שערוץ 77 רשום כ- "הופ!"
ושערוץ 78 רשום כ- "הופ! עולם הילדים"
האם יכול להיות שיש דילוג על ערוץ 77 בגלל ששני הערוצים מתחילים ב- "הופ!" !?
תודה,
דן
אני אבדוק...דן-מ כתב:שמתי לב-
שערוץ 77 רשום כ- "הופ!"
ושערוץ 78 רשום כ- "הופ! עולם הילדים"
האם יכול להיות שיש דילוג על ערוץ 77 בגלל ששני הערוצים מתחילים ב- "הופ!" !?![]()
תודה,
דן...

גם אני מצטרף לשאלה !!!SPL כתב:שלום,
עדיין לא הבנתי איך אני "דוחף" את לוח השידורים ל 7MC
אני מגיע למצב שיוצא לי קובץ XML ומה אני אמור לעשות איתו?...

תודה על התשובה הכנה, אבל גם את הקוקה קולה המציאו נגד כאבי בטן,eyal_123 כתב:DaNiStO, לא נראה לי שהבנת את מטרת התוכנות האלו, הן משמשות להורדת מדריך שידורים מלא לתוכנות המדיה סנטר, לא להורדת תקצירים.
הן בהחלט יכולות לעזור לך בפרוייקט, אבל עדיין המטרה שלהן שונה....
אני מניח שניתן לכתוב BatchFile קטן שמייד אחרי הרצת התוכנה יעשה rename לקובץ לשם הכולל תאריך בתוכו.DaNiStO כתב:שלום oshapir,
התחלתי להשתמש בתוכנה שלך אגב עובדת מצויין,
הצרכים שלי הם לא לטובת דחיפה לתוכנה מדיה סנטר כלשהי אלא פשוט שמירת התקצירים והעלתם לאחר מכן בפרוייקט שלי TheTVDB.com, אתה מוזמן לקרוא.
הדבר היחידי שחסר לי בתוכנה ותקן אתי אם שמתי לב זה ששם הקובץ הינו זהה כל פעם שנוצר ועל כן דורס את הקובץ הקיים.
המטרה שלי היא להריץ את התוכנה פעם בשבוע עם מתזמן המשימות של ווינדוס וכך לצבור תקצירים,
אני תוהה אם תוכל להוסיף פונקציה בתוכנה ששומרת את התקצירים נניח על פי תאריך היצירה / ריצה של התוכנה וכך הקובץ לא יידרס כל שבוע.
האם הסברתי כראוי? האם תוכל להוסיף פונקציה כזו? האם פיספסתי פעולה ואכן קיימת או שיש לך רעיון יצירתי יותר?
תודה מראש...
את הקוקה קולה המציאו כסירופ לשיעולDaNiStO כתב:תודה על התשובה הכנה, אבל גם את הקוקה קולה המציאו נגד כאבי בטן,eyal_123 כתב:DaNiStO, לא נראה לי שהבנת את מטרת התוכנות האלו, הן משמשות להורדת מדריך שידורים מלא לתוכנות המדיה סנטר, לא להורדת תקצירים.
הן בהחלט יכולות לעזור לך בפרוייקט, אבל עדיין המטרה שלהן שונה....
אבל מישהו החליט שזה טעים והחל לבצע בזה שימוש אחר. ככה נולדו המצאות!...
אורן תודה על הקישור, יצרתי לעצמי batch file שרשום בתוכנהoshapir כתב:
אני מניח שניתן לכתוב BatchFile קטן שמייד אחרי הרצת התוכנה יעשה rename לקובץ לשם הכולל תאריך בתוכו.
או להריץ משימה מתוזמנת נניח 10 דקות אחרי המשימה המתוזמנת שמריצה את עדכון לוח המשדרים שבה יעשה ה-rename.
חיפוש מהיר ב-Google הניב את התוצאה הזו:
http://www.computerhope.com/issues/ch000987.htm
אורן....
קוד: בחירת הכל
for /f "tokens=1-5 delims=/ " %%d in ("%date%") do rename "EPGdata.xml" %%f.%%e.%%g.xml
ניסיתי, עכשיו הקוד הוא:oshapir כתב:נסה לעשות COPY לקובץ חדש ולא לשנות את השם.
אורן....
קוד: בחירת הכל
for /f "tokens=1-5 delims=/ " %%d in ("%date%") do copy "EPGdata.xml" %%f.%%e.%%g.xml