ספורט5HD מול ערוץ 1 HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #241 

oferlaor כתב:לדעתי בשביל להוסיף את השכבות שלהם הם עושים DEINTERLACING ואז מוסיפים את השכבה שלהם מעל זה.

ה-DEINTERLACER כאן הוא הבעיה. כאשר יש תנועה הוא פשוט עובר למצב 540P, ולכן הטשטוש עולה כשהתמונה או המצלמה בתנועה.

זה כל הסיפור. צריך להחליף להם את ה-DEINTERLACER לאחד מעט יותר מודרני.
...
עכשיו רק צריך לשכנע אותם... :)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #242 

theAman כתב: עכשיו רק צריך לשכנע אותם... :)
...
לשכנע את המשוכנעים 8O
...כי הערוץ משדר באיכות הגבוהה ביותר ובסטנדרטים המחמירים ביותר...
...
הצחקתה אותי :lol: המנטרה הזאת עובדת על רוב הציבור.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #243 

הכל מתחיל במי שמתווה את מדיניות הערוץ.

והאיש הזה הוא אבי בר, שבמשך שנים בשיטתיות מערים על צופי חברות הכבלים,
במהלכים מלוכלכים כגון שידור גמר ה-NBA בערוץ 55 ללא שידורים חוזרים במהלך היום, רק אם תתחברו לערוץ ה"לייב". וכו'

אבי בר חוסך ואת הכסף לוקח לעצמו. כל עוד הוא בתפקיד נראה משחקים מתוחים באיכות של וידאו ובערוץ ה-HD הדשא אמנם יהיה ירוק אך זה יהיה מה שנקרא HD WANABEE. ואנו הצופים נמשיך לקבל תשובות כגון "אנחנו משדרים ממקלט, בסטנדרטים הכי מחמירים". (n)

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #244 

ידוע שהציוד של ספורט 5 HD הוא ישן, זה למה זה ערוץ הספורט הראשון ששידר HD, מכל הכסף שנאסף על ידי לקוחות הפרמיום הם מיהרו לרכוש את ציוד הHD הזול ביותר וזה מה שיצא, צריך לעשות חרם צרכנים ושכל מי שמחובר לערוץ שיתנתק ממנו, אחר כך נצא בחרם מול המשרדים שלהם, בסופו של דבר הם יקנו ציוד יותר מודרני ונוכל לקבל HD יותר... HD.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #245 

UserName כתב:ידוע שהציוד של ספורט 5 HD הוא ישן, זה למה זה ערוץ הספורט הראשון ששידר HD, מכל הכסף שנאסף על ידי לקוחות הפרמיום הם מיהרו לרכוש את ציוד הHD הזול ביותר וזה מה שיצא, צריך לעשות חרם צרכנים ושכל מי שמחובר לערוץ שיתנתק ממנו, אחר כך נצא בחרם מול המשרדים שלהם, בסופו של דבר הם יקנו ציוד יותר מודרני ונוכל לקבל HD יותר... HD.
...
ההיפך הוא הנכון. אם יהיו יותר לקוחות ל HD ההכנסות ישמשו לרכישת ציוד חדיש ומעודכן.
אם יהיו פחות לקוחות, אין "קייס" להשקעה....

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #246 

טלHD

נראה לך באמת שערוץ הספורט מעוניין לשפר את חווית הצפייה של הצופים, יכלו לעשות זאת מזמן.
למשל שידור רחב בערוצי 55-58

כל עוד אבי בר המנכ"ל לא נראה שום צעד לטובת הצופים. כמו שהם חוסכים בזכויות שידור. מה נשאר להם? 2 ליגות? הכסף הנכנס יילך רק לכיס שלו

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #247 

כרגע רוב הכסף של ספורט 5 מיועד לרכישות אירועים ופחות לציוד HD, אבל מה הטעם באירועי ספורט בערוץHD שאפילו הHD בו לא אמיתי? אל תשכח שגם להחזיק צוות לאחזקת הציוד הוא חלק ממה שהם משתמשים בכסף של המנויים,אבל שוב מה הטעם בצוות אם אין HD איכותי?
אני לא אחד שצופה הרבה בספורט ולכן לא אשלם על הערוצים הללו, אם אצפה בHD אז זה רק בגלל התענוג של לראות ספורט ב-16:9, זו אחת החוויות הבאמת טובות כשרואים ספורט.

ofer7845
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #248 

ShayGTi כתב:לא קשור ממש למונדיאל
אבל עכשיו משודרת סדרה או מיני דרמה שנקראת קרנפורד ב1HD.
אני חייב להגיד שהאיכות פשוט מצויינת!!!! 8O

לHOT יש הרבה הרבה מה ללמוד על שידור HD, שום דבר שראיתי בהוט על "שלל" ערוציו לא דומה למה ש1HD נותן לנו.
באמת כל הכבוד. אני מצפה בקוצר רוח לראות איך תראה סדרת LIFE בHD. (Y)
...
בדיוק מה שגם רציתי לרשום...
גם אני ראיתי את הסידרה הזו ואני חייב לומר - איכות HD אמיתית !!! מדהים !!! ראו פשוט מעולה!!!
ערוץ 1 שיחק אותה ב ג ד ו ל !!! משאיר לא מעט אבק לערוץ 2 ו 10 ובכלל אחרי שייגמר המונדיאל אז...
וגם.. אני בטוח שיהיה תענוג לראות את LIFE ביום חמישי ...

