אייפוניסט עם מחשבות כפירה על אנדרואיד כטלפון הבא שלי
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
שחר,
קיימות אין ספור תוכנות לניהול משימות באנדרואיד שכמעט כולן מאפשרות לך לבצע סגירה של כל האפליקציות בלחיצת כפתור אחת. קיימות גם תוכנות שלחיצה ארוכה על כפתור ה back יסגור את האפליקצייה שהייתה בחזית (סגירה של ה-Activity), לדוגמה זה קיים ברום האחרון של סינוג'ן. אבל, כמו שכבר נרשם, אין שום צורך להשתמש במנגנונים האלה ביום-יום לצורך סגירת אפליקציות אלא להשתמש בהן בעיקר למצב בו רוצים לנטר ולהבין מי האפליקצייה הסוררת שיוצרת בעיה על המכשיר לצורך ההסרה שלה. בלי להיכנס שוב לעניין הטכני, אני רק אציין שמשאב הזיכרון עצמו לא צורך זמן סוללה משמעותי. כלומר, אם יש לך יותר אפליקציות פתוחות, אז הן תופסות יותר מקום בזיכרון הפנימי שלך (ה RAM) אבל עצם זה שהן יושבות שם, לא גורם לבזבוז סוללה משמעותי (המעבד הוא אחד הגורמים לבזבוז סוללה ולא הזיכרון). הרבה אפליקציות בזיכרון כן יכולות לגרום למערכת לרוץ לאט יותר, אבל גם פה, זה בדר"כ יתרחש עקב, אפליקצייה סוררת ולא בגלל התנהגות נורמלית וזה נובע מהמנגנון המובנה לניהול משימות באנדרואיד (שיודע לזהות חוסר במשאב הזיכרון ואז להוריד את האפליקציות בעלי העדיפות הנמוכה במערכת)..
פה צריך לסייג את האפליקציות שרצות כשירות במערכות (service) וכ-כאלה הן כן רצות ברקע (מקבלות זמן מעבד לצורך עבודתן). אפליקציות אלה (כגון אפליקציית ניווט, נגן מוזיקה שרץ ברקע וכו) כן "מבזבזות" את משאב הסוללה, והן כן יכולות לייצר את הבעייה אצלך.
ההוכחה הטובה לכך שהמנגנון לניהול משימות של גוגל באנדרואיד עובד טוב (מעבר לזה שגוגל כתבו לא מעט מאמרים בנושא זה), הוא לשאול פה את האנשים בפורום כמה מהם לא משתמשים באופן קבוע בתוכנה לניהול משימות לצורך סגירת אפליקציות וכמה מהם נתקלים בבעיות סוללה או מהירות על המכשיר האנדרואיד שלהם, וזה למרות שכל האפליקציות אצלם נשארות "פתוחות" (אני אחד שיכול להעיד שאין אצלן בעיות)
בקשר לתופעה אצלך, אז אני מניח שהסכמנו שזאת לא התנהגות נורמלית על מכשיר SGS ולכן מישהו אצלך הוא בזבזן הסוללה ולכן המטרה היא לגלות מי זה (זאת לא תמיד משימה קלה). לטעמי הדרך לפתור את זה הוא ע"י פעולות הפרד ומשול. כלומר ע"י כיבוי של מספר תכונות במערכת ובדיקה של המכשיר, במשך מספר קטן של שעות (שעה-שעתיים) ואז לראות האם כיבוי התכונה (או התוכנה) פותר את הבעייה.
