שרשור מונדיאל 2014
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אין פה צודק או לא. זה פשוט עניין של השקפה.
ברור שהעדפה הראשונית היא לראות משחק שקול ודו צדדי, בין שתי יריבות חזקות שמציגות כדורגל שובה עין.
אבל כאשר זה לא קורה, אני כבר מעדיף ניצחון סנסציוני של קבוצה נחותה, הגונבת גול ואחר כך יורדת לבונקר עד שריקת הסיום, מאשר ניצחון צפוי של הפייבורטית שמפרקת את יריבתה, ללא שום התנגדות...
ברור שהעדפה הראשונית היא לראות משחק שקול ודו צדדי, בין שתי יריבות חזקות שמציגות כדורגל שובה עין.
אבל כאשר זה לא קורה, אני כבר מעדיף ניצחון סנסציוני של קבוצה נחותה, הגונבת גול ואחר כך יורדת לבונקר עד שריקת הסיום, מאשר ניצחון צפוי של הפייבורטית שמפרקת את יריבתה, ללא שום התנגדות...
אני ממש נגד קבוצות שעלו לייתרון ומשחקות "בונקר" - זה מבחינתי הכי גרוע כי זה סתם שורף לך את הזמן .
מה שכן מרתיח זה טעויות שיפוט גורליות במשחקים חשובים - בכדורסל עוד בודקים וניתן לשנות החלטה אך לא בכדורגל.
בכדורגל לא ישנו החלטה גם אם קרתה שריקת שופט לפנדל , שלא קרה בדקה 85 במצב של תיקו בין הקבוצות.
מה שכן מרתיח זה טעויות שיפוט גורליות במשחקים חשובים - בכדורסל עוד בודקים וניתן לשנות החלטה אך לא בכדורגל.
בכדורגל לא ישנו החלטה גם אם קרתה שריקת שופט לפנדל , שלא קרה בדקה 85 במצב של תיקו בין הקבוצות.
שטות של פפה אבל שוב טעות של השופט. למה אדום? למה לא צהוב?
עוד משחק סופר מעניין נגמר הרבה לפני המועד הסופי
עוד משחק סופר מעניין נגמר הרבה לפני המועד הסופי
לא היתה שום נגיחה ועימותים כאלה של קללות בין שני שחקנים מתרחש בהרבה מאוד משחקים ואף אחד לא מוציא על זה אדום שגומר משחק. על מה האדום עוד לא הבנתי. לפי ההגיון הזה גם ההתנפלות של רונאלדו על השופט בדרישה שלו לפנדל צריכה לזכות את רונאלדו באדום...שופט לא צריך לגנוב או להפסיק הצגה אם זה לא מחייב אותו לעשות כך. בקלות היה מוציא צהוב והכל היה ממשיך כרגיל
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים