השרשור שלך בסוף יעבור את השרשור שפתח פרנקי עם היהלומים המדהימים שיש ברשותו... על יהלומים יש הצדקה
עופר ומרטין יכולים לפתוח כאן "שיכון ובינוי מבית קבוצת HT"

אז תן להוסיף קצת זעתר לסלט הזהוואי וואי כמה סלט ידידי היקר...
אני ב-שאני בכלל מתייחס לדברים שנאמרו לפני X שנים, אבל ניחה
רק בגלל שאני אוהב אותך בוס
...
ובפוסט מלפני שלוש שנים אתה כותב :,:" הכיול האוטומטי של פיוניר הוא לא ברמה גבוהה, אין מה לעשות , כל המכשירים בעלי אותם סימפוטומים של אי דיוק קיצוני , סירוס בלתי נסבל של הסאב, סירוס בלתי נסבל של הדינמאיות ועוד ועוד.....
הקטעים שהודגשו מתייחסים יותר לכיול שבצעת ולתוצאות שאתה מתאר, אבל גם שאר הטקסט רלוונטי .פיוניר, פותרת בעיית באס, כאשר היא מטפלת בגלים עומדים של הסאב וופר, נכון אין ירידת "תיקון" של תדר ספציפי...אבל עדיין פיוניר מצליחה להתגבר על זה ומצליחה לשפר מהותית את הבאס כאשר ישנו טיפול בגל עומד כזה או אחר...
סדרת LX
פרוססור משובח מאוד שמתעורר לחיים לאחר כיול וכיוון, יכולת פירוט ודימאמיקה כשל פרוססור הייאנד, הפרדה מצויינת בין הערוצים!! סטיראו לאחר כיול ובשידוח הגברה איכותית יכול להשתוות לסטים הייאנד מטורפים ויוקרתיים.
בכיוון אוטומטי...של ה-81, מצאתי שה-81 זיהה את ה-LAXMAN (בכמה sweets spots) בעל איזון טונאלי מצויין, כאשר סקאלת הכיוון האקוסטי (ACOUSTIC EQ) היה על קן ישר מושלם בכל סולם התדרים...פרט לשינוי (לטובה) בתדר 4khz.שהעלה בחצי דיבי בכדי ליישר קו..
בכיוון שלי ידני לאחר מכן...מצאתי שהכיון האוטומטי..לא איכזב..אמנם ב-4khz העדפתי לעלות בעוד חצי דיבי ו-ב500hz להוריד db...מה שנתן לי תוצאה מדהימה בכיול FLAT לחלוטין. (בחלל לא אקוסטי בכלל).
מה שהשלים את החגיגה perfectly הוא טיפול גלים עומדים!!!
ה שמצחיק, הרשו לי לשתף...
הייתי בימים האחרונים בחיפושים אחר...PRE הייאנד ואיכותי לשלב עם ה-LUXMAN וה-801 לסט סטיאו משובח ואמיתי...
שמעתי את AUDIO RESEARCH, RADFORD RENESSANCE, CONRAD JONSON PV-3
ושמעתי את ה-PRE הכי גדול של KRELL דגם:KRC-HR , וצר לי שום קדם לא הצליח להביא לי את מה שה-81 עם תיקון גלים עומדים מעניק לי...נכון גם לי זה היה הזוי בתחילה כשהעדפתי (נחרצות) את ה-81 על preים של 1000-3000$ ביד שנייה!!!!
סה"כ אני מאוד נהנה מה-81, והצלחתי להגיע לתוצאות חלומיות איתו..ובינתיים לא חסר לי דבר...
כל שינוי הכי קטן, כל תדר, כל התערבות נשמעת היטב ומשיגה עבורי רפרנס בהחלט...
ואני יכול לומר זאת בלב שלם, עם היסטוריה נכבדה של flagships ושל פרוססורים הייאנד......

ההתמכרות חזקה ממניsam22 כתב:Almogc,
תוריד את ההתראה לשירשור הזה אם זה ממש מקשה עלייך.
מה אכפת לכם שהשירשור נמשך,
אין חובת "קרא וחתום" באתר
...

