לתת בראש, זו האמרה המתאימה, רמקולים של "לתת בראש" לעולם לא יוכלו להגיש "מוזיקה".לדעתי אלו רמקולים "לתת בראש" כמו שאומרים ואין ספק שמתאימים לסגנונות מוסיקה רבים,
גם בק"ב וגם בסטריאו היה אפשר להרגיש את הפירוט והעוצמה שהם מספקים , ביחוד הבאס העמוק,...
בקולנוע אני יכול להבין בהחלט איפה ה"לתת בראש" נכנס, אבל מוזיקה ידידיי, זה בהחלט לא "לתת בראש"
האנשים פה לא מצליחים לקבל זאת, כולל אני.לגבי הסנטר , אני תמיד בעד אם אין אילוצים ומגבלות,
אצל איציק זה לא היה מורגש כמעט בכלל , משמע בזמן צפיה בסרט (עם ישיבה במרכז) היה אפשר לשמוע את את סאונד ממורכז כאילו יוצא מהמסך....
סנטר או רמקול מרכז זה MUST בכל מערכת, גם עם הרמקולים הם "סופר חלומיים"
בכל SETUP המכבד את עצמו בארץ, בחו"ל ממערכות הקולנוע המכובדות ביותר (מכירים את ה"משוגע" ההוא עם ה-30 מונובלוקים של מקינטוש
לא ניראה לי שחסר שם עומק מרכזי ומפוקס גם משני הקדמיים שלו, אבל מה הרגיש כניראה שחסר לו סנטר על כן הוסיף לא 1 אלא 3
ועכשיו ברצינות, כל מערכת קולנוע מכובדת יודעת להציג את 5.1/7.1/9.1/11.1 וכן הלאה עם רמקול מרכזי ייעודי שיודיע להוציא דיסקריט את ה"מרכז" בסרט
הסרט מוקלט ב-3 ערוצים מקדימה מופרדים לחלוטין כאשר כל אחד קבל את האינפורמציה שאליו הוא משוייך, למה להוריד ערוץ
לא משנה כמה "זה נשמע" זהה, כי זה לא