[אוחד] הוט- יצאה סופסוף גרסא חדשה! 19.5.2013
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
ולהספים לי את תיבת הדואר בהעלבות כן מקובל?
שם אין כפתור דיווח ..
שם אין כפתור דיווח ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
היום עברתי לטריפל של הוט עם HOT MAGIC HD שהחליף את הממיר HD הרגיל (של טומפסון).
אחרי כ30 דקות של שימוש והגדרת הקלטות בו אני דווקא חייב לציין לטובה את התפקוד שלו.
אני לא מרגיש שהוא איטי, הזיפזופ עובד +- אותו דבר כמו הממיר הקודם וכך גם החלפת הערוצים,
התפריטים יפים ונוחים
והחיבור עם הרסיבר של HK אצלי עובד מצויין (לא נתקלתי בבעיות בHANDSHAKE).
* עדיין לא בדקתי תוכניות מוקלטות.
בינתיים אני מרוצה.
אחרי כ30 דקות של שימוש והגדרת הקלטות בו אני דווקא חייב לציין לטובה את התפקוד שלו.
אני לא מרגיש שהוא איטי, הזיפזופ עובד +- אותו דבר כמו הממיר הקודם וכך גם החלפת הערוצים,
התפריטים יפים ונוחים
והחיבור עם הרסיבר של HK אצלי עובד מצויין (לא נתקלתי בבעיות בHANDSHAKE).
* עדיין לא בדקתי תוכניות מוקלטות.
בינתיים אני מרוצה.
- Eliran19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
אכן, הממיר מתפקד כעת כמו כל שאר הממירים של HOT, כלומר, מצויין!
זהו, אין יותר מה לבכות ולהתמרמר.
ה"תלונות" היחידות שכן יתקבלו מצדכם הן על מחסור בפיצ'רים ותכונות, זה כן, למרות שברור שהוט חושבת/עובדת על דברים חדשים.
אך מבחינת תפקוד - אין מה להתלונן!
ה"תלונות" היחידות שכן יתקבלו מצדכם הן על מחסור בפיצ'רים ותכונות, זה כן, למרות שברור שהוט חושבת/עובדת על דברים חדשים.
אך מבחינת תפקוד - אין מה להתלונן!
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
הממיר עדיין לא מתפקד מצוין , לא מושלם ולא בטיח!Eliran19 כתב:אכן, הממיר מתפקד כעת כמו כל שאר הממירים של HOT, כלומר, מצויין!
אך מבחינת תפקוד - אין מה להתלונן!...
עדיין יש בעיות איטיות, תקיעות ושאר ירקות.
אני לגמרי לא סבור שאם עובד אצלך בסדר או מצוין אתה יכול לתת לנו הוראות על מה להתלונן ועל מה לא!
אתה מרוצה? יופי לך. אם אתה לא נציג הוט אז אין לך מה לבוא בטענות או ללגלג על אלה שלא מרוצים.
- amir77a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
הממיר עובד בדיוק אותה קטסטרופה כמו בעבר.
למעט מס' הגרסה שהתעדכן, דבר לא התעדכן.
אותה איטיות, אותן תקלות.
לא נורא.. בעדכון הבא הם ישפרו.
אותה איטיות, אותן תקלות.
לא נורא.. בעדכון הבא הם ישפרו.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
רק בשנת 2016 יהיה גרסה חדשה לסיוט מגיק HDamir77a כתב:הממיר עובד בדיוק אותה קטסטרופה כמו בעבר.
אותה איטיות, אותן תקלות.
לא נורא.. בעדכון הבא הם ישפרו....
- Eliran19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
הממיר עובד פשוט נהדר.
אתם סתם קוטרים.
לא אוסיף יותר ולא מתכוון להיכנס לוויכוחים פאתטיים איתכם.
אתם סתם קוטרים.
לא אוסיף יותר ולא מתכוון להיכנס לוויכוחים פאתטיים איתכם.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

שלא נדע אם זה מה שאתה מגדיר ״נהדר״....Eliran19 כתב:הממיר עובד פשוט נהדר.
אתם סתם קוטרים.
לא אוסיף יותר ולא מתכוון להיכנס לוויכוחים פאתטיים איתכם....
מקווה בשבילך שיש לך בחיים דברים קצת יותר נהדרים מהממיר הקטסטרופלי הזה.
עדיף באמת שלא תכנס לויכוחים כי אכן מדי פעם מגיע איזה נציג מטעם הוט לשרשור וטוען שהממיר
הדפוק שאותו הוא משווק זה איזה פלא טכנולוגי מדהים שכל מי שמתלונן עליו הוא מסכן ופאתט...
