רישמית הפלייסטיישן 3 נפרץ !!!!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

מוקי27 כתב:סוני דווקא צריכים לשמוח, כי אם יתברר שהפירצה באמת עובדת וברת קיום, המכירות שלהם יוקפצו בעשרות אחוזים.
...
סוני לא צריכים לשמוח, את הכסף הם עושים ממכירות משחקים, לא מהקונסולות שהרווח עליהן שולי במקרה הטוב. היחידה שבאמת מרוויחה סכום משמעותי על כל קונסולה שנמכרת היא נינטנדו.

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630

שליחה

אז הם צריכים להיות עצובים, כי הם מפסידים על כל קונסולה שנמכרת?
יותר קונסולות = נתח שוק גדול יותר = יותר סבתות שמביאות לנכד משחק מתנה ליום ההולדת.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

מוקי27 כתב:אז הם צריכים להיות עצובים, כי הם מפסידים על כל קונסולה שנמכרת?
יותר קונסולות = נתח שוק גדול יותר = יותר סבתות שמביאות לנכד משחק מתנה ליום ההולדת.
...
הם כמעט ולא יעשו רווח=לא שווה להמשיך לפתח הלאה. אלו חוקי המשחק, תראה את סגה - חברה מעולה, משחקים מעולים, לא היה הרבה רווח - הפסיקו לייצר קונסולות,

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אתה יוצא מנקודת הנחה שהפירצה תצמצם את המכירות. אי אפשר להחליט שזה מה שיקרא בלי לעשות מחקר אמיתי שיבדוק את זה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

TANDBERG כתב:
מוקי27 כתב:אז הם צריכים להיות עצובים, כי הם מפסידים על כל קונסולה שנמכרת?
...
הם כמעט ולא יעשו רווח=לא שווה להמשיך לפתח הלאה. אלו חוקי המשחק, תראה את סגה - חברה מעולה, משחקים מעולים, לא היה הרבה רווח - הפסיקו לייצר קונסולות,
...
אבל הם עדיין מייצרים משחקים כמעט לכל פלטפורמה אפשרית, וגם כמו שאמרת, לא אמור להיות רווח מאוד גדול על מכירת הקונסולה עצמה.
עוד משהו, באותו אופן לא אמור להשתלם למייקרוסופט להמשיך לייצר את ה-XBOX 360 (שנפרץ כבר מזמן) והם עדיין מייצרים אותו...

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564

שליחה

ידיעה מכירת הדונגל שהיתה אמורה להישלח מחר לכל המזמינים נדחת לעוד 3 ימים עד שבוע.

הסיבה- עקב הביקוש.

http://ps3jailbreak.com/?p=156

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

עידכון עשו בדיקה למאפיה 2 עים הדונגל והכל עובד פיקס

סירטון

ערוך הודעה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מוקי27 כתב:אתה יוצא מנקודת הנחה שהפירצה תצמצם את המכירות. אי אפשר להחליט שזה מה שיקרא בלי לעשות מחקר אמיתי שיבדוק את זה.
...
ואתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהיא לא. אני משער שלא יעשו על זה מחקר.

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני דיברתי על מכירות של המכשיר, מתוך הנחה שיש כאלה שלא קנו עד כה מסיבה ברורה.
באופן כללי כדאי לעשות מחקרים על דברים כאלה, וסביר שהחברות עושות.
נערך לאחרונה על ידי מוקי27 ב 27/08/2010 11:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

saarel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

שלום לכולם. המצב כרגע הוא, שעדיין חייבים לקנות מקורי, אז איפה בדיוק הפריצה פה לא הבנתי?.
ממה שהבנתי השינוי היחידי הוא, שכעת אפשר להעתיק את המשחק, שקנית במלואו אל הכונן הקשיח....
אז על מה כל הרעש והמהומה פה עדיין לא הבנתי, מישהו יכול להסביר לי בבקשה?.
הרי בשורה התחתונה עדיין חייבים לקנות את המשחק המקורי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

הדיסק המקורי של המשחק לא צריך להיות במכשיר כדי שהוא ייפעל. הוא נטען מהכונן הפנימי לאחר שהוא מגובה אליו..
טוב, אני לא רוצה אשכרה להסביר לך משיגים משחקים מקוריים מבלי לקנות אותם..
אבל תפעיל מעט (ממש מעט..) את הדמיון.. זה לא כזה מסובך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Frosti7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

כדי לדייק, סוני לא רק "לא מרוויחה" מהמכירות של PS3 היא אפילו מפסידה 18$ על כל PS3 שהיא מוכרת, בעבר סוני היו מפסידים $37 (לפי cnet)
רווח או לא רווח ממשחקים, לדעתי הPS3 הינה הצלחה אדירה לסוני בגלל שלקונסולה הזאת היה חלק נכבד בנצחון בקרב ל-"פורמט HD העתידי" הינו Blu-Ray נגד HD-DVD של טושיבה,
בגלל שבעת שPS3 הייתה מצוייה כבר במספר יחסית גדול של בתים, מכשירי HD-DVD היו נדירים יותר

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מוקי27, לא מעניין אותי כמה קונסולות ימכרו, מעניין יותר כמה משחקים ימכרו, והמספר הזה או יישאר או יירד. בהנתן העובדה שהם לא מרוויחים על הברזלים, איזה אינטרס יש להם לעתיד ?
Vocare Ad Regnum

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

זה ויכוח סרק. יכולת להריץ משחקים מגובים לאו דווקא גוררת פחות מכירות של משחקים.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713

שליחה

הצליחו לנתח את דרך הפעולה של הדונגל הזה reverse engineered
http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=65082

על פי ניתוח התיכנון הזה מתברר שיש כאן אכן פריצה ולא רק שימוש בקוד המקור של הדונגל של סוני. הדונגל הזה מבצע אמולציה של USB HUB שאליו מתחברים\מתנתקים התקני USB שונים ברצף מסויים (כול התהליך מתבצע בכמה מילי-שניות) כמו כן ע"י דריסת זיכרון "נשתל" קוד שמתבצע גם כחלק מהתהליך שבסופו הקונסולה עולה כ-גירסת פיתוח.

החברה שניתחו את ההתקן, הגיעו למסקנה שהוא לא ניתן לעידכון ללא אמצעי חומרה מיוחדים (לא ניתן לעדכנו דרך ה PC !) זאת בניגוד לפירסומי משווק\יצרן באתרו
Natural Born Gamer

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

snowgoose כתב:הצליחו לנתח את דרך הפעולה של הדונגל הזה reverse engineered
http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=65082

על פי ניתוח התיכנון הזה מתברר שיש כאן אכן פריצה ולא רק שימוש בקוד המקור של הדונגל של סוני. הדונגל הזה מבצע אמולציה של USB HUB שאליו מתחברים\מתנתקים התקני USB שונים ברצף מסויים (כול התהליך מתבצע בכמה מילי-שניות) כמו כן ע"י דריסת זיכרון "נשתל" קוד שמתבצע גם כחלק מהתהליך שבסופו הקונסולה עולה כ-גירסת פיתוח.

החברה שניתחו את ההתקן, הגיעו למסקנה שהוא לא ניתן לעידכון ללא אמצעי חומרה מיוחדים (לא ניתן לעדכנו דרך ה PC !) זאת בניגוד לפירסומי משווק\יצרן באתרו
...
עים כל הכבוד לאלה שניתחו את ההתקן לא רואה סיבה לאלה שיצרו אותו לשקר או לדווח דווח שקרי בקשר לעידכונים

נחייה ונראה אני בכל מקרה ביצעתי הזמנה מוקדמת העדכן בהמשך כשאקבל.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713

שליחה

yigal33 כתב: עים כל הכבוד לאלה שניתחו את ההתקן לא רואה סיבה לאלה שיצרו אותו לשקר או לדווח דווח שקרי בקשר לעידכונים

נחייה ונראה אני בכל מקרה ביצעתי הזמנה מוקדמת העדכן בהמשך כשאקבל.
...
הרי אינטרס שלהם ברור באמירה כזו, עידוד מכירות הם רוצים לתת ביטחון בקונים שעידכון של סוני לא יהפוך את הדונגל הזה לסתם אבן...

סוני הפעילו את הזרוע המשפטית שלהם והם כרגע חוסמים (זמנית?!) את המכירות באוסטרליה יש שמועה שהאתר Ozmodchips מבטל את הפרי אורדרס שולח אימייל למזמינים ומחזיר כסף לאנשים...זו כנראה הסיבה האמיתית לעיקוב באספקה !!

ידיעה מקורית:
http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/sony-h ... eak-sales/
Natural Born Gamer

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

הבלון התפוצץ... הבלון נקרע

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בקשר לעידכונים כמו שאמרתי נחייה ונראה

לגבי חסימה של סוני זה בולישט סוני כבר לא יכולה לעשות כלום בנידון הדבר יופץ לא תיהיה להם ברירה.

וניראה לך שהחברה האלה לא לקחו בחשבון מהלך כזה של סוני אני מאמין שהם מוכנים לזה גם בלוי משפטי וגם אים זה

יתעקב בסופו של דבר זה יופץ.

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482

שליחה

מה יעזור לסוני לחסום את האתר הזה, אני לא מבין... מה לא מכרו צ'יפים עד היום לפלייסטיישן 2??? ישפאר אפילו לא טורחים להזהיר חנויות שמוכרות סוני פרוץ... יאללה תעשו לי טובה.

גם אם יחסמו, הדונגל הזה כבר יצא לאוויר העולם, הוא יגיע לכל מי שיחפץ. כמו שאני אומר - נגמר לסוני הסרט החיים הטובים וברוכים הבאים לסרט הכי רע שלהם.

חזור אל “קונסולות”