זה לא טוען לי על הסרט אני על גיימר אין ברירה נעבור ל013Rough כתב:תנסו את זה
ב4K/Original
http://img845.imageshack.us/img845/8738/8lxo.png
אצלי זה רץ חלק,בלי באפרינג,אבל אין פור גדול כמו שרואים
בב"ל/בזק/TOP40 + RA
Attainable Rate (Kbps): 30688 5095
http://www.speedtest.net/result/3106641039.png
12:33 בצהריים יום ראשון...
איטיות נוראית בספק בזק בנלאומי
אז מה נותן לכל הלקוחות אינטרנט של 100 מגה אם 2MB לא יכולים לספק לנוNiseg כתב:יש להם מערכת עיצוב תעבורה על youtube וזה דבר ידוע כבר הרבה זמן. הם לרוב נותנים לך מקסימום לכמה שניות ואז מאיטים למינימום הנדרש. המטרה היא לחסוך ברוחב פס. הרעיון הוא פשוט - אנשים לא תמיד רואים את הסרטון עד הסוף אז אם הם היו טוענים את כולו במקסימום זה אומר שהם נתנו למשתמש אחד רוחב פס והוא בזבז אותו בזמן שהם האיטו מישהו אחר.jpost כתב:סרטים ארוכים מעל 5 דקות נתקעים אצלי ב YouTube.
אני עם גיימר בבזק....
בגלל שהמערכת הזאת מאיטה את כולם למינימום הנדרש הניצול רוחב פס של youtube יורד משמעותית . עדיין יש קצת בעיות במערכת הזאת - היא לא תמיד עובדת טוב ויכול להיות שבשעות העומס הם לא נותנים לה מספיק עדיפות . אולי המשתמש צריך רק 1 מגה רוחב פס לצפות בסרטון אבל בגלל שהוא לא מקבל עדיפות אז הוא בפועל יכול לקבל רק 0.8 בממוצע וזה יגרום לתקיעות .
הרעיון הוא מצוין אבל הביצוע לא תמיד מספק . עדיין הבדיקה האחרונה שלי של המערכת שלהם היתה לפני שנתיים 3 אז אין לי מושג מה הם עושים עכשיו....
זה ברור שיש עיצוב תעבורה הגבלות בשעות עומס אבל זה לא פותר את הבעיות שלהם
ב018 פאסט אין שום עיצוב תעבורה YOUTUBE הורדות קבצים צפייה ישירה עובד ב 95 אחוז מרוחב הפס אין תקיעות
הכל רץ כמו פנתר.
מבירור משביע רצון דיברתי אם מוקד NETWORK של בזק בנלאומי יש להם תקלה בציוד וזה לא רק בגלישה לחול אלה גם בארץ המהירות מזעזעת הם הכניסו גלישה דרך עוד נתבים
המצב לפני סוכות היה טוב מאוד הכל רץ הכל התחיל זה שהם התחילו לעבור דרך ניתובים ועוד נתובים
הסיכוי היחיד שיש לבזק זה להחזיר את המצב לקדמותו יש להם מספיק רוחב פס פנוי גם בארץ וגם לחול הבעיה
מעניין מה יקרה שחברת חשמל תיכנס לשוק איך הם יתנו לנו 100 מגה סימטרי ?
שלקוחות פרטיים של בזק בנלאומי יבינו עובדים עלינו אם החבילות 100 50 40 הכל שקר חבל על הכסף
הזמנתי אותם להיכנס לפורום הזה לראות את התגובות שלכם וניראה מה יקרה אני מקווה שזה ישתנה ויטופל
בכלל לא טוען ? או שרק ב4K לא טוען ?...or4558 כתב: זה לא טוען לי על הסרט אני על גיימר אין ברירה נעבור ל013...
יש לי גם גיימר,שכחתי לציין את זה...
אנחני יודעים שזה לא יקרה...Perceptor כתב: הזמנתי אותם להיכנס לפורום הזה לראות את התגובות שלכם וניראה מה יקרה אני מקווה שזה ישתנה ויטופל...