מזהים אתכם כבר מקילומטר חבל על האנרגיה.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
עודכן ידנית ל451. מהירות זיפזופ סבירה סה"כ. גם היציבות נראית לא רעה. השיפור הכי פרקטי זה שפתרו את הסרבול כשנכנסים לערוץ מחוץ לחבילה.
זה אולי נשמע מינורי, אבל לאנשים מבוגרים כמו סבא של אשתי זו היתה ממש בעיה. גם ככה הראיה והקורדינציה לא משהו, אז כשהוא נכנס בטעות לערוץ לא בחבילה, ואין מישהו בבית לעזור לו, זה היה מגיע לשיחות עצבניות ומיותרות לתמיכה.
בסופו של דבר, על מנת לשמור לו על הבריאות, הסועד פיליפיני שלו היה "מחרים" את השלט כמשמשדרים חדשות ואת משחקיי מכבי ביורוליג.
זה אולי נשמע מינורי, אבל לאנשים מבוגרים כמו סבא של אשתי זו היתה ממש בעיה. גם ככה הראיה והקורדינציה לא משהו, אז כשהוא נכנס בטעות לערוץ לא בחבילה, ואין מישהו בבית לעזור לו, זה היה מגיע לשיחות עצבניות ומיותרות לתמיכה.
בסופו של דבר, על מנת לשמור לו על הבריאות, הסועד פיליפיני שלו היה "מחרים" את השלט כמשמשדרים חדשות ואת משחקיי מכבי ביורוליג.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- Itsik82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
לדעתי הממיר כן השתפר מעט אבל גיליתי שתי בעיות חדשות :
1: כשמקליטים תוכנית של 60 דקות אז במקום שזה יקליט 70 דקות (אלא אם כן הגדרתם אחרת) הוא מקליט מעבר בערך 80-85 דקות , וגם הנורה האדומה בסיום ההקלטה לא נכבית , היא ממשיכה עד שאתה מכבה את הממיר ומדליק שוב (שזה מציק)
2: כשמריצים אחורה עד הסוף בזמן צפייה רגילה (לא משנה באיזו מהירות) אז במקום שהוא יעצור במקום שהתחלת לצפות הוא מחזיר אותך לנקודת צפייה הרגילה וזה באג שלא היה בגירסה הקודמת
ביומיים הראשונים אחרי העדכון הממיר עבד מעולה אבל משום מה משהו נדפק שוב בהעברת הערוצים ובמהירות הממיר , בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי 80 אחוז הקלטות אז התחלתי למחוק קצת תוכניות שצפיתי כבר והורדתי ל 55 בערך והממיר עדיין תקוע קצת
אין מה לעשות כנראה שנצטרך להמשיך לסבול את הממיר הזה ולחכות לעדכון נוסף
שבת שלום .
1: כשמקליטים תוכנית של 60 דקות אז במקום שזה יקליט 70 דקות (אלא אם כן הגדרתם אחרת) הוא מקליט מעבר בערך 80-85 דקות , וגם הנורה האדומה בסיום ההקלטה לא נכבית , היא ממשיכה עד שאתה מכבה את הממיר ומדליק שוב (שזה מציק)
2: כשמריצים אחורה עד הסוף בזמן צפייה רגילה (לא משנה באיזו מהירות) אז במקום שהוא יעצור במקום שהתחלת לצפות הוא מחזיר אותך לנקודת צפייה הרגילה וזה באג שלא היה בגירסה הקודמת
ביומיים הראשונים אחרי העדכון הממיר עבד מעולה אבל משום מה משהו נדפק שוב בהעברת הערוצים ובמהירות הממיר , בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי 80 אחוז הקלטות אז התחלתי למחוק קצת תוכניות שצפיתי כבר והורדתי ל 55 בערך והממיר עדיין תקוע קצת
אין מה לעשות כנראה שנצטרך להמשיך לסבול את הממיר הזה ולחכות לעדכון נוסף
שבת שלום .
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אתה צודק.Eliran19 כתב:הממיר עובד פשוט נהדר.
אתם סתם קוטרים.
לא אוסיף יותר ולא מתכוון להיכנס לוויכוחים פאתטיים איתכם....
אני סתם קוטר.
אתמול בלילה נתקע לי על ערוץ 2 למשך 17 דקות בול, בלי יכולת להעביר ערוץ. הייתי במיטה ולא היה לי ### לקום ולהוציא מהחשמל (שוב). פשוט כיביתי את הטלוויזיה.
קוטר שכמוני.
מצאתי פיתרון מעולה. פשוט ניתקתי אותו לחלוטין, שמתי אותו אותו בשקית ניילון, וביום ראשון אתקשר להוט שיבואו לקחת אותו.
סתם חוסך לי עצבים.
מעדיף להיות מחובר בחדר בעידן פלוס, לפחות אפשר יהיה לעשות את הדבר הבסיסי הזה שנקרא להעביר ערוצים.
- liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
אני לא מבין מה אתם כ"כ מתלוננים...
האיטיות סודרה, התקיעות סודרו
אם חסרים לכם כמה פיצרים זה לא אומר שהממיר כממיר לא מתפקד בצורה נאותה.
הממיר עובד אצלי באופן טוב (יש לי 3 כאלו) ומי שמתלונן ו"סובל" שיחליף את הממיר למג'יק הרגיל
או שפשוט יעבור חברה.
ישראלי אוהב להתלונן ולהתלונן. דיי כבר!
האיטיות סודרה, התקיעות סודרו
אם חסרים לכם כמה פיצרים זה לא אומר שהממיר כממיר לא מתפקד בצורה נאותה.
הממיר עובד אצלי באופן טוב (יש לי 3 כאלו) ומי שמתלונן ו"סובל" שיחליף את הממיר למג'יק הרגיל
או שפשוט יעבור חברה.
ישראלי אוהב להתלונן ולהתלונן. דיי כבר!
- raol
-
- טרול

- תגובות: 83
מי מתלונן ,זה 2-3 שתמיד יתלוננו . הממיר סביר לחלוטין עושה את העבודה ובהתחשב בפונקציות ,אני מרוצה
.
keyser\מני : במקרה שלך תחליף את הממיר , תשאיר את הדיסק או תחליף הכל , תנסה ,יש לי את הממיר
עם הגירסא החדשה כבר שבועיים וזה עובד פשוטו כמשמעו וכמו שקראת אני לא לבד .
keyser\מני : במקרה שלך תחליף את הממיר , תשאיר את הדיסק או תחליף הכל , תנסה ,יש לי את הממיר
עם הגירסא החדשה כבר שבועיים וזה עובד פשוטו כמשמעו וכמו שקראת אני לא לבד .
- dor8
-
- חבר מביא חבר

מעניין... אני רק בעמוד הזה בלבד ספרתי 7 מתלוננים.... לעומת זאת כנראה שעל כל כמה מתלוננים ישנם כאן 2-3 נציגי הוטמי מתלונן ,זה 2-3 שתמיד יתלוננו ....
שינסו לשכנע שהכל מושלם וכל הבעיות שקיימות בממיר הן אך ורק פרי דימיוננו הפורה.
http://www.hometheater.co.il/article046 ... D7%A1.html
הנה קחו דוגמה מהחברה המתחרה איך לשפר כל הזמן ולהתקדם ולחשוב איך הלקוחות שלהם יוכלו להנות יותר ויותר
במקום להוציא איזו גירסה פעם בשנה שכל השוני בה זה מספר הגירסה!
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
שמתי לב שלאלו שמתלוננים על בעיות בממיר יש "פרופיל מאומת" באתר ולמי שטוען שהכל נהדר אין.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

וזה מפתיע אותך? אותי ממש לא. האג'נדה שלהם ואת מי שהם מייצגים ברורה כשמש.jpost כתב:שמתי לב שלאלו שמתלוננים על בעיות בממיר יש "פרופיל מאומת" באתר ולמי שטוען שהכל נהדר אין....
- raol
-
- טרול

- תגובות: 83
ספרת 7 , בקושי 2 כולל אתה !!!
דור 8 טוען שלא מספיק מספק אותו מטעמים שונים ויש לו 5 ממירי מג'יק HD בבית שלו , בסדר זה יודע .
keyser ששם את הממיר בארון ואני מאמין לו ,אני הצעתי לו שיחליף ואני מאמין שזה יסתדר
,כי מה זה שווה ממיר בארון .
amir77 טוען שאין שינוי בכלל , רחוק מהמציאות.
or4558 לקוח YES
JSPOT לקוח YES .
שאר התגובות אומרים בסדר גמור ויש פה 5
כולם אומרים עובד בסדר גמור .
Itsik82 לדעתי הממיר כן השתפר מעט אבל גיליתי שתי בעיות חדשות :
טוען שבשידור חי , אחורה לא מתחיל מאותה נקודה שהתחיל לצפות .