הייתי מתחיל מזה שהייתי מכבה את ה Wi-Fi (שלבד יכול לייצר את הבעייה), את ה GPS, את הסינכרונים לשרתי הדואר (כולם), את הסינכרון של פייספוק (בעבר הייתה בעייה עם פייסבוק בקשר לצריכת זיכרון), את ה Bluetooth, את ה Widget-ים ששמת שמתחברים לענן לצורך לקיחת מידע (כמו נניח אלה שמעדכנים מזג אוויר, או כאלה מציגים את חדשות היום וכו) ומוריד את ה Live Wallpaper (במידה ויש לך אחד כזה). תריץ את המערכת שלך במצב כזה למשך שעה-שעתיים ותבדוק כמה סוללה מתבזבזת אצלך והאם זה פתר את הבעייה (אני מאוד מקווה שהבעייה לא קשורה לקרנל או לרום של פלפאון שרץ מעל הקרנל שגורם לצריכת הסוללה הגבוה אצלכם). במידה וכן, אז נתחיל להחזיר שירותים ולראות מיהו האחד שיוצר את הבעייה אצלך
קיימות אין ספור תוכנות לניהול משימות באנדרואיד שכמעט כולן מאפשרות לך לבצע סגירה של כל האפליקציות בלחיצת כפתור אחת. קיימות גם תוכנות שלחיצה ארוכה על כפתור ה back יסגור את האפליקצייה שהייתה בחזית (סגירה של ה-Activity), לדוגמה זה קיים ברום האחרון של סינוג'ן. אבל, כמו שכבר נרשם, אין שום צורך להשתמש במנגנונים האלה ביום-יום לצורך סגירת אפליקציות אלא להשתמש בהן בעיקר למצב בו רוצים לנטר ולהבין מי האפליקצייה הסוררת שיוצרת בעיה על המכשיר לצורך ההסרה שלה. בלי להיכנס שוב לעניין הטכני, אני רק אציין שמשאב הזיכרון עצמו לא צורך זמן סוללה משמעותי. כלומר, אם יש לך יותר אפליקציות פתוחות, אז הן תופסות יותר מקום בזיכרון הפנימי שלך (ה RAM) אבל עצם זה שהן יושבות שם, לא גורם לבזבוז סוללה משמעותי (המעבד הוא אחד הגורמים לבזבוז סוללה ולא הזיכרון). הרבה אפליקציות בזיכרון כן יכולות לגרום למערכת לרוץ לאט יותר, אבל גם פה, זה בדר"כ יתרחש עקב, אפליקצייה סוררת ולא בגלל התנהגות נורמלית וזה נובע מהמנגנון המובנה לניהול משימות באנדרואיד (שיודע לזהות חוסר במשאב הזיכרון ואז להוריד את האפליקציות בעלי העדיפות הנמוכה במערכת)..
פה צריך לסייג את האפליקציות שרצות כשירות במערכות (service) וכ-כאלה הן כן רצות ברקע (מקבלות זמן מעבד לצורך עבודתן). אפליקציות אלה (כגון אפליקציית ניווט, נגן מוזיקה שרץ ברקע וכו) כן "מבזבזות" את משאב הסוללה, והן כן יכולות לייצר את הבעייה אצלך.
ההוכחה הטובה לכך שהמנגנון לניהול משימות של גוגל באנדרואיד עובד טוב (מעבר לזה שגוגל כתבו לא מעט מאמרים בנושא זה), הוא לשאול פה את האנשים בפורום כמה מהם לא משתמשים באופן קבוע בתוכנה לניהול משימות לצורך סגירת אפליקציות וכמה מהם נתקלים בבעיות סוללה או מהירות על המכשיר האנדרואיד שלהם, וזה למרות שכל האפליקציות אצלם נשארות "פתוחות" (אני אחד שיכול להעיד שאין אצלן בעיות)
בקשר לתופעה אצלך, אז אני מניח שהסכמנו שזאת לא התנהגות נורמלית על מכשיר SGS ולכן מישהו אצלך הוא בזבזן הסוללה ולכן המטרה היא לגלות מי זה (זאת לא תמיד משימה קלה). לטעמי הדרך לפתור את זה הוא ע"י פעולות הפרד ומשול. כלומר ע"י כיבוי של מספר תכונות במערכת ובדיקה של המכשיר, במשך מספר קטן של שעות (שעה-שעתיים) ואז לראות האם כיבוי התכונה (או התוכנה) פותר את הבעייה.