אני מפיוניר עובר לימהה, שמעתי שהם מס׳ 1
[left]It's crap! don't tuch it. Pioneer is the best in the world and i said so... If you will buy the Yamaha you will not be able to hear Black[/left]
...

שכחת עוד פרט קטן, כל התשבוחות מתייחסות ל lx81, רסיבר שאני באופן אישי פסלתי על הסף והעדפתי את האונקיו והימהה על פניו.bossgt6 כתב:itay123 כתב
אז תן להוסיף קצת זעתר לסלט הזהוואי וואי כמה סלט ידידי היקר...
אני ב-שאני בכלל מתייחס לדברים שנאמרו לפני X שנים, אבל ניחה
רק בגלל שאני אוהב אותך בוס
...![]()
איתי , ראשית יפה מצידך שאתה לא כועס עלי למרות שכביכול אני יוצא חוצץ כנגד מה שאתה כותב .![]()
אני מבין אותך והדברים נאמרו לפני שלוש שנים , אבל בכל זאת יש מן הרגשה שכשהיית עם הפיוניר הכל היה פיקס , ועכשיו כשאתה עם מוצר אחר הפיוניר כבר *** , וזה לא רציני אתה חיב להודות שיש קוטביות קשה בדבריך
כשאתה כותבובפוסט מלפני שלוש שנים אתה כותב :,:" הכיול האוטומטי של פיוניר הוא לא ברמה גבוהה, אין מה לעשות , כל המכשירים בעלי אותם סימפוטומים של אי דיוק קיצוני , סירוס בלתי נסבל של הסאב, סירוס בלתי נסבל של הדינמאיות ועוד ועוד.....הקטעים שהודגשו מתייחסים יותר לכיול שבצעת ולתוצאות שאתה מתאר, אבל גם שאר הטקסט רלוונטי .פיוניר, פותרת בעיית באס, כאשר היא מטפלת בגלים עומדים של הסאב וופר, נכון אין ירידת "תיקון" של תדר ספציפי...אבל עדיין פיוניר מצליחה להתגבר על זה ומצליחה לשפר מהותית את הבאס כאשר ישנו טיפול בגל עומד כזה או אחר...
סדרת LX
פרוססור משובח מאוד שמתעורר לחיים לאחר כיול וכיוון, יכולת פירוט ודימאמיקה כשל פרוססור הייאנד, הפרדה מצויינת בין הערוצים!! סטיראו לאחר כיול ובשידוח הגברה איכותית יכול להשתוות לסטים הייאנד מטורפים ויוקרתיים.
בכיוון אוטומטי...של ה-81, מצאתי שה-81 זיהה את ה-LAXMAN (בכמה sweets spots) בעל איזון טונאלי מצויין, כאשר סקאלת הכיוון האקוסטי (ACOUSTIC EQ) היה על קן ישר מושלם בכל סולם התדרים...פרט לשינוי (לטובה) בתדר 4khz.שהעלה בחצי דיבי בכדי ליישר קו..
בכיוון שלי ידני לאחר מכן...מצאתי שהכיון האוטומטי..לא איכזב..אמנם ב-4khz העדפתי לעלות בעוד חצי דיבי ו-ב500hz להוריד db...מה שנתן לי תוצאה מדהימה בכיול FLAT לחלוטין. (בחלל לא אקוסטי בכלל).
מה שהשלים את החגיגה perfectly הוא טיפול גלים עומדים!!!
ה שמצחיק, הרשו לי לשתף...
הייתי בימים האחרונים בחיפושים אחר...PRE הייאנד ואיכותי לשלב עם ה-LUXMAN וה-801 לסט סטיאו משובח ואמיתי...
שמעתי את AUDIO RESEARCH, RADFORD RENESSANCE, CONRAD JONSON PV-3
ושמעתי את ה-PRE הכי גדול של KRELL דגם:KRC-HR , וצר לי שום קדם לא הצליח להביא לי את מה שה-81 עם תיקון גלים עומדים מעניק לי...נכון גם לי זה היה הזוי בתחילה כשהעדפתי (נחרצות) את ה-81 על preים של 1000-3000$ ביד שנייה!!!!
סה"כ אני מאוד נהנה מה-81, והצלחתי להגיע לתוצאות חלומיות איתו..ובינתיים לא חסר לי דבר...
כל שינוי הכי קטן, כל תדר, כל התערבות נשמעת היטב ומשיגה עבורי רפרנס בהחלט...
ואני יכול לומר זאת בלב שלם, עם היסטוריה נכבדה של flagships ושל פרוססורים הייאנד......
מלבד זאת כבר מזמן טענתי את מה שרן מויאל כתב לך עכשיו , ולדעתי הוא צודק ב 100 אחוז .
האמן לי איתי אם נעלה את כל הציטוטים שלך שמתייחסים למכשירי פיוניר ונראה את כמות הסופרלטיבים שאתה הרעפת על החברה בזמן שהיה ברשותך מכשיר שלהם , איציק עוד יוצא קטן לידך
אז בוא נהיה כנים...