CarmitSharpE
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

זה עדיין מציק לי. יש התנגדות שאעשה שימוש בפניה לספורט5/הוט/יס ובתשובות?

שליחה #249 

talshap כתב:שלחתי מכתב לפקס שפורסם כאן של המועצה לכבלים וללוויין, לאחר שיחה איתם התברר לי שאם תהיה התארגנות מצידנו (יש מספר לא מצומצם של אנשים שמוכן לגשת ולהתלונן) הם יפעלו בנושא.
לאחר מכן ערכתי שיחה עם מוקדנית של ערוץ הספורט שביקשה ממני לשלוח פקס עם פרטי התלונה. האימייל [email protected] מגיע לדוברת הערוץ.
להלן המכתב :

ספורט 5 "HD" , שוד לאור היום.

אני מנוי לכבלים בחברת הוט, ומשלם תוספת של למעלה מ-50 שקלים בחודש על שלושת ערוצי הספורט ערוץ 5 לייב, ערוץ 5 גולד, ולאחרונה הוספתי גם את ערוץ 5 HD.
משחקי המונדיאל ששודרו בערוץ 5 HD הינם בוודאות לא באיכות HD הם אולי מדגדגים את ה-576p. זוהי עבודה בעיניים על קהל הצרכנים. לראייה התכנים המועברים בערוץ 1 HD (אפיק 511) מגיעים באיכות גבוהה בהרבה ואפילו הרחקתי לכת יחד עם חברים מתחום הלויין ובדקנו זאת בעזרת ציוד מתאים המאפשר לקלוט את קצב העברת הנתונים.
גם משחקי הגמר של ה-NBA , אחת הסיבות המרכזיות שהצרכנים עושים בגללה מנוי לספורט 5 HD, אינם מועברים ב-HD אמיתי, ואין לי ספק שהאות שמגיע מהלויין מגיע באיכות גבוהה בהרבה אך ערוץ 5 מקצץ אותו על מנת לחסוך בעלויות.
את המשחקים הראשונים של הסדרה יצא לי לתפוס כאשר ביקרתי בשיקאגו בתחילת החודש, איכות הצפייה בערוץ 510 היא בדיחה גרועה לעומת השידור ברשת האמריקאית. תצלומי התקריב אמנם נראים טוב יותר מב-SD, אך ניתן לחוש בהבדל כאשר מצלמת המשחק בפעולה.
לעניין, מדובר פה בשוד של הצרכנים, ממש מרגיז, משלמים על HD ומקבלים רק חצי, איתי בקבוצה עוד כ-150 צרכנים שהתאגדו דרך האינטרנט, פייסבוק ופורומים וכבר החלו בפניות למועצה לכבלים וללווין.

הכי חשוב, אני מבקש ממכם, מספיק לטמון את הראש בחול, הרי ודאי יש טכנאים בערוץ שמודעים ל"בעיה" הזו, או מנהל בעמדה בכירה שמחליט לקצץ את האות מטעמי רווח.
הצרכן הישראלי אינו מפגר אני מזמין אותכם לקרוא תגובות באחד הפורומים בו החברים מתאגדים - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=135

אשמח לתגובה, בתודה מראש,
טל שפירא
...

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #250 

אני פנטזיונר או שזה באמת ככה?

מהרגע שהעלו תשידור עד ל8 שניות אחרי הפתיחה לא היה לוח תוצאות, הוסיפו אותו והכל נראה טוב אבל פחות, אני פנטזיונר והכל בראש או שזה הלייר המדובר?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #251 

לא משקיעים בציוד וזו התוצאה. מה שמדהים הוא, שגם אחרי כ"כ הרבה תלונות וכתבה בוואי נט , עדיין לא משפרים את השידור.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #252 

נראה לי שסתם משמיצים את ערוץ 5HD. הם משדרים מה שהם מקבלים. את משחקי מכבי תל אביב וליגת ווינר בכדורסל הם שידרו באיכות כל כך טובה שגרמה לי לצפות בפה פעור במשך כל השידור.

כנ"ל ערוצי הסרטים. רובם באיכות חרטה מגורענת אך יש כמה סרטים שמשתווים כמעט לבלו-ריי במיטבו. הל-בוי 2 למשל ומעיף העפיפונים שהדהים אותי ברמת הפירוט.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #253 

משדרים מה שהם מקבלים? אולי מה שהם קונים?

