עכשיו שמתי לב לפיונילbossgt6 כתב:sufgi
נראה לי בסוף אתה גם תלך על איזה פיוניל 86...
בקולנוע ביתי אני לא מזייף, אבל קונה בדולצ'ים .
יפה אמרתsufgi כתב:אני עם ה 83 ומרוצה ממנו.bossgt6 כתב:sufgi
הפעם הבאה שאני אשדרג את הרסיבר תהיה רק אם יצאו פורמטי אודיו חדשים, תקן אחר במקום HDMI וכד'.
לפני ה 83 היה לי את ה AX5Ai , והסיבה שהחלפתי אותו היתה בגלל שהוא לא תמך ב hdmi ובפורמטי אודיו HD .
כמובן שכל מה שאני כותב הינו בגדר חשיבה רציונאלית, אבל כידוע בתחום הזה אנחנו קצת שרוטים, ופתאום יכול לקפוץ הג'וק ואני אמצא את עצמי משדרג בלי להבין למה[/quote
......![]()
פורמטים חדשים זה קדמה טכנולוגית
ולגיטימציה להתחדש ולהיות מודרני יותר.
אבל להשתדרג לאותו מוצר (פלוס,מינוס שלא מביא איתו שום בשורה) ניה לי מיותר
מזכיר לי הנהירה אחרי IPHON 5 (שום התחדשות אין שם) אבל מה, רוצים להשתדרג כדי לומר לי יש את הכי הכי חדש....
לא חושב שצריך לקרוא לזה הפסד כספי.beller007 כתב:אני תוהה לעצמי, הרי יש הפסד כספי לא מבוטל כאשר רוכשים מהיבואן מכשיר נניח ב-15K ולאחר חצי שנה שימוש משדרגים למכשיר חדש שעולה באותו סכום, בדרך הרי מפסידים 30%-40% אחרת זה לא יהיה ריווחי לחנות.
אחרי חצי שנה שימוש, אני שואל את עצמי, הרי מדובר באיזה 5000 ש"ח הפסד, לא משנה כמה הכיס גדול ופתוח עדיין זה הפסד כספי רציני במיוחד בתווך השימוש.
בממוצע אתה ורבים כמוך שנחשפים ונשחפים למשחק הזה במיוחד בעקבות שרשורים כאילו, מפסידים לפחות את ה-10000 ש"ח בממוצע בשנה
הרי כל חצי שנה אתה משדרג לדגם המחליף.
לא מדובר על פה על חלקי מחשב שעולים גרושים
אלא על מוצרים יקרים שעולים דרך היבואן כ-15/16000 ש"ח.
איציק, אני מאחל לך האזנה נעימה והתחדשות ועל הדרך שנה טובה וחג שמח,
אבל אם תשאלו אותי יש פה משהו שלא מסתדר לי.
קטונתי.
חלילה לא נכנס לאף אחד לכיס, אבל תעצרו ותחשבו על זה....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 14#1528714LiorShap כתב:לא חושב שצריך לקרוא לזה הפסד כספי.beller007 כתב:אני תוהה לעצמי, הרי יש הפסד כספי לא מבוטל כאשר רוכשים מהיבואן מכשיר נניח ב-15K ולאחר חצי שנה שימוש משדרגים למכשיר חדש שעולה באותו סכום, בדרך הרי מפסידים 30%-40% אחרת זה לא יהיה ריווחי לחנות.
אחרי חצי שנה שימוש, אני שואל את עצמי, הרי מדובר באיזה 5000 ש"ח הפסד, לא משנה כמה הכיס גדול ופתוח עדיין זה הפסד כספי רציני במיוחד בתווך השימוש.
בממוצע אתה ורבים כמוך שנחשפים ונשחפים למשחק הזה במיוחד בעקבות שרשורים כאילו, מפסידים לפחות את ה-10000 ש"ח בממוצע בשנה
קטונתי.
החצי שנה הנאה הזו של המשתמש עלתה לו 5000 שח. לאחד זה מתאים לשני זה לא.
אחד נוסע לחו"ל פעמיים שלוש בשנה ו"מפסיד" פי 4 מזה.
אחד משדרג רכב כל שנה שנתיים ומפסיד הרבה יותר.
אחד משדרג מחשב / אייפון / פלזמה.
כל אחד שיעשה עם כספו מה שכיף לו , למה זה לא מסתדר לך ?
ממה שידוע לי איציק היה עם הרסיבר שלו הרבה יותר מחצי שנה. אולי שנתיים. אז גם פה צריך לדייק....

beller007 כתב:אני תוהה לעצמי, הרי יש הפסד כספי לא מבוטל כאשר רוכשים מהיבואן מכשיר נניח ב-15K ולאחר חצי שנה שימוש משדרגים למכשיר חדש שעולה באותו סכום, בדרך הרי מפסידים 30%-40% אחרת זה לא יהיה ריווחי לחנות.
קטונתי.
בו נדייק יותר:LiorShap כתב:1. החצי שנה שלך קפצה ל 11 חודשים.
2. לדעתי איציק חזר ל 83 כך שהשדרוג הזה לא נחשב....

