תן עוד פרטים: שם המכשיר, מאיפה הזמנת ממקום אחר, וכו'... הוא עובד עם 220V?
בקיצור, אני מעוניין גם.
איך יצא רק 70$ עם משלוח? באמזון על משלוח המכונות המדוברות לוקחים מלא כסף הן עולות שם 65$.
motico כתב:yony
אם אתה דלוק על המכונה הנ"ל - אין צורך שתמשיך לקרא.
למרות שהמכונות היפות מפצחות את הפופקורן די טוב אני נרתע מלגעת בהן בגלל הניקוי. כל החיבורים והמעברים בפנים מתלכלכים במשך הזמן באדי שמן והכל בפנים דביק....לא מתאים לי.
אני הלכתי על מכשיר אחר.
קניתי אותו ב Aliexpress במחיר של כ $70 כולל משלוח. ראה תמונה מצורפת.
המכשיר הגיע ללא קופסא והיה עטוף בניילון + קלקר דק מסביב. ברור שבאריזה עלובה כזאת המכשיר לא ישרוד את המשלוח והוא אכן הגיע חבול, הפלסתיק מסביב מפוצח והחלק המתכתי העליון מעוך.
ביקשתי וקיבלתי את התשלום בחזרה.
לפני שהמכשיר יזרק לפח שיקמתי אותו לצורך בדיקה חד פעמית.
יצא פופקורן מצויין.
עכשיו הזמנתי שוב (ממקור אחר). עדיין לא הגיע מחו"ל.
אין ספק שהמכשיר הנ"ל קל לניקוי. חלקו התחתון עשוי טפלון (ניקוי עם מטלית לחה) וחלקו העליון נכנס למדיח.
תבצע חיפוש על popcorn machine ותבחר בצד ימין משלוח לישראל. תזהר ממשלוח דרך UPS, EMS וכאלה שרק יוסיפו לך בארץ את השקלים שלהם.
המוכר הראשון שקניתי ממנו והאחרון (שמכשירו עדיין לא הגיע) לא מוכרים יותר את המכשירים האלו, אבל יש אחרים. מכשירים זהים וההבדלים במשלוח מאד גבוהים.
דוגמה למכשיר ב כ $90 כאן
מכשיר זהה בכ $54 יש כאן
תבדוק את הספק המכשיר ונפח המיכל. רצוי לבחור מכשיר עם הספק של 1000 וואט.
תבדוק כמובן Review על החנות.
הרעיון באתר שאתה משלם בכרטיס אשראי. הכסף מגיע לאתר (לא לחנות). החנות שולחת את המוצר ואם אתה מאשר שהכל בסדר (כמובן אחרי קבלת המוצר) הכסף מועבר לחנות.
אם מישהו מעוניין במלח של flavcol אז לאחר בירור קצר ניתן לקנות ביחידות מיבואן בארץ שנמצא ברמת השרון.
מ 8 וחצי עד 17 מגיעים למחלקת שירות ורוכשים שם.
מחיר ליח' 52 ש"ח +מעמ.
את המידע קיבלתי מהם, עדיין לא רכשתי.
בעקבות הפוסט דל מוטי חיפשתי מוצר דומה אך מקומי (בעיה להעביר לפה מוצרים יקרים מסין ...) הוזמנתי את http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1400464847
על פניו נראה ומרגיש מצוין, הספקנו להשתמש בו רק פעמיים והפופקורן היה מצוין.
לצערי הבסיס לא נשלף ולכן צריך להיות יצירתיים יותר לניקוי המכשיר אך כבר עכשיו אני יכול לומר שהוא פי 10 יותר נוח מהמכון הגדולה שבבית (לניקיון) אני לא בטוח לגבי איכות החומרים אף על פי שהמוצר מקומי מאחר ואני חושב שירד קצת טפלון מהבסיס בניקוי (אבל לא בטוח...) אבדוק שוב בניקיון הבא.