עזוב, אין תירוצים.. אם ערוץ 1 יכול לשדר באיכות טובה כל ערוץ בעולם יכול וצריך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #254 

שוב,

אף אחד לא מקצץ שום דבר, ואף אחד לא פוגע במתכוון בשידורים.

לדעתי הם לא ממש מודעים לנושא וגם אם כן, הוא פשוט לא מעניין אותם. זה הכל.

אני לא צופה ממש בחודש האחרון בערוץ 5HD, כך שאין לי מושג אם כל הסיפור זה באמת שדרוג של DEINTERLACER או פרמטר אחר שצריך לעשות. ההימור שלי לפי מה שראיתי בזמנו זה שהם צריכים DEINTERLACER חדש או להגדיר את מה שיש להם מחדש.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #255 

טלHD כתב:
UserName כתב:ידוע שהציוד של ספורט 5 HD הוא ישן, זה למה זה ערוץ הספורט הראשון ששידר HD, מכל הכסף שנאסף על ידי לקוחות הפרמיום הם מיהרו לרכוש את ציוד הHD הזול ביותר וזה מה שיצא, צריך לעשות חרם צרכנים ושכל מי שמחובר לערוץ שיתנתק ממנו, אחר כך נצא בחרם מול המשרדים שלהם, בסופו של דבר הם יקנו ציוד יותר מודרני ונוכל לקבל HD יותר... HD.
...
ההיפך הוא הנכון. אם יהיו יותר לקוחות ל HD ההכנסות ישמשו לרכישת ציוד חדיש ומעודכן.
אם יהיו פחות לקוחות, אין "קייס" להשקעה....
...
מסכים איתך אבל..
צריך שיהיה סטנדרט אחיד ( הריי זה כל הרעיון של תקן HD ) ובקרת איכות בלתי תלויה.
לצערי בישראל הסיכוי לשני הדברים האלה הוא אפסי.
oferlaor כתב:שוב,

אף אחד לא מקצץ שום דבר, ואף אחד לא פוגע במתכוון בשידורים.

לדעתי הם לא ממש מודעים לנושא וגם אם כן, הוא פשוט לא מעניין אותם. זה הכל.

אני לא צופה ממש בחודש האחרון בערוץ 5HD, כך שאין לי מושג אם כל הסיפור זה באמת שדרוג של DEINTERLACER או פרמטר אחר שצריך לעשות. ההימור שלי לפי מה שראיתי בזמנו זה שהם צריכים DEINTERLACER חדש או להגדיר את מה שיש להם מחדש.
...
עפר,
אתה קצת חסר לי בשרשור הזה.
דווקא חשוב לשמוע מה דעתך מכיוון שאתה מכיר את הנושא טוב.
יש מצב שאתה מדבר עם מישהו בערוץ 5 ( אם יש לך איזה קשר איתם ) ומברר מה הסיפור ?
אני בטוח שיש פה אנשים שמוכנים לתרום מהידע שלהם ומהזמן שלהם ואם מדובר רק בקונפיגורציה מחדש של ציוד קיים אז אולי שניים שלושה חברה שמבינים בנושא יסעו לפגישה איתם וינסו להבין מה לא בסדר ויציעו אולי פתרונות ?
יש מצב שהתרחיש הזה יקרה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #256 

השידור בערוץ 1 הוא שידור מנצח לעומת 5HD. באה הממלעכה הפרהיסטורית והראתה לכולם איך HD צריך להראות.
אני לא קונה את כל התרוצים שנותנים כאן ל5HD, ואני גם לא מבין למה תמיד נזעקים להגן על ספק השרותים, הם מקבלים אותו FEED והם עושים איתו משהו שדופק אותו.
לא כל כך מעניינת הטכנולוגיה, אבל זה די ברור שמדובר פה על דחיסה כלשהיא, על ביטרייט יותר נמוך. זה ידוע שהכבלים\לווין דוחחסים חלק מהערוצים יותר מאשר את האחרים, זה רק שיקול שלהם, ואין כאן שום סיבה להשלים עם זה.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #257 

זהו. אתמול שודר משחק המונדיאל האחרון בספורט5 HD. ביום ראשון ישודר גמר וימבלדון למי שמתעניין ואז אפשר להתקשר ליס ולבטל את הערוץ.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #258 

amir073 כתב:זהו. אתמול שודר משחק המונדיאל האחרון בספורט5 HD. ביום ראשון ישודר גמר וימבלדון למי שמתעניין ואז אפשר להתקשר ליס ולבטל את הערוץ.
...
+1 (Y)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #259 

אני התנתקתי היום.
אתחבר שוב רק אם ישדרו כדורסל ומכבי בפרט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #260 

האם קיימת אפשרות להתנתק דרך הממיר או האינטרנט? או שחייבים לדבר עם נציג YES?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”