגבי ההקלטה הדחויה, יתכן שהיה עדכון גרסה בין 5-7 בבוקר ואז לא יצאה ההקלטה המוזמנת של הבוקר. אנסה לעשות הלילה ניסוי נוסף רק הקלטה מוזמנת, ואדווח כאן.
...
מצוין רק אל תשכח לוודא שעד ההקלטה שאתה מזמין יעבור פרק זמן של 5 שעות ללא פעילות כלשהי בממיר.
במידה וזה יקליט לך במצב הזה הרי שהבעיה נפתרה.

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

YuriG כתב:
...
...
אתם כנראה פספסתם את הבעיה בממיר.
הממיר מוחק את ההקלטות המוזמנות רק לאחר כ4 שעות בהן הוא לא מקבל סיגנל כלשהו בין אם מהמסך או
בין אם הוא תוזמן להקליט תכניות.
הניסוי שלך צריך להיות כזה:
לפני שאתה הולך לישון תזמין תכנית אחת או שתיים לבוקר וזה אחרי שווידאת שאין שום תכנית שאמורה להיות מוקלטת
בפרק זמן של בוא נאמר לפחות 5 שעות. אם הוא יקליט לך במצב הזה את התכנית אז כנראה שהבעיה נפתרה בעדכון.
ואם לא אוי ואבוי לנו.....
...
לי היה מוחק אפילו אחרי שעה, שעה וחצי ללא פעילות במצב סטנד ביי
אבל אמרתי בהודעה שלי שהיום אני אדע בוודאי בלילה וגם מחר
ואני בת

היום התקשרו אליי למעקב מהוט - אבל בגלל שהעדכון ירד בלילה קבענו שיתקשרו אלי יום ראשון בבוקר
ואני אגיד להם מה קורה עם המחיקות.

YuriG
טרול
טרול

שליחה

YanivPL כתב:מוזר, אצלי גירסת התוכנה עדיין 1.22.1 RS.

ניסיתי לעדכן ידנית, אבל אני מקבל הודעה שהגירסא אצלי מעודכנת... :?
...
אותו כנ״ל אצלי. :?

ismystore
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 55

שליחה

מאז שהתקינו לי את הממיר מהירות האינטרנט האלחוטי גרוע ברמות
וגם החוטי האינטרנט לא מגיע ל 100 מגה בהוט בוקס היה מגיע ל 100 מגה חופשי
וגם מהירות העלאה מזייפת בדרך המהירות הייתה תמיד 2 מגה ומאז ההתקנה זה 90 קילובייט עד מקסימום 1.8 מגה
עוד מישהו נתקל בתופעה?

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ismystore כתב:מאז שהתקינו לי את הממיר מהירות האינטרנט האלחוטי גרוע ברמות
וגם החוטי האינטרנט לא מגיע ל 100 מגה בהוט בוקס היה מגיע ל 100 מגה חופשי
וגם מהירות העלאה מזייפת בדרך המהירות הייתה תמיד 2 מגה ומאז ההתקנה זה 90 קילובייט עד מקסימום 1.8 מגה
עוד מישהו נתקל בתופעה?
...
אתה משתמש בראוטר שלך או בממיר כראוטר?

אני משתמשת בראוטר שלי שמחובר לממיר והמהירות בסדר

shlomi197
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 319

שליחה

אני היתי רגיל ביס להגדיר מסך מרובע 4/3 איפה שהשידור 4/3 יתן לי מסך צר ולא רחב, וערוץ שמשדר 16/9 יתן מסך רחב.
ב fiber box הגדרתי מסך 4/3 הוא נותן לי תמיד מסך רחב 16/9 גם שהשידור 4/3
ובנוסף למרות שברזולוציה הגדרתי auto הוא נותן לי קבוע 1920 כפול 1080 גם בשידור sd.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

האם בחרת במצב הנקרא בממיר Pillar Box?
לא כל הערוצים מעבירים באופן אוטומטי ל-4:3 (למשל, ערוצים 13-16) וזה קטע קצת מעצבן בהוט, אבל בחלק גדול מהערוצים זה כן אמור להעביר אוטומטית.

רזולוציה auto - בהוט השידור ביציאת ה-HDMI הוא תמיד 1080P (או 720P אם מגדירים ספציפית) ולא משתנה לפי סוג הערוץ. בערוצי SD הממיר עושה upscaling.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי

שליחה

שאלה,
האם יציאת ה scart פעילה?

ומה אם אני רוצה לחבר לממיר slingbox? דיוידי מקליט?

shlomi197
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 319

שליחה

pixies כתב:האם בחרת במצב הנקרא בממיר Pillar Box?
לא כל הערוצים מעבירים באופן אוטומטי ל-4:3 (למשל, ערוצים 13-16) וזה קטע קצת מעצבן בהוט, אבל בחלק גדול מהערוצים זה כן אמור להעביר אוטומטית.

רזולוציה auto - בהוט השידור ביציאת ה-HDMI הוא תמיד 1080P (או 720P אם מגדירים ספציפית) ולא משתנה לפי סוג הערוץ. בערוצי SD הממיר עושה upscaling.
...

לא ראיתי שיש אופציה pillar box אצלי ממש אין אופציה כזו יש או 16/9 או 4/3
האם אצלך יש בממיר pillar box?

