iPhone 4S - חדשות ועדכונים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73300
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
פתרון למאוכזבים:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
איך הגעת לזה בידיוק ??
פרמיה של $67 לא $230.
מחיר של ה 16 ב UK הוא 500 סטרלינג שזה $775 שהמחיר הרשמי של ה 16 ב US וא $650 לא כולל מס מקומי, סה"כ באזור ה $708 כולל מס...
ולי יש דרך להביא משם דרך חבר ולא דרך שילוח + מיסים לכן עדיף לי.
פרמיה של $67 לא $230.
מחיר של ה 16 ב UK הוא 500 סטרלינג שזה $775 שהמחיר הרשמי של ה 16 ב US וא $650 לא כולל מס מקומי, סה"כ באזור ה $708 כולל מס...
ולי יש דרך להביא משם דרך חבר ולא דרך שילוח + מיסים לכן עדיף לי.
שי
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שי,באיזה אתר אפשר לקנות אותו ב500GBP ? כמה עולה משלוח דרך DHL ודומיו?
כרגע אין את זה ב CLOVE (אף פעם לא מכרו מוצרי אפל שם?) אבל יש PRE ORDER באקספנסיס,מצד שני הם לא רושמים מחירים עדיין.
כרגע אין את זה ב CLOVE (אף פעם לא מכרו מוצרי אפל שם?) אבל יש PRE ORDER באקספנסיס,מצד שני הם לא רושמים מחירים עדיין.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הזמנתי דרך חנות אפל הרשמית לכתובת ב UK.l33cher כתב:שי,באיזה אתר אפשר לקנות אותו ב500GBP ? כמה עולה משלוח דרך DHL ודומיו?
כרגע אין את זה ב CLOVE (אף פעם לא מכרו מוצרי אפל שם?) אבל יש PRE ORDER באקספנסיס,מצד שני הם לא רושמים מחירים עדיין....
אני מניח שבזמן הקרוב זו תהיה הדרך היחידה.
שי
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
מעניין אם חנויות אפל בבריטניה למשל נותנות VAT REFUND. אם כן אז המחיר יוצא אפילו יותר זול מארה"ב.Shayosef כתב:איך הגעת לזה בידיוק ??
פרמיה של $67 לא $230.
ולי יש דרך להביא משם דרך חבר ולא דרך שילוח + מיסים לכן עדיף לי....
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
האם ה BILLING ADDRESS חייב להיות בבריטניה או אפשר כרטיס בינלאומי ישראלי?Shayosef כתב:הזמנתי דרך חנות אפל הרשמית לכתובת ב UK.l33cher כתב:שי,באיזה אתר אפשר לקנות אותו ב500GBP ? כמה עולה משלוח דרך DHL ודומיו?
כרגע אין את זה ב CLOVE (אף פעם לא מכרו מוצרי אפל שם?) אבל יש PRE ORDER באקספנסיס,מצד שני הם לא רושמים מחירים עדיין....
אני מניח שבזמן הקרוב זו תהיה הדרך היחידה....
זה לא נראה באמת אינטיליגנציה מלאכותית... יש מספר דברים שהוא יודע לעשות. כולה זיהוי קול.
יש את זה בכל כך הרבה מקומות אבל כרגיל אפל יודעת למכור קרח לאסקימוסים..
יכול להיות שאפל שותלת בIOS תמונות שעושות לאנשים שטיפת מוח? כי אני לא מבין מה מתלהבים מהפלאפון הזה.. אני מקלל כל יום מאז שיש לי את האיפון 4. פלאפון מחורבן. כל כך מסורס עד היום לא החלפתי רינגטון בגלל שזה יותר מידי עבודה.... שלא נדבר שבשביל לשים בו מוזיקה צריך להקדיש לו מחשב מיוחד שרק בעזרתו אפשר להעביר שירים ואי אפשר משום מחשב אחר... פשוט דבילי.
יש את זה בכל כך הרבה מקומות אבל כרגיל אפל יודעת למכור קרח לאסקימוסים..
יכול להיות שאפל שותלת בIOS תמונות שעושות לאנשים שטיפת מוח? כי אני לא מבין מה מתלהבים מהפלאפון הזה.. אני מקלל כל יום מאז שיש לי את האיפון 4. פלאפון מחורבן. כל כך מסורס עד היום לא החלפתי רינגטון בגלל שזה יותר מידי עבודה.... שלא נדבר שבשביל לשים בו מוזיקה צריך להקדיש לו מחשב מיוחד שרק בעזרתו אפשר להעביר שירים ואי אפשר משום מחשב אחר... פשוט דבילי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אז את פריקת העצבים שלך תדחוף לשרשור אחר,הדלתות לפורום אנדרואיד תמיד פתוחות ואריה תמיד ישמח למשתמשי אנדרואיד טריים..