הייתי מתחיל מזה שהייתי מכבה את ה Wi-Fi (שלבד יכול לייצר את הבעייה), את ה GPS, את הסינכרונים לשרתי הדואר (כולם), את הסינכרון של פייספוק (בעבר הייתה בעייה עם פייסבוק בקשר לצריכת זיכרון), את ה Bluetooth, את ה Widget-ים ששמת שמתחברים לענן לצורך לקיחת מידע (כמו נניח אלה שמעדכנים מזג אוויר, או כאלה מציגים את חדשות היום וכו) ומוריד את ה Live Wallpaper (במידה ויש לך אחד כזה). תריץ את המערכת שלך במצב כזה למשך שעה-שעתיים ותבדוק כמה סוללה מתבזבזת אצלך והאם זה פתר את הבעייה (אני מאוד מקווה שהבעייה לא קשורה לקרנל או לרום של פלפאון שרץ מעל הקרנל שגורם לצריכת הסוללה הגבוה אצלכם). במידה וכן, אז נתחיל להחזיר שירותים ולראות מיהו האחד שיוצר את הבעייה אצלך
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני מהמר שהבעיה טמונה ברום של פלאפון.
זה כנראה גם הגורם לכל ההאטה של המכשיר.
כנראה המימוש שעוטף את הממשק ומוסיף עברית.
רק ניחוש.
זה כנראה גם הגורם לכל ההאטה של המכשיר.
כנראה המימוש שעוטף את הממשק ומוסיף עברית.
רק ניחוש.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

הנה כמה תמונות טיזריות שנשלחו אלי מניו יורק.
אני כבר לא יכול לחכות...
אני כבר לא יכול לחכות...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
מה שלא מסתדר עם התאוריה הזאת היא העובדה שבדיווח שימוש בסוללה הוא רושם לי כבר יומיים ש 81% זה DISPLAY ולפחות תאורטית אם המצב אצלכם דומה אני אמור לקבל יותר שעות סוללה, לא?osherov כתב:שחר,
הייתי מתחיל מזה שהייתי מכבה את ה Wi-Fi (שלבד יכול לייצר את הבעייה), את ה GPS, את הסינכרונים לשרתי הדואר (כולם), את הסינכרון של פייספוק (בעבר הייתה בעייה עם פייסבוק בקשר לצריכת זיכרון), את ה Bluetooth, את ה Widget-ים ששמת שמתחברים לענן לצורך לקיחת מידע (כמו נניח אלה שמעדכנים מזג אוויר, או כאלה מציגים את חדשות היום וכו) ומוריד את ה Live Wallpaper (במידה ויש לך אחד כזה). תריץ את המערכת שלך במצב כזה למשך שעה-שעתיים ותבדוק כמה סוללה מתבזבזת אצלך והאם זה פתר את הבעייה (אני מאוד מקווה שהבעייה לא קשורה לקרנל או לרום של פלפאון שרץ מעל הקרנל שגורם לצריכת הסוללה הגבוה אצלכם). במידה וכן, אז נתחיל להחזיר שירותים ולראות מיהו האחד שיוצר את הבעייה אצלך...
- osherov
-
- גורו Android

המצב אצלנו לא דומה (אני מניח) וה Display use אצל רובנו הוא נמוך הרבה יותר (אצלי זה עכשיו על 50%). נתון ה Display לטעמי מחביא אצלך משהו אחר שהוא האחראי על בזבוז הסוללה (אני לא יודע במדויק מה מסתתר מאחורי השדה שנקרא Display ב Battery use ויש לי חשד שהרבה אפליקציות סוררות יכולות לגרום ל Display להציג נתון כל כך גבוה אצלך).
אגב, כמה זמן רשום אצלך שה Display פתוח (Time on) ביחס לזמן שהמכשיר אצלך עובד מרגע ניתוק מהמטען? (2 הנתונים האלה מופיעים בחלון ה Battery use בתפריט ה About)
אגב, כמה זמן רשום אצלך שה Display פתוח (Time on) ביחס לזמן שהמכשיר אצלך עובד מרגע ניתוק מהמטען? (2 הנתונים האלה מופיעים בחלון ה Battery use בתפריט ה About)
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

אתמול נדמה לי על 11 שעות אחרי ניתוק הטעינה ה DISPLAY דיווח על שעתיים עבודהosherov כתב:המצב אצלנו לא דומה (אני מניח) וה Display use אצל רובנו הוא נמוך הרבה יותר (אצלי זה עכשיו על 50%). נתון ה Display לטעמי מחביא אצלך משהו אחר שהוא האחראי על בזבוז הסוללה (אני לא יודע במדויק מה מסתתר מאחורי השדה שנקרא Display ב Battery use ויש לי חשד שהרבה אפליקציות סוררות יכולות לגרום ל Display להציג נתון כל כך גבוה אצלך).