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

מעצבן, שירות החיפוש לא עובד אצלי בממיר. לא משנה מאיפה אני מנסה להפעיל אותו לא עובד (מפס המידע,מדריך התוכניות) כל הזמן מוציא לי הודעה "הודעה מס' 701"

ismystore
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 55

שליחה

usagi כתב:
...
...
אתה משתמש בראוטר שלך או בממיר כראוטר?

אני משתמשת בראוטר שלי שמחובר לממיר והמהירות בסדר
...
כרגע אני משתמש הממיר כראוטר.
על איזה מהירות אתה מוריד ומעלה?

דור22
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

YuriG כתב:
...
...
מצוין רק אל תשכח לוודא שעד ההקלטה שאתה מזמין יעבור פרק זמן של 5 שעות ללא פעילות כלשהי בממיר.
במידה וזה יקליט לך במצב הזה הרי שהבעיה נפתרה.
...
לצערי, הממיר לא הקליט תוכנית ב-7 בבוקר היום. כלומר גרסה 1.2.3 לא פתרה את הבעיה אצלי. הזמנתי טכנאי ליום שני בצהריים כדי לטפל בבעיה של קפיצות בהרצה במהירות כפולה, ובבעיה הזו. אם תרצו, אדווח כאן על ההתפתחויות בהמשך.

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ismystore כתב:
...
...
כרגע אני משתמש הממיר כראוטר.
על איזה מהירות אתה מוריד ומעלה?
...
א. אני בת

ב. הכרטיס רשת האלחוטי שלי המובנה בנייד הוא 54G עם תמיכה ל-300MB/SEC לכן הגלישה שלי היא במהירות של בין 16.7 ל-17.8 מכל מקום בבית (יש לי בית קטן 60 מ"ר), והמחשב מופעל או מהחדר שלי שהוא הכי קרוב לראוטר (מטר ומשהו) או מהסלון והגלישה היא במהירות אחידה וטובה - לי זה מספיק. (אם אני רוצה משהו עם גלישה יותר רצינית אני מחברת אותו בחיבור קווי).
מהירות העלאה היא: 2 וקצת

עם ההוטבוקס מהירות הגלישה עם הראוטר שלי היה עד 16 ביום טוב או 15.5 - ומהירות בחיבור קווי היה בין 98 - 100
ומהירות העלאה בין 1.9 ל-2 וקצת

מהירות הגלישה בחיבור קווי הן בראוטר והן בממיר החדש היא מגיעה בין 98 - 100

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הנה עוד פידבק ממני על מחיקות ההקלטה:

היום יום שבת ה-22.3 קמתי ב-5 בלילה לערך וראיתי שכן נמחקו ההקלטות העתידיות שהזנתי בממיר אתמול להיום ומחר.
ואז אמרתי אני אנסה לתת לו הזמנה רק לתוכניות של היום שהראשונה היא בעוד 5 שעות לערך - ושמתי אותו בסטנד ביי.

עכשיו 11:14 שזה יותר מ-5 שעות בסטנד ביי - עדיין יש לא את הפקודות להזמנות האחרות של היום - והוא בסטנד ביי (ההקלטה הקרובה היא ב-11:10) - ההקלטה מבוצעת.

אני חושבת כך: שאם מזינים לו הקלטות לאותו היום החל מ-4 או 5 בבוקר ועד 12 בלילה הן יבוצעו, ואחרי 12 בלילה כנראה באיזשהו שלב
בין 12 ל-4 בבוקר הוא מבצע לעצמו מאיפוס לזכרון בלבד ומחיקת הזכרון הזמני ולכן ההזמנות שהוזנו יום לפני ימחקו - כי כנראה פקודות ההקלטות העתידיות הן בזכרון זמני.

אני אשמח אם תעזרו לי ונבצע מעין ניסוי ביחד - אם מישהו יכול לתזמן לו היום הקלטות או מחר שיזין הקלטות למשך היום עד 12 בלילה (כאשר יהיה אפשר להכניס את הממיר למצב סטנד ביי) ולראות אם בטווח הזה של הזמן בוצעו ההקלטות (אני מאמינה שהן יבוצעו) - שתזרו מהעבודה או משהו...

ולתזמן לו עוד הקלטה עתידית ל בין 12:05 בלילה ל-5:00 בבוקר - סביר להניח שבזמן הזה הוא יכנס למצב של רענון הזכרון והן לא יוקלטו

ואחרי 5:00 בבוקר אם מישהו יכול או שקם בשעות האלה לתזמן לו הקלטות מ-10:30 עד 12:00 בזמנים שונים

לדעתי זה לא קשור לטווח של 5-4 שעות של סטנד ביי, אלא המעבר של בין היום למחר - משהו בזמן 12:00 בלילה ל- 4:00 הוא מבצע לעצמו רענון זכרון או שהוא מקבל פקודה מהתשתית - לבדוק את ענין הזכרון שלו

מחר בבוקר הוט צריכים להתקשר אליי למעקב וזה מה שאני אגיד להם שהוא נוחק את הזכרון הזמני שלו בלילה לפנות בוקר שהוא בסטנד ביי
אבל הוא לא ימחוק את ההקלטות העתידיות של אותו היום אם הן הוזנו לו מ- 4 או 5 בבוקר עד 12 בלילה.
נערך לאחרונה על ידי usagi ב 22/03/2014 11:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”