beller007 כתב:בו נדייק יותר:LiorShap כתב:1. החצי שנה שלך קפצה ל 11 חודשים.
1. מדובר על 10 חודשים וקצת
סוף אוקטובר עד תחילת ספטמבר
2. לפי הביקורת הפנומנאלית שהוא רשם על ה-85 זה ניראה לי שדרוג ועוד אך....
לא מבין מה זה משנה כמה הודעות יש לי??9000es כתב:beller007 כתב:בו נדייק יותר:LiorShap כתב:1. החצי שנה שלך קפצה ל 11 חודשים.
1. מדובר על 10 חודשים וקצת
סוף אוקטובר עד תחילת ספטמבר
2. לפי הביקורת הפנומנאלית שהוא רשם על ה-85 זה ניראה לי שדרוג ועוד אך....
beller007
יש לך 9 הודעות בפורום וכבר נהיית מומחה לחישובים .כמה למה. ואיך .
יותר מעניין יהיה להתמקד ביכולות של ה 86...

אהבתי את המשפט הזה כי הוא מסכם בדיוק מה שאיציק עושה וזה בסדר ,אבל ברגע שמנסים לשכנע את כולם שאתה לא שרוט( ואני ממש לא מבין למה יש צורך לשכנע? יותר פשוט לכתוב, שידרגתי כי אני שרוט. הוא יקבל פה מחיאות כפים במקום מה שהוא מקבל עכשיו) וברגע שאתה מבין לאורך השנים שכל התאורים שלו בתכלס, אין מאחוריהם דבר וחצי דבר, ניתן בקלות להבין למה כל שרשורי ההתחדשות שלו מתפתחים לשרשורים מסוג זה.כמובן שכל מה שאני כותב הינו בגדר חשיבה רציונאלית, אבל כידוע בתחום הזה אנחנו קצת שרוטים, ופתאום יכול לקפוץ הג'וק ואני אמצא את עצמי משדרג בלי להבין למה...

"שרוט" זו מילה בעייתית... גוררת אחריה קצת אנטגוניזם.istarmini כתב:סופגיאהבתי את המשפט הזה כי הוא מסכם בדיוק מה שאיציק עושה וזה בסדר ,אבל ברגע שמנסים לשכנע את כולם שאתה לא שרוט( ואני ממש לא מבין למה יש צורך לשכנע? יותר פשוט לכתוב, שידרגתי כי אני שרוט. הוא יקבל פה מחיאות כפים במקום מה שהוא מקבל עכשיו) וברגע שאתה מבין לאורך השנים שכל התאורים שלו בתכלס, אין מאחוריהם דבר וחצי דבר, ניתן בקלות להבין למה כל שרשורי ההתחדשות שלו מתפתחים לשרשורים מסוג זה.כמובן שכל מה שאני כותב הינו בגדר חשיבה רציונאלית, אבל כידוע בתחום הזה אנחנו קצת שרוטים, ופתאום יכול לקפוץ הג'וק ואני אמצא את עצמי משדרג בלי להבין למה...![]()
חג שמח ושנה טובה....

sufgi כתב:אני עם ה 83 ומרוצה ממנו.bossgt6 כתב:sufgi
הפעם הבאה שאני אשדרג את הרסיבר תהיה רק אם יצאו פורמטי אודיו חדשים, תקן אחר במקום HDMI וכד'.
לפני ה 83 היה לי את ה AX5Ai , והסיבה שהחלפתי אותו היתה בגלל שהוא לא תמך ב hdmi ובפורמטי אודיו HD .
כמובן שכל מה שאני כותב הינו בגדר חשיבה רציונאלית, אבל כידוע בתחום הזה אנחנו קצת שרוטים, ופתאום יכול לקפוץ הג'וק ואני אמצא את עצמי משדרג בלי להבין למה...

אני בהחלט שמח להכלל במועדון האקסלוסיבי הזהמכור קשה" קצת יותר מתאר אותנו... והרשתי לעצמי להכליל גם אותך...

XEONXEON כתב:איציק,תתחדש ותהנה![]()
![]()
![]()
בנוסף לזה שאתה אודיופיל/ציודופיל,אתה גם תותח על בנושא רכבים...![]()
![]()
![]()
כל הכבוד !!!!!!
שנה טובה בריאות והרבה הנאה![]()
...

N1957 כתב:איציק,
איני מכיר אותך אישית, אך אוהב לקרוא את הפוסטים שלך, תמשיך לשדרג בכיף.
מי כמוני יודע כמה אדרנלין, שמחה והנאה להרגיש שעולים ברמת הציוד, מעבר לכך, כל שרשור שלך הופך לעשרות דפים ממש מעוררי חיים.
מאחל לך ולכל החברים כאן, שנה טובה ומתוקה, מלאה התעסקויות כפיות.
הרבה שעות של מוסיקה, סרטים והופעות....

אני לא רואה סיבה שהרסיבר יעשה בעיות, כל עוד אני לא "משחק" איתו יותר מידי.bariko כתב: sufgi
אני רק יכול לאחל לך, שהרסיבר ימשיך לעבוד במשך שנים רבות, ולא יתחיל לעשות בעיות כמו אצלי.![]()
אחרת, יתכן שתאלץ לשקול החלפה (לדגם אחר, ואולי בכלל לחברה אחרת), גם אם רצית בכך, וגם אם לא.......