אם כן,הם חותכים ורידים
תראה, יש שתי אפשרויות: או שתמסור את הפרטים שיאפשרו לבדוק את התקלה ומי יודע, אולי היא תיפתר, או שתסתפק בקיטור בפורום וכלום לא ישתנה. בחירה שלך.Perceptor כתב: זה לא תקלה שהם לא מודעים לה אז זה לא יעזור לתת להם פרטים
דיברתי אם נציג מהצוות הוא בדק איתי כמה לינקים הראתי לו שאת הלינק אני מוריד אם ספק הוטנט במהירות מלאה
ןאם 014 לא עברתי את ה 300KB
הוא התחיל לחרטט אותי הבעיה שהגלישה איטית הם ביצעו שינויים בגלל המצב שלכולם יש היום 100 מגה
בקיצור יש להם בעיות רציניות בניתובים וטראפיק ההגבלות...
אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אני לא מאמין שזה היה מישהו מצוות נטוורקינג כיוון שהם לא מצליחים לשחזר את התקלה הזו.
לגמרי במקרה אני אחד מהאנשים שהקימו את מערך ה- Youtube בבזק בינלאומי ואני יכול לומר לך בוודאות מוחלטת שאין שום עיצוב תעבורה של בזק בינלאומי במערך הזה. יכול להיות שיש עיצוב תעבורה בצד של גוגל, אבל זה לא סביר - אם היה, אז ספקים אחרים אמורים לסבול מאותה בעיה.Niseg כתב: יש להם מערכת עיצוב תעבורה על youtube וזה דבר ידוע כבר הרבה זמן. הם לרוב נותנים לך מקסימום לכמה שניות ואז מאיטים למינימום הנדרש. המטרה היא לחסוך ברוחב פס. הרעיון הוא פשוט - אנשים לא תמיד רואים את הסרטון עד הסוף אז אם הם היו טוענים את כולו במקסימום זה אומר שהם נתנו למשתמש אחד רוחב פס והוא בזבז אותו בזמן שהם האיטו מישהו אחר.
בגלל שהמערכת הזאת מאיטה את כולם למינימום הנדרש הניצול רוחב פס של youtube יורד משמעותית . עדיין יש קצת בעיות במערכת הזאת - היא לא תמיד עובדת טוב ויכול להיות שבשעות העומס הם לא נותנים לה מספיק עדיפות . אולי המשתמש צריך רק 1 מגה רוחב פס לצפות בסרטון אבל בגלל שהוא לא מקבל עדיפות אז הוא בפועל יכול לקבל רק 0.8 בממוצע וזה יגרום לתקיעות .
הרעיון הוא מצוין אבל הביצוע לא תמיד מספק . עדיין הבדיקה האחרונה שלי של המערכת שלהם היתה לפני שנתיים 3 אז אין לי מושג מה הם עושים עכשיו....
AmirGol , אני בטוח שיש גם הגבלות שייפינק.
השאלה אם הבעיה היא בהגבלה גבוהה של שייפר, או בעיית ראוטינג. (אני לא חושב ראוטינג)
אין לי בעיה לתת לך את היוזר ואת כל הפרטים, אך יש פה יותר מדי תלונות, אולי תפנה מישהו משם לפורום.
השאלה אם הבעיה היא בהגבלה גבוהה של שייפר, או בעיית ראוטינג. (אני לא חושב ראוטינג)
אין לי בעיה לתת לך את היוזר ואת כל הפרטים, אך יש פה יותר מדי תלונות, אולי תפנה מישהו משם לפורום.
כל מה שטכנאי צריך
http://8900.co.il
http://8900.co.il
אתה ממש גאון אחד מהאנשים שהקימו את מערך ה- Youtube בבזק בינלאומיAmirGol כתב:תראה, יש שתי אפשרויות: או שתמסור את הפרטים שיאפשרו לבדוק את התקלה ומי יודע, אולי היא תיפתר, או שתסתפק בקיטור בפורום וכלום לא ישתנה. בחירה שלך.Perceptor כתב: זה לא תקלה שהם לא מודעים לה אז זה לא יעזור לתת להם פרטים
דיברתי אם נציג מהצוות הוא בדק איתי כמה לינקים הראתי לו שאת הלינק אני מוריד אם ספק הוטנט במהירות מלאה
ןאם 014 לא עברתי את ה 300KB
הוא התחיל לחרטט אותי הבעיה שהגלישה איטית הם ביצעו שינויים בגלל המצב שלכולם יש היום 100 מגה
בקיצור יש להם בעיות רציניות בניתובים וטראפיק ההגבלות...
אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אני לא מאמין שזה היה מישהו מצוות נטוורקינג כיוון שהם לא מצליחים לשחזר את התקלה הזו.
לגמרי במקרה אני אחד מהאנשים שהקימו את מערך ה- Youtube בבזק בינלאומי ואני יכול לומר לך בוודאות מוחלטת שאין שום עיצוב תעבורה של בזק בינלאומי במערך הזה. יכול להיות שיש עיצוב תעבורה בצד של גוגל, אבל זה לא סביר - אם היה, אז ספקים אחרים אמורים לסבול מאותה בעיה.Niseg כתב: יש להם מערכת עיצוב תעבורה על youtube וזה דבר ידוע כבר הרבה זמן. הם לרוב נותנים לך מקסימום לכמה שניות ואז מאיטים למינימום הנדרש. המטרה היא לחסוך ברוחב פס. הרעיון הוא פשוט - אנשים לא תמיד רואים את הסרטון עד הסוף אז אם הם היו טוענים את כולו במקסימום זה אומר שהם נתנו למשתמש אחד רוחב פס והוא בזבז אותו בזמן שהם האיטו מישהו אחר.
הרעיון הוא מצוין אבל הביצוע לא תמיד מספק . עדיין הבדיקה האחרונה שלי של המערכת שלהם היתה לפני שנתיים 3 אז אין לי מושג מה הם עושים עכשיו.......
בספקים אחרים אין שום בעיות ב YOUTUBE זה רק ללקוחות בזק
בוודאות שאין עיצוב תעבורה בגוגל
ואם אתה אחד מבזק בנלאומי אז תדווח שיש בעיה
תודה ששי חן
אצלי הסרון ניגן מהתחלה ועד הסוף ב 4K ללא בעיה
פרט לתקיעות במסך מלא כי יש לי כרטיס מסך מאוד ישן
שכבר 720P קשה לו לתמודד אבל בכללי מאז לחיצה על play
הסרטון ניגן יפה ללא באפרינג או תקיעות
תשתית בזק טופ 40 ספק 014 יוזר 100 מגה ללא גיימר
ראוטר צ'קפוינט 1000NW
פרט לתקיעות במסך מלא כי יש לי כרטיס מסך מאוד ישן
שכבר 720P קשה לו לתמודד אבל בכללי מאז לחיצה על play
הסרטון ניגן יפה ללא באפרינג או תקיעות
תשתית בזק טופ 40 ספק 014 יוזר 100 מגה ללא גיימר
ראוטר צ'קפוינט 1000NW
אני לא מבין איך זה אפשרי
זאת בדיקה בארץ
http://www.speedtest.net/result/3108791108.png
וזאת לחול
http://www.speedtest.net/result/3108792756.png
+0.62 העלאה יותר לחול ?
זאת בדיקה בארץ
http://www.speedtest.net/result/3108791108.png
וזאת לחול
http://www.speedtest.net/result/3108792756.png
+0.62 העלאה יותר לחול ?
חעחעחע
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
אני הייתי עם בזק בין לאומי בקשר בשבועות האחרונים כולל שיחות רומנטיות לתוך הלילה עם בכירים מנהלים והפניות למחלקת הNETWORKING...הם קיבלו גם הפניות לתלונות של אנשים הפורום....ואסכם זאת במשפט: THEY DONT GIVE A SHITEfi-H כתב:AmirGol , אני בטוח שיש גם הגבלות שייפינק.
אין לי בעיה לתת לך את היוזר ואת כל הפרטים, אך יש פה יותר מדי תלונות, אולי תפנה מישהו משם לפורום....
יכול להיות שיש, אבל לא על youtube. זה, כאמור, ודאי.Efi-H כתב:AmirGol , אני בטוח שיש גם הגבלות שייפינק.
אין לי בעיה לתת לך את היוזר ואת כל הפרטים, אך יש פה יותר מדי תלונות, אולי תפנה מישהו משם לפורום....
אני יכול לומר להם להיכנס לפורום, אבל מה זה יעזור? אף אחד לא נתן כאן את הפרטים שדרושים לצורך בדיקת התקלה!
