מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
חייב לספר לכם שהיום חטפתי סטירת לחי מצלצלת. כולנו יודעים על המצב הרעוע בו נמצאת הקבוצה. אף אחד לא רוצה לשחק שם. כולם מעדיפים יותר כסף בחוץ. אני לא זוכר מתי מכבי היתה בשפל כזה.
למרות זאת, כבר הזכרתי פה שאני מתכנן לעשות מנוי העונה ואף נרשמתי ברשימת המתה יום למחת הפיינל פור הישראלי. כל ההתנהלות ההזויה מאז סיום העונה לא עשתה לי טוב מצד אחד, אבל מצד שני הייתי בטוח שאני אוכל להשיג מנוי במקום יותר טוב ממה שהציעו לי לפני העונה שעברה (מישהו אמר עונה פיננסית?).
למנויי העונה שעברה ניתנה ההזדמנות לחידוש המנוי עד לתאריך 13.7 (יום שישי האחרון) מה שאומר שמה 15.7, מתחילה מכירת המנויים לעונה הקרובה.
עבר יום ראשון, לא צילצלו, עבר יום שני, עדיין לא צילצלו. היום בבוקר שמעתי ממישהו שעובד איתי שחבר שלו רכש אתמול מנוי. צילצלתי בעצבים למשרדי מכבי (הריח אני מהראשונים ברשימת ההמתנה) והופתעתי לגלות שהמקוות הפנויים היחידים בשערים שהמחירים בהם שפויים הם כדלהלן:
שערים מרכזיים למעלה - שתי שורות אחרונות בלבד (מישהו אמר קופים שתלויים על גג האולם?)
שערים אלכסוניים למעלה - מקומות בשורות 7-12 כאשר ככל שיורדים יותר למטה הכסא קרוב יותר לשערים שמאחורי הסל. כמו כן, 2700 ש"ח למנוי (200
ש"ח פחות מהשערים האמצעיים למעלה)
מאחורי הסל למעלה ולמטה - אין מקומות בכלל!!!
סתם שתדעו, למטה באלכסון זה 6300 ש"ח ואני דיי משוכנע שגם שם המקומות לא משהו בכלל. באמצע למטה זה כמובן שיקר יותר (שנה שעברה התחיל ב 8350 ש"ח).
מה קורה פה? כל המנויים חידשו למרות שאין קבוצה?
למרות זאת, כבר הזכרתי פה שאני מתכנן לעשות מנוי העונה ואף נרשמתי ברשימת המתה יום למחת הפיינל פור הישראלי. כל ההתנהלות ההזויה מאז סיום העונה לא עשתה לי טוב מצד אחד, אבל מצד שני הייתי בטוח שאני אוכל להשיג מנוי במקום יותר טוב ממה שהציעו לי לפני העונה שעברה (מישהו אמר עונה פיננסית?).
למנויי העונה שעברה ניתנה ההזדמנות לחידוש המנוי עד לתאריך 13.7 (יום שישי האחרון) מה שאומר שמה 15.7, מתחילה מכירת המנויים לעונה הקרובה.
עבר יום ראשון, לא צילצלו, עבר יום שני, עדיין לא צילצלו. היום בבוקר שמעתי ממישהו שעובד איתי שחבר שלו רכש אתמול מנוי. צילצלתי בעצבים למשרדי מכבי (הריח אני מהראשונים ברשימת ההמתנה) והופתעתי לגלות שהמקוות הפנויים היחידים בשערים שהמחירים בהם שפויים הם כדלהלן:
שערים מרכזיים למעלה - שתי שורות אחרונות בלבד (מישהו אמר קופים שתלויים על גג האולם?)
שערים אלכסוניים למעלה - מקומות בשורות 7-12 כאשר ככל שיורדים יותר למטה הכסא קרוב יותר לשערים שמאחורי הסל. כמו כן, 2700 ש"ח למנוי (200
ש"ח פחות מהשערים האמצעיים למעלה)
מאחורי הסל למעלה ולמטה - אין מקומות בכלל!!!
סתם שתדעו, למטה באלכסון זה 6300 ש"ח ואני דיי משוכנע שגם שם המקומות לא משהו בכלל. באמצע למטה זה כמובן שיקר יותר (שנה שעברה התחיל ב 8350 ש"ח).
מה קורה פה? כל המנויים חידשו למרות שאין קבוצה?
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
למה אין קבוצה?
זה שהיא שונה לגמרה משנה שעברה עדיין לא אומר שאין קבוצה
ישראלים כרגע יש 3 בכירים + רוט.
בזרים אולי ממתינים למחנות NBA שיסתיימו.
זה שהיא שונה לגמרה משנה שעברה עדיין לא אומר שאין קבוצה
ישראלים כרגע יש 3 בכירים + רוט.
בזרים אולי ממתינים למחנות NBA שיסתיימו.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

4 ישראלים עם חוק רוסי? הם יגמרו את העונה עם הלשון בחוץ.
כשאתה ממתין עם זרים אתה בד"כ מפסיד. כמו כן, כמה כסף עוד נראה לך שנשאר להם? אתה חושב שיש להם עוד כסף לזרים בכירים? מסופקני.
כשאתה ממתין עם זרים אתה בד"כ מפסיד. כמו כן, כמה כסף עוד נראה לך שנשאר להם? אתה חושב שיש להם עוד כסף לזרים בכירים? מסופקני.
- meco
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
פדרמן הזה קמצן בן קמצן
איפה רענן כץ
איפה רענן כץ
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתמול, במשחק של הנבחרת, דיברו אלי סהר וניב רסקין על בו מקאלב. בסוף כולנו נאכל את הכובע
ניב אמר, בצדק, שרכש כזה משנה את הקיץ הזה מין הקצה אל הקצה.
ניב אמר, בצדק, שרכש כזה משנה את הקיץ הזה מין הקצה אל הקצה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב אז מגיע לי מזל טוב. רכשתי מנוי 
אני בדרך כלל לא נותן שום סיכוי לפרוטקציות של חבר שמכיר חבר שמכיר את הבן דוד של שמעון מזרחי אבל הופתעתי לגלות היום שבן דוד של עמי ביטון (האפסנאי) עובד עם חבר שלי והציע לנו היום לקנות מנויים במקום לא רע בכלל בהתחשב בכך שמשרדי מכבי הציעו לי בררה ואני גם יודע שמקומות טובים הרבה פעמים עוברים מפה לאוזן וחוץ מזה למנוי קיים יש תמיד עדיפות על מנוי חדש (שזה אני
).
בכל מקרה, שער 4 (אלכסוני). למעלה. שורה 3 כסא אמצעי. מנוי בשער אלכסוני למעלה עולה 2700 ש"ח (עד 6 תשלומים). סביר. זה המיקום בערך (אני אשב שלוש שורות נמוך יותר):
אני בדרך כלל לא נותן שום סיכוי לפרוטקציות של חבר שמכיר חבר שמכיר את הבן דוד של שמעון מזרחי אבל הופתעתי לגלות היום שבן דוד של עמי ביטון (האפסנאי) עובד עם חבר שלי והציע לנו היום לקנות מנויים במקום לא רע בכלל בהתחשב בכך שמשרדי מכבי הציעו לי בררה ואני גם יודע שמקומות טובים הרבה פעמים עוברים מפה לאוזן וחוץ מזה למנוי קיים יש תמיד עדיפות על מנוי חדש (שזה אני
בכל מקרה, שער 4 (אלכסוני). למעלה. שורה 3 כסא אמצעי. מנוי בשער אלכסוני למעלה עולה 2700 ש"ח (עד 6 תשלומים). סביר. זה המיקום בערך (אני אשב שלוש שורות נמוך יותר):
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
תתחדש ותהנה!
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
kingikra תתחדש
עכשיו רק צריך את מאריץ' ומקאלב
עכשיו רק צריך את מאריץ' ומקאלב
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הלואי. אולי עוד משהו יצא מהעונה הזאת (חוץ ממנוי במקום טוב)
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דייויד לוגאן, טוב או רע?
אני פחות פסימי מהתגובות שאני שומע וקורא. אני חושב שהוא קלע שלשות מחונן. אמנם לא צעיר אבל לא בונים עליו ליותר משנתיים (הוא בן 30. לא נורא בכלל).