מרוכז...מרוכז,sam22 כתב:כן
אבל הפיוניר נשמע הרבה יותר שחור
טל, אתה לא מרוכז
זה כמו שבזמנו התמונה בקורו היתה יותר אווירירית...

אז רכשת אונקיו ?
שכחת עוד פרט קטן, כל התשבוחות מתייחסות ל lx81, רסיבר שאני באופן אישי פסלתי על הסף והעדפתי את האונקיו והימהה על פניו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 421#985421
מאז חל שיפור אדיר ב lx82 ולאחר מכן ב lx83 (את ה 85 לא יצא לי לשמוע) ....

מצטער שאני מגיב לדברים רק עכשיו פשוט אני בצימר בצפון ,לרגל יום ההולדת, שבגינו הגיע הסאב הנוסףטלHD כתב:רן היי,RanMoyal כתב:איתי,
לא צריך להתעצבן אם שואלים אותך שאלה. הדברים לא נעשים כדי להוכיח אותך, אלא על מנת להבין. זה הרעיון של פורום. מחליפים דיעות.
לא ציטטתי אותך אומר שאתה מייתר את האודיסי ,
אלא אמרתי שלדעתי בפעולותיך אתה מייתר את האודיסי. להבנתי מה שאתה עושה defeats the purpose של מערכת הכיול. אין לזה רלבנטיות אם אני מסתפק בתוצאות שלה או לא.....הטיעון נוגע לקביעה שלך שהמערכת מצוינת, לכאורה, למטרות שמערכת הכיול נועדה והמשמעויות של כיוונים לאחר שהיא ביצעה את עבודתה.
רן....
מבחינתי מע' הכיול היא המלצה...אין כמו משמע אוזניים.
מע' הכיול אולי קובעת מה טוב מבחינה אקוסטית וכד' אבל תמיד עדיף לעשות "פיין טיונינג" לפי טעם אישי.
דוגמאות:
אחוריים:
ידוע לי (מנסיון אישי וגם עם שיחות של חברים בפורום עם מע' כיול אחרות) כי מע' כיול נוטות להוריד את ה DB מהאחוריים ביחוד עם האחוריים גדולים ודומיננטיים...ולכן אני תמיד מוסיף 1-2 DB אחרי הכיול האוטו' מאחור.
סנטר:
יש מגוון טעמים להדגשת/הטמעת הסנטר. חלק אוהבים את ההדגשה מהמרכז וחלק לא וגם זה דורש פיין טיונינג.
למשל אצל איתי הסנטר "נבלע" בין המפלצות שיש לו כקדמיים ואני באופן אישי מעדיף לשמוע אותו קצת יותר.
כמובן שזה תלוי בסנטר ובקדמיים. אם הקדמיים עולים עליו ביכולותיהם אז ברור שתשאף להעביר אליהם חלק ממשימותיו (או כמו אצלך למשל, 100%ממשימותיו...).
אבל במקרה שהסנטר כמו אצלי עם 4 אלמנטים שונים (הקדמיים עם "רק" עם 3), אני מעדיף להשאיר אצלו את העבודה של המיד טוויטר).
יש עוד דוגמאות על סאב/סאבים אבל לא נכנס לזה כרגע....