לא קשור למנת המשכל, גוגל נתנו הוראות של monkey see, monkey do ואנחנו עשינו. אתה לא מבין את מה שאני אומר: אני לא אומר שאין בעיות, אני אומר שאם יש בעיות זה לא בגלל הגבלה על youtube. אתם אומרים שיש לכם איטיות? אני מאמין לכם ורוצה לעזור, אבל אתם לא מוכנים לשתף פעולה!Perceptor כתב: אתה ממש גאון אחד מהאנשים שהקימו את מערך ה- Youtube בבזק בינלאומי
בספקים אחרים אין שום בעיות ב YOUTUBE זה רק ללקוחות בזק
בוודאות שאין עיצוב תעבורה בגוגל
ואם אתה אחד מבזק בנלאומי אז תדווח שיש בעיה
תודה ששי חן...
קהל קשה. כן אכפת, הם לא ביקשו פרטים בשביל הכיף. אלא מה, כדי לטפל בתקלה צריך לדעת מה גורם לה וכל הבדיקות שנעשו בבזק בינלאומי לא הראו שום סימן לתקלה. הרי גם כאן יש אנשים שאצלם הסרטונים מנגנים ללא בעיה כך שזו לא בעיה כללית אלא בעיה שמשפיעה על חלק כלשהו מהלקוחות. עכשיו צריך לחפש מכנה משותף.TUKIBL כתב: אני הייתי עם בזק בין לאומי בקשר בשבועות האחרונים כולל שיחות רומנטיות לתוך הלילה עם בכירים מנהלים והפניות למחלקת הNETWORKING...הם קיבלו גם הפניות לתלונות של אנשים הפורום....ואסכם זאת במשפט: THEY DONT GIVE A SHIT...
אבל התלונות בפורום לא עוזרות בכלל כי אין בהן את הפרטים הדרושים. בחייכם, במקום להתווכח איתי, למה לא תנסו לעזור לי לעזור לכם ותספקו את הפרטים שביקשתי?
את מה שאתה מבקש כבר עשיתי במשך שבועות.......זה שיח חירשים...... שבסופו של דבר התוצאה היא אנחנו בסדר...אין לנו שום בעיה...וזלזול באינטלגנציה של לקוחות עם הסברים שעל לקוחות שלא מבינים דבר או שניים היו אולי עובדים ........ אני הייתי במספר פעמים עם מחלקת הנטוורקינג וכל פעם אמרו לי שהבעיה סודרה שלמעשה הכל נשאר אותו הדבר פחות או יותר............. לגבי ההפניה שלי לבעיות של אחרים פה בפורום צחקו לי בפרצוף ואמרו שאולי אילו אנשים של חברות מתחרות.........
אם אני ב100 מגה שלי בחיבור ללא חייגן בזק בין לאומי והוט השתמשתי לאחרונה בפורט מוצפן וההורדה פתאום מטפסת לגבהים ולפני כן בפורטים רגילים היא הייתה נמוכה בטורנטים..ואם זה שאני מוריד בסשן אחד בהורדה מאתר NVIDIA על על כמה מאות KBPS ... כנ"ל לגבי גלישה שם ההבדל הוא יותר ניכר לאחרונה בין חיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן על הMPLS......... אז כן יש כאן בעיה בחיבור שלהם וטארפיק שייפינג עצבני
ולא..הבדיקות מהירות שלהם באתרים המסורתיים שהנציגים שלהם אוהבים לקחת כדבר אמין לאיכות החיבור של הלקוח ממש לא מעניינות אותי ובהן תמיד הכל יצא פרפקט או כמעט פרפקט מכיוון שלשם הניתוב שלהם הוא פיקס
ביליתי איתם יותר מדי שעות.......הייתי לקוח מרוצה שלהם במשך שנים רבות ..רמת השירות שלהם ירדה פלאים...הבעיה שאין אלטרנטיבה טובה היום בשוק כולם פחות או יותר אותו הדבר או מתחת לבזק בין לאומי
אם אני ב100 מגה שלי בחיבור ללא חייגן בזק בין לאומי והוט השתמשתי לאחרונה בפורט מוצפן וההורדה פתאום מטפסת לגבהים ולפני כן בפורטים רגילים היא הייתה נמוכה בטורנטים..ואם זה שאני מוריד בסשן אחד בהורדה מאתר NVIDIA על על כמה מאות KBPS ... כנ"ל לגבי גלישה שם ההבדל הוא יותר ניכר לאחרונה בין חיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן על הMPLS......... אז כן יש כאן בעיה בחיבור שלהם וטארפיק שייפינג עצבני
ולא..הבדיקות מהירות שלהם באתרים המסורתיים שהנציגים שלהם אוהבים לקחת כדבר אמין לאיכות החיבור של הלקוח ממש לא מעניינות אותי ובהן תמיד הכל יצא פרפקט או כמעט פרפקט מכיוון שלשם הניתוב שלהם הוא פיקס
ביליתי איתם יותר מדי שעות.......הייתי לקוח מרוצה שלהם במשך שנים רבות ..רמת השירות שלהם ירדה פלאים...הבעיה שאין אלטרנטיבה טובה היום בשוק כולם פחות או יותר אותו הדבר או מתחת לבזק בין לאומי
לא רוצים, לא צריך.