לא חושב שבהגנה הוא טוב שזאת בטוח בעיה. אם ישתמשו בו רק בתור מחליף (למרות שע"פ השכר הוא אמור לפתוח) זה יכולה להיות אחלה רכישה.
אני פחות פסימי מהתגובות שאני שומע וקורא. אני חושב שהוא קלע שלשות מחונן. אמנם לא צעיר אבל לא בונים עליו ליותר משנתיים (הוא בן 30. לא נורא בכלל).
לא חושב שבהגנה הוא טוב שזאת בטוח בעיה. אם ישתמשו בו רק בתור מחליף (למרות שע"פ השכר הוא אמור לפתוח) זה יכולה להיות אחלה רכישה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אני לא מספיק מכיר אותו, אבל אם הוא ייתן בצורה יציבה 70 אחוז ממה שהוא נתן בקבוצות אחרות מול מכבי זה מספיק.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
רכש מאכזב ביותר.
אני כבר מתחיל להתחרט שחידשתי את המנוי
אני כבר מתחיל להתחרט שחידשתי את המנוי
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

פופס מנסה-בונסו
מה אתם אומרים?
מה אתם אומרים?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כמו שהוא נראה היום מכבי לא עוברת את השלב הראשון.
ועכשיו ברצינות, אני מרוצה ולא מרוצה מההחתמה. בסה"כ מדובר בשחקן עם שם. שיחק ב NBA ושיחק בקבוצות טובות+ באירופה. מצד שני, 2.06 סנטר? זה לא סופו שהתהדר גם ב 2.06 לרוחב. יכול להיות ששילוב שלו עם שרמאדיני או שון גיימס יתן מענה טוב לקבוצות הגדולות באירופה.
בסה"כ מכבי סיימו את הסגל לעונה והצליחו להרכיב 12 שחקנים בכירים (גם אם חלקם לא יחשבו כבכירים במהלך העונה).
אני מניח שהסגל הזה יספיק להצלבה מה שלא יהפוך את העונה לכישלון ויתן לי לא מעט משחקים לצפות בהם כי השלב השני העונה ארוך יותר ומעניין.
ועכשיו ברצינות, אני מרוצה ולא מרוצה מההחתמה. בסה"כ מדובר בשחקן עם שם. שיחק ב NBA ושיחק בקבוצות טובות+ באירופה. מצד שני, 2.06 סנטר? זה לא סופו שהתהדר גם ב 2.06 לרוחב. יכול להיות ששילוב שלו עם שרמאדיני או שון גיימס יתן מענה טוב לקבוצות הגדולות באירופה.
בסה"כ מכבי סיימו את הסגל לעונה והצליחו להרכיב 12 שחקנים בכירים (גם אם חלקם לא יחשבו כבכירים במהלך העונה).
אני מניח שהסגל הזה יספיק להצלבה מה שלא יהפוך את העונה לכישלון ויתן לי לא מעט משחקים לצפות בהם כי השלב השני העונה ארוך יותר ומעניין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

פיב"א החליטו שאוחיון הפר חוזה.
סביר להניח שיתנו לו לעזוב עם פיצוי מתאים לקאזאן.
קשה להאמין שהוא ישחק שם בשנה הבאה
סביר להניח שיתנו לו לעזוב עם פיצוי מתאים לקאזאן.
קשה להאמין שהוא ישחק שם בשנה הבאה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ברור שלא ישחק במכבי בעונה הבאה.
הדיון הוא רק על גובה הפיצוי.,
הדיון הוא רק על גובה הפיצוי.,
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איזה עונה מזעזעת מצפה לנו. לא מאמין שהזמנתי את ערוץ 5+ לייב בשביל הזוועה הזאתי.
לפחות עמודי התווך מהעונה הקודמת נשארים (סמית ואוחיון). עדיין, כל השאר נגרים!!
לפחות עמודי התווך מהעונה הקודמת נשארים (סמית ואוחיון). עדיין, כל השאר נגרים!!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

כולם התקפלו בסוף...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אולי הפוסט שלך העיר אותם לקראת המשחק מול אולימפיאקוס? 
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בסוף עוד יביאו סנטר סביר + אוחיון וסמית שברור שהם עמודי התווך השנה (כמו בסדרה נגד פאנא) ויהיה שמח בהיכל