בהתחלה כן, אבל אז יצא ה82 והחלפתי את הרסיבר.bossgt6 כתב:sufgi כתבאז רכשת אונקיו ?
שכחת עוד פרט קטן, כל התשבוחות מתייחסות ל lx81, רסיבר שאני באופן אישי פסלתי על הסף והעדפתי את האונקיו והימהה על פניו.
מאז חל שיפור אדיר ב lx82 ולאחר מכן ב lx83 (את ה 85 לא יצא לי לשמוע) .......

יפה ידידי ,נחמד לראות שאתה עם ראש פתוח , מנסה ומחליף מותגיםsufgi כתב:בהתחלה כן, אבל אז יצא ה82 והחלפתי את הרסיבר.bossgt6 כתב:sufgi כתבאז רכשת אונקיו ?
מאז חל שיפור אדיר ב lx82 ולאחר מכן ב lx83 (את ה 85 לא יצא לי לשמוע) .......
היום אני כבר עם ה 83....

צודק, שניהם שחורים, עם כפתורים בני הצדדים, וכתוב עליהם pioneer.itay123 כתב:sufgi
מאז חל שיפור אדיר ב-LX82 ולאחר מכן ב lx83 (את ה 85 לא יצא לי לשמוע)...
השינוי היחיד בין ה-81 ל-82, שאחד נגמר ב-1 והשני נגמר ב-2
...

איציק כשאני קורא את מה שאתה כותב וזה מאוד דומה למה שאני הרגשתי , נראה לי שבכל זאת הייתי על הכדורים הנכונים9000es כתב:שלום חברים .
התרשמות ראשונה בדו ערוצי ב 85 .
לאחר שמיעה של כמה שעות עם ה 85 בדו ערוצי בפיור דיירקט וגם עם כיול קטנטן באקו .
התוצאות הם מעבר למצופה ...
ההתרשמות היא שה 85 יספק את מרבית הרוכשים בדו ערוצי וגם מעבר לזה .![]()
יש ל 85 יכולת דחיפה מצויינת עם המון חמצן בריאות .לדעתי הוא יתחבר מצויין למרבית סוגי הרמקולים .
שוב.... אני לא אומר שהוא מחליף מגבר אינטגריטד איכותי אבל הוא משופר מה 83 .
שלדעתי היה מצויין בדו ערוצי .
בקרוב אשמע דרכו כותרי SACD ונראה איך הוא מתמודד ....

צודקsufgi כתב:צודק, שניהם שחורים, עם כפתורים בני הצדדים, וכתוב עליהם pioneer.itay123 כתב:sufgi
מאז חל שיפור אדיר ב-LX82 ולאחר מכן ב lx83 (את ה 85 לא יצא לי לשמוע)...
השינוי היחיד בין ה-81 ל-82, שאחד נגמר ב-1 והשני נגמר ב-2
...
אבל בת׳כלס אתה יודע למה הם זהים?! בגלל שלא הצלחת להשיג מחיר טוב על ה 82......

ADICT כתב:הנה ביקורת על ה85 בHI FI וכן גם תגובות לביקורת![]()
כמובן זכה ב5 כוכבים![]()
http://www.whathifi.com/review/pioneer-sc-lx85
התגובות...
http://www.whathifi.com/forum/av-receiv ... x85-review...

איציק את הכוכבים לא האתר של HIFI מדביק9000es כתב:ADICT כתב:הנה ביקורת על ה85 בHI FI וכן גם תגובות לביקורת![]()
כמובן זכה ב5 כוכבים![]()
http://www.whathifi.com/review/pioneer-sc-lx85
התגובות...
http://www.whathifi.com/forum/av-receiv ... x85-review...
ADICT
בחייאת שלומי עזוב ..... כל האתרים האלה משוחדים (כמובן לפי דברי כמה חברים באתר)
מעניין שפיוניר יש לה המון השפעה על כל האתרים בעולם שהיא משחדת אותם .
תאמין סתם הדביקו ל 85 5 כוכבים בכל האתרים![]()
...