אולימפיאדה - לונדון 2012
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היום מגיעה ה"מלכה"..
איפה מפורסם הלו"ז עם שעה מדוייקת של חצאי הגמר והגמר באתלטיקה..?
אגב, גמר ה- 100 מ' גברים ביום ראשון ב- 23:30
איפה מפורסם הלו"ז עם שעה מדוייקת של חצאי הגמר והגמר באתלטיקה..?
אגב, גמר ה- 100 מ' גברים ביום ראשון ב- 23:30
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תודה רבה.....
...
היכולת של פדרר לשכוח טעות ולהתרכז בהמשך המשחק זה משהו שאני לא זוכר בטופ העולמי מאז בורג. כל כך הרבה הזדמנויות שמוחמצות שמהם הוא חוזר כאילו רק עכשיו התחיל את המשחק
אז הביא 2 זהב ביחידים ויביא כנראה 2 זהב בשליחים, שלא לדבר על שאר המדליות שאף שהוא השיג ואף אחד לא זוכרosherov כתב:זהו....פלפס הפסיד ב 400 וכולם זרקו אותו לכלבים!
זה המשחה הכי חלש שלו באולימפיידה (השנה) וזה היה המשחה בו הוא התחרה הכי מעט ולכולם היה ידוע שהזהב לא ילך אליו השנה ב 400 מעורב.
אני מאמין שהוא מביא לפחות זהב אחד במקצים בהם הוא עוד הולך להשתתף (לדעתי הוא יביא 2 זהב ביחידים). זה עוד לפני שמדברים על השליחים
איזה זלזול יש בתקשורת ובפורומים שזה פשוט לא להאמין
נפגש ב 100 ו 200 פרפר...
אני מקווה שאתם רואים איזה יופי מצטלם ספורט השיוט. לי מסיימת שנייה וערוץ 1 סוף סוף הבין שכדאי לשדר את זה.....עוד מעט יצא השיוט השני של היום (לי מדורגת כרגע במקום השני הכללי!)
בלאט בנצחון גדול של רוסיה על ספרד...ואני חושב לי למה מדליה של בלאט הישראלי לא תחשב למדליה ישראלית?!
קורזיץ מפרקת את כולם שם ולוקחת את השיוט השמני מההתחלה עד הסוף בפער עצום מכל השאר!
קצת רוחות בשיוטים הבאים והשמיים הם הגבול
קצת רוחות בשיוטים הבאים והשמיים הם הגבול
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ערוץ 1 משדר כשאפשר.osherov כתב:אני מקווה שאתם רואים איזה יופי מצטלם ספורט השיוט. לי מסיימת שנייה וערוץ 1 סוף סוף הבין שכדאי לשדר את זה.....עוד מעט יצא השיוט השני של היום (לי מדורגת כרגע במקום השני הכללי!)...
מחר למשל המשחה לא יצולם ע"י צוותי האולימפיאדה, אז צוות של ערוץ 1 יצלם וישודר ערוך.
למרות ההתרגשות והשמחה הגדולה - קשה לי להסכים שזה מצטלם טוב...
קורזיץ כרגע במקום 2 במרחק 3 נקודות מהספרדיה.
מחר שיוטים 9, 10, ובשני המדליות.