XBMC on Raspberry Pi
לפותח השרשור, תודה רבה!
מספר שאלות שעלו לי.
1. מבחינה תיאורטית, המפתחים מציינים שישנם דונגלי WIFI תואמים. האם יש מישהו שניסה?
2. האם ניתן לחבר מקלדת אלחוטית?
3. האם ניתן להתקין את התוסף Navi-X?
4. הבנתי שיש צורך ברכזת USB. האם קיים Raspberry Pi שמגיע עם רכזת?
5. מה בדבר מארזים?
6. מלבד XMBC האם ניתן להשתמש במחשב כלינוקס לכל דבר?
אני מתנצל מראש אם שאלות אלו כבר נשאלו ואודה על כל תשובה שאקבל
* יכול להיות שאני לא מחדש שום דבר אך מחיפוש שערכתי לגבי WIFI נמצא כי כרטיס Edimax EW-7811UN
עובד עם המכשיר ללא תקלות
הוראות כאן
בני.
מספר שאלות שעלו לי.
1. מבחינה תיאורטית, המפתחים מציינים שישנם דונגלי WIFI תואמים. האם יש מישהו שניסה?
2. האם ניתן לחבר מקלדת אלחוטית?
3. האם ניתן להתקין את התוסף Navi-X?
4. הבנתי שיש צורך ברכזת USB. האם קיים Raspberry Pi שמגיע עם רכזת?
5. מה בדבר מארזים?
6. מלבד XMBC האם ניתן להשתמש במחשב כלינוקס לכל דבר?
אני מתנצל מראש אם שאלות אלו כבר נשאלו ואודה על כל תשובה שאקבל
* יכול להיות שאני לא מחדש שום דבר אך מחיפוש שערכתי לגבי WIFI נמצא כי כרטיס Edimax EW-7811UN
עובד עם המכשיר ללא תקלות
הוראות כאן
בני.
ההגיון הוא לחבר הארד דיסק חיצוני ולצפות בתוכן שעליו, אם דרך XMBC או נגן שמותקן על הפצת הלינוקס שבה אני משתמש. במידה ולא קיים שבב שמגיע עם רכזת לא בדיוק ברור לי איך לחבר אותה לשבב למרות שראיתי סרטונים שמראים שזה בפירוש בר-ביצוע.
נ.ב לא ציינת מה היו תוצאות ניסוי ה WIFI
בני.
נ.ב לא ציינת מה היו תוצאות ניסוי ה WIFI
בני.
מישהו הצליח להתקין את כל הפלאגינים של הסדרות בעברית (רשת, מאקו וכו') ולראות את שמות הפרקים בעברית?
יש לי 2 raspberries. אחד עם raspbian שעליו התקנתי XBMC. שם אחרי שהגדרתי פונט ו character set זה הסתדר.
יש לי raspbmc שבו אני לא מצליח לסדר את זה.
יש לי 2 raspberries. אחד עם raspbian שעליו התקנתי XBMC. שם אחרי שהגדרתי פונט ו character set זה הסתדר.
יש לי raspbmc שבו אני לא מצליח לסדר את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא, אין בכלל הפצת XBMC ל-RPI הכוללת דפדפן, לרבות RaspBMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא זה מה שכתבתי.
אתה יכול להתקין Raspbian (לא להתבלבל עם RaspBMC), שזוהי הפצת לינוקס כללית, ועליה חבילת דסקטופ הכוללת דפדפן כמו LXDE, למשל.
עקרונית, אפשר להתקין על Raspbian גם XBMC, אך מדובר בפעולה מורכבת יחסית ובריצה לא יציבה של התוכנה.
אתה יכול להתקין Raspbian (לא להתבלבל עם RaspBMC), שזוהי הפצת לינוקס כללית, ועליה חבילת דסקטופ הכוללת דפדפן כמו LXDE, למשל.
עקרונית, אפשר להתקין על Raspbian גם XBMC, אך מדובר בפעולה מורכבת יחסית ובריצה לא יציבה של התוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"