אגב, כמה זמן רשום אצלך שה Display פתוח (Time on) ביחס לזמן שהמכשיר אצלך עובד מרגע ניתוק מהמטען? (2 הנתונים האלה מופיעים בחלון ה Battery use בתפריט ה About)...
- osherov
-
- גורו Android

ובאמת היית עם המכשיר (Display) פתוח במשך שעתיים? (לפי המשחקים והשאלות שלך אני מניח שכן)
טטעין את המכשיר שלך (אני מניח שה Battery use יתחיל את הספירה מחדש). אז תן למכשיר להיות במצב standby בלי להעיר אותו. אחרי, נניח שעה אחת תדליק אותו ותבדוק את ה Battery use שוב על מנת לראות כמה ה Display גזל וכמה הסוללה ירדה אצלך. אני אבדוק את זה על המכשיר שלי (שעה אחת) ונשווה תוצאות על מנת לקבוע מי ניצח (אני חייב איזה תחרות
)
טטעין את המכשיר שלך (אני מניח שה Battery use יתחיל את הספירה מחדש). אז תן למכשיר להיות במצב standby בלי להעיר אותו. אחרי, נניח שעה אחת תדליק אותו ותבדוק את ה Battery use שוב על מנת לראות כמה ה Display גזל וכמה הסוללה ירדה אצלך. אני אבדוק את זה על המכשיר שלי (שעה אחת) ונשווה תוצאות על מנת לקבוע מי ניצח (אני חייב איזה תחרות
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אך... Nexus S איזה תענוג 
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
נראה לי ש-Display מושפע גם מבהירות מסך...osherov כתב:ובאמת היית עם המכשיר (Display) פתוח במשך שעתיים? (לפי המשחקים והשאלות שלך אני מניח שכן)
טטעין את המכשיר שלך (אני מניח שה Battery use יתחיל את הספירה מחדש). אז תן למכשיר להיות במצב standby בלי להעיר אותו. אחרי, נניח שעה אחת תדליק אותו ותבדוק את ה Battery use שוב על מנת לראות כמה ה Display גזל וכמה הסוללה ירדה אצלך. אני אבדוק את זה על המכשיר שלי (שעה אחת) ונשווה תוצאות על מנת לקבוע מי ניצח (אני חייב איזה תחרות)
...
Batnun
.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

אבל במבחן שלך צריך להדליק את הטלפון כדי שהוא יספור DISPLAYosherov כתב:ובאמת היית עם המכשיר (Display) פתוח במשך שעתיים? (לפי המשחקים והשאלות שלך אני מניח שכן)
טטעין את המכשיר שלך (אני מניח שה Battery use יתחיל את הספירה מחדש). אז תן למכשיר להיות במצב standby בלי להעיר אותו. אחרי, נניח שעה אחת תדליק אותו ותבדוק את ה Battery use שוב על מנת לראות כמה ה Display גזל וכמה הסוללה ירדה אצלך. אני אבדוק את זה על המכשיר שלי (שעה אחת) ונשווה תוצאות על מנת לקבוע מי ניצח (אני חייב איזה תחרות)
...
כאשר המסך כבוי והוא בסטנד ביי זה לא מפעיל את המסך
- osherov
-
- גורו Android

שחר,
זה בדיוק מה שאני רוצה לבדוק.
חלק מהשרותים עדיין עובדים ברקע במצב Standby ולכן אני רוצה לראות שבמצב הזה המכשיר לא אוכל סוללה כמו מקודם (לראות שה Wi-Fi לא ממשיך לגזול סוללה או הפייסבוק לא מבצע משהו ברקע וכו)
Batnun,
ה Display מושפע גם מבהירות המסך, מהדברים שמוצגים על המסך (רקע לבן יגזול יותר זמן סוללה מרקע כהה) וכמובן מהזמן שהמסך היה דלוק. אבל לרובנו יש הגדרות זהות להגדרות ה Brightness כמו אצל שחר (מצב Auto) ולכן לא נראה לי שכאן יש אצלו בידול (מה גם שלי יש מסך AMOLED שנחשב בזבזן יותר מהמסך של שחר ה Super AMOLED)
זה בדיוק מה שאני רוצה לבדוק.