אני מצטער ,אבל לקנות סמארטפון יקר שעולה קרוב ל4000 ש"ח ,מבלי לבדוק את החסרונות שלו ואז להתלונן שבX וY הוא לא תומך , זה פשוט דפוק ...
תאר לך מצב שבו אדם נכנס לחנות ,ויש שם מבחר טלויזיות גדול ,תלת מימד,לא תלת מימד ,פלזמה ,LCD , LED LCD וכו' ,לבסוף הוא קונה את הPanasonic V20 ,הוא בא הביתה מחבר הכל ומחליט לנסות להריץ סרט תלת מימד ,כמובן שהוא לא מצליח מסיבה מאוד פשוטה ,המסך הזה לא תומך בתלת מימד ,אבל בכל זאת הוא נכנס לפורום כדי לפרוק את "העצבים" שלו וכותב:
"אני לא מבין מה ההתלהבות מהטלויזיה הזאת ,אני מקלל כל יום מאז שיש לי את הV20 , טלויזיה מחורבנת שאפילו בתלת מימד לא תומכת" אבל הפלא ,בשום מקום לא היה מוצהר שהטלויזיה תומכת בתלת מימד ..
אגב ,אם זה היה כל כך מציק לך ,ההיתה יודע שיש פיתרון פשוט למכשירים פרוצים שעולה כמה דולרים :
http://www.pwntunes.net/
אני מצטער ,אבל לקנות סמארטפון יקר שעולה קרוב ל4000 ש"ח ,מבלי לבדוק את החסרונות שלו ואז להתלונן שבX וY הוא לא תומך , זה פשוט דפוק ...
תאר לך מצב שבו אדם נכנס לחנות ,ויש שם מבחר טלויזיות גדול ,תלת מימד,לא תלת מימד ,פלזמה ,LCD , LED LCD וכו' ,לבסוף הוא קונה את הPanasonic V20 ,הוא בא הביתה מחבר הכל ומחליט לנסות להריץ סרט תלת מימד ,כמובן שהוא לא מצליח מסיבה מאוד פשוטה ,המסך הזה לא תומך בתלת מימד ,אבל בכל זאת הוא נכנס לפורום כדי לפרוק את "העצבים" שלו וכותב:
"אני לא מבין מה ההתלהבות מהטלויזיה הזאת ,אני מקלל כל יום מאז שיש לי את הV20 , טלויזיה מחורבנת שאפילו בתלת מימד לא תומכת" אבל הפלא ,בשום מקום לא היה מוצהר שהטלויזיה תומכת בתלת מימד ..
אגב ,אם זה היה כל כך מציק לך ,ההיתה יודע שיש פיתרון פשוט למכשירים פרוצים שעולה כמה דולרים :
http://www.pwntunes.net/
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
זה שעשיתי טעות לא מוריד מהאחריות של אפל.
לשים שירים\להחליף רינגטון ועוד הרבה פעולות בסיסיות שיש בנוקיות מלפני 10 שנים אלו פעולות בסיסיות שכל פלאפון אמור לתמוך.ככה שהאנלוגיה שלך לא נכונה במקרה הזה... 3D אין בכל טלויזיה
בטוח שיש פתרונות, אין לי סבלנות\זמן לחפש אותם.
לא נורא.. מה שבטוח באפל אני לא אגע בחיים יותר.
הסיבה לפוסט הזה סתם תהיתי מה ההיתלהבות מהמכשיר הזה... באמת שאני לא מבין...
לשים שירים\להחליף רינגטון ועוד הרבה פעולות בסיסיות שיש בנוקיות מלפני 10 שנים אלו פעולות בסיסיות שכל פלאפון אמור לתמוך.ככה שהאנלוגיה שלך לא נכונה במקרה הזה... 3D אין בכל טלויזיה
בטוח שיש פתרונות, אין לי סבלנות\זמן לחפש אותם.
לא נורא.. מה שבטוח באפל אני לא אגע בחיים יותר.
הסיבה לפוסט הזה סתם תהיתי מה ההיתלהבות מהמכשיר הזה... באמת שאני לא מבין...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה סרטים - כולה אייפון 4, אתה יכול למכור אותו - תהיה בטוח שתקבל מחיר לא רע. עדיף לפני כנראה שיגיע לארץ אייפון 4S.