אגב, הורדות מ- nvidia הן הורדות מקומיות מספק האינטרנט שלך. nvidia משתמשת בשירותי CDN. כלומר המסקנה שיש הגבלה חסרת היגיון לחלוטין. אבל אם זה מה שאתה רוצה לחשוב, שיערב לך.
אני התייאשתי. אי אפשר לעזור למי שלא רוצה עזרה.
אגב, הורדות מ- nvidia הן הורדות מקומיות מספק האינטרנט שלך. nvidia משתמשת בשירותי CDN. כלומר המסקנה שיש הגבלה חסרת היגיון לחלוטין. אבל אם זה מה שאתה רוצה לחשוב, שיערב לך.
אני התייאשתי. אי אפשר לעזור למי שלא רוצה עזרה.
לא תמיד ההורדה מתחילה ב CDN של הספק ולכן המהירות מוגבלת שאתה נופל על CDN של הספק אתה מקבל את מלוא המהירות של החבילה לבזק בנלאומי יש את המערכת הגבלת תעבורה לפי שעות עומס בבזק בנלאומי עושים פישינג רציני מתערבים לך בגלישה עד כדי כך שסרטון ביוטיוב מקרטעAmirGol כתב:לא רוצים, לא צריך.
אני התייאשתי. אי אפשר לעזור למי שלא רוצה עזרה....
הבדיקה שהורידה בפניי את הכובע לקחתי יוזר של עסקי חבילה של 100 מגה לי יש תשתית של TOP40 עבדתי אם היוזר העסקי שבוע ימים ופלא פלאים הורדות טסות יוטיוב טס תענוג לזה אני קורה בזק בנלאומי
אבל על התענוג הזה צריך לשלם 200 שקל רק ספק
כרגע יש בעיות אם לקוחות פרטיים וזה בדוק תראה 220 לקוחות מהפורום הזה מתלוננים
אני לא עובד של חברה מתחרה אני לקוח של בזק בנלאומי שמנסה לעזור לאלו שמתקשרים לספק ואומרים להם לעשות בדיקת מהירות דרך הניתוב שלהם
ורואים שהכל תקין אבל ברגע שרוצים לראות יוטיוב או להוריד סרטים הכל תקוע
מקווה שבזק בנלאומי יתחילו לטפל בבעיות האלו - היום יש הרבה ספקי אינטרנט והעברה היא פשוטה מאוד וגם זולה
עוד משהו קטן וטוב
מי שמשלם לבזק על ספק 100 מגה ב 50 שקל התעבורה שלו יותר יציבה
אלו שמשלמים 30 שקל עדיף לכם לעבור לספק אחר יותר זול כי השרות אותו דבר ( התערבות תעבורה )
זה נילקח מנציג מוקד של בזק בנלאומי
אני לא עובד של חברה מתחרה אני לקוח של בזק בנלאומי שמנסה לעזור לאלו שמתקשרים לספק ואומרים להם לעשות בדיקת מהירות דרך הניתוב שלהם
ורואים שהכל תקין אבל ברגע שרוצים לראות יוטיוב או להוריד סרטים הכל תקוע
מקווה שבזק בנלאומי יתחילו לטפל בבעיות האלו - היום יש הרבה ספקי אינטרנט והעברה היא פשוטה מאוד וגם זולה
עוד משהו קטן וטוב
מי שמשלם לבזק על ספק 100 מגה ב 50 שקל התעבורה שלו יותר יציבה
אלו שמשלמים 30 שקל עדיף לכם לעבור לספק אחר יותר זול כי השרות אותו דבר ( התערבות תעבורה )
זה נילקח מנציג מוקד של בזק בנלאומי