הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- amirsd18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
תערוכה מדהימה,
אהבתי במיוחד את מסכי התלת מימד של lg ואת הכיסא מרוצים בקומה השנייה
מי ייתן וירבו תערוכות מסוג זה
תודה רבה למארגנים
אהבתי במיוחד את מסכי התלת מימד של lg ואת הכיסא מרוצים בקומה השנייה
מי ייתן וירבו תערוכות מסוג זה
תודה רבה למארגנים
- xgr3d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
אני חייב לציין את ירון שמייבא את audioengine, בן אדם סופר נחמד עם המון סבלנות. גילויי נאות - קניתי ממנו את הרמקולים הקטנים A2 ואני מבסוט עד הגג. אני לא אודיופיל אבל לאוזניים שלי הם היו יותר נעימים מהאדומים שבקומה השניה.
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
יופי של תערוכה.....
מושקעת....צבעונית.....מעוצבת. זה הקונספט שניבחר וזה סבבה.
כמו שאמרו כבר.....מיקום שהצליח להביא קהל נוסף ומזדמן , הכל טוב ויפה.
ברמה האישית היה חסר לי יותר אודיו , או סוג של איזון שהיה מאפשר גם האזנה לאודיו וכמובן יותר יצרנים. לפחות פגשתי את אחד הרמקולים שאולי יכנסו אלי הבייתה בעתיד הקרוב.המוניטור אודיו ( RX6)
אבל זו כבר היה עניין של סוג של קונספט.וניבחר מה שניבחר......מסיבה זו אחרת וזה בסדר.
לפחות משמיע גם את קולי בעניין האודיו הדו ערוצי שהיה חסר לי......וזה כמובן מצריך סוג של פיתרון איך גם להביא יותר וגם להצליח להאזין לו......ובשקט יחסי כמובן.
בשורה התחתונה..........תודה למארגנים ולחברי האתר שהרימו את התערוכה. אחרי הכל נהנייתי.........רק שרציתי קצת יותר ( עם עוד אודיו דו ערוצי ).
רפי_א
כמו שאמרו כבר.....מיקום שהצליח להביא קהל נוסף ומזדמן , הכל טוב ויפה.
ברמה האישית היה חסר לי יותר אודיו , או סוג של איזון שהיה מאפשר גם האזנה לאודיו וכמובן יותר יצרנים. לפחות פגשתי את אחד הרמקולים שאולי יכנסו אלי הבייתה בעתיד הקרוב.המוניטור אודיו ( RX6)
אבל זו כבר היה עניין של סוג של קונספט.וניבחר מה שניבחר......מסיבה זו אחרת וזה בסדר.
לפחות משמיע גם את קולי בעניין האודיו הדו ערוצי שהיה חסר לי......וזה כמובן מצריך סוג של פיתרון איך גם להביא יותר וגם להצליח להאזין לו......ובשקט יחסי כמובן.
בשורה התחתונה..........תודה למארגנים ולחברי האתר שהרימו את התערוכה. אחרי הכל נהנייתי.........רק שרציתי קצת יותר ( עם עוד אודיו דו ערוצי ).
רפי_א
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
שאלה לכל מי שרכש את הכיסוי לקרש גיהוץ:
נו, אז זה באמת משנה משהו גם כשאתם מגהצים?
נו, אז זה באמת משנה משהו גם כשאתם מגהצים?
משה
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
מבלי לפגוע בפרנסה של אחר ...moco כתב:שאלה לכל מי שרכש את הכיסוי לקרש גיהוץ:
נו, אז זה באמת משנה משהו גם כשאתם מגהצים?...
לא הבנתי מה הקשר של "קרש גיהוץ" לתערוכה ?
( עד כדי כך , שאפילו לא התעכבתי טיפה לראות מה הוא מוכר שם )
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
זה גם היה גאדג'ט 
- oferlaor
-
- מנהל

רק לפרש, זה לא קרש גיהוץ אלא משטח.
הקשר היה שיום לפני פתיחת התערוכה הבחור לחץ עלינו לרכוש ביתן. היינו סקפטיים אבל כפי שראיתם, הם די כשרונים שם כאנשי מכירות ושכנעו אותנו...
הקשר היה שיום לפני פתיחת התערוכה הבחור לחץ עלינו לרכוש ביתן. היינו סקפטיים אבל כפי שראיתם, הם די כשרונים שם כאנשי מכירות ושכנעו אותנו...
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
טוב, עבר קצת זמן, נרגעתי, ועכשיו אפשר לרשום רשמים.
ברור שלנגד מארגני התערוכה עמד השיקול האם לעשות תערוכה שמופנית ל"משוגעים" או תערוכה לקהל הרחב שמן הסתם תגרום ליותר הכנסות אבל תוך שמירה על הצביון המקצועי.
אני אישית אהבתי יותר את התערוכה הקודמת שבה הרגשתי שניתן יותר להתרשם מהמוצגים , חדרי שמיעה, הפרדה יותר גדולה בין החברות השונות , בקיצור מקום לנשום..
אבל,.. בסופו של יום ,כשבאתי לעשות מאזן הבנתי ששגיתי בדבר אחד והוא שפשוט אי אפשר להשוות ביניהן , זה פשוט לדעתי - מוצר אחר (כמה שזה נשמע הזוי).
עכשיו הרבה יותר קל לי לומר שכתערוכה (ע"פ התפיסה השניה) היא היתה טובה, כיסתה הרבה תחומים כדי שנוכל להתרשם ובמידת הצורך לגשת לחנות היעודית להמשך טיפול וכן נתנה על קצה המזלג מושג על הטכנולוגיות הבאות.
מחכה לתערוכה הבאה
ארי
ברור שלנגד מארגני התערוכה עמד השיקול האם לעשות תערוכה שמופנית ל"משוגעים" או תערוכה לקהל הרחב שמן הסתם תגרום ליותר הכנסות אבל תוך שמירה על הצביון המקצועי.
אני אישית אהבתי יותר את התערוכה הקודמת שבה הרגשתי שניתן יותר להתרשם מהמוצגים , חדרי שמיעה, הפרדה יותר גדולה בין החברות השונות , בקיצור מקום לנשום..
אבל,.. בסופו של יום ,כשבאתי לעשות מאזן הבנתי ששגיתי בדבר אחד והוא שפשוט אי אפשר להשוות ביניהן , זה פשוט לדעתי - מוצר אחר (כמה שזה נשמע הזוי).
עכשיו הרבה יותר קל לי לומר שכתערוכה (ע"פ התפיסה השניה) היא היתה טובה, כיסתה הרבה תחומים כדי שנוכל להתרשם ובמידת הצורך לגשת לחנות היעודית להמשך טיפול וכן נתנה על קצה המזלג מושג על הטכנולוגיות הבאות.
מחכה לתערוכה הבאה
ארי
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- oferlaor
-
- מנהל

הסיכום עלה, למי שמתעצל לראות את הוידאו הארוך של הסיכום, גרסא מקוצרת כאן:
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
אני ממש לא מבין איך לא ראיינתם את המציגים של משטח הגיהוץ.
לפי כמות המגיבים עליו הוא היה חלק די נכבד מהתערוכה.
אני מאוד שמח בשמחת המציגים שעבורם היתה זו תערוכה מאוד מוצלחת כמות המבקרים היתה באמת מרשימה ומגוון המוצרים היה גם מאוד מרשים.
היכולת להינות מהתצוגה...... ובכן עבורי היה פה פיספוס.
מקווה ששנה הבאה יונפקו מעט לקחים וימצא הפורמט האולטיבטיבי לתערוכה מהסגנון הזה
להתראות שנה הבאה
לפי כמות המגיבים עליו הוא היה חלק די נכבד מהתערוכה.
אני מאוד שמח בשמחת המציגים שעבורם היתה זו תערוכה מאוד מוצלחת כמות המבקרים היתה באמת מרשימה ומגוון המוצרים היה גם מאוד מרשים.
היכולת להינות מהתצוגה...... ובכן עבורי היה פה פיספוס.
מקווה ששנה הבאה יונפקו מעט לקחים וימצא הפורמט האולטיבטיבי לתערוכה מהסגנון הזה
להתראות שנה הבאה
- oferlaor
-
- מנהל

- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
oferlaor
ברור שאתם עושים הכול וברור שהכול בתחום המגבלות
אבל.....
ההדיוטות יכולים לקוות
ברור שאתם עושים הכול וברור שהכול בתחום המגבלות
אבל.....
ההדיוטות יכולים לקוות
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
לצערי התאכזבתי...
הייתי בתערוכה של דיג'י טאון , היא היתה הרבה יותר מקצועית, יוקרתית ורצינית...
היתה חלוקה לחדרים סגורים עבור כל מציג, לא היה ערבוב של הרעש (סאונד) בין כולם..
בקיצור אכזבה, אני מקווה שההערות או ההודעה תשמש כמסר בונה לתערוכות הבאות...
באמת שציפיתי ליותר...

באמת שציפיתי ליותר...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
Re: לצערי התאכזבתי...
באת עם ציפיות לתערוכת אודיו כמו שהייתה בכפר המכביה.hipoo כתב:הייתי בתערוכה של דיג'י טאון , היא היתה הרבה יותר מקצועית, יוקרתית ורצינית...
באמת שציפיתי ליותר...
...
התערוכה הייתה תערוכת אלקטרוניקה בידורית.
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
ממש לא, אין קשר...DorM כתב:באת עם ציפיות לתערוכת אודיו כמו שהייתה בכפר המכביה.hipoo כתב:הייתי בתערוכה של דיג'י טאון , היא היתה הרבה יותר מקצועית, יוקרתית ורצינית...
באמת שציפיתי ליותר...
...
התערוכה הייתה תערוכת אלקטרוניקה בידורית....
תראה אני חבר בפורום כבר מס' שנים, למדתי והשכלתי לא מעט מהחברים ומנהלי הפורום.
כשאני קורא את כל ההודעות בשרשור אני רואה שאני לא היחיד שחשב/הרגיש ככה...
בכל אופן זאת דעתי האישית ובאמת תקווה ליותר בעתיד...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
גם אני מקווה שהתערוכה הבאה תיגע ביותר תחומים ותיהיה יותר טובה.hipoo כתב:ממש לא, אין קשר...DorM כתב:באת עם ציפיות לתערוכת אודיו כמו שהייתה בכפר המכביה.hipoo כתב:הייתי בתערוכה של דיג'י טאון , היא היתה הרבה יותר מקצועית, יוקרתית ורצינית...
באמת שציפיתי ליותר...
...
התערוכה הייתה תערוכת אלקטרוניקה בידורית....
תראה אני חבר בפורום כבר מס' שנים, למדתי והשכלתי לא מעט מהחברים ומנהלי הפורום.
כשאני קורא את כל ההודעות בשרשור אני רואה שאני לא היחיד שחשב/הרגיש ככה...
בכל אופן זאת דעתי האישית ובאמת תקווה ליותר בעתיד......
אבל דעתי היא שכמעט כל מי שהתאכזב אז היה בתערוכות הקודמות של האתר וציפה לעוד תערוכה בסגנון.
אנשים לא חשבו שכל כך יזניחו את תחום האודיו או שיהיה כל כך רעש.
אני לתערוכה הגעתי להכיר ולהתנסות בדברים שאני לא מכיר ולא עניין אותי עניין האודיו.
כל אחד וטעמו, חבל לי שלא הייתי בתערוכה האחרונה בכפר המכביה כדי לדעת על מה אתם מאוכזבים, אולי גם אני הייתי יוצא מאוכזב מהתערוכה האחרונה
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אנחנו מקבלים את הביקורת והבקשות שלכם בהבנה ובאהבה.
כידוע, כבר עשינו לא מעט תערוכות בכפר המכביה (אנחנו בכלל מצאנו את המקום הזה ב-2005...) שפונות בעיקר לקהל האודיופילים והוידיאופילים.
הפעם רצינו לעשות משהו שונה, משהו גדול יותר שפונה לקהל הרחב. קהל רחב לצערי גם מייצר רעש והתלהבות ולכן האזנה בחדרים אקוסטיים לא היה אפשרי השנה. יותר חשוב מזה, חשפנו את הקהל הרחב, זה שבכלל לא יודע שפטפון זה אופציה בכלל, או שיש דבר בשם רמקולים שופריים. אני חושב שמה שעשינו כאן הוא משהו רענן וחדשני שלא נעשה לפני כן, והמשמעות היא בין היתר שלא רצינו למחזר שוב את אותם דברים שכבר עשינו בתערוכות הקודמות.
אני שמח לבשר שהצלחנו בכך. הבאנו מספר חסר תקדים של אנשים להאנגר 11, כמעט 13,000 איש הגיעו במהלך התערוכה. עם זאת, ברור לנו שדווקא הותיקים, אלה שהיו איתנו מההתחלה ונהנו בכפר המכביה, לא לחלוטין קיבלו את מה שהם ציפו לו. אני חושב שכאמור יש כאן פער שנובע מחוסר תיאום ציפיות. אנחנו האמנו ששינוי המותג, המקום וקהל היעד מבהירים בבירור שהפעם התערוכה מיועדת לקהל הרחב ולא רק לחובבי התחום מהאתר. ההיפך, המטרה שלנו היתה להביא את חובבי התחום לעשות מינגלינג עם הקהל הרחב.
בסטטיסטיקות שעשינו, מסתבר שדווקא הקהל הרחב הוא זה שהגיע וחברי האתר לא היו (בפעם הראשונה...) הרוב בתערוכה.
להזכירכם שאני בראש ובראשונה אודיופיל ורק אח"כ חובב של קולנוע ביתי. לכן, שמחתי לגלות שיש השנה תערוכה נוספת שהפוקוס שלה היא אך ורק אודיו היי-אנד, ושהפורמט שלה הוא קונספט דומה למה שעשינו בשנים עברו. התערוכה של דיטאון באוקטובר ממוקמת בכפר המכביה ויהיו בה חדרי האזנה מותאמים אקוסטית. המקום אינו open space אלא מחולק לחדרים ולכן ניתן יהיה לשבת כמה שרוצים בכל חדר ולהאזין ולשפוט את הסאונד של המערכת שתוצב בחדר. כמו כן, המקום פחות הומה אדם ושקט הרבה יותר, כך שיהיו פחות הפרעות להאזנה. הקונספט שם הוא לקחת יום חופש ולטייל בין החדרים ולהאזין למערכות.
כאמור, זה קונספט שונה בתכלית שלדעתי נותן פיתרון טוב למי שהנושא הזה היה חסר לו השנה.
אני חושב שעבורינו זה סופר חשוב שלא נמחזר שוב ושוב את אותם חומרים, אלא שננסה לחדש ולרענן. השנה חידשנו לחלוטין, עם פורמט חדש, שונה לחלוטין שבראש ובראשונה, מטרתו היא לחבר אלינו קהל חדש שלא הכיר את התחום. עשינו זאת ובהצלחה גדולה.
חשוב לציין שאנחנו לחלוטין לא זנחנו את תחום ההיי-אנד ובהחלט שלא את תחום האודיו באתר. בתערוכה השנה זה פשוט קיבל ביטוי אחר ממה שהורגלתם אליו, בעיקר בגלל שינוי הפוקוס שלנו וההחלטה ללכת אחרי קהל רחב יותר, אחרי שכל התערוכות הקודמות בראש ובראשונה היו מיועדים לקהל המשוגעים לדבר.
כידוע, כבר עשינו לא מעט תערוכות בכפר המכביה (אנחנו בכלל מצאנו את המקום הזה ב-2005...) שפונות בעיקר לקהל האודיופילים והוידיאופילים.
הפעם רצינו לעשות משהו שונה, משהו גדול יותר שפונה לקהל הרחב. קהל רחב לצערי גם מייצר רעש והתלהבות ולכן האזנה בחדרים אקוסטיים לא היה אפשרי השנה. יותר חשוב מזה, חשפנו את הקהל הרחב, זה שבכלל לא יודע שפטפון זה אופציה בכלל, או שיש דבר בשם רמקולים שופריים. אני חושב שמה שעשינו כאן הוא משהו רענן וחדשני שלא נעשה לפני כן, והמשמעות היא בין היתר שלא רצינו למחזר שוב את אותם דברים שכבר עשינו בתערוכות הקודמות.
אני שמח לבשר שהצלחנו בכך. הבאנו מספר חסר תקדים של אנשים להאנגר 11, כמעט 13,000 איש הגיעו במהלך התערוכה. עם זאת, ברור לנו שדווקא הותיקים, אלה שהיו איתנו מההתחלה ונהנו בכפר המכביה, לא לחלוטין קיבלו את מה שהם ציפו לו. אני חושב שכאמור יש כאן פער שנובע מחוסר תיאום ציפיות. אנחנו האמנו ששינוי המותג, המקום וקהל היעד מבהירים בבירור שהפעם התערוכה מיועדת לקהל הרחב ולא רק לחובבי התחום מהאתר. ההיפך, המטרה שלנו היתה להביא את חובבי התחום לעשות מינגלינג עם הקהל הרחב.
בסטטיסטיקות שעשינו, מסתבר שדווקא הקהל הרחב הוא זה שהגיע וחברי האתר לא היו (בפעם הראשונה...) הרוב בתערוכה.
להזכירכם שאני בראש ובראשונה אודיופיל ורק אח"כ חובב של קולנוע ביתי. לכן, שמחתי לגלות שיש השנה תערוכה נוספת שהפוקוס שלה היא אך ורק אודיו היי-אנד, ושהפורמט שלה הוא קונספט דומה למה שעשינו בשנים עברו. התערוכה של דיטאון באוקטובר ממוקמת בכפר המכביה ויהיו בה חדרי האזנה מותאמים אקוסטית. המקום אינו open space אלא מחולק לחדרים ולכן ניתן יהיה לשבת כמה שרוצים בכל חדר ולהאזין ולשפוט את הסאונד של המערכת שתוצב בחדר. כמו כן, המקום פחות הומה אדם ושקט הרבה יותר, כך שיהיו פחות הפרעות להאזנה. הקונספט שם הוא לקחת יום חופש ולטייל בין החדרים ולהאזין למערכות.
כאמור, זה קונספט שונה בתכלית שלדעתי נותן פיתרון טוב למי שהנושא הזה היה חסר לו השנה.
אני חושב שעבורינו זה סופר חשוב שלא נמחזר שוב ושוב את אותם חומרים, אלא שננסה לחדש ולרענן. השנה חידשנו לחלוטין, עם פורמט חדש, שונה לחלוטין שבראש ובראשונה, מטרתו היא לחבר אלינו קהל חדש שלא הכיר את התחום. עשינו זאת ובהצלחה גדולה.
חשוב לציין שאנחנו לחלוטין לא זנחנו את תחום ההיי-אנד ובהחלט שלא את תחום האודיו באתר. בתערוכה השנה זה פשוט קיבל ביטוי אחר ממה שהורגלתם אליו, בעיקר בגלל שינוי הפוקוס שלנו וההחלטה ללכת אחרי קהל רחב יותר, אחרי שכל התערוכות הקודמות בראש ובראשונה היו מיועדים לקהל המשוגעים לדבר.
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
תודה על התשובה המושקעת
אי אפשר שלא לכבד את המחשבה וההתייחסות של בעלי האתר, אם זה בתערוכה ואם זה בתשובות פה.
אני לא יודע מהן העלויות של הנגר ומובן הוא שתערוכה כזו היא שיקול כלכלי, אבל אני חושב שאפשר כן ליהנות משני העולמות.
איך?
1. לוקחים בנוסף למבנה המרכזי שלקחתם גם מבנה קטן יותר (לדעתי אם עושים הכל בגני התערוכה יש אפשרות יותר פשוטה למבנה גדול ומבנה קטן עם חדרים) ובו גם מציבים חדרי אודיו ייעודיים.
מה שרן שביט עשה בקומה השנייה היה מדהים בעיניי, אבל שווה כמובן שיהיו כאלה יותר (גם אם המערכות האחרות יהיו בתקציב שהוא יותר בהישג יד).
נניח שיהיו 8 או 10 חדרים כאלה, אני מניח שכל מציג היה מוכן לשלם לא מעט כסף, כדי שהוא יהיה אחד החדרים האלה.
זה מוביל לכך שכלכלית משתלם להוסיף את הביתן הנוסף וזה יגביר משמעותית את ההנאה של האודיופילים מהתערוכה.
תחשוב על מציג כמו נניח מסטרו אודיו (לא מכיר אישית, סתם לקחתי בתור דוגמא ליבואן שאחרת לא יצא לי לשמוע את מרכולתו) - הוא יכול לעשות חדר וכך להגיע לקהל עצום שכלל לא היה שומע עליו אחרת (ושוב בלי לפגוע, אולי הוא מדהים, אבל אני מניח שבעיקר חובבי הפורומים מכירים אותו).
לגבי הביתן המרכזי - היות והוא נראה כמו שילוב בין דוכן חדשנות לבין יריד חשמל ענק, אני לא רואה סיבה מדוע שלא יהיו מכירות ממש בימי הכנס. זה גם יגביר את מספר המגיעים, גם יגביר את הנכונות והרצון של היבואנים להשקיע בכנס וגם יוביל לכך שהם ישלמו פרמיה גבוהה יותר בעבור השתתפות בכנס.
ואחרון חביב - שימו את דוכן הHT במקום בולט יותר. באתי לתערוכה עם אבי ובכלל פספסתי את הדוכן
תודה על ההשקעה ונתראה בתערוכה הבאה
אני לא יודע מהן העלויות של הנגר ומובן הוא שתערוכה כזו היא שיקול כלכלי, אבל אני חושב שאפשר כן ליהנות משני העולמות.
איך?
1. לוקחים בנוסף למבנה המרכזי שלקחתם גם מבנה קטן יותר (לדעתי אם עושים הכל בגני התערוכה יש אפשרות יותר פשוטה למבנה גדול ומבנה קטן עם חדרים) ובו גם מציבים חדרי אודיו ייעודיים.
מה שרן שביט עשה בקומה השנייה היה מדהים בעיניי, אבל שווה כמובן שיהיו כאלה יותר (גם אם המערכות האחרות יהיו בתקציב שהוא יותר בהישג יד).
נניח שיהיו 8 או 10 חדרים כאלה, אני מניח שכל מציג היה מוכן לשלם לא מעט כסף, כדי שהוא יהיה אחד החדרים האלה.
זה מוביל לכך שכלכלית משתלם להוסיף את הביתן הנוסף וזה יגביר משמעותית את ההנאה של האודיופילים מהתערוכה.
תחשוב על מציג כמו נניח מסטרו אודיו (לא מכיר אישית, סתם לקחתי בתור דוגמא ליבואן שאחרת לא יצא לי לשמוע את מרכולתו) - הוא יכול לעשות חדר וכך להגיע לקהל עצום שכלל לא היה שומע עליו אחרת (ושוב בלי לפגוע, אולי הוא מדהים, אבל אני מניח שבעיקר חובבי הפורומים מכירים אותו).
לגבי הביתן המרכזי - היות והוא נראה כמו שילוב בין דוכן חדשנות לבין יריד חשמל ענק, אני לא רואה סיבה מדוע שלא יהיו מכירות ממש בימי הכנס. זה גם יגביר את מספר המגיעים, גם יגביר את הנכונות והרצון של היבואנים להשקיע בכנס וגם יוביל לכך שהם ישלמו פרמיה גבוהה יותר בעבור השתתפות בכנס.
ואחרון חביב - שימו את דוכן הHT במקום בולט יותר. באתי לתערוכה עם אבי ובכלל פספסתי את הדוכן
תודה על ההשקעה ונתראה בתערוכה הבאה
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
עד כמה שאני זוכר, גם בתערוכות הקודמות בכפר המכביה, כולל זו של דיטאון, היו טענות שהאקוסטיקה בחדרים לא היטיבה עם המציגים. הדרך הטובה ביותר היא שכירת חדרים בבית מלון שבו כל מציג יכול להשמיע את הציוד שלו בחלל המקביל פחות או יותר לחלל ביתי רגיל אבל זה בחיים לא יעבוד כאן בארץ לנוכח מיעוט הקהל (15,000 מבקרים זה פחות או יותר מה שנכנס במגרשי התערוכה של דיסלדורף בגרמניה תוך פחות משעה) והעלויות הגבוהות להקמת תערוכה בארץ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.