אגב, אפשר להשתמש בו לחמם תוספות לסלט (כמו אגוזים צנוברים וכו :/
dor89 כתב:אם מישהו מעוניין במלח של flavcol אז לאחר בירור קצר ניתן לקנות ביחידות מיבואן בארץ שנמצא ברמת השרון.
מ 8 וחצי עד 17 מגיעים למחלקת שירות ורוכשים שם.
מחיר ליח' 52 ש"ח +מעמ.
את המידע קיבלתי מהם, עדיין לא רכשתי.
מי שעוקב אחרי הדיון, כבר בתחילתו המליצו על זה...
אני קניתי אז (כמעט שנה) ומאוד מרוצה.
אני משתמש בסירפופ (שגם הומלץ כאן בתחילת הדיון) ושם את זה ביחד עם השמן, זה מתפזר לבד עם הערבוב והקפיצה של הפופקורן והטעם ממש כמו בקולנוע.
ותגיד מה לא היה מובן ואשמח להבהיר... נתתי לינק להודעה על מכירת ה-flavacol כמו שהזכירו פה, אמרתי שאני מכין ב-סירפופ כמו שגם הזכירו פה, וסיימתי בהוספת המלח לשמן. נראה לי די ברור..
המכשיר לקליית פופ-קורן שהזמנתי מסין (המכשיר השני) עדיין לא הגיע לארץ. כבר שלושה שבועות שהוא בבייגין תקוע ב Collection. אין לי מושג מה זה אומר רק ברור שהוא עדיין לא במטוס...
סוף סוף המכשיר הגיע מסין.
כמו המכשיר הקודם, גם זה לא היה ארוז בקופסה המקורית. הפעם אפילו חילקו את האריזה לשניים.
החלק העליון, השקוף הגיע בנפרד. למרות שהיה עטוף בקרטון דק הוא הגיע ללא פגע.
החלק התחתון שכולל את משטח הטפלון + המנוע הגיע לקוי. גם הוא היה עטוף בצורה מצ'וקמקת ושתי ידיות הפלסתיק נפגמו. ברור שזה מההובלה כי הרסיסים שנשרו מהידיות נמצאים באריזה. החלק המסתובב שמחובר למנוע חופשי, מתנדנד ולא מהודק למשטח כמו שהוא צריך להיות.
בקיצור, פעם שנייה שדרך החנויות ב- Aliexpress הציוד מגיע במהירות Express של חודש וחצי בתוספת בונוס של כמה פגמים.
ציר המנוע (בסוף הזרועה המסתובבת) צריך להיות מהודק לכיוון מעלה. כלומר לחיצה מלמעלה באמצע הציר גורמת לציר לרדת בכמה מילימטרים אבל כשמשחררים יש קפיץ פנימי שדוחף את הציר בחזרה למעלה.
האם זה לא כך אצלך?
זה נעשה כדי לדחוף דיסקית בחלק הפנימי של המכשיר שתגרום לאיטום המרווח בין ציר המנוע למשטח הטפלון בחלקו העליון. המטרה כמובן לאטום את הציר כדי שאדי שמן לא יזלוגו למנוע.
אני יודע את זה כי פרקתי את המכשיר הקודם שכל הפלסתיק שלו הגיע מרוסק.
ברור ששמים קערה. הבעיה היא שהוא מעיף לתוך הקערה גם פופקורן שעוד לא התפוצץ, ואז הוא מתפוצץ בתוך הקערה ומעיף את מה שבקערה לכל עבר.
אז אתה שם איזו מגבת בתור כיסוי על הקערה כדי שלא יעוף לכל עבר. בגלל המגבת החום לא מתפזר והפלסטיק העליון של המכשיר מתחיל להתעוות מהחום לאורך זמן.
בקיצור, מחורבן.
אחרי כמה חודשים העפתי אותה לקיבינימט וקניתי אחד כזה שמשמש אותנו עד היום: