OK,erezsolan כתב:אם זה קובץ הסרט:
אז:
עטיפת הדיסק תהיה:
רקע יהיה:
תרגום יהיה:
כנ"ל לגבי קבצי הופעות חיות....
מה המיקום של העטיפה ושל הרקע?
בטל, מצאתי.
תודה

OK,erezsolan כתב:אם זה קובץ הסרט:
אז:
עטיפת הדיסק תהיה:
רקע יהיה:
תרגום יהיה:

ilan8888 כתב:היי
ב hdx 1000 שהוסב ל פופקורן שמתי בדיסק חיצוני תיקיה של קבצי video -ts
מ dvd ששמרתי דרך תוכנת any dvd והצלחתי לנגן ולראות את פרטי הסרט ובקיר הסרטים,
אבל לאחרונה (כנראה אחרי העדכון האחרון) לא מצליח לנגן את הסרט וגם סרט אחר ששמרתי.
ניסיתי ליצור קובץ iso ולנגן אותו ושוב ללא הצלחה.
מישהו יודע מה עלי לעשות כדי לנגן את הסרטים האלו?
תודה מראש...

הוא עובד מתפריט הקבצים הרגיל ללא הסקין?ilan8888 כתב:ilan8888 כתב:היי
ב hdx 1000 שהוסב ל פופקורן שמתי בדיסק חיצוני תיקיה של קבצי video -ts
מ dvd ששמרתי דרך תוכנת any dvd והצלחתי לנגן ולראות את פרטי הסרט ובקיר הסרטים,
אבל לאחרונה (כנראה אחרי העדכון האחרון) לא מצליח לנגן את הסרט וגם סרט אחר ששמרתי.
ניסיתי ליצור קובץ iso ולנגן אותו ושוב ללא הצלחה.
מישהו יודע מה עלי לעשות כדי לנגן את הסרטים האלו?
תודה מראש...
היי ארז
יש לך איזו השערה לגבי הבעיה שלי?
תודה...

לא יכול לענות על זה. אתה צריך לבדוק קודם אם זה עובד לך בכלל ללא קשר לסקין.ilan8888 כתב:הסקין נמצא אצלי בספרייה הראשית ולכן עולה מיד.
לא ניסיתי לנגן ללא הסקין.
אבל לפני עדכון הגירסה האחרונה זה כן ניגן מהסקין.
יכול להיות שאני שומר את הקבצים בצורה לא נכונה?
כדי שהמכשיר ינגן קבצי dvd יש לשמור אותם בצורה מיוחדת?
במחשב הקבצים כן מתנגנים (אם זה בכלל רלוונטי)
תודה
אילן...

winer-r כתב:ארז שלום,erezsolan כתב:אם זה קובץ הסרט:
אז:
עטיפת הדיסק תהיה:
רקע יהיה:
תרגום יהיה:
שיניתי את התמונות בתמונות נכונות, אך איך אני משנה את הכותרת של הסרט שמופיע הקיר ואת ההסבר אליו כאשר אני נכנס למסך שלו?
תודה...

אתה חייב למחוק את הקבצים שנוצרו לסרטים הללו ואז רק להריץ.yosizach כתב:שבת שלום לכולם , אני מאפשר את האפשרות שישמור את שמות הסרטים באנגלית ולא ישנה אותם לעברית , ועדיין שמות הסרטים הם בעברית .
#Display and sort the movie title in English as it retrieved from IMDB
sratim.KeepEnglishTitles=true
ועדין שמות הסרטים אצלי הם בעברית , מה אפשר לעשות תודה ....

מתנצל שחכתי לציין שעשיתי זו , מחקתי לגמריי את התיקיה והרצתי מחדש , זה עדיין נשאר בעברית.erezsolan כתב:אתה חייב למחוק את הקבצים שנוצרו לסרטים הללו ואז רק להריץ.yosizach כתב:שבת שלום לכולם , אני מאפשר את האפשרות שישמור את שמות הסרטים באנגלית ולא ישנה אותם לעברית , ועדיין שמות הסרטים הם בעברית .
ועדין שמות הסרטים אצלי הם בעברית , מה אפשר לעשות תודה .......

winer, אני לא ממש מבין למה הכוונה שלך לשנות את שמות הסרט וההסבר. שם הסרט וההסבר (התקציר?) מגיעים בצורה אוטומטית.winer-r כתב:אפשר לקבל תשובה על שאלתי מלמעלה, לגבי כותרת הסרט?
תודה...
רק כדי לוודא, אתה צריך לשנות בקובץ moviejukebox.properties אשר נמצא בספריה הראשית של ה YAMJ את השורה הזו:yosizach כתב:מתנצל שחכתי לציין שעשיתי זו , מחקתי לגמריי את התיקיה והרצתי מחדש , זה עדיין נשאר בעברית.erezsolan כתב:אתה חייב למחוק את הקבצים שנוצרו לסרטים הללו ואז רק להריץ.yosizach כתב:שבת שלום לכולם , אני מאפשר את האפשרות שישמור את שמות הסרטים באנגלית ולא ישנה אותם לעברית , ועדיין שמות הסרטים הם בעברית .
ועדין שמות הסרטים אצלי הם בעברית , מה אפשר לעשות תודה ..........

אני אסביר: למעלה שאלתי איך לשנות תמונות, כיוון שירדו לי תמונות לא קשורות לסרט, גם שם הסרט שמופיע בקיר וגם התקציר שלו לאחר שאני נכנס לתוך ה"דף" שלו.erezsolan כתב:winer, אני לא ממש מבין למה הכוונה שלך לשנות את שמות הסרט וההסבר. שם הסרט וההסבר (התקציר?) מגיעים בצורה אוטומטית.winer-r כתב:אפשר לקבל תשובה על שאלתי מלמעלה, לגבי כותרת הסרט?
תודה...
[...

אם הסרט לא מזוהה כראוי, במקום להגדיר לו תמונות פוסטר ורקע ובמקום לשנות לו את השם והתקציר ידנית, הכי נכון ליצור בספריית הסרט קובץ זהה לשם הסרט עם סיומת nfo המכיל רק את ה url המלא לסרט ב imdb.winer-r כתב:אני אסביר: למעלה שאלתי איך לשנות תמונות, כיוון שירדו לי תמונות לא קשורות לסרט, גם שם הסרט שמופיע בקיר וגם התקציר שלו לאחר שאני נכנס לתוך ה"דף" שלו.erezsolan כתב:winer, אני לא ממש מבין למה הכוונה שלך לשנות את שמות הסרט וההסבר. שם הסרט וההסבר (התקציר?) מגיעים בצורה אוטומטית.winer-r כתב:אפשר לקבל תשובה על שאלתי מלמעלה, לגבי כותרת הסרט?
תודה...
[...
את התמונות שיניתי לאחר ההסבר שלך, אך את שם הסרט ואת התקציר אני לא יודע איך לשנות.
ניתן לעשות זאת ידנית, כמו התמונות או שאין דרך אחרת והוא יודר אוטומטי?
תודה...

ואם הוא לא מופיע ב imdb ( הופעה או הופעה חיה )?erezsolan כתב:אם הסרט לא מזוהה כראוי, במקום להגדיר לו תמונות פוסטר ורקע ובמקום לשנות לו את השם והתקציר ידנית, הכי נכון ליצור בספריית הסרט קובץ זהה לשם הסרט עם סיומת nfo המכיל רק את ה url המלא לסרט ב imdb.winer-r כתב:אני אסביר: למעלה שאלתי איך לשנות תמונות, כיוון שירדו לי תמונות לא קשורות לסרט, גם שם הסרט שמופיע בקיר וגם התקציר שלו לאחר שאני נכנס לתוך ה"דף" שלו.erezsolan כתב:winer, אני לא ממש מבין למה הכוונה שלך לשנות את שמות הסרט וההסבר. שם הסרט וההסבר (התקציר?) מגיעים בצורה אוטומטית.winer-r כתב:אפשר לקבל תשובה על שאלתי מלמעלה, לגבי כותרת הסרט?
תודה...
[...
את התמונות שיניתי לאחר ההסבר שלך, אך את שם הסרט ואת התקציר אני לא יודע איך לשנות.
תודה...
במרבית המקרים זה יחסוך לך לגמרי את כל העבודה הידנית....

אז צור קובץ NFO כמו הקובץ המצורף כאן.winer-r כתב:ואם הוא לא מופיע ב imdb ( הופעה או הופעה חיה )?erezsolan כתב:אם הסרט לא מזוהה כראוי, במקום להגדיר לו תמונות פוסטר ורקע ובמקום לשנות לו את השם והתקציר ידנית, הכי נכון ליצור בספריית הסרט קובץ זהה לשם הסרט עם סיומת nfo המכיל רק את ה url המלא לסרט ב imdb.winer-r כתב:אני אסביר: למעלה שאלתי איך לשנות תמונות, כיוון שירדו לי תמונות לא קשורות לסרט, גם שם הסרט שמופיע בקיר וגם התקציר שלו לאחר שאני נכנס לתוך ה"דף" שלו.erezsolan כתב:winer, אני לא ממש מבין למה הכוונה שלך לשנות את שמות הסרט וההסבר. שם הסרט וההסבר (התקציר?) מגיעים בצורה אוטומטית.winer-r כתב:אפשר לקבל תשובה על שאלתי מלמעלה, לגבי כותרת הסרט?
תודה...
[...
תודה...
במרבית המקרים זה יחסוך לך לגמרי את כל העבודה הידנית.......

איך משתמשים בוsnowgoose כתב:erezsolan כל הכבוד על ההשקעה והתמיכה![]()
![]()
מצאתי כלי מצויין (אני מניח שיש עוד..) שעוזר בשינוי\התאמת שמות הקבצים של הסדרות והסרטים כך שה YAMJ ימצא בקלות את הפרטים שלהם ב IMDB או ב thetvdb.org . הכלי מסוגל לשנות מספר רב של קבצים בבת אחת וכמו כן מסוגל להתאים את מבנה התיקיות עפ רצונכם.
www.therenamer.com...

בתוכנה בוחרים אם עובדים עם סרטים או סדרות ואז פשוט גוררים את התיקיה עם הסרטים\סדרות אל החלון הראשי, התוכנה מחפשת ברשת (IMDB, GOOGLE...) את שם הסרט\סידרה ואז מפיקה דוח שמראה את השמות לפני ואחרי, מאשרים את הביצוע....וזהוwiner-r כתב:איך משתמשים בוsnowgoose כתב:erezsolan כל הכבוד על ההשקעה והתמיכה![]()
![]()
מצאתי כלי מצויין (אני מניח שיש עוד..) שעוזר בשינוי\התאמת שמות הקבצים של הסדרות והסרטים כך שה YAMJ ימצא בקלות את הפרטים שלהם ב IMDB או ב thetvdb.org . הכלי מסוגל לשנות מספר רב של קבצים בבת אחת וכמו כן מסוגל להתאים את מבנה התיקיות עפ רצונכם.
www.therenamer.com...![]()
תודה...