BigDragoon "אחרי כ30 דקות של שימוש והגדרת הקלטות בו אני דווקא חייב לציין לטובה את התפקוד שלו.
אני לא מרגיש שהוא איטי, הזיפזופ עובד +- אותו דבר כמו הממיר הקודם וכך גם החלפת הערוצים "
IAMIEZO
Eliran19 " הממיר עובד פשוט נהדר. אתם סתם קוטרים" .
Multimediaman "עודכן ידנית ל451. מהירות זיפזופ סבירה סה"כ. גם היציבות נראית לא רעה. השיפור הכי פרקטי זה שפתרו את הסרבול כשנכנסים לערוץ מחוץ לחבילה. ".
liav5000 " אני לא מבין מה אתם כ"כ מתלוננים... האיטיות סודרה, התקיעות סודרו
אם חסרים לכם כמה פיצרים זה לא אומר שהממיר כממיר לא מתפקד בצורה נאותה" .
כולל אותי 6 ,הממיר מציג פונ' חדשניות ואפשרות להגיע לכל ערוץ ב EPG ב 4 שניות על כל ערוץ
ומעבר מהקלטות לערוצים והקלטות
.
דור 8 טוען שלא מספיק מספק אותו מטעמים שונים ויש לו 5 ממירי מג'יק HD בבית שלו , בסדר זה יודע .
keyser ששם את הממיר בארון ואני מאמין לו ,אני הצעתי לו שיחליף ואני מאמין שזה יסתדר
,כי מה זה שווה ממיר בארון .
amir77 טוען שאין שינוי בכלל , רחוק מהמציאות.
or4558 לקוח YES
JSPOT לקוח YES .
שאר התגובות אומרים בסדר גמור ויש פה 5
Itsik82 לדעתי הממיר כן השתפר מעט אבל גיליתי שתי בעיות חדשות :
טוען שבשידור חי , אחורה לא מתחיל מאותה נקודה שהתחיל לצפות .
BigDragoon "אחרי כ30 דקות של שימוש והגדרת הקלטות בו אני דווקא חייב לציין לטובה את התפקוד שלו.
אני לא מרגיש שהוא איטי, הזיפזופ עובד +- אותו דבר כמו הממיר הקודם וכך גם החלפת הערוצים "
IAMIEZO
Eliran19 " הממיר עובד פשוט נהדר. אתם סתם קוטרים" .
Multimediaman "עודכן ידנית ל451. מהירות זיפזופ סבירה סה"כ. גם היציבות נראית לא רעה. השיפור הכי פרקטי זה שפתרו את הסרבול כשנכנסים לערוץ מחוץ לחבילה. ".
liav5000 " אני לא מבין מה אתם כ"כ מתלוננים... האיטיות סודרה, התקיעות סודרו
אם חסרים לכם כמה פיצרים זה לא אומר שהממיר כממיר לא מתפקד בצורה נאותה" .
כולל אותי 6 ,הממיר מציג פונ' חדשניות ואפשרות להגיע לכל ערוץ ב EPG ב 4 שניות על כל ערוץ
ומעבר מהקלטות לערוצים והקלטות
נערך לאחרונה על ידי raol ב 01/06/2013 2:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
dor8, אם מה שאתה אומר הוא נכון, זה ממש לא תקין. לפי חוקי האתר, עוסקים בתחום אינם יכולים להביע דעה בתחום בו הם עוסקים.dor8 כתב:וזה מפתיע אותך? אותי ממש לא. האג'נדה שלהם ואת מי שהם מייצגים ברורה כשמש.jpost כתב:שמתי לב שלאלו שמתלוננים על בעיות בממיר יש "פרופיל מאומת" באתר ולמי שטוען שהכל נהדר אין.......
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
raol , אם זה מה שאתה רואה כ"חדשנות" .. תודה לאל שאתה לא מעצב UX , כן הממיר עובד בסדר (יחסית כמובן) , אבל חדשנות ? זה שבארץ גם ליס וגם להוט יש ממשקים "פרימיטיביים" לא אומר שהממיר החדש כזה חדשני .
בכל מקרה אני משער שהחברות האחרות שמשתמשות בדגם הספציפי הזה של Technicolor , יודעות לעשות דבר או שניים פי כמה וכמה יותר טוב מהוט וה"חדשנות" שלה..
בכל מקרה אני משער שהחברות האחרות שמשתמשות בדגם הספציפי הזה של Technicolor , יודעות לעשות דבר או שניים פי כמה וכמה יותר טוב מהוט וה"חדשנות" שלה..
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 01/06/2013 2:11, נערך 4 פעמים בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2