חלק מהשרותים עדיין עובדים ברקע במצב Standby ולכן אני רוצה לראות שבמצב הזה המכשיר לא אוכל סוללה כמו מקודם (לראות שה Wi-Fi לא ממשיך לגזול סוללה או הפייסבוק לא מבצע משהו ברקע וכו)
Batnun,
ה Display מושפע גם מבהירות המסך, מהדברים שמוצגים על המסך (רקע לבן יגזול יותר זמן סוללה מרקע כהה) וכמובן מהזמן שהמסך היה דלוק. אבל לרובנו יש הגדרות זהות להגדרות ה Brightness כמו אצל שחר (מצב Auto) ולכן לא נראה לי שכאן יש אצלו בידול (מה גם שלי יש מסך AMOLED שנחשב בזבזן יותר מהמסך של שחר ה Super AMOLED)
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

מ 0800 עד 1000 ירד 14%
ב 1000 סגרתי את ה AUTO SYNC מה שאומר שבעיקר הדוא"ל לא מתעדכן (למרות שהתפלק לו פעם אחת....)
מ 1000 עד 1330 ירדו 12%
ב 1000 סגרתי את ה AUTO SYNC מה שאומר שבעיקר הדוא"ל לא מתעדכן (למרות שהתפלק לו פעם אחת....)
מ 1000 עד 1330 ירדו 12%
- osherov
-
- גורו Android

אצלי מ 12:00 ל 14:00 כאשר המסך מכובה כל הזמן (המכשיר היה טעון ב 12:00 על 97%)
הסוללה ירדה אחרי שעתיים ב 3%
ה Display לקח 8% ועבד 29 שניות
ה Wi-Fi דלוק אבל לא מחובר
ה GPS מכובה
ה 3G data עובד
סינכרון לג'מייל, טוויטר, מייל ארגוני ומייל רגיל עובד
בהירות מוגדר על Auto
כצפוי יש אצלך בעייה (ולפחות על פניו נראה שה Display הוא לא הגורם לכך)
ה GPS מכובה
ה 3G data עובד
בהירות מוגדר על Auto
כצפוי יש אצלך בעייה (ולפחות על פניו נראה שה Display הוא לא הגורם לכך)
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

את הבדיקה עם מסך כבוי אעשה בלילהosherov כתב:אצלי מ 12:00 ל 14:00 כאשר המסך מכובה כל הזמן (המכשיר היה טעון ב 12:00 על 97%)
ה GPS מכובה
ה 3G data עובד
בהירות מוגדר על Auto
כצפוי יש אצלך בעייה (ולפחות על פניו נראה שה Display הוא לא הגורם לכך)...
בנתיים הדבר היחיד שנראה לי מוזר שיש שימוש ב CPU של אפליקציה שנקראת ILDROIDNEWS שבכלל לא פתוחה ואפילו לא אמורה לרוץ ברקע...
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
אצלי על ה-HD2 אני מריץ רום CM6.1 צרוב על הnand (לא מכרטיס הזיכרון).
צריכת סוללה בהמתנה (3g דלוק, סנכרון אוטומטי דלוק, כל השאר כבוי): 3ma (נחשב לנמוך מאוד).
אני לא משתמש במנהל משימות. ניהול הזיכרון של האנדרואיד עושה עבודה טובה, ואני יודע את זה מכיוון שמזה כמה שבועות אני עוסק בתיכנות לאנדרואיד וזה שונה לגמרי ממה שקורה ב-wm.
טיפ נוסף: אני משתמש בתוכנה שנקראת droidwall שמאפשרת לקבוע לאילו אפליקציות תהיה גישה לאינטרנט. חסמתי את כל אלו שלא ראיתי צורך שתהיה להן גישה. כך אני גם חוסך בסוללה (אולי) וגם שומר על הפרטיות שלי (בטוח).
אפשר להשתמש ב-currentwidget כדי לקבל מושג על צריכת הסוללה.
שימו לב גם ל-services שרצים ברקע, זה יכול להיות מקור נוסף לזלילת חשמל.
צריכת סוללה בהמתנה (3g דלוק, סנכרון אוטומטי דלוק, כל השאר כבוי): 3ma (נחשב לנמוך מאוד).
אני לא משתמש במנהל משימות. ניהול הזיכרון של האנדרואיד עושה עבודה טובה, ואני יודע את זה מכיוון שמזה כמה שבועות אני עוסק בתיכנות לאנדרואיד וזה שונה לגמרי ממה שקורה ב-wm.
טיפ נוסף: אני משתמש בתוכנה שנקראת droidwall שמאפשרת לקבוע לאילו אפליקציות תהיה גישה לאינטרנט. חסמתי את כל אלו שלא ראיתי צורך שתהיה להן גישה. כך אני גם חוסך בסוללה (אולי) וגם שומר על הפרטיות שלי (בטוח).
אפשר להשתמש ב-currentwidget כדי לקבל מושג על צריכת הסוללה.
שימו לב גם ל-services שרצים ברקע, זה יכול להיות מקור נוסף לזלילת חשמל.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
זה בטח לא חדש אבל Arstechnica פרסמו עכשיו מאמר שבו הם מגלים מהם נתוני הרכישות בארה"ב של סמרטפונים: http://arstechnica.com/apple/news/2011/ ... mments-bar
למי שאין כוח לקרוא באנגלית:
1. האייפון הוא עדיין הסמרטפון הנפוץ ביותר בארה"ב
2. המצב של Blackberry הולך ומדרדר
3. המצב של אנדרואיד מצויין בארה"ב מעל ל 40% מהרכישות החדשות הם עבור מכשירי Android כאשר אפל ו RIM וכל היתר מתחלקות במה שנשאר
השוק בארה"ב מתחלק היום כך: אייפון 28.6%, אנדרואיד 25.8% ו RIM בירידה גדולה ל 26.1%. 20 האחוזים הנותרים מתחלקים כנראה בין יתר היצרנים.
צריך לשים לב שהמצב בארה"ב מאוד חריג לעומת שאר העולם עקב היעדרה של NOKIA
למי שאין כוח לקרוא באנגלית:
1. האייפון הוא עדיין הסמרטפון הנפוץ ביותר בארה"ב
2. המצב של Blackberry הולך ומדרדר
3. המצב של אנדרואיד מצויין בארה"ב מעל ל 40% מהרכישות החדשות הם עבור מכשירי Android כאשר אפל ו RIM וכל היתר מתחלקות במה שנשאר
השוק בארה"ב מתחלק היום כך: אייפון 28.6%, אנדרואיד 25.8% ו RIM בירידה גדולה ל 26.1%. 20 האחוזים הנותרים מתחלקים כנראה בין יתר היצרנים.
צריך לשים לב שהמצב בארה"ב מאוד חריג לעומת שאר העולם עקב היעדרה של NOKIA
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
מי אמר שהוא רוצה את אפקט הנעילה של הNexus S באיפון שלו ולא קיבל ?
דרך אגב ...הבעיה עם מסך הנעילה שהוא ציין שהתוסף לא עובד ,נפתרה בגירסה החדשה
נ.ב : התוסף עולה 99 סנט
דרך אגב ...הבעיה עם מסך הנעילה שהוא ציין שהתוסף לא עובד ,נפתרה בגירסה החדשה
נ.ב : התוסף עולה 99 סנט
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 05/01/2011 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
כמו שאתם צריכים רוט בשביל הרבה תוספים וטוויקים אז בiOS צריך JB ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

מי זה אתם?IamEzio כתב:כמו שאתם צריכים רוט בשביל הרבה תוספים וטוויקים אז בiOS צריך JB ......
לי עדיין יש אייפון.
חוץ מזה, Root זה ממש לא כמו JB.
ובשביל להתקין אפליקציה באנדרואיד (כל אפליקציה, גם כזו שכתבת בבית ב-Notepad) אתה לא צריך אישור חתום בשלושה עותקים, אתה פשוט מתקין...